Lägg till datum

Saxe Theater

Saxe Theater: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Las Vegas: Vegas! Inträdesbiljett till The Show

1. Las Vegas: Vegas! Inträdesbiljett till The Show

Glamorösa showgirls, ett live storbands-orkester, sång och dans. Vegas! The Show berättar historien om hur allt började. Rat Pack, Gladys Knight & the Pips och Tom Jones - legenderna som gjorde Vegas! Vegas! The Show öppnar i en neon-kyrkogård, viloplatsen för alla de vackra skyltarna som definierade staden under sin storhetstid. Ikonerna kommer strax till liv av deras vaktmästare, Ernie, som är fast besluten att visa besökare sann Las Vegas-underhållning, så som det var menat att vara. Snart börjar showgirls, sångare, dansare och ett live-storband ansluta sig till Ernie och tar med dig på en musikalisk resa genom årtionden och berättar historien om de mest dynamiska artisterna som gjorde Las Vegas till världens underhållnings-huvudstad.

Las Vegas: Eddie Griffin Live and Unleashed på Saxe

2. Las Vegas: Eddie Griffin Live and Unleashed på Saxe

Gör dig redo att skratta tills du får ont i sidorna! Följ med den roliga Eddie Griffin, känd från "Deuce Bigalow, Male Gigolo", "Chappelle's Show" och "Undercover Brother", i hans nya skandalösa komedishow. Med knivskarp humor, träffsäkra imitationer och oöverträffad scennärvaro kommer Eddie att få dig att rulla i gångarna. Eddie Griffin: Live and Unleashed! Missa inte chansen att se denna komedilegend i aktion när han lyser upp Vegas Strip och får huset att baxna av skratt. Köp dina biljetter nu för en oförglömlig kväll som kommer att få dig att skratta tills tårarna rinner. Detta är komedi när den är som bäst. Gör dig redo att bli underhållen, fängslad och grundligt road när Eddie Griffin levererar en oförglömlig föreställning som kommer att få dig att prata och skratta långt efter att ridån har gått ner. Kom till Saxe Theater på Planet Hollywood för en kväll med ren komisk magi - det är en upplevelse du inte vill missa!

Las Vegas: Brick House feat Thomas McClary - Saxe Theater

3. Las Vegas: Brick House feat Thomas McClary - Saxe Theater

Du har hört musiken: Brick House, Easy Like Sunday Morning, Three Times a Lady, Sail On och många fler. Nu kan du se Commodores grundare ge liv åt musiken och bakgrundshistorierna, live på scenen i Saxe Theater. Thomas McClary kommer att ta med sig sitt signaturljud live till Las Vegas när han börjar ett residens på Saxe Theater som ligger i Miracle Mile Shops inne i Planet Hollywood Hotel and Resort. Tillsammans med sitt nya band och ett gäng dansare kommer McClary att dela med sig av alla bakgrundshistorier och ta med dig på en musikalisk resa längs minnenas väg. Du kommer inte att kunna släppa fötterna när en av Motowns första guldskivartister underhåller och bländar live på scenen.

3 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Andra alternativ som kan passa dig

Toppsevärdheter nära Saxe Theater

Saxe Theater: Fler aktiviteter och sevärdheter

Saxe Theater: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Saxe Theater

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 121 omdömen

En fantastisk hyllning till utvecklingen av Las Vegas och underhållningen den har levererat under decennierna sedan. Underhållande, roliga, fantastiska showgirls, dansare, sångare och en contortionist. En bra introduktion till staden. En måste se. Glöm Circ de Soleil.