Schweiz
Skärmflygning

Skärmflygning
20 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Schweiz Skärmflygning

Zürich: Lindt Home of Chocolate Museum inträdesbiljett

Zürich: Lindt Home of Chocolate Museum inträdesbiljett

Besök det interaktiva Lindt Home of Chocolate Museum, som ligger bredvid den historiska Lindt & Sprüngli-fabriken. Upptäck den långa resan som kakaon gör från böna till bar på en audioguidad rundtur. Se en imponerande chokladfontän i entréhallen som är över 9 meter hög. Lär dig hur choklad erövrade världen och utforska varje steg i produktionsprocessen genom multimedieutställningar. Besök provningsrummet där du kan smaka på en mängd olika chokladdelikatesser. Se produktionslinjen genom panoramafönster och se hur nya produkter skapas.

Från Milano: Como, Lugano och Bellagio Exklusiv båtkryssning

Från Milano: Como, Lugano och Bellagio Exklusiv båtkryssning

Fördjupa dig i det bästa av schweizisk och italiensk kultur på denna heldagstur. Vi avgår från Milano och får en informativ kommentar om de historiska landmärkena och det spektakulära landskapet längs vägen. Nå den pittoreska och ständigt populära staden Como. Njut av en vandringstur i staden och nå den gotiska katedralen, tillsammans med en professionell reseledare som hjälper dig att upptäcka konsten och historien i denna charmiga stad. Åk till den lilla byn Tremezzo och njut av en panoramautsikt med buss. Därifrån börjar vår exklusiva kryssning ombord på en privat båt för att nå Bellagio, även känd som "Comosjöns pärla". Under denna kryssning har du chansen att se Comosjön från ett annat perspektiv, ta dig tid att se dig omkring och se harmonin mellan natur och arkitektur. Glid förbi villor med sina vackra trädgårdar och bland orörd natur Väl i Bellagio kan du njuta av lite ledig tid för att njuta av den avslappnade atmosfären på denna idylliska och avkopplande plats och äta lunch innan du kryssar tillbaka till Tremezzo Ditt sista stopp blir den schweiziska staden Lugano där du har lite ledig tid att besöka stadens centrum och smaka på lite schweizisk choklad.

Genève: 50 minuters båtutflykt på Genèvesjön

Genève: 50 minuters båtutflykt på Genèvesjön

Utforska Genève och dess fantastiska sjö på en unik sightseeingkryssning. Beundra Mont Blanc-berget, de omgivande schweiziska alperna och andra landmärken medan du får lära dig mer om området av din audioguide. Ladda ner kryssningsappen CGN Tours med all relevant information på plats. Hör om varje landmärke du passerar och lär dig viktiga fakta om dem från audioguiden. Börja din tur från Pierres du Niton och färdas mot Pointe à la Bise. Titta på den berömda Jet d'Eau-fontänen i staden, som är känd för berget Mont-Blanc, de omgivande schweiziska alperna och berömda byggnader som FN. Passera förbi de eleganta trädgårdarna som kantar sjöns stränder och den fantastiska omgivande floran och faunan innan du återvänder till bryggan varifrån du startade.

Zürich: Dagsutflykt till Grindelwald & Interlaken med buss & tåg

Zürich: Dagsutflykt till Grindelwald & Interlaken med buss & tåg

Utforska det idylliska Bernese Oberland och den magnifika Jungfraubergen på en heldagstur från Zürich. Under dagen har du fri tid att utforska de berömda bergsorterna Grindelwald och Interlaken, som ligger mellan två sjöar. Res genom landsbygden till Interlaken i hjärtat av Bernese Oberland. Efter orientering fortsätter du till Grindelwald, även känt som "glaciärbyn". Utsiktsplatserna ger en fantastisk utsikt över det imponerande bergslandskapet, inklusive trippelspetsarna Eiger, Mönch och Jungfrau. Ta linbanan till den soliga terrassen på Mt. First, där du kan hyra unika och roliga Trottibikes för att åka ner till stan (tillval, ingår ej). Tidigt på eftermiddagen återvänder du med tåg till Interlaken, där du tillbringar resten av eftermiddagen med att utforska regionens shoppingparadis. Varorna som erbjuds inkluderar regionala produkter, dyrbara smycken och schweiziska klockor. Om du inte vill att shoppa kan du besöka Interlakens berg Harder Kulm. En linbana tar dig till toppen för en fantastisk utsikt (valfritt, ingår inte). Andas in den friska bergsluften innan du träffar dig guide igen för återresan till Zürich där rundturen avslutas.

