Välj datum

Shakespeare's Globe Theatre

  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Stadskort
  • Paketerbjudanden
  • Hoppa på/hoppa av-turer
40 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 40

Alla saker att se i Shakespeare's Globe Theatre

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Shakespeare's Globe Theatre? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Shakespeare's Globe Theatre

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 19 546 omdömen

Den mycket underhållande rutten och vår guide Nick var supertrevlig och väldigt rolig. Han gjorde besöket mycket roligt med Harry Potter-quizet och de nyfikna fakta om de olika platserna som han visade oss. Om du är ett fan av Harry Potter är det värt det. Jag rekommenderar bekväma skor och en flaska vatten om du går på sommaren eftersom det tar lång tid att gå.

Fantastisk London-tur som passar både barn och vuxna! Vi upptäcker många platser utanför allfartsvägarna och kastar oss in i Harry Potters värld. Ett måste om du är ett fan. Guiden, Sophie, delar entusiastiskt med sig av många spännande anekdoter. En fantastisk upplevelse som jag rekommenderar utan att tveka!

Bra turné, bra förklarat. Guiden håller sina besökares intresse väl med ett frågeformulär om Harry Potter, som ger poäng till ditt hus -beroende på den som tilldelades dig i början av besöket-. Vi besökte platser som vi inte skulle ha sett annars. Tack så mycket för denna upplevelse.

Vacker promenad där du passerar de viktigaste platserna och får alla förklaringar och många extra anekdoter av vår guide.

Mycket trevlig tripp ..Trevliga guider Max och Brad