Välj datum
Upplevelser i

Schweiz

Alla saker att se i Schweiz

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Schweiz? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Schweiz

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 16 614 omdömen

Michaela vår guide lyckades få plats med en hel del pauser (till frukost, lunch eller till badrummet, även om det inte stod på schemat), trots en mycket full resandedag, var detta mycket uppskattat. Föraren Davide var också bra på att få alla från en plats till en annan, säkert och snabbt trots de små och blåsiga vägarna runt Como, Italien. Detta är en fantastisk turné för alla som inte har mycket tid men vill se så mycket som möjligt. Dessutom var det fantastiskt att åka till Comosjön tidigt på morgonen när det inte var för varmt och trångt.

Jag rekommenderar starkt denna turné om du har hela dagen att spendera. Det tillfredsställde mer än mitt behov av magiska vyer och frisk luft från Alperna. Alpic train ride och Comosjön båttur var höjdpunkterna. Vår reseguide var också en av höjdpunkterna som gav den bästa informationen vi behövde för vår resa. Älskade dem och kommer att välja dem igen ❤

Värt varenda krona. Guiden vet hur hon ska göra sitt jobb. Varje plats är värd att se. Jag önskar att vi hade haft mer tid i St. Moritz och Comosjön men det är förståeligt med alla saker du måste göra på en dag. Vi startade klockan 07.00 och var tillbaka i Milano vid 20.00.

Ett bra alternativ för att fly från varma Milano. Vackra landskap följer med hela resan. Jag rekomenderar. Särskilt tack till vårt år Oleg. Han talade mycket intressant. Han var artig och hjälpsam. Det skulle vara trevligt om bussen hade uttag för att ladda telefoner.

Det var jätte smidigt och enkelt att boka och appen är bra. Biljetterna finns där. Mycket nöjd.