Saker att göra i
Sharjah

Våra mest rekommenderade saker att göra i Sharjah

Dubai: Öken safari, fyrhjuling, kamelritt och Al Khayma Camp

1. Dubai: Öken safari, fyrhjuling, kamelritt och Al Khayma Camp

Upptäck öknen utanför Dubai på en guidad sanddynsafari. Njut av möjligheten att delta i en mängd olika valfria aktiviteter, som t.ex. en tur på fyrhjuling, en kameltur eller middag och underhållning i samband med en förlängd tur. Din guide hämtar dig på ditt hotell eller på en vald plats.Res sedan ut till Dubais öken och efter en kort paus kan du uppleva den spännande åkturen i dynerna med utbildade förare. Du kan också prova på sandboarding samt ta fantastiska bilder av de rullande sanddynerna. Fortsätt till Al Khayma-lägret för en valfri kamelritt samt inkluderade förfriskningar.Under den 7 timmar långa turen fortsätter deltagarna att njuta av några underhållningsshower och äta en utsökt BBQ-middag i lägret.När turen tar slut kommer du att bli skjutsad tillbaka till ditt hotell/byggnaden.

Dubai: Safari, fyrhjuling, kamelritt och buffémiddag

2. Dubai: Safari, fyrhjuling, kamelritt och buffémiddag

Utforska öknen på denna SUV-tur från Dubai. Kör upp, ner och genom öknens sanddyner i Land Cruiser. Kör en ATV över sanddyner innan du njuter av levande underhållning och middag i ett beduinläger. Börja med att utforska öknen och få en glimt av den hårda och intensiva ökensanden. Senare kan du prova att åka dynbashing i en 4x4 Land Cruiser (som är fullt utrustad med alla nödvändiga säkerhetsdetaljer) och sandboarding på de silkeslena sanddynerna med röd sand. Nästa steg, om du har valt det alternativet, är en upplevelse med fyrhjuling.Du får en kort genomgång med säkerhetsinstruktioner innan du njuter av spänningen när du kör en fyrhjuling över den vidsträckta sanden. Avslutningsvis kan du koppla av i ett traditionellt beduinläger, där du kan delta i aktiviteter som kamelridning och henna-målning. Njut av att bli underhållen av mag- och folkdansare medan du äter en utsökt grillmiddag.

Dubai: Premium Safari, kamelritt & Al Khayma Camp 3-bufféer

3. Dubai: Premium Safari, kamelritt & Al Khayma Camp 3-bufféer

Följ med på äventyr i Dubai Red Dunes Desert. Upplev spännande aktiviteter som dune-bashing, sandboarding och ta del av det arabiska livet genom att besöka Al Khayma-lägret för att prova traditionella snacks, lokal mat och aktiviteter som henna-shower och shisha. Vi ser solnedgången från sanddynerna i lägret och månen genom ett kraftfullt teleskop. Efter att ha hämtats av din safarikapten gör du det första resestoppet för en paus och får chansen att prova den valfria fyrhjulingsturen. Dune Bashing är redo; din kapten kommer att köra 30-45 minuter över de röda sanddynerna i Lahbab-öknen med fotopaus och sandboarding (surfing över sanddynerna). På Al Khayma Camp välkomnar vi dig med rosenvatten, arabiskt kaffe, lokala sötsaker och dadlar. Säg hej till lägrets kameler och om du vill kan du hoppa upp på en kamel och rida över sanddynerna. Lägrets aktiviteter, som välkomnar dig, inkluderar kamelmatning, Falcon, henna-målning, .. etc. Därefter serveras en aptitretare med en levande snackstation, arabiskt kaffe och te och till och med en shisha-station. Nu är det dags att bjuda in dig att njuta av läckerheterna från 3 unika bufféer: 1. Emiratisk buffé. 2. Marockansk buffé. 3. Arabisk buffé. 4. Lamm Madfoon "Kokt under jord". 5. Levande BBQ-stationer. 6. Traditionella live-stationer för brödbak. Arabiska underhållningen live att titta på med Tannora, Khaliji dans och eldshow. Lägrets atmosfär kommer att förändras när solen går ner, så att du kan ta in den fridfulla ökennatten. Titta på stjärnorna på ökenhimlen genom ett högeffektivt teleskop på en fascinerande stjärnskådning. Vi ser fram emot att vara värd för dig igen "Maa Al Salam" släpps av på ditt hotell.