Zürich: Stadsrundtur, kryssning och besök hos Lindt Home of Chocolate

Zürich: Stadsrundtur, kryssning och besök hos Lindt Home of Chocolate

Stig ombord på en bekväm, luftkonditionerad buss och njut av ennaturskön åktur genom Zürichbergdistriktet med utsikt över staden, sjön och Alperna. Bussturen tar dig med till Zürichs höjdpunkter, inklusive det slottsliknande nationalmuseet, shoppinggatan Bahnhofstrasse och det berömda finansdistriktet. Besök den pittoreska hamnen Enge och njut av en slående vacker utsikt över den kristallklara Zürichsjön. Fortsätt vidare förbi operahuset Opernhaus Zürich och in i Zürichberg-distriktet. Beundra de många herrgårdarna som speglar stadens pampiga förflutna och njut av utsikten över sjön och de snötäckta Alperna innan det bär av till universitetskvarteren. Se byggnader som det schweiziska federala tekniska institutet (ETHZürich) och Zürichs konstmuseum. Ta dig sedan vidare in i Gamla stan för att lära dig om Zürichs historia medan du vandrar runt bland de medeltida gatorna. Se föreningshuset, stadshuset samt Europas största klocka, som sitter på den romanska St. Peterskyrkan. Se den imponerande Grossmünsterkatedralen och Fraumünsterkyrkan, vars fönster är dekorerade med målningar av Marc Chagall. Ta en 30 minuters båttur på Zürichsjöns lugna vatten och strosa sedan längs strandkanten till det nyöppnade museet Lindt Home of Chocolate. Se världens högsta fristående chokladfontän och delta i en rundtur med audioguide på museet, följt av en obegränsad chokladprovning. Ta en titt i museets presentbutik innan du återvänder till Zürichs centralstation. Åk trolleybuss och spårvagn för att bekanta dig med Zürichs kollektivtrafiksystem. Även om turen slutar här kan du med din 24-timmarsbiljett fortsätta att utforska staden som en lokal invånare och använda dig av kollektivtrafiken.

Från Milano: Kryssning Comosjön, St Moritz & Bernina Red Train

Från Milano: Kryssning Comosjön, St Moritz & Bernina Red Train

Stig ombord på en lyxbuss och åk till Comosjöns stränder. Stig ombord på en privat båt och segla på det lugna vattnet strax efter soluppgången. Under kryssningen kan du njuta av utsikten över pittoreska byar som Bellagio och några berömda villor. Vi fortsätter med buss till St Moritz där du har möjlighet att utforska några av de charmiga butikerna och besöka staden innan du går ombord på tåget. Fortsätt till det panoramiska röda Bernina-tåget. Res på den högsta järnvägen i Alperna och klättra över glittrande glaciärer upp till 2 256 meter över havet. Ta fantastiska bilder av de otroliga landskapen som du passerar genom. En hisnande tågresa mitt i bergslandskapet där tåget slingrar och klättrar runt i detta oförstörda landskap. När vi anländer till vår destination väntar vår buss på oss för att återvända till Milano. Observera att resplanen kan komma att ändras för att garantera den bästa upplevelsen.

Neuhausen am Rheinfall: Båttur i Rhenfallet

Neuhausen am Rheinfall: Båttur i Rhenfallet

Njut av en 30-minuters båttur till Rhine Falls i Neuhausen am Reinfall. Koppla av på båten och beundra landskapet och naturen, se om du kan upptäcka några vilda djur och lyssna på dånet från fallen. Flyt längs det lugna vattnet, längs "Rheinish Amazon", hela vägen upp till den tyska gränsen. Lär dig mer om landskapets historia och den inhemska bävern och beundra det vackra lokala landskapet. Res tillbaka uppströms, där du får uppleva de dånande Rhenfallen på nära håll som en härlig final och förundras över ett av de mest kraftfulla vattenfallen i hela Europa. Om du reser från Schloss Laufen, vänligen avsätt tillräckligt med tid (ca 15 minuter) för överfarten till Schlössli Wörth. Överfarten ingår i biljettpriset.

