Saker att göra i
Savanne, Mauritius

Våra mest rekommenderade saker att göra i Savanne, Mauritius

Mauritius: Ile Aux Cerfs katamaranutflykt med lunch och transfer

Mauritius: Ile Aux Cerfs katamaranutflykt med lunch och transfer

Din äventyrliga katamaranresa till Ile Aux Cerf börjar med att vi hämtar dig på ditt hotell någonstans på Mauritius. Du kommer att mötas och hälsas av vår certifierade guide och efter att ha stigit ombord på ditt bekväma fordon, beger du dig iväg till Trou D'eau Douce. När du anländer till Trou D'eau Douce kl. 09.15 går du ombord på din katamaran för att njuta av denna minnesvärda katamarankryssning från Trou D'eau Douce till Ile Aux Cerfs. Katamarankryssningen startar kl. 09.30 med avgång från Trou D'eau Douce på Mauritius östkust. Besättningsmedlemmarna ser till att du får en trevlig tid och berättar gärna om lokala berättelser, skämt och spelar lokal mauritisk musik som lyfter humöret hos alla ombord. Ni börjar resan med ett besök vid vattenfallet vid Grand River South East innan ni sätter segel mot ön Ile Aux Cerfs. När ni sedan kommer fram till Grand River åker ni med motorbåt för att besöka vattenfallen som finns cirka 500 meter uppströms. Om du har tur kan du se de nyfikna aporna hoppa mellan de stora gamla träden på flodstranden. Titta på de mauritiska fruktfladdermössen som vilar i de högsta träden när du närmar dig vattenfallet. Efter besöket vid vattenfallet åker ni tillbaka till katamaranen. Katamaranen kommer sedan att segla i lagunens kristallklara vatten tills den stannar för en snorkling- och simpavbrott, där hisnande korallrev och tropiska fiskar är i fokus. Efter snorklandet kommer du att njuta av en utsökt grilllunch på stranden eller på katamaranen. Vi serverar en 3-rätters meny ombord. Du kommer också att få ett urval av lokala drycker, inklusive läsk, juice, vatten, öl, vin och lokal rom. Därefter åker ni till ön Ile aux Cerfs som är en vacker ö nära Mauritius östkust. Den här fantastiska ön är den perfekta miljön för en avkopplande dag med soldyrkan. När du närmar dig ön med katamaranen kommer du att se de vajande palmerna och de rent vita stränderna inramade av det livliga turkosa vattnet. På Ile aux Cerf väntar en mängd olika uppfriskande aktiviteter som parasailing, tubing och undervattensvandring (valfritt). Efter att ha gjort dina aktiviteter kan du ta en promenad och absorbera den orörda naturmiljön, luta dig tillbaka och koppla av på de vita sandstränderna. På ön Ile aux Cerfs kommer du garanterat att få lite avkoppling och nöje på någon av de bildsköna stränderna eller njuta av ett dopp i det azurblå havet. Med sin lysande flora och fauna, obehindrade vind och sol och otaliga faciliteter som tillgodoser dina nycker är Ile Aux Cerfs den perfekta utflykten för alla som söker en ovanligt bekväm flykt. Efter besöket på Ile aux Cerfs kommer du att njuta av den vackra seglingen tillbaka till Trou D'Eau Douce. Ni förväntas anlända tillbaka till Trou D'Eau Douce vid 16:00. Därefter kommer vår chaufför att köra er tillbaka till ert hotell.

Mauritius: Privat rundtur med höjdpunkter på sydvästkusten

Mauritius: Privat rundtur med höjdpunkter på sydvästkusten

::: ITINERARY - Upphämtning på hotellet eller annan angiven plats kl. 09:00 - Le port (fartygsmodell) - Kratern Trou aux Cerfs - Grand Bassin känd som Ganga Talao - Alexandra vattenfall - Svarta flodens ravin - Chamarel 7 colour earth och vattenfall (entréavgifter ingår ej) - Utsikt över Benitier - Släpp vid 17:00 vid upphämtningsplatsen Obs: Föraren kan stanna vid Chamarel Rum Distillery om tid finns, biljetter ingår inte. (endast på begäran) Se sevärdheterna i södra Mauritius med en privat chaufför och guide på en heldagstur som är exklusiv för dig och din grupp. Fortsätt till bergsbyn Chamarel för att titta på de fantastiska sanddynerna i olika färger vid Seven Coloured Earths. Få panoramautsikt över det lantliga landskapet i Black River-distriktet och topparna på berget Le Morne Brabant. Besök utsiktspunkten Alexandra Falls i Gorges nationalpark och titta sedan in i en gammal vulkankrater vid Trou Aux Cerfs, där den frodiga vegetationen och de tropiska växterna får dig att tappa andan. Avsluta med en tur till kratersjön Grand Bassin - även känd som Ganga Talao - för att se statyer av olika gudar som är heliga för hinduer.