Dubai: Ökensafari med kameler och middag över natten

4. Dubai: Ökensafari med kameler och middag över natten

Upplev en underbar Lahbab-ökensafari med övernattning i Dubai. Rid på en kamel, njut av spännande sanddyner och ät en äkta grillfest medan du njuter av den traditionella dansen, följt av övernattning i ett luftkonditionerat beduintält. Börja med upphämtning från ditt boende i Dubai och åk till Lahbab-öknen i ett bekvämt 4WD-fordon. Väl framme i öknen har ni lite fritid innan safarin börjar. Koppla av eller välj en tur med fyrhjuling medan ditt fordon för terrängkörning i sanddynerna förbereds. Ge er sedan ut på en spännande 45-minuters dune-bashing-tur. Känn adrenalinkicken när ditt fordon erövrar den vidsträckta ökensanden. Efteråt kan du prova sandboarding och glida nerför sanddynerna. Res till Al Khayma-lägret där du kommer att ledas till ditt eget luftkonditionerade tält. Efter att ha installerat dig här kan du smaka på Gahwa (arabiskt kaffe), Gaymat (sötsaker) och dadlar. Ge er ut på en kamelritt runt lägerområdet, och beroende på tid kan ni njuta av solnedgången över öknen. Tillbaka på Al Khayma Camp kan du röka shisha och måla henna. Ta på dig lokala arabiska kläder och posera för foton med en majestätisk falk. Njut av en överdådig grillbuffémiddag med liveunderhållning, inklusive Tanura-dans, eldshow och Khaliji. När lägerbelysningen släcks kan du känna öknens väsen och lugn medan du tittar på stjärnorna med ett teleskop. Senare rider du på en kamel till ett närliggande läger där en brasa kommer att ordnas för dig. Lär dig hur man gör arabiskt kaffe eller te medan du sitter vid lägerelden och njuter av tystnaden i öknen och den mörka himlen ovanför, innan du går tillbaka till ditt tält för natten. Gå upp tidigt på morgonen för att se den spektakulära soluppgången över öknen på en kort kamelritt. Efteråt återvänder ni till lägret för en nylagad arabisk frukost, innan ni åker tillbaka till Dubai med avhämtning på ert boende.

Dubai: Privat rundtur i ökenbuggy, kamelridning och sandboarding

5. Dubai: Privat rundtur i ökenbuggy, kamelridning och sandboarding

Ge dig ut på det ultimata ökenäventyret på en privat buggy-tur i Dubai, med valfri hämtning och lämning på hotellet. Känn adrenalinkicken när du navigerar genom de röda sanddynerna på en 2-sitsig Polaris 1000cc Sport buggy med 4-hjulsdrift. Anländer till baslägret och hälsas välkommen av din guide. Ta på dig utrustningen och lyssna på säkerhetsinstruktionerna. Därefter kommer du att tilldelas din buggy. Kliv ombord och följ med din privata guide ut i den vidsträckta Dubaiöknen. Ta dig an ökenterrängen medan din guide leder dig till de bästa platserna och anpassar sig till din önskade hastighet. Efter de första 30 minuterna byter du plats med din förarpartner (buggyn har plats för två personer). Tänk på att detta innebär att en bokning för två personer ger dig en dune buggy. Alternativt kan du använda den kostnadsfria sandbrädan under din köraktivitet. Efter 1 timmes körning kommer ni tillbaka till baslägret där ni kan njuta av bekvämligheter som en välfylld livsmedelsbutik, kafeteria, bönerum och luftkonditionerade loungeområden. Ta en tur på en kamel och avsluta resan med att minnas den fantastiska dag du just hade.

