Silfra

Bokad mer än 100 gånger förra veckan

Silfra
6 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Södra Island

277 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Silfra

Silfra: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Silfra: Snorkla i klyftan mellan kontinenterna och ta bilder

Silfra: Snorkla i klyftan mellan kontinenterna och ta bilder

Snorkla vid en plats som National Geographic har kallat "en av världens bästa dykplatser", på denna tur till Silfra-sprickan i Þingvellir nationalpark. Håll dig varm när du utforskar den magiska glaciära undervattensvärlden med en högkvalitativ torrdräkt. Simma i rent filtrerat smältvatten från glaciärerna. Håll ögonen öppna och håll utkik efter lokala växtarter och marint liv som till exempel dvärgröding. Utforska dalen där Nordamerikas och Europas tektoniska plattor glider längre isär varje år. Dalen ligger i Þingvellirs nationalpark, som är ett av Unescos världsarv.

Silfra: Halvdagsutflykt med snorkling och undervattensfoton

Silfra: Halvdagsutflykt med snorkling och undervattensfoton

Upplev ett äventyr utöver det vanliga när du snorklar i torrdräkt i Silfra-sprickan, ett av UNESCO:s världsarv i Thingvellirs nationalpark. Det dolda naturundret har 100 meters sikt under vattnet och ljusa färger som gör upplevelsen nästan orealistisk. Träffa din guide och grupp direkt vid platsen i Silfra och förbered dig på att resa mellan två kontinenter i sprickan. Låt dig guidas genom ett magnifikt landskap och se Silfra från ytan medan den långsamma strömmen för dig genom det fantastiska undervattenslandskapet. Håll dig torr under din torrdräkt eller välj våtdräkt för att känna det naturligt svala vattnet om du är mer äventyrlig. Snorkla i Silfras rena vatten och avsluta rundturen i en lagun som ofta kallas "den riktigt blå lagunen" på grund av vattnets klarblå färg. 

Reykjavík: Snorklingstur i Silfra Fissure med foto och kakao

Reykjavík: Snorklingstur i Silfra Fissure med foto och kakao

Ge dig ut på en undervattensupplevelse som ingen annan: Snorkla mellan tektoniska plattor vid Silfra Fissure. Silfra har upp till 150 meters sikt under vattnet och rankas ofta som en av de bästa dykplatserna i världen. Beundra utsikten över Islands fantastiska landskap när du åker från Reykjavik till hjärtat av Thingvellir nationalpark, ett UNESCO-listat världsarv. Snorkla på denna plats i 45 minuter med din guide, innan du värmer upp med varm kakao och kakor, och sedan återvänder till staden. *Välj Meet-on-Location för att ta dig till Thingvellir på egen hand - vi möter dig där! Glaciärvattnet kommer från Langjökull, 50 km bort, och tar sig genom lavafält till den vackra Thingvellirsjön. Även om det kyliga vattnet är för kallt för att hysa något större marint liv, går Islands Silfra-spricka ner mellan den amerikanska och den europeiska kontinentalplattan - som glider isär med 2 cm per år - och erbjuder fantastiska, eteriskt blå undervattensvyer.

Silfra: Snorkling mellan tektoniska plattor, möte på plats

Silfra: Snorkling mellan tektoniska plattor, möte på plats

Njut av en snorkeltur till Silfrasprickan i Thingvellir nationalpark, ett av UNESCO:s världsarv och ett av underverken på den berömda rutten Golden Circle. Flyt mellan två tektoniska plattor i det klaraste vattnet i världen med 300 fot, eller 100 meter, sikt. När ni anländer till Silfra delas ni in i grupper om 6 personer, en grupp per guide. Klä dig i en våtdräkt för att hålla dig varm och bekväm i det kalla vattnet. Efter en säkerhetsgenomgång beger ni er till plattformen för att spendera cirka 45 minuter i vattnet. Flotta genom det som kallas Big Crack, Silfras smalaste avsnitt där kontinentalplattorna ligger så nära varandra att du nästan kan röra dem. Sprickan vidgar sig sedan till Silfra Hall. Om du tittar från rätt vinkel kan du se hela vägen till sjön Thingvallavatn, över 150 meter bort. Gå in i Silfra-katedralen på 23 meters djup och känn att du flyger över stenblock och glaciärsilt. Avsluta snorkeläventyret vid Silfra lagun. Njut av varm choklad och kakor för att värma upp dig. Prata med din guide och ställ alla frågor du kan ha.

