Siena
Dagsutflykter

Dagsutflykter
109 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Siena

Siena

De mest populära sevärdheterna i Siena

Att göra i Siena

Städer i Italien

Siena: Fler aktiviteter och sevärdheter

Siena: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Siena

Samlat omdöme

4.5
(5 046 recensioner)

Det var en otrolig dag. Guiden var på sin första turné ensam och det var otroligt. Mycket uppmärksam, vänlig och tålmodig. Turnén gjordes på engelska, vilket kunde ha varit ett problem för mig, men vår reseledare talade mycket långsamt och hörbart, vilket gjorde det helt enkelt att förstå, eftersom det fanns människor av olika nationaliteter. De besökta städerna är otroliga när det gäller kultur och mycket charmiga. Vinprovningen i Chianti var sensationell. Jag gick ensam och fick många vänner. Supernjuter av denna turné i Florens.

Allt var perfekt, jag rekommenderar vår spanska guide Lisa, som har varit bäst. Han förklarade rutten för oss mycket bra, och även den lokala guiden, Silvia, som har varit mycket bra, och chauffören, Michelle, som gick med på att förlänga dagen, eftersom trafiken har varit ganska överväldigad, och det sista besöket borde vara kortare, men pojken har väntat på oss. Jag rekommenderar turnén av hela mitt hjärta, tack killar.

12 timmar mycket väl fördelade vilket ledde till vackra minnen. Vi hade turen att ha Marta som guide. Hon delade med oss av regionens historia och några gamla legender. Sienna, Colle di Val d'Elsa och San Gimignano värt att spendera mer än en dag för att känna dem.

Väldigt bra uppstyrt av guiderna med bra regler, tydlig information samt vänligt bemötande. Laura svarade på allt man kunde komma på, även frågor som rörde Florens i helhet. Jag rekommenderar denna dagstur varmt

vår guide Layla hade mycket intressant information och vår förare hade en bra körstil. du var i mycket goda händer.