Mauritius: Exklusiv rundtur i sydvästra Mauritius

Mauritius: Exklusiv rundtur i sydvästra Mauritius

De ikoniska stoppen inkluderar: -Trou aux Cerfs, en utdöd krater med utsikt över staden Curepipe och med panoramautsikt över -Floreal -Curepipe: Den näst största staden på ön, centralt belägen i Mauritius, även känd som "La Ville Lumière" ("Ljusstaden") eftersom det var den första staden på ön som drevs med elektricitet. Curepipe betyder översatt "rengöring av röret". Bara några minuter från Curepipe ligger Floreal Square, en vacker plats att shoppa på. Här finns taxfree smycken, Floreal Square för textil, Voilier de L'Océan för fartygsmodeller och lokala souvenirbutiker... -Grand Bassin: En sjö belägen i ett bergsområde, djupt inne i Mauritius frodiga landskap. Det är den heligaste hinduiska platsen på ön och många pilgrimer vandrar från sina hem för att hämta vatten och offra till Lord Shiva under Maha Shivaratri-firandet. -Alexandra Falls: Alexandra Falls är verkligen en av de mest emblematiska och populära platserna på ön. Alexandra Falls är inte bara känt för sin hisnande skönhet, utan erbjuder också besökare chansen att leva en unik upplevelse med naturen. -Black River Gorges: En 6 500 hektar stor park som förklarades som naturreservat 1994 och är den största nationalparken i Mauritius. Från Plaine Champagne på den centrala platån har man en hisnande utsikt över Black River Gorges där vi skyddar en stor del av de återstående inhemska skogarna på Mauritius. -Chamarel Sjufärgad jord: Skapad av vulkaniska stenar som svalnat vid olika temperaturer och ger sluttningar med mönster av olika färger. Ett omnämnande av de magnifika Chamarel-fallen!

Mauritius - privat rundtur Privat tur i sydvästra delen med lunch

Mauritius - privat rundtur Privat tur i sydvästra delen med lunch

Efter upphämtning från hotellet besöker ni staden Curepipe och Floreal. Ni besöker kratern Trou aux Cerfs och Indu-templet i Grand Bassin. Här får du chansen att lära dig mer om Indu-kulturen och traditionerna och hur de lever kvar i det moderna Mauritius-samhället. Härifrån kör ni sedan till Black River, där ni kan beundra fantastiska landskap och utsikt över bergen. Slutligen reser ni till Chamarel, där ni besöker vattenfallen, parken Seven Coloured Earths och besöker jättesköldpaddorna i parken. Härifrån kör ni tillbaka till ert hotell, där ni blir avsläppta. Under dagsturen kommer du att stoppas på vår lokala mauritiska restaurang för att upptäcka våra mauritiska rätter som ingår i detta paket.

Mauritius: Privat dagstur i sydväst

Mauritius: Privat dagstur i sydväst

Upptäck Mauritius södra region på en privat dagsutflykt med hämtning och lämning över hela ön. Beundra den spektakulära utsikten över vulkankratern Trou aux Cerfs, bergslandskap, vattenfall, öns flora och fauna, hindutemplet Grand Bassin och upplev en utsökt romprovning. Börja ditt äventyr på ditt hotell med en bekväm upphämtningstjänst. Beroende på var du bor åker du till Trou aux Cerfs-kratern för att se den utdöda vulkanen, som nu har övertagits av frodig skog. Förundras över inhemska växtarter, gigantiska gröna tallar och fascineras av 360-gradersutsikten över staden Curepipe och bergskedjorna. Fortsätt till Grand Bassin för att utforska det hinduiska templet som är omgivet av en kratersjö. Lär dig mer om den hinduiska kulturen i Mauritius i närvaro av Ganga Talao. Fortsätt till utsiktsplatsen Black River Gorges för att beundra den natursköna panoramautsikten över öns södra landskap och berg, tillsammans med den fantastiska utsikten över Alexandra-vattenfallet. Stanna till och ät lunch på en lokal restaurang och njut av en 3-rätters mauritisk måltid bestående av färska sallader, ris, soppor, kycklingcurry eller fisk och grönsaker. Gör ett sista stopp vid 7 Colored Earths i Chamarel för att se det 100 meter höga vattenfallet, det högsta vattenfallet i Mauritius. Alternativt kan du besöka Valley des Couleurs i Chamouny för att se den 23 färgade jorden, tillsammans med massor av lokala aktiviteter. Avsluta äventyret med en bilresa tillbaka till hotellet. VIKTIGT MEDDELANDE FRÅN OCH MED DEN 16 MARS 2024 KOMMER VÄGEN TILL RHUMERIEFABRIKEN OCH DE SJU JORDFÄRGERNA ATT VARA STÄNGD. PÅ GRUND AV VÄGARBETE. EFTERSOM VÄGEN KOMMER ATT VARA NÄRA OMDIRIGERAR VI ALLA KUNDER TILL 23 FÄRG PÅ JORDEN. TILLS NYTT MEDDELANDE

