Saker att göra i
Savannah

Dess charmiga själ och Antebellum-arkitekturen gör Georgias äldsta stad ett måste för varje resa till Deep South.

Våra mest rekommenderade saker att göra i Savannah

Savannah: Flodbåt med guidad sightseeing-kryssning i hamnen

1. Savannah: Flodbåt med guidad sightseeing-kryssning i hamnen

Under denna nya 1 ½ timme långa kryssning kan du uppleva floden som var - och fortfarande är - Savannahs livsnerv! Hör vår kaptens spännande berättelser och historiska fakta om den moderna hamnen och de fartyg som besöker den från hela världen. Ta dig sedan nedför floden till Old Fort Jackson, som är hemvist för en av de största och äldsta ursprungliga artilleripjäserna i landet! Utnyttja de fantastiska fotomöjligheterna av Savannahs historiska flodpromenad och skyline. Bar- och grillartiklar finns att köpa. *Denna kryssning inkluderar inte lunchbuffén*. Ombordstigning börjar 30 minuter före avgångstid.

Savannah: Old Town Hop-On Hop-Off Trolley Tour

2. Savannah: Old Town Hop-On Hop-Off Trolley Tour

Utforska Savannah med en 1- eller 2-dagarsbiljett till hop-on hop-off gamla stadsvagnsturen. Se Reynolds Square, Juliette Gordon Low Historic District och Coastal Georgia Botanical Gardens medan du lyssnar på dirigenterna ger en fascinerande berättelse fylld med information om den historiska staden. Kör nerför avenyer kantade av magnoliaträd draperade i spansk mossa. Se fantastisk arkitektur, lär dig om staden från vänliga dirigentguider och njut av den varma sydländska gästfriheten som lockar miljontals besökare till Savannah varje år. Hoppa ombord på en av de charmiga vagnarna och upplev Transportainment, en härlig kombination av transport och underhållning. Informerade dirigenter berättar turnén med en rolig blandning av trivia, fakta och humoristiska berättelser. Hoppa av för att besöka bambusamlingen på Bamboo Farm and Coastal Gardens för att utforska de historiska hemmen i Juliette Gordon Low Historic District. Titta ut genom fönstret på mossdraperade ekar, magnoliaträd och ståtliga herrgårdar när du kör nerför kullerstensgator. Stanna vid platser som Reynolds Square där du kan se statyn av John Wesley. Njut av stopp med jämna mellanrum och ha friheten att stanna vid de sevärdheter som intresserar dig. Med sina pittoreska torg och historiska platser finns det mycket att se och göra i Georgiens första stad. Det finns 15 hållplatser bekvämt belägna nära många av sevärdheterna i Savannah, dessa är: 1)301 MLK Blvd: The Savannah Visitor Center 2)214 Västra gränsen: Old Town Trolley Welcome Center 3)200 West Bryan Street: Ellis Square 4) West Harris Street 6: Madison Square 5)622 Drayton Street: Forsyth Park 6) 207 East Gordon Street: Calhoun Square 7) Harris Street 222: Cathedral of St. John Baptist 8)234 MLK Blvd: Trolley Barn 9) 217 West Julian Street: City Market 10)32 Abercorn Street: Lucas Theatre 11) 301 East River Street: River Street 12) 531 River Street: The Waving Girl 13) 324 East State Street: Davenport House 14) 201 Abercorn Street: Colonial Park Cemetery 15) 10 East Oglethorpe Ave: Bull Street Corridor

Savannah: Riverboat Sunset Cruise

3. Savannah: Riverboat Sunset Cruise

Försvinn nerför Savannah River på en flodbåtskryssning. Njut av den uppfriskande kvällsbrisen och se den vackra solnedgången från den öppna terrassen på övre däck. Bege dig över utsikten över det historiska Savannah från vattnet och njut av de vackra omgivningarna. Luta dig tillbaka och slappna av, eller res dig upp och dansa till musik från underhållare på båten. Köp en drink eller något att äta i baren och grillen ombord och titta på Savannahs vattenland som flyter förbi.

Savannah: Spöken och gravstenar Tour med Low House Entry

4. Savannah: Spöken och gravstenar Tour med Low House Entry

Kliv ombord på "Trolley of the Doomed" i Savannah för en guidad sightseeingtur med trolleybuss runt Amerikas mest hemsökta stad. Håll utkik efter hemska varelser och våga dig in i både det hemsökta Andrew Low House och det hemsökta fraktlagret Perkins and Sons Ship Chandlery från 1800-talet. Old Town Trolley Tours bjuder in dig att utforska Savannahs mörkare sida blandat med en god dos humor. Hör på historier som inga andra turer vågar berätta för dig, medan skuggorna leker med dina sinnen och skapar illusioner som inte är där. Res tillbaka in i historien och hör på legender om mord och dramatiska intriger. Turen börjar vid Savannah Waterfront och går genom de många historiska torg som ligger i det hemsökta Savannah Historic District, till exempel Columbia Square, Wright Square, Telfair Square och Lafayette Square. Naturligtvis finns det också berättelser om Colonial Park Cemetery. En av höjdpunkterna på turen är att gå in i det hemsökta hemmet som tillhörde en av de mest prestigefyllda familjerna i Savannah – Andrew Low House. Här får du höra historier om de oroligheter som fortfarande finns kvar i hemmet och personliga erfarenheter från både personal och gäster. En annan höjdpunkt är ett besök i Perkins and Sons Ship Chandlery, ett hemsökt skeppslager från 1800-talet som är restaurerat från en svunnen tid. Här får du ta del av historier och legender om Savannah Waterfront och River Street genom århundradena. Andra platser som du kommer att passera och höra skrämmande historier om är Olde Harbour Inn, Pirate's House, 1790 Inn, Hamilton-Turner Inn och Telfair Academy of Arts & Sciences.

