Våra mest rekommenderade saker att göra i Seattle

Seattle: Space Needle & Chihuly Garden and Glass Ticket

1. Seattle: Space Needle & Chihuly Garden and Glass Ticket

Upplev den fantastiska utsikten över Seattle från Space Needle med en tidsbestämd inträdesbiljett. Ta en promenad genom Dale Chihulys fantasifulla konstverk med inträde till Chihuly Garden and Glass. Få tillgång till båda dessa måste-se-attraktioner på en dag. Byt ut din kupong på Space Needle och njut av en spännande 42-sekunders hissresa med utsikt över Seattle Center, Puget Sound och bergen. Kliv ut på The Loupe, världens första och enda roterande glasgolv, för aldrig tidigare skådade vyer över strukturen och staden. Luta dig mot lutande glasväggar på uteserveringen utomhus. Flyt över Seattle på en av de 24 vinklade glasbänkarna som sitter runt utedäcket. Efter att ha tagit in de helt nya spännande vyerna på Space Needle, fördjupa dig i en värld där nyfikenhet, kreativitet och färg kommer till liv i Chihuly Garden and Glass. Få en inblick i inspirationen och influenserna som driver konstnären Dale Chihulys verk. Ta dig igenom utställningens åtta interiörgallerier innan du ger dig ut till den rikt anlagda utomhusträdgården och växthusets mittpunkt. Bli rörd när du upplever en omfattande titt på Chihulys mest betydelsefulla verk. Njut av gratis digitala fotonedladdningar och få tillgång till dagliga galleriföreläsningar och levande glasdemonstrationer. Inträdet inkluderar en gratis ljudrundtur som du kan ladda ner till din smartphone.

Seattle: Underjordisk vandringstur

2. Seattle: Underjordisk vandringstur

Ta en resa tillbaka i tiden på en guidad tur nedanför Seattles gator. Utforska över 4 stadskvarter av det historiska Pioneer Square och vandra genom 3 underjordiska gångar som ursprungligen byggdes på 1890-talet. Lär dig historien om Seattles konstruktion och om tragedin som drabbade staden och dess invånare längs vägen. Följ med när din guide hyllar dig med fascinerande sanna berättelser om hur Seattle föddes och tragedierna som drabbade det när det bildades, inklusive Seattle-branden. Lär dig om Seattles återfödelse efter branden och beslutet att lyfta stadens gator ur de sumpiga markerna. Se var stödmurar lades till längs gatorna och fylldes för att göra nya vägar flera fot ovanför där de ursprungligen stod.

Seattle: Space Needle Biljett

3. Seattle: Space Needle Biljett

Spara tid under din semester genom att förboka din biljett till den ikoniska Space Needle. Njut av flexibiliteten hos en kupong som kan användas för nästa tillgängliga tidslucka. Ta in aldrig tidigare skådade vyer över den nyrenoverade Space Needle och Seattle från ovan när du svävar över staden. Byt ut din kupong i biljettkiosken mot en biljett till nästa lediga tid. Gå sedan upp till den nyrenoverade Space Needle. Upptäck världens första och enda roterande glasgolv, Loupe, så att du kan ta in aldrig tidigare skådade vyer av strukturen och staden från ovan. Luta dig in i Space Needles nyinstallerade lutande glasväggar och flyt över staden medan du beundrar utsikten. Flyt över Seattle på en av 24 Skyrisers, vinklade glasbänkar uppe runt utomhusdäcket. Du kan också smutta på och provsmaka några av Pacific Northwests bästa snacks och drycker medan du njuter av utsikten. Atmos Café på den övre observationsnivån erbjuder snabb och typisk Pacific Northwest-mat, plus lokalt tillverkad öl och vin. Atmos Wine Bar erbjuder öl, vin, charkuterier, lokalt tillverkade ostbrädor och salta bitar som passar perfekt till utsikten. Båda platserna är öppna för alla gäster utan reservationer. Glöm inte att stanna till vid Space Needles presentbutik på första våningen när du tar dig ner och skaffa dig en Space Needle i souvenirstorlek för att markera minnet.

