Siem Reap
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära sevärdheter i Siem Reap

Se alla upplevelser i Siem Reap

Toppsevärdheter i Siem Reap

De mest populära sevärdheterna i Siem Reap

Vad besökare tycker om Siem Reap

En mycket intressant 2 dagars tur med 8 tempelbesök. Vår guide var mycket kunnig. Han kunde svara på alla frågar och talade utmärkt engelska. Första dagen var den mest intressanta och hade de bästa templen så för oss hade det räcke med en dag. Ett tips är att ta med sig något varmt att ha på sig den morgonen när man väntar på soluppgången, då det är kallt innan solen går upp. Tycker att väntan blev onödigt lång. Hade räckt om vi åkt 45 minuter senare från hotellet.

This day it was only me and another one. We got Sarak as our guide and he was very nice and kind and learned us a lot of ancient historical facts and stories about the temples. He will find you great photo spots and help you take nice photos! He also learned us some photo tricks. The driver was also very kind. Overall it was a very nice day with Sarak! You will not regret this tour!

Siem Reap: Heldags tempeltur i liten grupp Omdöme från: Marcus, 2020-02-08

Vi hade en fantastisk upplevelse på angkorwat tillsammans med en lagom stor grupp och fantastisk guide. Soluppgången var fantastisk och det var något alldeles extra att få vara med om. Det var lagom lång tid på de olika templena och guiden var flexibel efter hur vi i gruppen ville ha det.

Siem Reap: Heldags tempeltur i liten grupp Omdöme från: Elin, 2020-03-29

Denna utflykt var en positiv överraskning. Vi hade funderingar att avboka eftersom vi inte var där under regnsäsongen. Tänkte att det inte var så mycket att se. Men så var det inte eftersom floating village låg ute i sjön. Mycket intressant

En upplevelse utöver det vanliga. Med en vacker och lite magisk soluppgång samt vackra och imponerande byggnader. Fantastisk guidning hela dagen. Han är påläst, kunnig och engagerad med en personlig och vänlig attityd

Angkor Wat: heldagstur som börjar i soluppgången Omdöme från: Lars, 2020-02-06