Paris kommer att vara värdstad för de olympiska och paralympiska spelen från 26 juli till 8 september. På grund av detta kommer båtar inte att vara i drift på Seine 18-27 juli.

Saker att göra i
Seine

Beundra några av Paris mest kända sevärdheter under en oförglömlig seightseeingtur med båt längs Seine.

Seine: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: 1-timmes kryssning på Seinefloden med ljudkommentar

Paris: 1-timmes kryssning på Seinefloden med ljudkommentar

Gå ombord på en kryssning tur och retur på floden Seine som börjar vid foten av Eiffeltornet. Glid under Paris broar och förundras över en rad vackra monument längs vattenvägen medan du lyssnar på kommentarer om Paris och de sevärdheter du passerar. Under kryssningen passerar du Eiffeltornet, Notre Dame, Hotel de Ville, Louvren och mycket mer. Välj att ta din kryssning på natten för att få ett helt annat perspektiv på Ljusets stad eftersom staden blir upplyst när kvällen närmar sig. Individuella ljudguider finns på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, polska, japanska, koreanska, nederländska, arabiska och hindi. De ger kommentarer om Paris och dess historia, monument och arkitektur. Observera att ljudguiden är tillgänglig via din smartphone genom att ansluta till Wi-Fi ombord. Denna interaktiva webbapp finns tillgänglig på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, japanska, arabiska och hindi. De individuella audioguiderna kan användas inne i båten. Den interaktiva webbappen som finns tillgänglig på din smartphone kan användas inne i båten och på soldäcket.

Paris: Kvällskryssning på floden med musik

Paris: Kvällskryssning på floden med musik

Njut av Paris nattliga sken på en sightseeingkryssning på floden Seine. Se ljusets stad och njut av den avkopplande atmosfären ombord medan musik spelas. Ta del av panoramautsikten över Eiffeltornet, Louvren, Notre-Dame de Paris, Orsay-museet, Alexandre III-bron, Concorde-torget, Petit och Grand Palace, Marie-bron och mycket mer medan du seglar. Om du vill veta mer om monumenten du ser kan du ladda ner appen för att använda den under kryssningen (instruktioner för nedladdning finns på bekräftelsekupongen).

Paris: Louvren reserverad tillgång och båtkryssning

Paris: Louvren reserverad tillgång och båtkryssning

Få nycklarna till staden Paris med en kombinerad biljett till Louvren och en flodkryssning. Besök det ikoniska Louvren-museet med en biljett med reserverad tillgång och följ med på en kryssning på floden Seine när som helst på dygnet. Förundras över konstverk, från forntida Egypten till renässansen, och promenera i din egen takt. Koppla sedan av på en 1-timmes flodkryssning och se staden från en annan vinkel. Se världen passera förbi från en bekväm kryssningsbåt som avgår från Eiffeltornet varje dag. Biljetten för flodkryssningen gäller för valfri dag under de kommande sex månaderna; den går ungefär var 30:e minut, 7 dagar i veckan, med avgång från Alma Bridge, några minuters promenad från Eiffeltornet. Boka alternativet Louvren med reserverad tillgång, kryssning och Eiffeltornet och uppgradera din vistelse i Paris med ett besök i Eiffeltornet. Från Eiffeltornet kan du njuta av fågelperspektiv över Paris från Eiffeltornets observationsdäck på andra våningen. Möt din guide bredvid Eiffeltornet för en kort introduktion till tornets historia. Sedan kan du ta dig upp till andra våningen med hiss och höra intressanta berättelser och anekdoter om tornets unika historia från din guide. Lär dig mer om "Ljusets stad" och njut av den privilegierade utsikten över Notre Dame, Louvren, Triumfbågen och Les Invalides. Din guide lämnar dig sedan för att du ska kunna njuta av Eiffeltornet i din egen takt. VIKTIGT: Mellan den 18 juli och den 24 juli 2024 kommer kryssningen inte att genomföras. För Louvrenbesök som bokas mellan dessa dagar kommer du att få en rundtur med hop-on hop-off-buss biljett som gäller för 1 dag istället.