Från Reykjavik: Snorkling i Silfra med undervattensfoton

Från Reykjavik: Snorkling i Silfra med undervattensfoton

Njut av en guidad snorkeltur i våtdräkt i Silfra-klyftan, som ligger i Thingvellirs nationalpark, som är ett av UNESCO:s världsarv. Lämna Reykjavik bakom dig och upptäck detta dolda naturunder, där den 100 meter långa synligheten under vattnet och de ljusa färgerna gör upplevelsen nästan orealistisk. Fördjupa dig i Silfras orörda vatten - några av de renaste vattnen på planeten. När du snorklar i Silfra reser du mellan två kontinenter och avslutar turen i en lagun som ofta kallas "den riktigt blå lagunen" på grund av vattnets klarblå färg. Snorkling i Silfra-sprickan, där du guidas in i detta magnifika landskap, är ett absolut måste för alla natur- och äventyrstörstiga resenärer. Känn friheten när du rör dig genom vattnet och fridyk genom att hålla andan. Håll dig torr under din torrdräkt eller, för de mer äventyrliga, välj en våtdräkt för att känna det naturligt svala vattnet. De vanliga våtdräkterna som används är 6 millimeter tjocka och håller kroppen välisolerad från det kalla vattnet. Efter din simtur kan du värma upp dig med en kopp varm choklad och känna dig riktigt pigg igen.

Från Reykjavík: Gyllene cirkeln med snorkling i Silfra

Från Reykjavík: Gyllene cirkeln med snorkling i Silfra

Upplev de olika geotermiska landskapen i Islands legendariska gyllene cirkel på en liten grupprundtur från Reykjavik. Lyssna på isländsk musik när du reser med minibuss till Þingvellir nationalpark, där de nordamerikanska och eurasiska tektoniska plattorna dras isär. Njut och få en tydligare bild av detta enorma geologiska aktivitet. Se vattnet smälta från Islands näst största glaciär när du tar dig till Gullfoss vattenfall. Förundras när det varma källvatten uppstår från jorden i det geotermiska området i Geysir. Snorkla sedan i den extraordinära Silfra sprickan, som anses vara en av de bästa dykplatserna i världen. Glid mellan tektoniska plattor som flyter på rent, filtrerat smält glaciärvatten.

Reykjavik: Snorkeltur och ridtur i Silfra med foton

Reykjavik: Snorkeltur och ridtur i Silfra med foton

Börja dagen med att snorkla i Silfra Fissure - en av de bästa dykplatserna i världen. Du kan välja mellan en torrdräkt eller våtdräkt för de mer djärva deltagarna och beroende på säsong. Efter turen får du njuta av en varm choklad och din guide visar dig hur du kommer åt dina undervattensbilder efter att de har laddats upp. Sedan åker du tillbaka till Reykjavikområdet där du snabbt kan ta en bit mat innan du blir hämtad för din ridtur i det vackra, karga landskapet. Efter din ridtur kommer du att släppas av tillbaka i Reykjavik.

Island: Snorkeltur i Silfra och Spa-kombination i Sky Lagoon

Island: Snorkeltur i Silfra och Spa-kombination i Sky Lagoon

Silfrafissuren är en av världens bästa dykplatser och ligger i Thingvellir nationalpark, på UNESCO:s världsarvslista, bara cirka 50 kilometer från Reykjavik eller 45 minuters bilresa. Värm upp dig i Sky Lagoon efter din morgonaktivitet - eller så kan du kontakta Sky Lagoon för att flytta din bokning till en annan tid och dag som passar dina resplaner bäst! TIDER FÖR INTRÄDE TILL SKY LAGOON Sommartid: 09:00 Silfra-tid & 16:30 Sky Lagoon 10:30 Silfra-tid & 17:30 Sky Lagoon 12:00 Silfra-tid & 18:30 Sky Lagoon 13:30 Silfra tid & 19:30 Sky Lagoon 15:00 Tid för Silfra & 20:30 Sky Lagoon Vinter: 09:30 Silfra tid & 17:30 Sky Lagoon 12:30 Silfra tid & 20:30 Sky Lagoon