Mauritius: Privat sydtur med upphämtning

Mauritius: Privat sydtur med upphämtning

Utforska Mauritius sydkust och västra inland på en privat dagstur med upphämtning från hela ön. Bli imponerad av den vulkaniska kratern trou aux cerfs, beundra den imponerande skönheten Grand Bassin Hindu Temple, se fantastiska bergslandskap, lyssna på kaskaderande vattenfall och den rika flora och fauna som gör denna ö till ett tropiskt paradis. Ditt äventyr börjar på ditt hotell där du kommer att hämtas och sedan tas till staden Curepipe och Floreal, båda kända för sin koloniala franska arkitektur. Efteråt kör du till toppen av Trou aux Cerfs-kratern för att se en utdöd vulkan som nu är bevuxen med naturen som har återvunnit den en gång utdöda vulkanen. Fördjupa dig i skönheten i inhemska växtarter, höga gröna tallar och bli fängslad av panoramautsikten 360-graders utsikt över staden Curepipe och de majestätiska bergskedjorna. . Gå sedan till Lord Shiva, Grand Bassin Hindu Temple som är omgiven av kratersjön Ganga Talao. Här har du chansen att lära dig om hinduisk kultur och traditioner och hur de kvarstår i det moderna Mauritius-samhället. Från templet kör sedan till Black River Gorges National Park och Alexandra Waterfall för att beundra de hisnande panoramabilderna över öns södra landskap och berg. För att avsluta ditt äventyr med ett sista stopp vid La Valley des Couleurs i Chamouny, där det 23 färgade jordundret väntar, kompletterat med en rad lokala aktiviteter. Din resa avslutas med en naturskön bilresa tillbaka till ditt hotell och lämnar dig med omhuldade minnen från en förtrollande dag i Mauritius.

Mauritius: Wild Southwest heldagstur med lunch

Mauritius: Wild Southwest heldagstur med lunch

Njut av en naturskön rundtur i det vilda landskapet i sydvästra Mauritius och smaka på den lokala rommen innan du äter en utsökt lunch på en restaurang. Se den vulkaniska kratern Trou Aux Cerfs, vattenfallet Chamarel, den sjufärgade jorden, La Rhumerie de Chamarel och mycket mer med en guide.  Besök skeppsmodellfabriken i Curepipe där hantverkarna är skickliga på miniatyrisering och tekniker för repliker. Du kommer sedan att bege dig till den heliga sjön Grand Bassin, som är den viktigaste gudstjänstplatsen för mauritiska hinduer, och du gör en kort biltur till Black River Gorges och stannar till vid Black River View Point för att se öns endemiska flora och fauna. Besök La Rhumerie de Chamarel för att lära dig om de olika stegen som är inblandade i att göra lokala den rommen innan du provsmakar slutprodukten! En läcker gourmetlunch serveras sedan på en lokal restaurang. Efter lunch fortsätter vi till Chamarel Village för att beundra det 90 meter höga Chamarel-vattenfallet och den märkliga 7-färgade jorden, ett naturfenomen som uppstår när basaltisk lava omvandlar lermineralen till livfulla nyanser av rött, brunt, violett, grönt, blått, lila och gult. Ta en slingrande biltur till Mauritius sydvästra hörn och njut av körningen genom Macondé Bridge för panoramautsikt över Baie Du Cap-floden.

Mauritius: Buggytur i naturreservatet Bel Ombre

Mauritius: Buggytur i naturreservatet Bel Ombre

Upptäck skönheten i Bel Ombres naturreservat på en spännande två timmars buggytur som lovar att tillfredsställa din äventyrslust. Vår tur Discovery Trail erbjuder en omfattande utforskning av reservatets pittoreska vyer och dolda pärlor. Zooma genom natursköna stigar och förundras över den fantastiska naturliga skönheten hos den fauna och flora som omger dig, medan våra expertguider ger fascinerande insikter i reservatets unika ekosystem och djurliv. Våra bekväma, säkra och snabba buggies garanterar en rolig och spännande upplevelse för soloäventyrare eller grupper av vänner och familj. Missa inte den här oförglömliga upplevelsen i Frédérica's hisnande naturreservat och djurliv. Boka nu och gör dig redo att upptäcka det bästa av detta fantastiska resmål med stil.