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Upplev det bästa av Paris på bara en, två eller tre dagar med denna hop-on hop-off-tur! De 100% rena bussarna ger ett bekvämt och bekvämt sätt att se stadens främsta landmärken och attraktioner, inklusive Louvren, Notre-Dame-katedralen, Champs-Elysées, Arc de Triomphe, Eiffeltornet och mer. När du turnerar i staden kan du använda ljudguidekommentaren för att lära dig mer om Paris och hoppa av vid varje stopp för att utforska sevärdheterna mer detaljerat. Besök Louvren-museet, beundra Notre Dame-katedralen, shoppa lite i Champs-Elysées, besök toppen av Triumfbågen eller Eiffeltornet och njut av fantastisk utsikt över staden. Ta en promenad i Latin Quarter, Marais eller Ile de Saint Louis och lära dig mer om Paris genom ljudguidekommentaren. En barnvänlig kanal är tillgänglig för de små på engelska och franska. Din biljett är giltig i 24, 48 eller 72 timmar vid första validering, och du kan hoppa på och av bussen så många gånger du vill inom giltighetsperioden. Rutten stannar enligt följande: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame - 13 Rue Saint-Jacques 75005 Paris 5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Paris

Paris: Flodkryssning med Illuminations med ljudkommentarer

Paris: Flodkryssning med Illuminations med ljudkommentarer

Ta en dags- eller kvällskryssning på floden Seine och njut av spektakulära vyer över Paris upplyst mot natthimlen eller när solen är framme. Njut av informativa ljudkommentarer på din smartphone medan du kryssar på denna båttur förbi stadens mest berömda byggnader. Gå ombord på denna båtutflykt tur och retur för att se Paris på natten eller dagen. Lyssna på ljudguiden ombord (tillgänglig på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, polska, japanska, koreanska, nederländska, arabiska och hindi) eller utforska den interaktiva webbappen (tillgänglig på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, japanska, arabiska och hindi) för att lära dig mer om Eiffeltornet, Louvren och andra sevärdheter. Ljudguiden finns tillgänglig ombord på båten. Webbappen finns tillgänglig i båten och på soldäcket. Glid försiktigt genom dagens och gårdagens Paris medan du njuter av panoramautsikten från den klassiska trimaranbåten, med terrass och yttre passager. Förundras över ikoniska sevärdheter som Eiffeltornet, Les Invalides och Musée d'Orsay. Se de spöklika gargoylerna i Notre Dame och passera den imponerande fasaden på Louvren, Grand Palais och många fler platser.

Paris: Middagskryssning på Seine med panoramavyer

Paris: Middagskryssning på Seine med panoramavyer

Bege dig ut på en oförglömlig upplevelse med en middagskryssning på floden Seine i Paris. Njut av en kryssning som är 1 timme och 45 minuter lång och går från Île aux Cygnes till Île Saint-Louis. Låt dig förtrollas av det eviga ljusets stad. Ät en välsmakande middag på bekväma platser i klubbstil. Beundra utsikterna över Seine och ta in de vackra sevärdheterna. Utöver den mysiga och eleganta interiören så bjuder skeppet också på en fin utomhusterrass. Andas in den friska luften och njut av panoramavyerna över Paris när du vill under kryssningens gång. Passa på att ta några fina fotografier och absorbera Paris otroligt romantiska atmosfär. Middagskryssningen på Seine är den perfekta platsen för att fira något särskilt, uppskatta en romantisk kväll för två eller slappna av med goda vänner. Boka din kryssning idag och unna dig en härlig upplevelse som kombinerar en underbar middag, vackra landskap och en magisk atmosfär mitt i hjärtat av Paris.

Paris: Big Bus Hop-On Hop-Off Tours med valfri kryssning

Paris: Big Bus Hop-On Hop-Off Tours med valfri kryssning

Fördjupa dig i ljusets stad med en hop-on hop-off-tur med dubbeldäckad buss i Paris. Med bekväma säten och underhållande ljudkommentarer kommer du att upptäcka den fascinerande historien och det dagliga livet på denna otroliga destination. Utforska i din egen takt, utan att behöva oroa dig för transport eller att navigera i den livliga staden nedanför. Våra öppna bussar tar dig till de mest ikoniska platserna i Paris, inklusive Triumfbågen, Grand Palais, Opera Garnier, Champs de Mars och Notre Dame. Med viktiga stopp vid måste-se-attraktioner kan du hoppa på och av så många gånger du vill och ta god tid på dig vid varje plats. Vi gör det enkelt att se de främsta attraktionerna på din Paris-bucketlist med ditt val av en en- eller tvådagarsbiljett. Ta in den fantastiska utsikten från toppen av Eiffeltornet, ta en bild på Trocadéro och promenera genom de vackra trädgårdarna vid Musée Rodin. Och om du behöver en paus från sightseeingen kan du bara luta dig tillbaka och koppla av på bussen och njuta av den vackra utsikten över Paris från ovan. Vår toppmoderna flerspråkiga ljudguide är den perfekta följeslagaren för din tur och ger dig information om den unika historien och kulturen för varje landmärke när du åker. Oavsett om du är intresserad av arkitekturen i Louvren eller glamouren på Champs-Élysées, har vår audioguide allt du behöver veta. Gör ditt Parisäventyr ännu mer oförglömligt med en flodkryssning längs Seine. Denna 1-timmes flodkryssning visar de bästa landmärkena vid floden i Paris. Du får se vackra monument och ikoniska broar, med live-guidade kommentarer som förklarar deras historiska och kulturella betydelse. Kryssningarna avgår vid Eiffeltornet. Oavsett om du är en förstagångsbesökare eller en erfaren resenär är vår Big Bus Hop-On Hop-Off Tour det perfekta sättet att uppleva det bästa av Paris.