Silfra: Dykning mellan tektoniska plattor

Silfra: Dykning mellan tektoniska plattor

Upplev en dykningstur till Silfra-sprickan i Thingvellir nationalpark. Dyk mellan två tektoniska plattor som ligger mellan kontinenterna i världens klaraste vatten medan du beundrar undervattensvärldens fascinerande färger. Njut av valfri transport från Reykjavik. Starta dagen med hämtning på hotellet eller genom att möta din guide direkt vid Silfra, en klyfta som ligger i Thingvellir nationalpark, ett Unesco-världsarv. Parken är ett av underverken på den berömda rutten Golden Circle. Bli uppdelad i grupper om sex personer med en grupp per guide. Briefing och uppladdning tillsammans med din guide tar cirka 1 timme. Du kommer att dyka i en torrdräkt (ingår), för att hjälpa dig att hålla dig varm och torr i dräkten medan du är i det kalla vattnet. Vid ingångsplattformen går du in i Silfra och tillbringar cirka 45 minuter i vattnet för att utforska Silfras fyra sektioner. Flyt genom Big Crack, Silfras smalaste sektion där kontinentalplattorna ligger så nära varandra att du kan röra vid dem. Sprickan vidgas sedan till Silfra Hall där ett helt spektrum av Silfras färger och klarhet blir än mer uppenbart. Vid denna punkt kan man, om man tittar i precis rätt vinkel, se hela vägen till sjön Thingvallavatn, över 150 meter bort. När Thingvellirsjöns öppning går du in i Silfra-katedralen där djupet når 23 m. Ditt dyk avslutas i Silfra-lagunens oändliga synlighet. Efter dyket går du ut genom plattformen och går tillbaka till mötesplatsen (cirka 250 meter). Njut av varm choklad och kakor för att värma upp dig. Njut av tid att prata med din guide, ställ eventuella frågor och titta på bilderna som tagits under turen. Om du kom via hotellupphämtning går du ombord på skyttelbussen tillbaka till ditt hotell när du är klar.

Dykning i Silfra Fissure i Thingvellir nationalpark

Dykning i Silfra Fissure i Thingvellir nationalpark

Dyk i den vulkaniska Silfrasprickan på denna dagstur. Upplev Þingvellir, platsen för världens äldsta parlament och ett av UNESCO:s världsarv. Upptäck en utomjordisk scen under vattnet, belägen direkt på toppen av klyftan mellan Amerikas och Europas kontinenter. Utforska djup från 10 till 30 meter (30 till 100 fot). Hälsoförhållanden och dykning:Du får inte dyka eller snorkla i Silfra om du har eller har haft något av följande tillstånd:Oförmåga att utöva måttlig motion (simning 500 m och promenader 600 m)Nuvarande eller tidigare hjärtsjukdom, hjärtoperation eller hjärtinfarktNuvarande lungsjukdomTidigare pneumothorax (kollapsad lunga), bröstsjukdom eller bröstkorgskirurgiHuvudskada med medvetandeförlust under de senaste årenTrombocytopeni eller andra blodsjukdomarKolostomi eller ileostomiEpilepsi eller tillstånd som leder till plötslig medvetslöshetFetmaOm du har något av följande tillstånd får du dyka eller snorkla i Silfra om du kan uppvisa ettläkarintyg före resan:Högre eller lägre blodtryck än normaltTyp 1-diabetesAstma (mild till svår)Över 60 år Tillgängliga storlekar på torrdräkter Här är våra tillgängliga storlekar på torrdräkter, våra guider på plats hjälper dig att hitta en lämplig storlek. Dykning för kvinnor155 cm - Maxvikt 70 kg160 cm - Maxvikt 75 kg165 cm - Maxvikt 80 kg170 cm - Maxvikt 85 kg175 cm - Maxvikt 90 kg180-200 cm - Maxvikt 100 kgDykning för män155 cm - Maxvikt 80 kg160 cm - Maxvikt 85 kg165 cm - Maxvikt 90 kg170 cm - Maxvikt 100 kg175 cm - Maxvikt 110 kg180-200 cm - Maxvikt 120 kg

Silfra: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Silfra: Snorkla i klyftan mellan kontinenterna och ta bilder

Silfra: Snorkla i klyftan mellan kontinenterna och ta bilder

Snorkla vid en plats som National Geographic har kallat "en av världens bästa dykplatser", på denna tur till Silfra-sprickan i Þingvellir nationalpark. Håll dig varm när du utforskar den magiska glaciära undervattensvärlden med en högkvalitativ torrdräkt. Simma i rent filtrerat smältvatten från glaciärerna. Håll ögonen öppna och håll utkik efter lokala växtarter och marint liv som till exempel dvärgröding. Utforska dalen där Nordamerikas och Europas tektoniska plattor glider längre isär varje år. Dalen ligger i Þingvellirs nationalpark, som är ett av Unescos världsarv.

