Lägg till datum

Sheikh Zayed Road

Sheikh Zayed Road: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Dubai: Motiongate Dubai inträdesbiljett

1. Dubai: Motiongate Dubai inträdesbiljett

Motiongate™ Dubai förenar tre legendariska filmstudior i Hollywood: Columbia Pictures, DreamWorks Animation och Lionsgate. Upplev en värld av filmiska äventyr med din dagsbiljett. I nöjesparken finns 27 häftiga åkattraktioner och ett program fyllt med 15 roliga föreställningar och dansuppträdanden. Restaurangmåltider och snabbmat finns i hela parken. Välj mellan 5 berg- och dalbanor, multimediala mörka åkattraktioner, ett falltorn, interaktiva leklaboratorier, en forsränningsbana och mediabaserade teaterföreställningar Ta in det högenergiska Step Up Dubai, All In! show på Hollywood Theatre med 1 000 sittplatser. Dubai Parks and Resorts ligger på Sheikh Zayed Road, cirka 25 minuter från Dubai Marina.

Dubai Parks and Resorts: Biljett till två nöjesparker

2. Dubai Parks and Resorts: Biljett till två nöjesparker

Besök Mellanösterns största nöjesdestination med flera olika teman Här hittar du Motiongate Dubai, en nöjespark med inspiration från Hollywood, Legoland Dubai, regionens första nöjespark med Lego-tema, Legoland Water Park, för familjer med barn i åldrarna 2-12 och Bollywood Parks Dubai. Hela komplexet är sammanlänkat av Riverland Dubai - ett mat- och shoppingområde i mitten av Dubai Parks and Resorts, med ett unikt tema. Destinationen ligger på Sheikh Zayed Road, cirka 25 minuter från Dubai Marina, och erbjuder över 100 åkattraktioner och attraktioner. Med detta pass kan du välja vilka två av de fyra parkerna du vill besöka under en dag.

Från Dubai: Transfer tur och retur till Ferrari World Abu Dhabi

3. Från Dubai: Transfer tur och retur till Ferrari World Abu Dhabi

Boka en sömlös tur-retur-överföring mellan ditt boende i Dubai och Ferrari World Abu Dhabi. Res bekvämt i ett luftkonditionerat fordon med en professionell förare. Spendera din fritid i parken med dina egna entrébiljetter. Njut av gott om tid i Ferrari World och den berömda Yas Mall i Abu Dhabi. I slutet av din dag kan du luta dig tillbaka i bekvämligheten med ett luftkonditionerat fordon för din returresa till Dubai. Upplev en bekväm och bekväm resa utan att behöva oroa dig för förbokning eller sista minuten-sökning.

Dubai: Inträde till familjenöje i Legoland Water Park

4. Dubai: Inträde till familjenöje i Legoland Water Park

Dyk in i Legos äventyrsvärld i Legoland Water Park, den enda vattenparken i Mellanöstern som är skapad för familjer med barn. Vattenparken är del av Dubai Parks and Resorts, som ligger på Sheikh Zayed Road, ungefär 25 minuter från Dubai Marina. Denna endagsbiljett ger dig en rolig dag i vattenparken där det finns något för alla! Små barn älskar vattenområdet Duplo Splash Safari, som designats med roliga Duplo-karaktärer.  Hela familjen kan åka på Red Rush som strömmar rakt ned i en enorm "halfpipe". Grabba tag i din matta och tävla mot dina vänner på Lego Slide Racers. Se vem som åker snabbast nedför tvåmanna-rutschkanan Twin Chaser. Bygg en båt med Lego-klossar i byggområdet som är ute i friska luften, eller specialdesigna din egen flotte av stora mjuka Lego-klossar.

Dubai: Lyxig båttur på kanalen med middag & valfri transfer

5. Dubai: Lyxig båttur på kanalen med middag & valfri transfer

Upplev Dubai från stadens kanaler på en sightseeingkryssning med middag. Ta plats på en glasklädd dhow för en utsökt buffé och beundra landmärken som Dubai Festival City Mall och Burj Khalifa. När du kommer framblir du välkomnad med en kopp kawah (arabiskt kaffe) med något kallt att äta till samt dadlar. Sedan ledsagas du till ditt bord för att njuta av en välkomstdrink. Börja känna vågornas mjuka gungning och båtens romantik när du sätter segel. Väck dina sinnen när du försiktigt kryssar nerför den konstgjorda kanalen. Upplev stadens energifyllda atmosfär på vägen genom stadsdelen Business Bay medan avkopplande arabisk musik sätter ton för resan. Beundra de ikoniska byggnaderna på Dubais skyline, såsom broarna Business Bay Bridge och Dubai Water Canal Bridge, köpcentret Dubai Festival City Mall, skyskrapan Burj Khalifa och hotellen JW Marquis Hotel och Westin Hotel. Unna dig en utsökt arabisk festmåltid med aptitretare, grillat kött, färsk sallad och arabiska sötsaker, samt varma drycker. Låt dig fascineras av saxofonframträdandet.

