Siena
Dagsturer till

Dagsturer till
105 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Siena

Siena

De mest populära sevärdheterna i Siena

Att göra i Siena

Städer i Italien

Siena: Fler aktiviteter och sevärdheter

Siena: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Siena

Samlat omdöme

4.5
(5 046 recensioner)

Beräkningsbar bussresa till tre huvudplatser plus en lunch med vinprovning på böljande toskansk landsbygd på en vingård med utsikt över San Gimignano. Utmärkt guide - Serena - som höll oss i ordning (för att undvika "förluster") och upprepad information på engelska, spanska och tyska. Du känner att du får en bra titt på Pisa, San Gimignano och Siena och se de viktigaste sevärdheterna utan att ha för mycket bråttom. Mötesplatser visades för oss innan vi gav oss av och ingen blev kvar. Alla olika nationaliteter var mycket vänliga i slutet av det. Skulle rekommendera denna resa eftersom du får en smak av Toscana från bussens bekvämlighet.

Vi tog en rundtur i Toscana, inklusive 4 stopp, som varade i 12 timmar, guide Renata som talar portugisiska, transport i en kylbuss och lunch med vin, så det var utmärkt värde för pengarna. Min fru och jag gillade det verkligen. Det är viktigt att markera att det är turistställen som de tar sig till så att det är trångt, men med tanke på bekvämligheten av att kunna dricka alkohol och inte oroa sig för om man är på rätt väg, hastighet, parkering på rätt plats osv. . Det är värt det

En fantastiskt bra tripp med underbart vackra vyer. Luca var lugn och hade god kunskap om området och var en mycket trevlig guide. Allt flöt på väl och platserna vi besökte var oförglömliga. Mycket bra att man fick egen tid på platserna så man slapp känna sig som en skock får på vandring efter bete. Vingården med vinprovningen var rolig och intressant och det rekommenderas att äta lunch samtidigt! Mycket gott och värt pengarna!

Det var en lugn och trevlig resa. Lunchen var god och mycket livlig med vinprovningen. Guiden, Sandro, följde med professionalism och var mycket snäll mot alla.

Uppmärksamheten, upplevelsen av platserna, förundran över vinturen till Chianti och lunch, S. Gimignano och Siena spektakulära platser