Silfra: Halvdagsutflykt med snorkling och undervattensfoton

Silfra: Halvdagsutflykt med snorkling och undervattensfoton

Upplev ett äventyr utöver det vanliga när du snorklar i torrdräkt i Silfra-sprickan, ett av UNESCO:s världsarv i Thingvellirs nationalpark. Det dolda naturundret har 100 meters sikt under vattnet och ljusa färger som gör upplevelsen nästan orealistisk. Träffa din guide och grupp direkt vid platsen i Silfra och förbered dig på att resa mellan två kontinenter i sprickan. Låt dig guidas genom ett magnifikt landskap och se Silfra från ytan medan den långsamma strömmen för dig genom det fantastiska undervattenslandskapet. Håll dig torr under din torrdräkt eller välj våtdräkt för att känna det naturligt svala vattnet om du är mer äventyrlig. Snorkla i Silfras rena vatten och avsluta rundturen i en lagun som ofta kallas "den riktigt blå lagunen" på grund av vattnets klarblå färg. 

Reykjavík: Snorklingstur i Silfra Fissure med foto och kakao

Reykjavík: Snorklingstur i Silfra Fissure med foto och kakao

Ge dig ut på en undervattensupplevelse som ingen annan: Snorkla mellan tektoniska plattor vid Silfra Fissure. Silfra har upp till 150 meters sikt under vattnet och rankas ofta som en av de bästa dykplatserna i världen. Beundra utsikten över Islands fantastiska landskap när du åker från Reykjavik till hjärtat av Thingvellir nationalpark, ett UNESCO-listat världsarv. Snorkla på denna plats i 45 minuter med din guide, innan du värmer upp med varm kakao och kakor, och sedan återvänder till staden. *Välj Meet-on-Location för att ta dig till Thingvellir på egen hand - vi möter dig där! Glaciärvattnet kommer från Langjökull, 50 km bort, och tar sig genom lavafält till den vackra Thingvellirsjön. Även om det kyliga vattnet är för kallt för att hysa något större marint liv, går Islands Silfra-spricka ner mellan den amerikanska och den europeiska kontinentalplattan - som glider isär med 2 cm per år - och erbjuder fantastiska, eteriskt blå undervattensvyer.

Silfra: Snorkling mellan tektoniska plattor, möte på plats

Silfra: Snorkling mellan tektoniska plattor, möte på plats

Njut av en snorkeltur till Silfrasprickan i Thingvellir nationalpark, ett av UNESCO:s världsarv och ett av underverken på den berömda rutten Golden Circle. Flyt mellan två tektoniska plattor i det klaraste vattnet i världen med 300 fot, eller 100 meter, sikt. När ni anländer till Silfra delas ni in i grupper om 6 personer, en grupp per guide. Klä dig i en våtdräkt för att hålla dig varm och bekväm i det kalla vattnet. Efter en säkerhetsgenomgång beger ni er till plattformen för att spendera cirka 45 minuter i vattnet. Flotta genom det som kallas Big Crack, Silfras smalaste avsnitt där kontinentalplattorna ligger så nära varandra att du nästan kan röra dem. Sprickan vidgar sig sedan till Silfra Hall. Om du tittar från rätt vinkel kan du se hela vägen till sjön Thingvallavatn, över 150 meter bort. Gå in i Silfra-katedralen på 23 meters djup och känn att du flyger över stenblock och glaciärsilt. Avsluta snorkeläventyret vid Silfra lagun. Njut av varm choklad och kakor för att värma upp dig. Prata med din guide och ställ alla frågor du kan ha.

Från Reykjavik: Snorkling i Silfra med undervattensfoton

Från Reykjavik: Snorkling i Silfra med undervattensfoton

Njut av en guidad snorkeltur i våtdräkt i Silfra-klyftan, som ligger i Thingvellirs nationalpark, som är ett av UNESCO:s världsarv. Lämna Reykjavik bakom dig och upptäck detta dolda naturunder, där den 100 meter långa synligheten under vattnet och de ljusa färgerna gör upplevelsen nästan orealistisk. Fördjupa dig i Silfras orörda vatten - några av de renaste vattnen på planeten. När du snorklar i Silfra reser du mellan två kontinenter och avslutar turen i en lagun som ofta kallas "den riktigt blå lagunen" på grund av vattnets klarblå färg. Snorkling i Silfra-sprickan, där du guidas in i detta magnifika landskap, är ett absolut måste för alla natur- och äventyrstörstiga resenärer. Känn friheten när du rör dig genom vattnet och fridyk genom att hålla andan. Håll dig torr under din torrdräkt eller, för de mer äventyrliga, välj en våtdräkt för att känna det naturligt svala vattnet. De vanliga våtdräkterna som används är 6 millimeter tjocka och håller kroppen välisolerad från det kalla vattnet. Efter din simtur kan du värma upp dig med en kopp varm choklad och känna dig riktigt pigg igen.