Från Förenade Arabemiraten: Musandam Khasab delfinskådningstur med lunch

6. Från Förenade Arabemiraten: Musandam Khasab delfinskådningstur med lunch

Tillbringa dagen på vattnet i en traditionell omansk dhowbåt. Beundra de dramatiska klippformationerna och leta i det kristallklara vattnet efter tecken på delfiner som leker i surfarna. Den här heldagsturen är lätt att nå med hämtning på hotellet från Dubai, Sharjah, Ajman eller Ras Al Khaimah och erbjuder det perfekta tillfället att utforska skönheten i Khor Ash Sham-fjorden. Efter upphämtning på ditt hotell åker du till Khasabs hamn för att möta din guide klockan 9.30. Börja med en genomgång av dagens resväg och sätt segel från hamnen på en traditionell dhowbåt. Beundra Khor Ash Sham-fjorden, som är känd för sitt vackra klara vatten, ett överflöd av havsliv och livfulla korallrev. Segla förbi Nadifi och Qanah innan du gör ett stopp i vattnen utanför Telegraph Island i Khasabbukten vid cirka 11:45. Ta lite tid för att simma och snorkla i det vackra klara vattnet. Njut sedan av en lunch ombord innan du seglar vidare till Sibi Island. Stanna till utanför kusten för mer simning och snorkling innan du beger dig till ön Sham. Lär dig mer om byn av din guide innan du påbörjar resan tillbaka till Khasabs hamn, där du anländer ungefär klockan 16.00. Transfer till och från hotellet för tur och retur erbjuds.

Privat lyxig transfer per timme

7. Privat lyxig transfer per timme

Boka din privata lyx minivan med en guide \ förare och ta en tur i staden och besöka sightseeing eller shopping eller få pickup & drop off från flygplatsen / hotellet / hamnen, har du friheten att gå någonstans i Dubai eller någon annan stad i uae Vår förare / guide har erfarenhet av stadens landmärken och han är redo att hjälpa dig med allt du vill göra eller någon plats du vill besöka, han kan vänta på dig tills du avslutar ditt besök, kan vägleda dig till den bästa restaurangen eller kafébutiken eller köpcentret. Vår lyxiga minivan 2023 kan passa upp till 6X personer med stora bekväma stolar, full AC, kan passa 5-6 stort bagage och gratis WiFi hela resan. Du behöver inte betala något extra för bensin eller parkeringsavgifter, all-inclusive i denna tjänst

Ras Al Khaimah: Eftermiddagssafari och grillmiddag

8. Ras Al Khaimah: Eftermiddagssafari och grillmiddag

Flyr värmen och stressen i Ras Al Khaimahs stadskärna på en eftermiddags- och kvällssafari i öknen med fyrhjulsdrivna fordon. Efter upphämtning på ditt hotell kan du koppla av i det luftkonditionerade terrängfordonet. Åk till ökendynerna som omger staden och beundra utsikten över det karga men förtrollande landskapet på vägen. Stoppa vid en traditionell kamelfarm för att se hjordar av de magnifika puckelryggiga växtätarna. Lär dig mer om de olika typerna av kameler som vanligtvis ses i öknen runt Ras Al Khaimah. Fortsätt genom ökenslätterna i ditt fyrhjulsdrivna fordon och kom fram till en campingplats där arabiskt kaffe och dadlar erbjuds som välkomsthälsning. Klättra upp på ryggen av en kamel för en valfri guidad tur runt lägret. Få en henna-tatuering på händer eller fötter. Titta på en traditionell Tanourah folkdans och festa på en utsökt grillmiddag. Efter middagen kan du röka en shisha (arabisk vattenpipa) om du vill och se en levande magdansföreställning. Slappna av under ett tak av blinkande stjärnor och njut av en upplevelse som skulle kunna vara direkt från "Tusen och en natt"!

Dubai: Flygplatstransfer till hotell i Förenade Arabemiraten

9. Dubai: Flygplatstransfer till hotell i Förenade Arabemiraten

Njut av privat transfer mellan Dubais internationella flygplats och ditt hotell i centrum av Dubai, Jumeirah Beach, Palm Jumeirah, Sharjah, Jebel Ali Hotel eller Dubais hamn. Transfertjänsten finns tillgänglig 24 timmar om dygnet, alla dagar i veckan. Privat transfer i ett modernt fordon med luftkonditionering till ditt boende gör att du kan slappna av vid ankomsten till Dubai efter en tröttsam flygresa. Du kommer att få ett varmt välkomnande vid ankomsten av en professionell förare, som också kommer att ge dig ett välkomstpaket med intressant information. Tjänsten är även tillgänglig i motsatt riktning, från ditt hotell till Dubais internationella flygplats med avlämning i god tid före ditt flygs incheckning. Upphämtningstiden kommer att anpassas efter ditt flyg. Vid bokning ombeds du vänligen uppge din flightinformation och namnet på ditt hotell i centrum av Dubai, Jumeirah, Palm Jumeirah, Sharjah, Jebel Ali Hotel eller i Dubai Port. Din transfer kommer att bekräftas inom 24 timmar efter din bokning och du kommer att förses med en biljett som ska visas för din chaufför vid ankomst eller vid tidpunkten för din transfer från ditt hotell.

