Vattenaktivitet

Paris: Båttur på Seine och provsmaka crepes vid Eiffeltornet

Paris: Båttur på Seine och provsmaka crepes vid Eiffeltornet

Aktivitetsarrangör: Global Tours And Tickets
Spara upp till 15%

Från 230 SEK 195 SEK per person

Ha nöje av ett trevligt och enkelt sätt att upptäcka "Ljusets stad" under en båttur på floden. Smaka utsökta franska crepes vid Eiffeltornets fot medan du beundrar utsikter över detta otroliga monument och Seine före eller efter din båttur.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Boka nu, betala senare
Boka nu och betala senare för att reservera din plats utan kostnad i dag. Ta reda på mer
Varaktighet: 1.5 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Ljudguide ingår
Kinesiska, Nederländska, Franska, Tyska, Hindi, Polska, Spanska, Ryska, Japanska, Portugisiska, Engelska, Italienska, Koreanska, Tjeckiska, Arabiska
Tillgängligt med rullstol

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Koppla av medan du ser monument som Louvren och Notre Dame på en timmes båttur
 • Ha tillgång till avgångar varje timme hela dagen
 • Smaka på en utsökt fransk crepe vid foten av Eiffeltornet
 • Välj mellan en crepe med choklad, socker, citron, sylt eller vispgrädde
Beskrivning

Se sevärdheterna i Paris från vattnet på en kryssning längs Seine och lär dig om dem med en audioguide. Njut av en traditionell fransk crepe före eller efter din kryssning. För kryssningen, träffas vid "Bateaux Parisiens" / Port de la Bourdonnais precis bredvid Eiffeltornet för att gå ombord på båten. När du kryssar längs floden Seine kan du varva ner medan du betraktar Paris historia och beundra dess många monument som Louvren, Orsay-museet, Notre Dame-katedralen och de många broarna med sin unika arkitektur.

Njut av audioguidekommentarer ombord tillgängliga på 14 språk, som du också kan lyssna på från en applikation på din smartphone. Sedan, efter att ha stigit av kryssningen på samma ställe som den började, visa din voucher för personalen på buffén "Le Carrousel de la Tour Eiffel" vid foten av Eiffeltornet. Smaka på en fransk crepe med Nutella, socker, citron, sylt eller vispgrädde. Om du föredrar, njut av din crepe innan kryssningen.

Beundra den pittoreska utsikten över Eiffeltornet och floden i Paris medan du njuter av denna läckra franska delikatess. Dra fördel av reducerade priser för att köpa en drink på pannkakshuset.

Ingår
 • Tillträde till Seine
 • Transport under aktiviteten: Flodbåt, sightseeingkryssning
 • Dessert
  Covid-19-åtgärder
  Rådande säkerhetsåtgärder
  • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
  • Du måste se till att hålla fysiskt avstånd i fordonen
  • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar
  Deltagarkrav
  • Du måste ta med egna hörlurar
  • Du måste bära munskydd för att delta
  • Alla deltagare över 16 år måste visa upp ett EU-covid-19-certifikat som bevisar full vaccination med antingen ett Moderna-, Pfizer/BioNTech-, Johnson&Johnson- eller AstraZeneca-vaccin. Endast EU-covid-19-certifikat accepteras. Bevis på vaccination som utfärdats utanför EU kan bytas ut mot en EU-version på alla apotek i Paris. Alla deltagare mellan 12 år och 2 månader och 15 år måste uppvisa ett hälsokort som anger antingen bevis på fullständig vaccination, bevis på covid-19-infektion inom de senaste 6 månaderna eller ett negativt test som tagits högst 24 timmar innan aktiviteten startar

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Mötesplats

  För båtturen på Seine, möt upp vid Bateaux Parisiens, vid Eiffeltornets fot, Port de la Bourdonnais, ponton 03. För provsmakningen av crepes, gå till Oh! Régalade de la Tour Eiffel, vid foten av Eiffeltornet, bredvid Bateaux Parisiens.

  Öppna i Google Maps ⟶
  Viktig information

  Inte tillåtet

  • Husdjur
  • Extra stort bagage
  • Bagage eller stora väskor

  Bra att veta

  • Du kan använda dina biljetter när som helst fram till det giltighetsdatum som anges på dem.
  • Du kan välja om du vill åka på båtturen före eller efter din provsmakning av crepes.
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,4 /5

  baserat på 1580 omdömen

  Översikt

  • Transport
   4,5/5
  • Valuta för pengarna
   4,4/5

  Sortera efter:

  Resenärstyp:

  Stjärnbetyg:

  Det gick riktigt bra med biljetterna! Jag tycker att crêpesprovning är lite överst - du får bra crêpes, extra måste betalas för - crêpesbakaren var inte särskilt vänlig nu ... men med tanke på platsen som passar ... båttur var super trevligt vid 30 grader och kvällstemning var ljudguiden på mobiltelefonen bra, eftersom det inte fanns några ljudguider på grund av COVID ... överlag mycket praktiskt att ha biljetterna i förväg - och sedan åker du dit om det passar dig - fram till 9 pm ...

  Läs mer

  11 augusti 2020

  Seine Cruise Tour själv var mycket trevlig. Optimalt med en längd på 1 timme. Jag tyckte också att det var bra att de inledande förklaringarna gavs på flera språk. Trots anvisningarna och kartorna kunde vi inte hitta vägen till crepe, det fanns en annan byggnad på den angivna adressen. Det är synd, men inte dåligt.

  3 augusti 2020

  Jag bokade för 14 juli men kryssningarna slutade tidigare än vanligt på grund av fyrverkeri. Den lokala byrån kontaktade mig flera gånger för att ta reda på om jag hade kunnat ta kryssningen eller inte. Så jag erbjöds att göra kryssningen nästa dag. Byrån erbjöd även oss extra pannkakor för besväret. Jag är verkligen nöjd med eftersäljningstjänsten som följde mig fram till sista minuten. Annars är kryssningen riktigt bra. Tack.

  Läs mer

  15 juli 2020

  Produkt-ID: 374289