Från Reykjavík: Gyllene cirkeln med snorkling i Silfra

Från Reykjavík: Gyllene cirkeln med snorkling i Silfra

Upplev de olika geotermiska landskapen i Islands legendariska gyllene cirkel på en liten grupprundtur från Reykjavik. Lyssna på isländsk musik när du reser med minibuss till Þingvellir nationalpark, där de nordamerikanska och eurasiska tektoniska plattorna dras isär. Njut och få en tydligare bild av detta enorma geologiska aktivitet. Se vattnet smälta från Islands näst största glaciär när du tar dig till Gullfoss vattenfall. Förundras när det varma källvatten uppstår från jorden i det geotermiska området i Geysir. Snorkla sedan i den extraordinära Silfra sprickan, som anses vara en av de bästa dykplatserna i världen. Glid mellan tektoniska plattor som flyter på rent, filtrerat smält glaciärvatten.

Reykjavik: Snorkeltur och ridtur i Silfra med foton

Reykjavik: Snorkeltur och ridtur i Silfra med foton

Börja dagen med att snorkla i Silfra Fissure - en av de bästa dykplatserna i världen. Du kan välja mellan en torrdräkt eller våtdräkt för de mer djärva deltagarna och beroende på säsong. Efter turen får du njuta av en varm choklad och din guide visar dig hur du kommer åt dina undervattensbilder efter att de har laddats upp. Sedan åker du tillbaka till Reykjavikområdet där du snabbt kan ta en bit mat innan du blir hämtad för din ridtur i det vackra, karga landskapet. Efter din ridtur kommer du att släppas av tillbaka i Reykjavik.

Island: Snorkeltur i Silfra och Spa-kombination i Sky Lagoon

Island: Snorkeltur i Silfra och Spa-kombination i Sky Lagoon

Silfrafissuren är en av världens bästa dykplatser och ligger i Thingvellir nationalpark, på UNESCO:s världsarvslista, bara cirka 50 kilometer från Reykjavik eller 45 minuters bilresa. Värm upp dig i Sky Lagoon efter din morgonaktivitet - eller så kan du kontakta Sky Lagoon för att flytta din bokning till en annan tid och dag som passar dina resplaner bäst! TIDER FÖR INTRÄDE TILL SKY LAGOON Sommartid: 09:00 Silfra-tid & 16:30 Sky Lagoon 10:30 Silfra-tid & 17:30 Sky Lagoon 12:00 Silfra-tid & 18:30 Sky Lagoon 13:30 Silfra tid & 19:30 Sky Lagoon 15:00 Tid för Silfra & 20:30 Sky Lagoon Vinter: 09:30 Silfra tid & 17:30 Sky Lagoon 12:30 Silfra tid & 20:30 Sky Lagoon

Silfra: Dykning mellan tektoniska plattor

Silfra: Dykning mellan tektoniska plattor

Upplev en dykningstur till Silfra-sprickan i Thingvellir nationalpark. Dyk mellan två tektoniska plattor som ligger mellan kontinenterna i världens klaraste vatten medan du beundrar undervattensvärldens fascinerande färger. Njut av valfri transport från Reykjavik. Starta dagen med hämtning på hotellet eller genom att möta din guide direkt vid Silfra, en klyfta som ligger i Thingvellir nationalpark, ett Unesco-världsarv. Parken är ett av underverken på den berömda rutten Golden Circle. Bli uppdelad i grupper om sex personer med en grupp per guide. Briefing och uppladdning tillsammans med din guide tar cirka 1 timme. Du kommer att dyka i en torrdräkt (ingår), för att hjälpa dig att hålla dig varm och torr i dräkten medan du är i det kalla vattnet. Vid ingångsplattformen går du in i Silfra och tillbringar cirka 45 minuter i vattnet för att utforska Silfras fyra sektioner. Flyt genom Big Crack, Silfras smalaste sektion där kontinentalplattorna ligger så nära varandra att du kan röra vid dem. Sprickan vidgas sedan till Silfra Hall där ett helt spektrum av Silfras färger och klarhet blir än mer uppenbart. Vid denna punkt kan man, om man tittar i precis rätt vinkel, se hela vägen till sjön Thingvallavatn, över 150 meter bort. När Thingvellirsjöns öppning går du in i Silfra-katedralen där djupet når 23 m. Ditt dyk avslutas i Silfra-lagunens oändliga synlighet. Efter dyket går du ut genom plattformen och går tillbaka till mötesplatsen (cirka 250 meter). Njut av varm choklad och kakor för att värma upp dig. Njut av tid att prata med din guide, ställ eventuella frågor och titta på bilderna som tagits under turen. Om du kom via hotellupphämtning går du ombord på skyttelbussen tillbaka till ditt hotell när du är klar.