Från Milano: Berninatåg och dagsutflykt till St Moritz

Från Milano: Berninatåg och dagsutflykt till St Moritz

Följ med på en fantastisk dagsutflykt från Milano genom de schweiziska Alpernas spektakulära landskap ombord på det natursköna röda Bernina-tåget. Res på de högsta järnvägarna över Alperna och klättra till glittrande glaciärer upp till 2256 meter över havet. Ta fantastiska bilder av de otroliga landskap du passerar. Hoppa in i en buss och åk till den lilla gränsstaden Tirano i Valtellina-regionen och njut av en rundtur i staden. Gå sedan ombord på din hisnande tågresa till lyxorten St Moritz. Fördjupa dig i bergslandskapet när tåget ormar och klättrar runt detta orörda landskap. Anländer till St Moritz och tar chansen att strosa runt i området. Utforska några av de charmiga butikerna och besök resorten innan du körs tillbaka till Milano med buss. Observera att resplanen kan komma att ändras för att garantera den bästa upplevelsen.

Schweiziskt resepass: Obegränsad resa med tåg, buss och båt

Schweiziskt resepass: Obegränsad resa med tåg, buss och båt

Resepasset Swiss Travel Pass är ett måste för alla turister som besöker Schweiz. Dra nytta av obegränsad tillgång till resor med kollektiva tåg, bussar och båtar i över 90 städer och byar. Du får dessutom gratis inträde till över 500 museum, rabatterade guidade turer och tillgång till privata sightseeingtåg som kräver förhandsbokning. Det finns två slags pass att välja mellan - Swiss Travel Pass (kontinuerligt) och Swiss Travel Pass (flexibel), där du kan välja mellan giltighet i 3, 4, 8 och 15 dagar. Du erbjuds dessutom ett gäng andra fördelar på diverse bergsutflykter, ovanpå det smidiga "allt-i-ett"-passets andra resefunktioner med tillgång till all kollektivtrafik i hela landet. Turer upp till Stoos, Brunni, Klewenalp, Stanserhorn och Rigi ingår i passet. 50% rabatt erbjuds på de flesta andra berg och linbanor (Gornergrat, Titlis, etc). Njut av gratis inträde till museer som FIFA World Football Museum i Zürich, National History Museum of Bern, Paul Klee Center i Bern och Natural History Museum i Genève. Utforska med tillgång till det olympiska museet i Lausanne, Château de Chillon och det schweiziska friluftsmuseet Ballenberg. Maximera din vistelse i Schweiz med ett pass som passar för alla, från äventyraren och storresenären till livsnjutaren.

Från Zürich: Dagstur till berget Titlis

Från Zürich: Dagstur till berget Titlis

Njut av en dagsutflykt från Zürich till vinterunderlandet Mount Titlis med en guide. Upptäck Luzerns skönhet, njut av en naturskön bilresa till Engelberg, upplev ett oförglömligt äventyr med stolliften Ice Flyer och gå över bron Titlis Cliff Walk som svävar över de schweiziska alperna. Från Zürich åker du buss över Albispasset och längs Lucernsjöns stränder på väg till staden Lucerne. På vägen visar din reseledare stadens viktigaste sevärdheter och inkluderar ett fotostopp vid Lejonmonumentet eller vid sjöstranden, beroende på trafiken. Efteråt har du tid att utforska Luzern på egen hand. Därifrån fortsätter resan till Engelberg. Här börjar den hisnande färden upp till de högalpina glaciärerna vid berget Titlis. Från den roterande linbanan Rotair på väg upp till berget får du en spektakulär utsikt över de djupa sprickorna i glaciärerna och de enorma isklumparna som bryts av på ett spektakulärt sätt. Njut av den otroliga utsikten över de schweiziska alperna från Panorama Restaurant på toppen av Mount Titlis. Besök Isgrottan eller ta stolliften Ice Flyer för att komma nära glaciärerna på en höjd av över 3 000 meter (9 800 fot). Äventyrslystna kan glida genom snön och nerför bergssidan på en snötub - valet är ditt.