Paris: Inträdesbiljett till Louvren och kryssning på floden Seine

Paris: Inträdesbiljett till Louvren och kryssning på floden Seine

Besök mästerverken på Louvren, ett av de mest populära turistmålen i världen. Följ sedan med på en valfri kryssning längs den magnifika floden Seine och beundra de berömda monumenten i staden. Louvren är världens största museum och rymmer 35 000 konstverk på en 73 000 kvadratmeter stor utställningsyta i tre flyglar. Varje flygel har mer än 70 rum och visar omfattande målningar och konstföremål. Se den ikoniska Mona Lisa, förundras över tusentals fantastiska målningar och promenera bland perfekta skulpturer. Boka alternativet med en audioguide inkluderad och förbättra din upplevelse och förståelse av de utställda verken. Efter besöket på Louvren kan du ta en valfri 1-timmars kryssningstur på floden Seine. Se fler av Paris ikoniska monument som Institut de France, Eiffeltornet, Notre Dame, Conciergerie, Musee de Orsay, Hotel de Ville och mycket mer. Ombord har du tillgång till en ljudguide på ditt valda språk gratis på plats som hjälper dig att lära dig mer om den enorma historia som är kopplad till varje monument.

Paris: Louvren reserverad biljett och flodkryssning Combo

Paris: Louvren reserverad biljett och flodkryssning Combo

Kliv in i Louvren, hem för berömda konstverk, inklusive Mona Lisa. Dra nytta av biljetter med tidsbestämd entré och försvinn in i de berömda salarna. Senare tar du en sightseeingkryssning längs Seine. Beundra alla skatter som Louvren har att erbjuda, dess berömda mästerverk, inklusive Venus de Milo, Napoleon I:s kröning och Leonardo da Vincis Mona Lisa. Känn dig fri att utforska museet i din egen takt. Avsluta dagen med en sightseeingkryssning längs Seine när du vill under din vistelse för att få den bästa utsikten över den franska huvudstaden.

Paris: Seinekryssning och crepeprovning nära Eiffeltornet

Paris: Seinekryssning och crepeprovning nära Eiffeltornet

Se Paris sevärdheter från vattnet på en kryssning längs Seine, och lär dig mer om dem med en audioguide. Njut av en traditionell fransk crepe före eller efter kryssningen. För kryssningen, träffas på "Bateaux Parisiens" / Port de la Bourdonnais precis bredvid Eiffeltornet för att gå ombord på båten. När du kryssar längs floden Seine, varva ner medan du funderar över Paris historia och beundra dess många monument som Louvren, Orsay-museet, Notre Dame-katedralen och de många broarna med sin unika arkitektur. Njut av audioguide-kommentar ombord som finns på 14 språk, som du också kan lyssna på från en applikation på din smartphone. Före eller efter kryssningen kan du njuta av smaken av en äkta fransk crepe på en lokal buffé nära Eiffeltornet. Denna tur kombinerar elegansen i parisisk sightseeing med de härliga smakerna i Frankrike, vilket gör det till ett perfekt val för dem som vill fördjupa sig i Paris romantik och mat. Admire den pittoreska utsikten över Eiffeltornet och Paris medan du njuter av denna läckra franska delikatess.

Alla aktiviteter

397 aktiviteter hittades
Sortera efter:

De mest populära sevärdheterna i Paris

Att göra i Seine

Städer i Frankrike

Seine: Fler aktiviteter och sevärdheter

Seine: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Seine

Samlat omdöme

4.3
(73 144 recensioner)

Aktiviteten var underbar vi fick en bra takvy över Paris det var verkligen vackert. Parfymtillverkningsdelen var kul också du får anpassa årets doft för fragonard som om något spännande.

I allmänhet var allt bra, men guiden förklarade inte, han pratade inte mycket under hela turen

Guiden borde ha varit lite tydligare med förklaringen av monumenten

Njöt av det. Översättning endast på franska. Inte på engelska.

Det var väldigt trångt, men det var väldigt roligt