Privat halvdags stadsrundtur i Dubai med Dubai Frame Ticket

6. Privat halvdags stadsrundtur i Dubai med Dubai Frame Ticket

Utforska underverken i Dubai på bara en halv dag med vår spännande stadsrundtur, som till och med inkluderar en biljett till den ikoniska Dubai Frame! Gör dig redo för ett minnesvärt äventyr som är lätt att njuta av. Din resa börjar när vår vänliga guide hämtar dig från ditt hotell. Vi visar dig de bästa av Dubais berömda attraktioner och ser till att du inte missar något speciellt. Du kommer att se den höga Dubai Frame och den fantastiska Palm Jumeirah, formad som en palm. Fota även Burj Al Arab, Atlantis, Jumeirah Beach, Souk Madinat, Ain Dubai, Dubai Marina, Al Seef, Jumeirah Mosque och andra berömda attraktioner. Höjdpunkten på resan är besöket i den otroliga Dubai Frame. Det är som att kliva in i en tidsmaskin som visar både stadens förflutna och framtid. Förundras över den hisnande utsikten från den glasförsedda skybridgen, som förbinder två höga byggnader och ger dig ett unikt perspektiv på det gamla och nya Dubai. Under hela resan berättar vår guide intressanta historier om Dubais historia, kultur och moderna utveckling. Ni får gott om fototillfällen för att fånga minnena för alltid. Denna halvdagstur med en Dubai Frame-biljett är perfekt för dig som vill få en snabb men omfattande inblick i Dubais magi. Den är perfekt för familjer, ensamresenärer och grupper och utlovar en problemfri och rolig upplevelse som visar upp det bästa av Dubais förflutna och nutid.

Dubai: Big Bus panoramarundtur på kvällen

7. Dubai: Big Bus panoramarundtur på kvällen

Upplev Dubais främsta sevärdheter och se staden upplyst på kvällen. Denna 2,5 timmes busstur tar dig runt i staden och lär dig historia om staden som av många anses vara Mellanösterns bästa plats att bo. Utforska denna anmärkningsvärda, moderna och pulserande stad ur ett helt nytt perspektiv. Åk genom staden i en dubbeldäckarbuss och passera Dubais mest berömda landmärken. Under rundturen berättar din guide allt om Dubai och dess traditioner, befintliga landmärken och framtida projekt. Hoppa av bussen vid Wafi Mall och njut av den spektakulära ljud- och ljusshowen med Egypten-tema på pyramidernas innergård. Se det imponerande Museum of the Future, Sheikh Zayed Road, en del av den längsta motorvägen i Förenade Arabemiraten, Dubai Harbor och Atlantis the Palm. Beundra sedan Burj Khalifa, världens högsta konstgjorda struktur; med sina 830 meter är byggnaden verkligen en fantastisk syn. Därifrån kan du utforska många fler av stadens berömda sevärdheter, inklusive Dubai Mall, Burj Khalifa, JLT, Dubai Harbour, Atlantis the Palm och Souk Madinat Jumeirah.

Dubai: Privat kryssning i Creek Harbour och vattenkanalen

8. Dubai: Privat kryssning i Creek Harbour och vattenkanalen

Stig ombord, hälsa på din kapten och kryssa bekvämt genom Dubais vikar medan du beundrar stadens främsta landmärken på din valfria 1,5 eller 2 timmar långa kryssning. Din chartertur börjar i Dubai Creek Harbour, där din båt sjösätts för att njuta av fantastisk utsikt över Burj Khalifa, Design District D3, Business Bay, centrum, Dubais vattenfall och Tolerance Bridge. Utforska Dubais vattenkanal på en lugnande tur över dess vatten. Njut av inspelningar som pekar ut intressanta platser längs vägen. Använd toppmoderna bekvämligheter som ett ljudsystem för att koppla in din telefon och lyssna på din egen musik. Gör ett kort stopp när det passar dig för att njuta av utsikten och ta några minnesvärda souvenirbilder.