Schweiz

Schweiz

Våra mest rekommenderade Schweiz Skärmflygning

Zürich: Lindt Home of Chocolate Museum inträdesbiljett

Zürich: Lindt Home of Chocolate Museum inträdesbiljett

Besök det interaktiva Lindt Home of Chocolate Museum, som ligger bredvid den historiska Lindt & Sprüngli-fabriken. Upptäck den långa resan som kakaon gör från böna till bar på en audioguidad rundtur. Se en imponerande chokladfontän i entréhallen som är över 9 meter hög. Lär dig hur choklad erövrade världen och utforska varje steg i produktionsprocessen genom multimedieutställningar. Besök provningsrummet där du kan smaka på en mängd olika chokladdelikatesser. Se produktionslinjen genom panoramafönster och se hur nya produkter skapas.

Från Milano: Como, Lugano och Bellagio Exklusiv båtkryssning

Från Milano: Como, Lugano och Bellagio Exklusiv båtkryssning

Fördjupa dig i det bästa av schweizisk och italiensk kultur på denna heldagstur. Vi avgår från Milano och får en informativ kommentar om de historiska landmärkena och det spektakulära landskapet längs vägen. Nå den pittoreska och ständigt populära staden Como. Njut av en vandringstur i staden och nå den gotiska katedralen, tillsammans med en professionell reseledare som hjälper dig att upptäcka konsten och historien i denna charmiga stad. Åk till den lilla byn Tremezzo och njut av en panoramautsikt med buss. Därifrån börjar vår exklusiva kryssning ombord på en privat båt för att nå Bellagio, även känd som "Comosjöns pärla". Under denna kryssning har du chansen att se Comosjön från ett annat perspektiv, ta dig tid att se dig omkring och se harmonin mellan natur och arkitektur. Glid förbi villor med sina vackra trädgårdar och bland orörd natur Väl i Bellagio kan du njuta av lite ledig tid för att njuta av den avslappnade atmosfären på denna idylliska och avkopplande plats och äta lunch innan du kryssar tillbaka till Tremezzo Ditt sista stopp blir den schweiziska staden Lugano där du har lite ledig tid att besöka stadens centrum och smaka på lite schweizisk choklad.

Genève: 50 minuters båtutflykt på Genèvesjön

Genève: 50 minuters båtutflykt på Genèvesjön

Utforska Genève och dess fantastiska sjö på en unik sightseeingkryssning. Beundra Mont Blanc-berget, de omgivande schweiziska alperna och andra landmärken medan du får lära dig mer om området av din audioguide. Ladda ner kryssningsappen CGN Tours med all relevant information på plats. Hör om varje landmärke du passerar och lär dig viktiga fakta om dem från audioguiden. Börja din tur från Pierres du Niton och färdas mot Pointe à la Bise. Titta på den berömda Jet d'Eau-fontänen i staden, som är känd för berget Mont-Blanc, de omgivande schweiziska alperna och berömda byggnader som FN. Passera förbi de eleganta trädgårdarna som kantar sjöns stränder och den fantastiska omgivande floran och faunan innan du återvänder till bryggan varifrån du startade.

Zürich: Dagsutflykt till Grindelwald & Interlaken med buss & tåg

Zürich: Dagsutflykt till Grindelwald & Interlaken med buss & tåg

Utforska det idylliska Bernese Oberland och den magnifika Jungfraubergen på en heldagstur från Zürich. Under dagen har du fri tid att utforska de berömda bergsorterna Grindelwald och Interlaken, som ligger mellan två sjöar. Res genom landsbygden till Interlaken i hjärtat av Bernese Oberland. Efter orientering fortsätter du till Grindelwald, även känt som "glaciärbyn". Utsiktsplatserna ger en fantastisk utsikt över det imponerande bergslandskapet, inklusive trippelspetsarna Eiger, Mönch och Jungfrau. Ta linbanan till den soliga terrassen på Mt. First, där du kan hyra unika och roliga Trottibikes för att åka ner till stan (tillval, ingår ej). Tidigt på eftermiddagen återvänder du med tåg till Interlaken, där du tillbringar resten av eftermiddagen med att utforska regionens shoppingparadis. Varorna som erbjuds inkluderar regionala produkter, dyrbara smycken och schweiziska klockor. Om du inte vill att shoppa kan du besöka Interlakens berg Harder Kulm. En linbana tar dig till toppen för en fantastisk utsikt (valfritt, ingår inte). Andas in den friska bergsluften innan du träffar dig guide igen för återresan till Zürich där rundturen avslutas.