Från Dubai: Stadsrundtur i Sharjah

10. Från Dubai: Stadsrundtur i Sharjah

Rundturen tar dig till Sharjah - "Gulfens pärla" En av de viktigaste sevärdheterna under rundturen är King Faisal-moskén, en av de största moskéerna i Förenade Arabemiraten. Du kommer även att besöka det renoverade Sharjah-fortet, hem till den kungliga familjen som lät bygga fortet 1820.  Sedan fortsätter du att vandra genom närliggande souken "Al Arsa". Innan rundturen avslutas är det dags att promenera och handla på souken "al Markazi" där du hittar mattor, smycken och hantverk.

Alla aktiviteter

78 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade saker att göra i Sharjah

Dubai: Öken safari, fyrhjuling, kamelritt och Al Khayma Camp

Dubai: Öken safari, fyrhjuling, kamelritt och Al Khayma Camp

Upptäck öknen utanför Dubai på en guidad sanddynsafari. Njut av möjligheten att delta i en mängd olika valfria aktiviteter, som t.ex. en tur på fyrhjuling, en kameltur eller middag och underhållning i samband med en förlängd tur. Din guide hämtar dig på ditt hotell eller på en vald plats.Res sedan ut till Dubais öken och efter en kort paus kan du uppleva den spännande åkturen i dynerna med utbildade förare. Du kan också prova på sandboarding samt ta fantastiska bilder av de rullande sanddynerna. Fortsätt till Al Khayma-lägret för en valfri kamelritt samt inkluderade förfriskningar.Under den 7 timmar långa turen fortsätter deltagarna att njuta av några underhållningsshower och äta en utsökt BBQ-middag i lägret.När turen tar slut kommer du att bli skjutsad tillbaka till ditt hotell/byggnaden.

Dubai: Safari, fyrhjuling, kamelritt och buffémiddag

Dubai: Safari, fyrhjuling, kamelritt och buffémiddag

Utforska öknen på denna SUV-tur från Dubai. Kör upp, ner och genom öknens sanddyner i Land Cruiser. Kör en ATV över sanddyner innan du njuter av levande underhållning och middag i ett beduinläger. Börja med att utforska öknen och få en glimt av den hårda och intensiva ökensanden. Senare kan du prova att åka dynbashing i en 4x4 Land Cruiser (som är fullt utrustad med alla nödvändiga säkerhetsdetaljer) och sandboarding på de silkeslena sanddynerna med röd sand. Nästa steg, om du har valt det alternativet, är en upplevelse med fyrhjuling.Du får en kort genomgång med säkerhetsinstruktioner innan du njuter av spänningen när du kör en fyrhjuling över den vidsträckta sanden. Avslutningsvis kan du koppla av i ett traditionellt beduinläger, där du kan delta i aktiviteter som kamelridning och henna-målning. Njut av att bli underhållen av mag- och folkdansare medan du äter en utsökt grillmiddag.

