Schejk Zayed-moskén

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Schejk Zayed-moskén

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 10 881 omdömen

Intressanta sevärdheter. Jätteduktig guide som svarade på alla våra frågor. Kan verkligen rekommendera. Det enda minuset var att vi först fick en upphämtningstid kl 7.45 på morgonen så vi hade väckarklocka på och gick och åt frukost. När vi kom till uppsamlingsplatsen var ingen och hämtade oss så vi ringde företaget och fick reda på att tiden ändrats till 8.45 via mail sent kvällen innan. Skulle vi fått reda på det lite tidigare på kvällen skulle vi ha sett det och kunnat sova en timme längre. Det kändes inte OK.

Skulle vi inte få se palatset? Tycket jag hörde någonstans att det var stängt.... men var det stängt? Var det därför vi inte fick se det? Det stod att vi skulle få se palatset när vi bokade biljetten.

Vår guide var väldigt engagerad, trevlig och hjälpsam. Han var punktlig och gjorde allt han kunde för att underlätta för oss att få en trevlig och givande rundtur. Vi kan varmt rekommendera honom.

Mycket trevlig heldagsutflykt med en mycket bra guide i Usama , vi fick se både Mosken och palatset därtill, kan verkligen rekommenderas

Fantastic guide in Iqbal from Oceanair. He knew every trick. Great stops, both the mosque, the palace and the tower. Thanks!