Seattle CityPASS®: Spara 44 % eller mer på 5 av de bästa attraktionerna

4. Seattle CityPASS®: Spara 44 % eller mer på 5 av de bästa attraktionerna

Använd Seattle CityPASS® på din nästa resa till Seatle. Se fantastiska djur, rolig popkultur, vacker konst och otroliga vyer - från himlen och havet med dina Seattle CityPASS®-biljetter. CityPASS®-biljetter erbjuder bekväm direktleverans och är giltiga i 9 på varandra följande dagar, vilket ger gott om tid att uppleva varje attraktion. Spara 44% eller mer på förbetalda inträden till 5 måste-se attraktioner: - Space Needle - dag-/nattentré - inkluderar två besök inom 24 timmar - Seattle Aquarium - allmän entré till alla större utställningar med ytterligare evenemang som kan ändras Plus ditt val av entré till 3 av följande attraktioner: - Argosy Cruises Harbor Tour - en 1 timmes berättad kryssningstur i hamnen - Museum of Pop Culture (MOPOP) - allmän entré - Woodland Park Zoo - allmän entré - Chihuly Garden and Glass - allmän entré, plus en kostnadsfri audiotur på din personliga smartphone Bokningar kan krävas vid vissa attraktioner. Besök my.citypass.com för aktuell information om attraktioner inklusive bokningar, inträdesinstruktioner, öppettider och användbara tips för att planera ditt besök.

Seattle: Chihuly Garden and Glass Entry Ticket

5. Seattle: Chihuly Garden and Glass Entry Ticket

Förlora dig själv i den fascinerande blandningen av färger och ljus, och glas och stål som är Chihuly Garden and Glass. Ta dig tid att vandra genom utställningens 8 interiörgallerier, rikt anlagda utomhusträdgård och magnifika glashus i centrum. Gå igenom varje galleri och förundras över många blåst glasverk som visar hur Dale Chihuly tänjde på gränserna för glas som konst. Medan du utforskar utställningen kan du få gratis digital fotonedladdning och tillgång till dagliga Gallery Talks och levande glasdemonstrationer. Låt den 40 fot höga glas- och stålstrukturen som täcker 4 500 kvadratfot ljusfyllt utrymme – Glashuset – fängsla dig helt. Installationen i Glasshouse är en expansiv 100 fot lång skulptur i en färgpalett av rött, orange, gult och bärnsten. Den är gjord av många individuella element och är en av Chihulys största upphängda skulpturer. Promenera genom en lummig trädgård som fungerar som bakgrund för glasskulpturer gjorda av omöjliga former och lysande färger.

Seattle: Columbia Center Sky View Observatory Inträdesbiljett

6. Seattle: Columbia Center Sky View Observatory Inträdesbiljett

Se Seattle från Columbia Center Sky View Observatory, Pacific Northwest: s högsta offentliga utsiktsområde. Detta observatorium ligger 1 000 högt och erbjuder ett fantastiskt panorama över Seattles skyline. Välj mellan 3 biljettalternativ, där du kan uppgradera för att få en kredit att spendera på Sky View Café eller presentbutik, och även njuta av reserverade fönsterplatser med den bästa utsikten. Planera din resväg från observatoriets utsiktspunkt. Bestäm mellan att virvla på Great Wheel, promenera genom Pike Place Market eller resa till San Juan Islands. Interagera med pekskärmsteknik för att utforska destinationer, turer och områden så att du kan skapa en virtuell resväg. Se stadens skyskrapor, bostadsområden, skeppshamn och sportarenor, och blicka sedan bort mot bergen, havet och himlen. Låt dig fascineras av 360-graders panoramautsikt, inklusive Mount Rainier, Lake Washington, Cascade Mountains, Mount Baker, Elliott Bay, Olympic Mountains, Puget Sound, Space Needle och mycket mer.

Seattle: hamnkryssning med levande berättelse

7. Seattle: hamnkryssning med levande berättelse

Bekanta skönheten i Seattles pulserande och historiska hamn på den här guidade kryssningen. Njut av den friska luften och lite historia medan du tar del av alla imponerande sevärdheter, inklusive den berömda Space Needle. Starta din tur från Seattle Central Waterfront och få en imponerande och omfattande titt på stadens vackraste sevärdheter. Njut av en perfekt tur för både turister och lokalbefolkning och ta del av utsikten från det öppna utomhusdäcket.