Dubai: Premium Safari, kamelritt & Al Khayma Camp 3-bufféer

Dubai: Premium Safari, kamelritt & Al Khayma Camp 3-bufféer

Följ med på äventyr i Dubai Red Dunes Desert. Upplev spännande aktiviteter som dune-bashing, sandboarding och ta del av det arabiska livet genom att besöka Al Khayma-lägret för att prova traditionella snacks, lokal mat och aktiviteter som henna-shower och shisha. Vi ser solnedgången från sanddynerna i lägret och månen genom ett kraftfullt teleskop. Efter att ha hämtats av din safarikapten gör du det första resestoppet för en paus och får chansen att prova den valfria fyrhjulingsturen. Dune Bashing är redo; din kapten kommer att köra 30-45 minuter över de röda sanddynerna i Lahbab-öknen med fotopaus och sandboarding (surfing över sanddynerna). På Al Khayma Camp välkomnar vi dig med rosenvatten, arabiskt kaffe, lokala sötsaker och dadlar. Säg hej till lägrets kameler och om du vill kan du hoppa upp på en kamel och rida över sanddynerna. Lägrets aktiviteter, som välkomnar dig, inkluderar kamelmatning, Falcon, henna-målning, .. etc. Därefter serveras en aptitretare med en levande snackstation, arabiskt kaffe och te och till och med en shisha-station. Nu är det dags att bjuda in dig att njuta av läckerheterna från 3 unika bufféer: 1. Emiratisk buffé. 2. Marockansk buffé. 3. Arabisk buffé. 4. Lamm Madfoon "Kokt under jord". 5. Levande BBQ-stationer. 6. Traditionella live-stationer för brödbak. Arabiska underhållningen live att titta på med Tannora, Khaliji dans och eldshow. Lägrets atmosfär kommer att förändras när solen går ner, så att du kan ta in den fridfulla ökennatten. Titta på stjärnorna på ökenhimlen genom ett högeffektivt teleskop på en fascinerande stjärnskådning. Vi ser fram emot att vara värd för dig igen "Maa Al Salam" släpps av på ditt hotell.

Dubai: Ökensafari med kameler och middag över natten

Dubai: Ökensafari med kameler och middag över natten

Upplev en underbar Lahbab-ökensafari med övernattning i Dubai. Rid på en kamel, njut av spännande sanddyner och ät en äkta grillfest medan du njuter av den traditionella dansen, följt av övernattning i ett luftkonditionerat beduintält. Börja med upphämtning från ditt boende i Dubai och åk till Lahbab-öknen i ett bekvämt 4WD-fordon. Väl framme i öknen har ni lite fritid innan safarin börjar. Koppla av eller välj en tur med fyrhjuling medan ditt fordon för terrängkörning i sanddynerna förbereds. Ge er sedan ut på en spännande 45-minuters dune-bashing-tur. Känn adrenalinkicken när ditt fordon erövrar den vidsträckta ökensanden. Efteråt kan du prova sandboarding och glida nerför sanddynerna. Res till Al Khayma-lägret där du kommer att ledas till ditt eget luftkonditionerade tält. Efter att ha installerat dig här kan du smaka på Gahwa (arabiskt kaffe), Gaymat (sötsaker) och dadlar. Ge er ut på en kamelritt runt lägerområdet, och beroende på tid kan ni njuta av solnedgången över öknen. Tillbaka på Al Khayma Camp kan du röka shisha och måla henna. Ta på dig lokala arabiska kläder och posera för foton med en majestätisk falk. Njut av en överdådig grillbuffémiddag med liveunderhållning, inklusive Tanura-dans, eldshow och Khaliji. När lägerbelysningen släcks kan du känna öknens väsen och lugn medan du tittar på stjärnorna med ett teleskop. Senare rider du på en kamel till ett närliggande läger där en brasa kommer att ordnas för dig. Lär dig hur man gör arabiskt kaffe eller te medan du sitter vid lägerelden och njuter av tystnaden i öknen och den mörka himlen ovanför, innan du går tillbaka till ditt tält för natten. Gå upp tidigt på morgonen för att se den spektakulära soluppgången över öknen på en kort kamelritt. Efteråt återvänder ni till lägret för en nylagad arabisk frukost, innan ni åker tillbaka till Dubai med avhämtning på ert boende.

Dubai: Privat rundtur i ökenbuggy, kamelridning och sandboarding

Dubai: Privat rundtur i ökenbuggy, kamelridning och sandboarding

Ge dig ut på det ultimata ökenäventyret på en privat buggy-tur i Dubai, med valfri hämtning och lämning på hotellet. Känn adrenalinkicken när du navigerar genom de röda sanddynerna på en 2-sitsig Polaris 1000cc Sport buggy med 4-hjulsdrift. Anländer till baslägret och hälsas välkommen av din guide. Ta på dig utrustningen och lyssna på säkerhetsinstruktionerna. Därefter kommer du att tilldelas din buggy. Kliv ombord och följ med din privata guide ut i den vidsträckta Dubaiöknen. Ta dig an ökenterrängen medan din guide leder dig till de bästa platserna och anpassar sig till din önskade hastighet. Efter de första 30 minuterna byter du plats med din förarpartner (buggyn har plats för två personer). Tänk på att detta innebär att en bokning för två personer ger dig en dune buggy. Alternativt kan du använda den kostnadsfria sandbrädan under din köraktivitet. Efter 1 timmes körning kommer ni tillbaka till baslägret där ni kan njuta av bekvämligheter som en välfylld livsmedelsbutik, kafeteria, bönerum och luftkonditionerade loungeområden. Ta en tur på en kamel och avsluta resan med att minnas den fantastiska dag du just hade.

