Singapore
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära sevärdheter i Singapore

Se alla upplevelser i Singapore

Toppsevärdheter i Singapore

De bästa sakerna att se och göra i Singapore

Trots sin relativa småttighet är Singapores ö smockfull med sevärdheter och aktiviteter. Oavsett vem du är kommer du att ha otroligt många valmöjligheter. Vi har listat några av Singapores främsta sevärdheter!

Universal Studios

Till och med den mest erfarna av nöjesparkkännare kommer att bli impad av Universal Studios i Singapore. Se till att skaffa priopasset, så att du får ut så mycket som möjligt av alla shower och åkattraktioner.

Jurongs fågelpark

Denna världsberömda fågelpark har verkligen gjort sig förtjänt av sitt stjärnrykte. Den gigantiska fågelbyggnaden är över 202 300 kvadratmeter stor och inhyser en helt ofattbar mängd fågelarter.

Telok Ayer-marknaden

Den historiska marknaden inriktar sig numera först och främst på mat. Ett jättebra ställe för dig som vill testa en massa olika rätter billigt i pittoresk miljö. Arkitekturen är helt underbar.

Botaniska trädgårdarna

Singapores botaniska trädgårdar sträcker sig över 740 575 kvadratmeter och är helt enkelt ljuvligt med sina perfekt tuktade träd, växter och blommor av alla de slag. Otroligt nog är inträdet gratis.

Underwater World

Singapores fina akvarium är hemvist för över 2 500 undervattensvarelser. Till höjdpunkterna hör den 83 meter långa tunneln där du kan titta på det marina livet underifrån.

Night Safari

Night Safari är ett nattöppet zoo och ett av Singpores mest omtyckta besöksmål. Där kan du titta på nattdjuren som vaknar till när det mörknar!

Singapore Flyer

Singapore Flyer är 165 meter högt och kniper därför platsen som världens näst högsta pariserhjul. Hoppa på och beundra den helt makalösa utsikten från ovan.

Singapore Zoo

Singapore Zoo räknas till de bästa i hela världen. Djuren hålls i inhägnader som påminner så mycket som möjligt om deras naturliga habitat – till och med isbjörnarna känner sig hemma!

Planera ditt besök i Singapore

Ät som lokalborna

Singapore har ett otal goda sidor, och maten tillhör verkligen en av dem. Och den bästa maten hittar du faktiskt inte på restaurangerna utan ute på gatan, där lokalbefolkningen äter. Leta reda på något av de många stånden och smaka på rätter från hela Asien. Det är inte bara smaken du kommer njuta av, utan även det låga priset!

Vett och etikett

Singapore ståtar med en rik variation av kulturer, varav många har strikta sociala sedvanor. Visserligen har man överseende med långväga besökare, men om du blir hembjuden till någon är det bra att kolla upp vad som gäller innan, så slipper du förolämpa värdarna och göra bort dig.

Ta med en tröja

Singapore är varmt året om, och många ställen drar på luftkonditioneringen rejält. Ta med dig en tröja så slipper du dra på dig en förkylning.

Praktisk information

 • Språk
  Engelska, mandarin, malajiska och tamil
 • Valuta
  Singaporianska dollar (SGD)
 • Tidszon
  UTC (+08:00)
 • Landskod
  +65
 • Bäst tid att åka
  Singapore har tropiskt väder året runt, så det enda du behöver tänka på när du planerar resdatum är att undvika de nationella högtiderna, eftersom priserna då ökar.

Att göra i Singapore

De mest populära sevärdheterna i Singapore

Städer i Singapore

Alla saker att se i Singapore

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Singapore? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Singapore

Ett måste att besöka om man är i Singapore. En fantastisk blomsterupplevelse i Flower dome och lika fint i Cloud Forrest med högt vattenfall. Svalt och skönt inomhus gör att man kan strosa runt i lugn och ro. På kvällen en fantastisk ljus och ljudshow vid de upplysta jättestora träden.

Ett fantastik ställe och titta på . Köp gärna bilj .i förväg och helst kombi bilj . att ni kan se allt . Lite svår och hitta information i början men när man hittar så går det jätte bra Inne på garden .

När vi väl fick koll på hur det fungerade så var det jättebra.

Har inte räknat exakt hur mycket vi har sparat men oaktat det så var det mycket smidigt. Kunde ha varit tydligare var man plocka upp kortet samt fler upphämtningställen.

Singapore Obegränsat Sevärdheter Pass Omdöme från: Thomas, 2017-08-23