Zürich: Stadsrundtur, kryssning och besök hos Lindt Home of Chocolate

Zürich: Stadsrundtur, kryssning och besök hos Lindt Home of Chocolate

Stig ombord på en bekväm, luftkonditionerad buss och njut av ennaturskön åktur genom Zürichbergdistriktet med utsikt över staden, sjön och Alperna. Bussturen tar dig med till Zürichs höjdpunkter, inklusive det slottsliknande nationalmuseet, shoppinggatan Bahnhofstrasse och det berömda finansdistriktet. Besök den pittoreska hamnen Enge och njut av en slående vacker utsikt över den kristallklara Zürichsjön. Fortsätt vidare förbi operahuset Opernhaus Zürich och in i Zürichberg-distriktet. Beundra de många herrgårdarna som speglar stadens pampiga förflutna och njut av utsikten över sjön och de snötäckta Alperna innan det bär av till universitetskvarteren. Se byggnader som det schweiziska federala tekniska institutet (ETHZürich) och Zürichs konstmuseum. Ta dig sedan vidare in i Gamla stan för att lära dig om Zürichs historia medan du vandrar runt bland de medeltida gatorna. Se föreningshuset, stadshuset samt Europas största klocka, som sitter på den romanska St. Peterskyrkan. Se den imponerande Grossmünsterkatedralen och Fraumünsterkyrkan, vars fönster är dekorerade med målningar av Marc Chagall. Ta en 30 minuters båttur på Zürichsjöns lugna vatten och strosa sedan längs strandkanten till det nyöppnade museet Lindt Home of Chocolate. Se världens högsta fristående chokladfontän och delta i en rundtur med audioguide på museet, följt av en obegränsad chokladprovning. Ta en titt i museets presentbutik innan du återvänder till Zürichs centralstation. Åk trolleybuss och spårvagn för att bekanta dig med Zürichs kollektivtrafiksystem. Även om turen slutar här kan du med din 24-timmarsbiljett fortsätta att utforska staden som en lokal invånare och använda dig av kollektivtrafiken.

Från Milano: Kryssning Comosjön, St Moritz & Bernina Red Train

Från Milano: Kryssning Comosjön, St Moritz & Bernina Red Train

Stig ombord på en lyxbuss och åk till Comosjöns stränder. Stig ombord på en privat båt och segla på det lugna vattnet strax efter soluppgången. Under kryssningen kan du njuta av utsikten över pittoreska byar som Bellagio och några berömda villor. Vi fortsätter med buss till St Moritz där du har möjlighet att utforska några av de charmiga butikerna och besöka staden innan du går ombord på tåget. Fortsätt till det panoramiska röda Bernina-tåget. Res på den högsta järnvägen i Alperna och klättra över glittrande glaciärer upp till 2 256 meter över havet. Ta fantastiska bilder av de otroliga landskapen som du passerar genom. En hisnande tågresa mitt i bergslandskapet där tåget slingrar och klättrar runt i detta oförstörda landskap. När vi anländer till vår destination väntar vår buss på oss för att återvända till Milano. Observera att resplanen kan komma att ändras för att garantera den bästa upplevelsen.

Neuhausen am Rheinfall: Båttur i Rhenfallet

Neuhausen am Rheinfall: Båttur i Rhenfallet

Njut av en 30-minuters båttur till Rhine Falls i Neuhausen am Reinfall. Koppla av på båten och beundra landskapet och naturen, se om du kan upptäcka några vilda djur och lyssna på dånet från fallen. Flyt längs det lugna vattnet, längs "Rheinish Amazon", hela vägen upp till den tyska gränsen. Lär dig mer om landskapets historia och den inhemska bävern och beundra det vackra lokala landskapet. Res tillbaka uppströms, där du får uppleva de dånande Rhenfallen på nära håll som en härlig final och förundras över ett av de mest kraftfulla vattenfallen i hela Europa. Om du reser från Schloss Laufen, vänligen avsätt tillräckligt med tid (ca 15 minuter) för överfarten till Schlössli Wörth. Överfarten ingår i biljettpriset.