Från Förenade Arabemiraten: Musandam Khasab delfinskådningstur med lunch

Från Förenade Arabemiraten: Musandam Khasab delfinskådningstur med lunch

Tillbringa dagen på vattnet i en traditionell omansk dhowbåt. Beundra de dramatiska klippformationerna och leta i det kristallklara vattnet efter tecken på delfiner som leker i surfarna. Den här heldagsturen är lätt att nå med hämtning på hotellet från Dubai, Sharjah, Ajman eller Ras Al Khaimah och erbjuder det perfekta tillfället att utforska skönheten i Khor Ash Sham-fjorden. Efter upphämtning på ditt hotell åker du till Khasabs hamn för att möta din guide klockan 9.30. Börja med en genomgång av dagens resväg och sätt segel från hamnen på en traditionell dhowbåt. Beundra Khor Ash Sham-fjorden, som är känd för sitt vackra klara vatten, ett överflöd av havsliv och livfulla korallrev. Segla förbi Nadifi och Qanah innan du gör ett stopp i vattnen utanför Telegraph Island i Khasabbukten vid cirka 11:45. Ta lite tid för att simma och snorkla i det vackra klara vattnet. Njut sedan av en lunch ombord innan du seglar vidare till Sibi Island. Stanna till utanför kusten för mer simning och snorkling innan du beger dig till ön Sham. Lär dig mer om byn av din guide innan du påbörjar resan tillbaka till Khasabs hamn, där du anländer ungefär klockan 16.00. Transfer till och från hotellet för tur och retur erbjuds.

Privat lyxig transfer per timme

Privat lyxig transfer per timme

Boka din privata lyx minivan med en guide \ förare och ta en tur i staden och besöka sightseeing eller shopping eller få pickup & drop off från flygplatsen / hotellet / hamnen, har du friheten att gå någonstans i Dubai eller någon annan stad i uae Vår förare / guide har erfarenhet av stadens landmärken och han är redo att hjälpa dig med allt du vill göra eller någon plats du vill besöka, han kan vänta på dig tills du avslutar ditt besök, kan vägleda dig till den bästa restaurangen eller kafébutiken eller köpcentret. Vår lyxiga minivan 2023 kan passa upp till 6X personer med stora bekväma stolar, full AC, kan passa 5-6 stort bagage och gratis WiFi hela resan. Du behöver inte betala något extra för bensin eller parkeringsavgifter, all-inclusive i denna tjänst

Ras Al Khaimah: Eftermiddagssafari och grillmiddag

Ras Al Khaimah: Eftermiddagssafari och grillmiddag

Flyr värmen och stressen i Ras Al Khaimahs stadskärna på en eftermiddags- och kvällssafari i öknen med fyrhjulsdrivna fordon. Efter upphämtning på ditt hotell kan du koppla av i det luftkonditionerade terrängfordonet. Åk till ökendynerna som omger staden och beundra utsikten över det karga men förtrollande landskapet på vägen. Stoppa vid en traditionell kamelfarm för att se hjordar av de magnifika puckelryggiga växtätarna. Lär dig mer om de olika typerna av kameler som vanligtvis ses i öknen runt Ras Al Khaimah. Fortsätt genom ökenslätterna i ditt fyrhjulsdrivna fordon och kom fram till en campingplats där arabiskt kaffe och dadlar erbjuds som välkomsthälsning. Klättra upp på ryggen av en kamel för en valfri guidad tur runt lägret. Få en henna-tatuering på händer eller fötter. Titta på en traditionell Tanourah folkdans och festa på en utsökt grillmiddag. Efter middagen kan du röka en shisha (arabisk vattenpipa) om du vill och se en levande magdansföreställning. Slappna av under ett tak av blinkande stjärnor och njut av en upplevelse som skulle kunna vara direkt från "Tusen och en natt"!

