Våra mest rekommenderade saker att göra i Ses Salines

Från Ses Salines: Sunset Kajak Tour till Fornells, Menorca

1. Från Ses Salines: Sunset Kajak Tour till Fornells, Menorca

Resan börjar vid Ses Salines, där du möter guiden och får lite information och tips för att åka kajak. När du är redo, börjar du turen över bukten. Du kommer att göra ett första stopp för att simma och snorkla, för att upptäcka öns kristallklara vatten. Efter detta fortsätter du din rutt för att hitta en vacker plats att se solnedgången. Du kommer att stanna för att njuta av solnedgångens färger och ljus, och du kommer att ha ett litet mellanmål. När solen har gått ner börjar du vägen tillbaka till startpunkten för att avsluta din resa.

Från Ses Salines: Kajaktur till Fornells med skattjakt

2. Från Ses Salines: Kajaktur till Fornells med skattjakt

Vill du upptäcka sydkusten av Fornells bukt, på norra Menorca? I denna aktivitet kommer du att utforska de mest avlägsna platserna i viken medan du rider på en kajak. Du kommer att besöka Cala Roja och Cala Blanca för att upptäcka dess vackra och unika landskap, du kommer att dyka i buktens kristallina vatten i snorklingstoppet, och du kommer att njuta av ett hälsosamt mellanmål för att återhämta krafterna och paddla tillbaka. Under resan kommer du också att uppleva Treasure Adventure! Kommer du att kunna hitta den förlorade skatten i viken? Med hjälp av din guide kommer du att söka i den och försöka få priset den har inuti. Är du redo?

Avslappnande yogaklass i Ses Salines

3. Avslappnande yogaklass i Ses Salines

I Relax Yoga praktiseras övningar som minskar stress och lugnar ner dig. Särskilt fokus på energisk andning och avslappning. Delta i vår Relax Yoga-klass på morgonen med fokus på Anti-Stress-träning och andning.

Ses Salines: Fler aktiviteter och sevärdheter

Ses Salines: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.