Seattle: Pike Place Market kockledd matrundtur

8. Seattle: Pike Place Market kockledd matrundtur

Promenera genom Seattles livliga Pike Place Market med en lokal kock och upptäck den spännande kulinariska scenen i nordvästra Stillahavsområdet. Gör 9 stopp för att prova ett brett utbud av lättare rätter från lokala försäljare, samtidigt som du lär dig mer om historierna bakom maten. Möt din guide och följ med din lilla grupp för att utforska Pike Place Market. Först kan du titta på när ost tillverkas och lära dig lite om den lokala mejeriindustrin. Gå sedan till Maiz för att äta en taco med majs, följt av ett stopp på Hellenika Cultured Creamery för att äta en utsökt grekisk yoghurt. Se var Seattles toppkockar köper sina grönsaker, kött och skaldjur, och dra nytta av ett rabattkort på 10 % hos utvalda partnerförsäljare. Din kockguide kan också ge dig insidertips om hur du hittar de bästa produkterna, samt matlagningstips som kan inspirera dig i ditt kök. Hoppa över de långa köerna till Pike Place Chowder och smaka på deras version av en fisk- och skaldjursrätt som är en stapelvara i det nordvästra köket. Hör historierna bakom små företag som Chukar Cherries, där du får smaka på flera typer av chokladöverdragna körsbär, inklusive Seattles berömda Rainier-körsbär. Njut av hela turen i sällskap med en mindre grupp, så att du kan ställa massor av frågor och få en djupgående kunskap om Seattles matscen, liksom om nordvästra Stilla havet.

Seattle måste ses: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

9. Seattle måste ses: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Sitt tillbaka, slappna av och njut av Seattles mest populära och viktiga sevärdheter på den här sightseeingturen med buss. Hoppa på och hoppa av vid någon av de tilldelade hållplatserna för att utforska de sevärdheter som intresserar dig mest. Under resan kan du njuta av panoramautsikten över staden från bussens öppna däck, plus en underbar ljudkommentar som ger dig all den information du behöver. Hoppa av vid populära landmärken, bland annat Space Needle, en av stadens högsta byggnader och hemvist för en underbar utsiktsplats och en roterande restaurang. Med Premiumbiljetten har du inte bara tillgång till alla 16 busshållplatser, utan du kan också njuta av Scenic Panoramic Tour som ger dig helt oöverträffade vyer över staden. Biljetten inkluderar även en rundvandring i Pioneer Square Historic District, vilket ger dig möjlighet att ta en djupgående titt på en del av Seattles fascinerande förflutna. Must See Seattle Route: - Space Needle - Clipper Vacations - Edgewater Hotel - Pier 66 kryssningsterminal - Waterfront - Pioneer & Occidental Square - Chinatown - Panama Hotel & Tea House - Observatoriet Seattle Sky View - Seattles centralbibliotek - Seattle Convention Center - Pike Place Market - Capitol Hill och Jimi Hendrix-statyn - Paramount-teatern - Westlake Center och shopping - Amazon-sfärer

Seattle: Tall Sailboat Sunset Harbor Cruise

10. Seattle: Tall Sailboat Sunset Harbor Cruise

Upplev romantiken med traditionell segling på en kryssning i solnedgången i Seattle Harbour. Slappna av på båtens bekväma säten eller njut av utsikten från de höga rymliga däcken. Få chansen att köpa några läckra snacks och drycker medan du seglar. Hoppa ombord på skonaren "Bay Lady" och avgå från Pier 66 på Seattles vattenfront. Känn spänningen av att låta vinden bestämma fartygets riktning. Beundra sevärdheter som Space Needle, Smith Tower och på klara dagar kan du se Mount Rainiers snötäckta topp. Låt solnedgången över bergskedjorna i Puget Sound ta andan ur dig. Koppla av med en drink från baren ombord som serverar ett uppfriskande utbud av drycker som cider, öl, vin, champagne, läsk och vatten.

Lägg till datum

Saker att göra i
Seattle
Från toppen av Space Needle till Puget Sounds stränder – i denna metropol blandas naturen med det urbana.

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Seattle

Alla aktiviteter

132 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Immersion-upplevelser

Utforska i närheten av Seattle

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Seattle

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Seattle?

Vilka är de bästa dagsturerna från Seattle?

De bästa dagsturerna från Seattle:

Mount Rainier

Seattle: Fler aktiviteter och sevärdheter

Seattle: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.