Dubai: Flygplatstransfer till hotell i Förenade Arabemiraten

Dubai: Flygplatstransfer till hotell i Förenade Arabemiraten

Njut av privat transfer mellan Dubais internationella flygplats och ditt hotell i centrum av Dubai, Jumeirah Beach, Palm Jumeirah, Sharjah, Jebel Ali Hotel eller Dubais hamn. Transfertjänsten finns tillgänglig 24 timmar om dygnet, alla dagar i veckan. Privat transfer i ett modernt fordon med luftkonditionering till ditt boende gör att du kan slappna av vid ankomsten till Dubai efter en tröttsam flygresa. Du kommer att få ett varmt välkomnande vid ankomsten av en professionell förare, som också kommer att ge dig ett välkomstpaket med intressant information. Tjänsten är även tillgänglig i motsatt riktning, från ditt hotell till Dubais internationella flygplats med avlämning i god tid före ditt flygs incheckning. Upphämtningstiden kommer att anpassas efter ditt flyg. Vid bokning ombeds du vänligen uppge din flightinformation och namnet på ditt hotell i centrum av Dubai, Jumeirah, Palm Jumeirah, Sharjah, Jebel Ali Hotel eller i Dubai Port. Din transfer kommer att bekräftas inom 24 timmar efter din bokning och du kommer att förses med en biljett som ska visas för din chaufför vid ankomst eller vid tidpunkten för din transfer från ditt hotell.

Från Dubai: Stadsrundtur i Sharjah

Från Dubai: Stadsrundtur i Sharjah

Rundturen tar dig till Sharjah - "Gulfens pärla" En av de viktigaste sevärdheterna under rundturen är King Faisal-moskén, en av de största moskéerna i Förenade Arabemiraten. Du kommer även att besöka det renoverade Sharjah-fortet, hem till den kungliga familjen som lät bygga fortet 1820.  Sedan fortsätter du att vandra genom närliggande souken "Al Arsa". Innan rundturen avslutas är det dags att promenera och handla på souken "al Markazi" där du hittar mattor, smycken och hantverk.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Sharjah

Vilka är de bästa dagsturerna från Sharjah?

De bästa dagsturerna från Sharjah:

Se alla dagsturer från Sharjah på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Sharjah

Att göra i Sharjah

Städer i Förenade Arabemiraten

Sharjah: Fler aktiviteter och sevärdheter

Sharjah: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Sharjah

Samlat omdöme

4.8
(38 882 recensioner)

Vår förare Medo var mycket trevlig. Dune bashing och vistas på lägret var det bästa! Maten var mycket bra och så var showen. Tyvärr ingen dansshow på grund av Ramadan. Första stoppet vid quads var mer av ett rent försäljningsevenemang. Alla som inte hade bokat fyrhjulingsturen fick vänta 40 minuter och fick hela tiden frågan om de ville köpa något. Uppgraderingen skulle ha varit extremt dyr. Shisha, kameltur och matning av kamelbebisar var ett bra tidsfördriv i lägret. Jag skulle definitivt rekommendera turnén! Transporten var också bra och mycket pålitlig. Medo var en rolig guide och gjorde resan sötare.

Sheraz Akbar, var vår guide. Var superkul. Han var alltid mycket hjälpsam. Platserna är bara att rekommendera. Fyrhjuling, sanddynbussning, dessertbräda, kamelridning och på slutet var det en mycket, mycket välsmakande BBQ. Tillräckligt med vatten och läsk finns på varje station. Huvudbonader och solglasögon rekommenderas. Upphämtning och service tillbaka till hotellet ingick. Kan rekommenderas med gott samvete. 10/10

Vi hade en fantastisk upplevelse i öknen. Vår reseguide Tahseen var mycket pålitlig och hjälpsam och vi kände oss väldigt väl omhändertagna. Kamelridning och sandboardåkning var en upplevelse. Vi skulle boka igen när som helst. Transporten och kommunikationen gick också smidigt.

Fantastisk aktivitet, vår guide Masry var bra med oss, vi var med vår 6-årige son och alla hade en fantastisk tid. Quad, sanddyner, sandboard, verkligen allt var perfekt. Sensioner garanteras!! Jag rekommenderar utan att tveka och ett stort tack till Masry!

Shams var en trevlig guide. Spännande körning i öken. Tog fina bilder på oss utan att vi behövde ens fråga om det. Så trevlig guide och upplevelse generellt.