Från Milano: Berninatåg och dagsutflykt till St Moritz

Från Milano: Berninatåg och dagsutflykt till St Moritz

Följ med på en fantastisk dagsutflykt från Milano genom de schweiziska Alpernas spektakulära landskap ombord på det natursköna röda Bernina-tåget. Res på de högsta järnvägarna över Alperna och klättra till glittrande glaciärer upp till 2256 meter över havet. Ta fantastiska bilder av de otroliga landskap du passerar. Hoppa in i en buss och åk till den lilla gränsstaden Tirano i Valtellina-regionen och njut av en rundtur i staden. Gå sedan ombord på din hisnande tågresa till lyxorten St Moritz. Fördjupa dig i bergslandskapet när tåget ormar och klättrar runt detta orörda landskap. Anländer till St Moritz och tar chansen att strosa runt i området. Utforska några av de charmiga butikerna och besök resorten innan du körs tillbaka till Milano med buss. Observera att resplanen kan komma att ändras för att garantera den bästa upplevelsen.

Schweiziskt resepass: Obegränsad resa med tåg, buss och båt

Schweiziskt resepass: Obegränsad resa med tåg, buss och båt

Resepasset Swiss Travel Pass är ett måste för alla turister som besöker Schweiz. Dra nytta av obegränsad tillgång till resor med kollektiva tåg, bussar och båtar i över 90 städer och byar. Du får dessutom gratis inträde till över 500 museum, rabatterade guidade turer och tillgång till privata sightseeingtåg som kräver förhandsbokning. Det finns två slags pass att välja mellan - Swiss Travel Pass (kontinuerligt) och Swiss Travel Pass (flexibel), där du kan välja mellan giltighet i 3, 4, 8 och 15 dagar. Du erbjuds dessutom ett gäng andra fördelar på diverse bergsutflykter, ovanpå det smidiga "allt-i-ett"-passets andra resefunktioner med tillgång till all kollektivtrafik i hela landet. Turer upp till Stoos, Brunni, Klewenalp, Stanserhorn och Rigi ingår i passet. 50% rabatt erbjuds på de flesta andra berg och linbanor (Gornergrat, Titlis, etc). Njut av gratis inträde till museer som FIFA World Football Museum i Zürich, National History Museum of Bern, Paul Klee Center i Bern och Natural History Museum i Genève. Utforska med tillgång till det olympiska museet i Lausanne, Château de Chillon och det schweiziska friluftsmuseet Ballenberg. Maximera din vistelse i Schweiz med ett pass som passar för alla, från äventyraren och storresenären till livsnjutaren.

Från Zürich: Dagstur till berget Titlis

Från Zürich: Dagstur till berget Titlis

Njut av en dagsutflykt från Zürich till vinterunderlandet Mount Titlis med en guide. Upptäck Luzerns skönhet, njut av en naturskön bilresa till Engelberg, upplev ett oförglömligt äventyr med stolliften Ice Flyer och gå över bron Titlis Cliff Walk som svävar över de schweiziska alperna. Från Zürich åker du buss över Albispasset och längs Lucernsjöns stränder på väg till staden Lucerne. På vägen visar din reseledare stadens viktigaste sevärdheter och inkluderar ett fotostopp vid Lejonmonumentet eller vid sjöstranden, beroende på trafiken. Efteråt har du tid att utforska Luzern på egen hand. Därifrån fortsätter resan till Engelberg. Här börjar den hisnande färden upp till de högalpina glaciärerna vid berget Titlis. Från den roterande linbanan Rotair på väg upp till berget får du en spektakulär utsikt över de djupa sprickorna i glaciärerna och de enorma isklumparna som bryts av på ett spektakulärt sätt. Njut av den otroliga utsikten över de schweiziska alperna från Panorama Restaurant på toppen av Mount Titlis. Besök Isgrottan eller ta stolliften Ice Flyer för att komma nära glaciärerna på en höjd av över 3 000 meter (9 800 fot). Äventyrslystna kan glida genom snön och nerför bergssidan på en snötub - valet är ditt.

De mest populära sevärdheterna i Schweiz

Städer i Schweiz

Regioner i Schweiz

Schweiz: Fler aktiviteter och sevärdheter

Schweiz: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.