Mauritius: Privat Instagram-dagsutflykt

Mauritius: Privat Instagram-dagsutflykt

Besök de mest Instagram-värdiga platserna på med en rutt skräddarsydd för dig med denna dagsutflykt med bil i Mauritius. Upptäck de livfulla färgerna på lokala marknader och botaniska trädgårdar. Se ett tempel i Ganga Talo, flerfärgade sanddyner och Chamarel Falls. Bli upphämtad från ditt hotell i Mauritius och bege dig ut på ett heldagsäventyr i en bekväm bil. Stanna till vid Umbrella Square i Port Louis och promenera genom livliga marknader som skuggas av en mängd färgglada parasoller. Gå till Pamplemousses botaniska trädgård, som är hemvist för cirka 500 växtarter från hela världen, inklusive den sällsynta Talipotpalmen, som sägs blomma endast en gång under sin 60-åriga livstid. Res till Ganga Talo, den heligaste hinduiska platsen i Mauritius, som innehåller ett tempel tillägnat Lord Shiva. Titta på hisnande statyer som är över 30 meter höga. Besök sedan 7 Colored Earth, en samling sanddyner som kännetecknas av lager av färgad sand. Avslutar du med en tur till Chamarel Waterfalls, det största vattenfallet på Mauritius med en höjd på över 300 fot. Efteråt, transporteras tillbaka till ditt boende.

Naturreservatet Bel Ombre: Fyrhjulingstur

Naturreservatet Bel Ombre: Fyrhjulingstur

Bel Ombre naturreservat ligger inbäddat i frodig vegetation och är det bästa stället att återknyta kontakten med naturen och njuta av det bästa fyrhjulingsäventyret i Mauritius. Ge dig ut på en fantastisk äventyrsresa som tar dig bortom allfarvägarna för att upptäcka en av de mest oförstörda platserna på ön. På helt otämjda stigar kan du njuta av en skumpig åktur genom en orörd miljö, samtidigt som du upptäcker endemiska arter av växter och djur. Du kommer att stöta på fladdermöss, skogsapor, flockar av rosa duvor, vildsvin och/eller kanske en hjord av Javahjortar som strövar fritt omkring. Du kommer att få en oförglömlig resa längs robusta, trädkantade stigar som slingrar sig genom reservatet för att nå Cascade Frédérica eller Cascade l'Exemple. Fördjupa dig i grönskan som aldrig förr och njut av en intensiv utforskning. Du kommer att trollbindas av de hisnande panoramabilderna, med stopp för att titta på moder naturs skönhet. Du kan också simma vid vattenfallen beroende på väderförhållandena. Att köra genom sockerrörsfält med bergskedjor på ena sidan och kustlinjen på den andra är det perfekta sättet att varva ner och ha lite kul, oavsett om det är vardag eller helg. Vi behöver inte nämna att du kommer att åtföljas av de mest artiga och kunniga guiderna som kommer att leda vägen. Du kommer att kunna fråga dem mer om de olika stoppen och avslöja hemligheterna i det underbara ekosystemet i Bel Ombre. De kommer också att berätta mer om fauna och flora som du säkert kommer att stöta på under din åktur.

Alla aktiviteter

107 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Savanne, Mauritius

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Savanne, Mauritius?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Savanne, Mauritius:

Sevärdheterna i Savanne, Mauritius du inte bör missa

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Savanne, Mauritius?

Här är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Savanne, Mauritius?

Se alla erbjudanden och rabatter i Savanne, Mauritius på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Savanne, Mauritius

Att göra i Savanne, Mauritius

Städer i Savanne, Mauritius

Savanne, Mauritius: Fler aktiviteter och sevärdheter

Savanne, Mauritius: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Savanne, Mauritius

Samlat omdöme

4.7
(1 775 recensioner)

Tack vare RAJEN hade vi en fantastisk tid, han tog sig tid att förklara allt för oss, för att visa oss alla de vackraste platserna. Han är en bra guide som gav oss en fantastisk tid. Vi rekommenderar RAJEN 100%!!! En pålitlig person med enorm vänlighet och vänlighet. Tack vare RAJEN.

Det var bara en allsidig trevlig upplevelse, guiden pratade mycket bra engelska och förklarade mycket om Mauritius😊👍 Jag njöt av varje minut på ön, även vid den blå viken var båten med glasbotten väldigt informativ och parken med sköldpaddorna var också mycket sevärd

Väldigt lärorikt varit detta privata dagstur . Vi fick mycket informationer om den vackra. Mauritius natur, koltur och traditioner. Föraren var mycket vänligt, kunnigt och informativt. Han få fem stjärnor av fem.

Vår reseguide, Minta, gav oss en mycket händelserik dag. Här lärde vi oss mycket om landet och dess folk samt Mauritius historia.

Fantastiskt att se sydväst och lära sig så mycket om Mauritius i processen. Fantastisk turné alltihop :)