Vattenaktivitet

Paris: Båttur på Seine och crepes vid Eiffeltornet

Aktivitetsarrangör: Global Tours And Tickets

Paris: Båttur på Seine och crepes vid Eiffeltornet

Aktivitetsarrangör: Global Tours And Tickets
Spara upp till 15%

Från 250 SEK 212 SEK per person

Njut av det trevligaste och enklaste sättet att upptäcka "Ljusets stad" på under en båtutflykt på floden. Smaka utsökta franska crepes vid Eiffeltornets fot, medan du beundrar utsikterna över detta monument och Seine före eller efter din båtutflykt.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Varaktighet: 1 timme
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Ljudguide ingår
Kinesiska, Nederländska, Franska, Tyska, Hindi, Polska, Spanska, Ryska, Japanska, Portugisiska, Engelska, Italienska, Koreanska, Tjeckiska, Arabiska
Tillgängligt med rullstol

Din upplevelse

Höjdpunkter
 • Koppla av medan du ser monument som Louvren och Notre Dame
 • Ha tillgång till avgångar varje timme hela dagen
 • Smaka på en utsökt fransk crepe vid foten av Eiffeltornet
 • Välj mellan en crepe med choklad, socker, citron, sylt eller vispgrädde
Beskrivning

Se Paris sevärdheter från vattnet på en båtutflykt längs Seine och lär dig mer om dem med en audioguide. Njut av en traditionell fransk crepe före eller efter din båtutflykt. För båtutflykten, samlas vid "Bateaux Parisiens"/Port de la Bourdonnais precis bredvid Eiffeltornet för att gå ombord på båten. När du glider fram längs Seine-floden kan du koppla av medan du begrundar Paris historia och beundrar de många monumenten, som Louvren, Orsay-museet, Notre Dame-katedralen och de många broarnas unika arkitektur. 

Utnyttja audioguidens kommentarer ombord, som är tillgänglig på 14 språk, som du också kan lyssna på genom en applikation på din telefon.  När du har stigit av båten, på samma plats som den startade, visar du upp din voucher för personalen på buffén "Le Carrousel de la Tour Eiffel" vid Eiffeltornets fot. Smaka på en fransk crepe med choklad, socker, citron, sylt eller vispgrädde. Om du föredrar kan du njuta av din crepe före båtutflykten.

Beundra de pittoreska utsikterna över Eiffeltornet och Paris flodstränder medan du njuter av denna utsökta franska delikatess. Dra nytta av rabatterade priser för att köpa en dryck på pannkakshuset.

Ingår
 • Båtutflykt på floden Seine
 • Audioguide
 • En crepe med choklad, socker, citron, sylt eller vispgrädde
 • Drycker

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Samlas vid Bateaux Parisiens vid Eiffeltornets fot för kryssningen på Seine, Port de la Bourdonnais, kajplats 3. För provsmakningen av crepes, gå till Oh! Régalade de la Tour Eiffel vid foten av Eiffeltornet, bredvid Bateaux Parisiens.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Inte tillåtet

 • Husdjur
 • Extra stort bagage
 • Bagage eller stora väskor

Bra att veta

 • - Du kan använda dina biljetter när som helst fram till det giltighetsdatum som anges på biljetterna.
 • - Du kan välja om du vill åka på kryssningen före eller efter crepesprovningen.
 • - Kryssning: Under sommarsäsongen är kryssningen tillgänglig dagligen med avgångar var 30:e minut. Den första avgången sker kl. 10.00 och den sista avgången kl. 23.00. Under vintersäsongen går avgångarna var 45:e minut mellan 10:30 och 21:00.
 • - Crêpesprovning: öppet varje dag från lunch till kväll (kl. 12-21).
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,3 /5

baserat på 3323 omdömen

Översikt

 • Transport
  4,5/5
 • Valuta för pengarna
  4,3/5
 • Service
  4/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Detta är ett bra, avkopplande sätt att tillbringa lite tid i Paris. Jag rekommenderar starkt att du försöker få en nattkryssning, eftersom du får en vacker utsikt över Eiffeltornet som allt lyser upp. Stressa inte om du ser en lång lineup, det finns gott om plats på båten. Audioguiden genom båtens wifi var också bra.

6 januari 2023

Mycket trevlig kryssning! Trots att vi redan hade biljetter fick vi köa som alla andra, mer än en halvtimme, när vi kom på fanns det ingen plats att sitta och vi blev stående. Jag blev besviken över crêpesprovningen, som skulle göras mitt på gatan och i kylan. Crêpes är dock goda, men du kan bara ta dem med Nutella. Jag skulle bara göra kryssningen igen för det underbara panorama, gjort vid solnedgången.

Läs mer

30 december 2022

Det var välorganiserat. Vi bokade en natt i förväg. Man kommer inte överens om en tid, men man kan segla den dagen. Vi satt på däck på baksidan och kunde ta fantastiska bilder där. Ljudet var lite svårt för oss eftersom WIFI som ljudet är på inte var stabil hos oss. Om du vill höra ljudet bra, ta åtminstone med hörlurar. Det rekommenderas även utan ljud.

Läs mer

31 oktober 2022

Produkt-ID: 374289