Denna aktivitet har översatts automatiskt. Se originalversionen på engelska här.

Total Immersion Wine Tour i Chianti

Total Immersion Wine Tour i Chianti

Från $35,80 per person

En helt unik toskansk vinupplevelse i Toscanas rullande kullar på en liten, familjedrivet ekologisk vingård. Lär dig om ekologiska vinframställningstekniker, smaka på äkta viner i sina mest naturliga livsmiljöer och upplev familje gästfrihet i bästa fall.

Om denna aktivitet

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Längd 2.5 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Engelska, Franska, Italienska
Tillgängligt med rullstol

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Hör om ekologiskt jordbruk och upplev alla glädje och skönhet i den toskanska landsbygden
 • Besök vingårdarna, källaren, underbara trädgårdar och fastighetens grönsaksträdgård
 • Lär dig att lukta och smaka på vilket vin som helst
 • Njut av läckra mellanmål av lokala härdade kött och ostar
 • Smaka på ett urval av Chianti Classico-viner, några färska Chardonnay, Rose och Sparkling Wines
Beskrivning
Alla gäster kommer att välkomnas på gården och kommer till källarens tak för att se de mest fantastiska utsikten över de rullande bergen på 600 meter över havet. Här kommer en av de passionerade medlemmarna av laget att ge en introduktion till gårdens historia och en liten allmän förklaring av vad gästerna kommer att se och vad de ska göra under de nästa och en halv timmen av deras tid. Klienterna kommer att kunna besöka en av vingårdarna följt av en förklaring av arbetsprocessen och ekologiskt jordbruk med några ytterligare biodynamiska tekniker som ofta används och praktiseras på gården. Om vädret tillåter kommer gästerna att erbjudas ett glas mousserande vin eller ett färskt vin av deras val på den lilla adjecentterrassen som byggts under ett egetræ. Turnén tar sedan alla besök genom villaens trädgårdar och inkluderar ett besök av grönsaksgården. Källaren är nästa stopp där detaljerade förklaringar följer om skörden och valet av druvorna under skörden, fermantationen och ytterligare åldring av vinerna. Varje steg i vinodlingsprocessen förklaras i stor detalj och gästerna lärde sig mycket nya och spännande saker om hur man gör viner i Chianti Classico-området. Det sista stoppet är ett provsmakningsrum där gästerna kommer att kunna prova alla 5 produkter på gården med urval av olika lokala härdade kött och / eller ostar med bröd och olivolja. Gästerna kommer också att lära sig speciella detaljer om varje vins historia, lär dig att lukta och smaka på det och vad du ska leta efter när du öppnar en ny flaska vin. Den sista spännande detaljerna är grappa, för dem som vill lära sig om sin produktion och unik och delikat smak.
Inkluderar
 • 5 olika produkter från gården, inklusive rött, vitt, ros och mousserande vin
 • Olivolja, bröd, köttfärs och ost
 • Transport till och från gården (om inte gästerna befinner sig i Radda eller Panzano in Chianti)
Passar inte
 • Barn under 18 år

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Förberedelse

Mötesplats

Bostadsadressen är Fattoria di Montemaggio, Localita Montemaggio, Radda in Chianti, Siena.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • Om det regnar, skulle stängda skor rekommenderas
 • Kosttillskott finns tillgängliga, glutenfria alternativ finns tillgängliga
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,8 / 5

baserat på 30 omdömen

Översikt

 • Guide
  4.9/5
 • Valuta för pengarna
  4,8/5
 • Service
  4.8/5
 • Organisering
  4,9/5
Sortera efter

Hamnade på en luten vingård som låg vid vägs ände på en grusväg. Ägaren var jätteduktig och berättade mycket intressant om vinet och gården för oss. Det stod att vi skulle få smaka 5 olika sorters vin men jag tror att det minst 8 till slut och vi var där längre än vad det stod att det skulle hålla på. En riktigt positiv upplevelse!

20 september 2019

Amazing! Cannot recommend this wine tour enough! The tour of the vineyard was so interesting and informative and the views of the property are breathtaking. The wine tasting session was so much fun! Our guide Francisco was great and made the day very enjoyable and educational. We left having learnt a lot about wine and were also very tipsy haha! We will be sure to come back again. Thanks a lot.

Läs mer

25 augusti 2020

Översätt

Einfach Klasse !

Es war eine spontane aber wirklich die beste Entscheidung bei der Weinprobe mitzumachen. Das Weingut ist ein Traum! Einfach wunderschön und atemberaubend. Der Wein hat klasse geschmeckt und Eduardo hat alles sehr verständlich und interessant erklärt. Werden wir sicher nochmals machen! Danke für die tolle Erfahrung Anna und Daniel

8 oktober 2019

Översätt
Arrangeras av

Produkt-ID: 157731