Dykning i Silfra Fissure i Thingvellir nationalpark

Dykning i Silfra Fissure i Thingvellir nationalpark

Dyk i den vulkaniska Silfrasprickan på denna dagstur. Upplev Þingvellir, platsen för världens äldsta parlament och ett av UNESCO:s världsarv. Upptäck en utomjordisk scen under vattnet, belägen direkt på toppen av klyftan mellan Amerikas och Europas kontinenter. Utforska djup från 10 till 30 meter (30 till 100 fot). Hälsoförhållanden och dykning:Du får inte dyka eller snorkla i Silfra om du har eller har haft något av följande tillstånd:Oförmåga att utöva måttlig motion (simning 500 m och promenader 600 m)Nuvarande eller tidigare hjärtsjukdom, hjärtoperation eller hjärtinfarktNuvarande lungsjukdomTidigare pneumothorax (kollapsad lunga), bröstsjukdom eller bröstkorgskirurgiHuvudskada med medvetandeförlust under de senaste årenTrombocytopeni eller andra blodsjukdomarKolostomi eller ileostomiEpilepsi eller tillstånd som leder till plötslig medvetslöshetFetmaOm du har något av följande tillstånd får du dyka eller snorkla i Silfra om du kan uppvisa ettläkarintyg före resan:Högre eller lägre blodtryck än normaltTyp 1-diabetesAstma (mild till svår)Över 60 år Tillgängliga storlekar på torrdräkter Här är våra tillgängliga storlekar på torrdräkter, våra guider på plats hjälper dig att hitta en lämplig storlek. Dykning för kvinnor155 cm - Maxvikt 70 kg160 cm - Maxvikt 75 kg165 cm - Maxvikt 80 kg170 cm - Maxvikt 85 kg175 cm - Maxvikt 90 kg180-200 cm - Maxvikt 100 kgDykning för män155 cm - Maxvikt 80 kg160 cm - Maxvikt 85 kg165 cm - Maxvikt 90 kg170 cm - Maxvikt 100 kg175 cm - Maxvikt 110 kg180-200 cm - Maxvikt 120 kg

De mest populära sevärdheterna i Södra Island

Att göra i Silfra

Städer i Island

Silfra: Fler aktiviteter och sevärdheter

Silfra: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Silfra

Samlat omdöme

4.8
(2 189 recensioner)

Det var spännande och vackert. Strax innan man går i vattnet tvivlar man mycket när man hör att vattnet är 2-4 grader Celsius men på grund av utrustningen var de enda platserna som utsattes för kyla ansiktet och delvis händerna. Här kunde vi lita på erfarenheterna från Veronika och Vikky. Vi lärde oss en "säkerhetsposition" ifall vi skulle behöva hjälp i vattnet. Eftersom du ändå simmar högst upp i torrdräkter så var det ingen utmattning eller liknande. Dessutom är bilderna väldigt presentabla :) Alltid nöjd!!

Mycket bra aktivitet. Mycket vacker sida! Oförglömliga minnen, mycket vackra bilder, jag rekommenderar! Luce förklarar allt för oss, hon är väldigt kompetent. Lite "stor" plus att hon pratar franska!!! med sin sydliga accent 😄 Jag rekommenderar ++

Bra aktivitet även på vintern. Det var väldigt kallt när man väntade medan man bytte om och informerades, men när man väl var i vattnet glömdes kylan bort och man belönades med unika intryck. Anna var en fantastisk guide som tog hand om alla i gruppen på 5.

Super! Cool upplevelse- mycket bra organiserat! Vår buss-guide Rebecka och vår snorklings-guide Thereza får högsta betyg!

Allt var perfekt: organisation, språk, utrustning och framför allt det storslagna landskapet