3 timmars privat tur till Dubais internationella flygplats

9. 3 timmars privat tur till Dubais internationella flygplats

Utnyttja din transit genom Dubai International Airport på bästa sätt och se stadens höjdpunkter under en kort mellanlandning. Efter upphämtning på Dubais internationella flygplats kan du luta dig tillbaka och slappna av i en luftkonditionerad buss eller minibuss medan du kör mot New Downtown Dubai. Stanna till vid Burj Khalifa för att beundra världens högsta byggnad. Titta upp på det rymdålderstunga tornet när det svävar upp till en höjd av 828 meter (2 772 fot). Luta dig tillbaka och titta uppåt; du kanske ser toppen! Kör längs den 16-spåriga Sheikh Zayed Road och passera många av de höghus som har förändrat stadens landskap under de senaste åren. En förinspelad kommentar av en arkitekt berättar fakta om den skyskrapsfyllda staden och dess senaste utveckling. Se det ikoniska hotellet Burj Al-Arab på sin egen konstgjorda ö. Fortsätt till den konstgjorda ön Palm Jumeirah som är utformad i form av en palm. Upptäck lyxvillor och exklusiva hotell med avundsvärd utsikt över golfen. Beundra Atlantis The Palm Hotel - öns kanske mest berömda byggnad - som ligger imponerande på kanten av Persiska viken. Titta på strandpromenaden och den yachtfyllda Dubai Marina och föreställ dig livet som internationell miljardär. Se det spektakulära Jumeirah Beach Residence, hem för dussintals franchise-restauranger och kaféer, och nära några av stadens bästa strandhotell och resorts. Därefter transfer tillbaka till flygplatsen i tid för ditt anslutningsflyg.

Dubai: Privat halvdags sightseeingtur

10. Dubai: Privat halvdags sightseeingtur

Upptäck den moderna staden Dubai och ta några fantastiska bilder av skyskraporna vid Dubai Marina. Resa i en 4WD. Bevittna traditionell kultur på Souk Madinat, en berömd marknad. Stanna till vid Jumeirah-moskén för att se den vackra arkitekturen. Åk till Jumeirah Beach och mycket mer. Hoppa in i en bekväm 4WD på ditt hotell och träffa din engelsktalande guide. Kör sedan till den futuristiska Dubai Marina för att beundra skyskraporna och stanna för fotografering. Se världens största pariserhjul, Ain Dubai. Därefter åker ni till Palm Jumeirah och Atlantis för att ta några bilder. Efteråt kan du fördjupa dig i stadens kultur på Souk Madinat, en traditionell marknad som är känd för sina många stånd och restauranger. Därefter beger du dig till Qasar Al Jumeirah, som utformades för att se ut som en sheikhs sommarresidens. Beundra sedan de berömda skulpturerna av guldhästar. Se den islamiska arkitekturen i Jumeirah-moskén. Nästa stopp är Jumeirah Beach. Ta några bilder här och fortsätt till Burj Al Arab. Kör sedan längs Sheikh Zayed Road och Jumeirah Road för några panoramavyer. Upplev den kulturella blandningen på Al Seef och 2nd December Street. Slutligen åker du tillbaka till ditt hotell i slutet av din resa.

Tillgängliga aktiviteter

24 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Sheikh Zayed Road: Fler aktiviteter och sevärdheter

Sheikh Zayed Road: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Sheikh Zayed Road

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 2 160 omdömen

Fantastisk dag i denna park! Vi älskade det enorma Dreamworks-utrymmet inomhus med överdådiga uppsättningar och toppturer! Vi var coola för det mesta och i slutet av dagen kunde vi njuta av resten av parken utanför. Uppslutningen var väldigt låg och vi hade inga förväntningar. Lite långt från Dubais centrum men värt resan.

mycket bra beskrivning av vägen och en taxidestination det var särskilt bra att platserna var reserverade med placeringskort, så det är inga skillnader i val av platser också mycket god mat, perfekt urval av drycker till rimliga priser och varierad musik - definitivt gör det, en mycket trevlig kväll!

Mycket trevlig park. Många sensationella attraktioner, som passar oss. Ganska anständigt värde för pengarna. Väldigt ren. Och lite folk den dagen, vilket var mycket uppskattat.

Väldigt cool park! Barnen var förtjusta, och inte bara barn. Vi vuxna skrek av förtjusning! Attraktionerna är coola, varje temapaviljong är coolt genomtänkt!

God mat, fantastisk service och en mycket trevlig tur. Jag rekommenderar den verkligen.