Savannah: Lunchkryssning med sightseeing

5. Savannah: Lunchkryssning med sightseeing

Sitt tillbaka och njut av utsikten medan du åker nerför Savannah River. Lär dig mer om Savannahs komplexa, men intressanta historia, med fokus på Old Fort Jackson och andra landmärken. Kom redo att slappna av och festa på en utsökt buffé i sydstatsstil medan du kryssar längs Savannah River och lyssnar till kaptenens spännande berättelser och historiska fakta. Färdas längs Savannah River medan du förundras över den moderna hamnen i Savannah, den lokala floran och faunan och slutligen når du det mäktiga Old Fort Jackson. Se och hör kanonerna brusa från din plats ombord på flodbåten och lär dig fascinerande delar av stadens historia. Provbuffémenyn består av signaturen savannah shrimp and grits, den bästa sydstatsfritterade kycklingen, kockens specialstation, krämig makaroner och ost, sydstatsgrönsaker, squashgryta, sötpotatissufflé, färsk frukt, olika sallader, dessert och mycket mer.

Savannah: Kryssning med buffé och levande underhållning

6. Savannah: Kryssning med buffé och levande underhållning

Denna två timmar långa middagskryssning är ett underbart sätt att varva ner efter en lång arbetsvecka, ett fullspäckat reseschema, ett hektiskt konvent eller en hektisk dag med sightseeing i Savannah. Luta dig tillbaka och slappna av ombord i en av de vackert inredda balsalarna medan flodbåten sakta glider nerför Savannah River. Njut av en specialkomponerad middag i bufféstil gjord på de färskaste, lokala ingredienserna som har något som tillfredsställer allas smaklökar! Menyvalen inkluderar: Vår signatur Savannah Shrimp and Grits, en mager köttbiffcarvingstation, dagens färska fångst, citron- och kronärtskockskyckling med spenat, gratinerad potatis, squashgryta, säsongens färska grönsaker, färska gröna grönsaker med dressingar och toppings och mycket mer! Efter middagen kan du knäppa med fingrarna och klappa med fötterna eller resa dig upp och dansa till låtar från 50-talet till dagens hits framförda av en av våra egna underhållare på flodbåten. Våga dig upp på vårt övre däck och njut av de lugna Savannahkvällarna och de fantastiska sevärdheterna och ljuden från den historiska staden Savannah. Seglar året runt söndag-fredag, ring för schema. Ombordstigning kl. 18.00, avgång kl. 19.00, återkomst kl. 21.00.

Savannah: Historisk och sightseeing-trolleytur

7. Savannah: Historisk och sightseeing-trolleytur

Denna 90-minuters trolleybusstur är ett av de mest underhållande sätten att lära känna den vackra staden Savannah. Få en helt berättad sightseeingtur, av kostymklädda guider, i ett av de största nationella stadsdelarna i USA som är kulturminnesmärkta. Få en guidad tur genom mer än 270 år av amerikansk historia när du reser genom Savannahs historiska distrikt. Rid längs kullerstensgator, under mossbeklädda ekar, och upplev den gamla södern med sina ståtliga herrgårdar, vackra torg, romantiska flodstränder och ett överflöd av artefakter. Turen avgår dagligen, 7 dagar i veckan, var 15-20:e minut från 9:00 till 16:30, vilket ger dig många alternativ när du vill ta din tur.

Savannah: Kombibiljett till båttur och stadsrundtur

8. Savannah: Kombibiljett till båttur och stadsrundtur

Se Savannah till lands och till sjöss på en guidad stadsvagnstur följt av en sightseeingkryssning på floden. Beundra stadens höjdpunkter, inklusive Old Fort Jackson, och ta del av insiktsfulla kommentarer från din guide och kapten. Efter att ha träffat din guide på Savannahs besökscenter hoppar du in i vagnen för att börja din tur genom staden. Beundra det frodiga lövverket och viktorianska herrgårdar när du kryssar runt genom staden med vinden i ditt hår. Tillsammans med en kunnig guide som tar dig igenom den kulturella betydelsen av varje sevärdhet, får du en ovärderlig inblick i stadens historia som sträcker sig tillbaka till 1700-talet. Efter din vagnstur i det historiska Savannah åker du på en sightseeingkryssning på Savannah River. Under kryssningen får du uppleve floden som var och är Savannahs livsnerv. Lyssna på kaptenens spännande berättelser och historiska fakta om Savannahs moderna hamn och om fartygen som kommer på besök från hela världen. Sedan bär det av nedströms till Old Fort Jackson, hem till en av de största och äldsta ursprungliga artilleripjäserna i landet. Utnyttja detta perfekta fototillfälle när du blickar ut över Savannahs historiska flod och skyline. Tilltugg och dryck finns att köpa ombord i flodbåtens butik. Efter rundturen kryssar du tillbaka till kajen, berikad av de många vackra och historiska sevärdheter som Savannah har att erbjuda. Turen har dessutom alternativ för avlämningstjänst som passar efter dina behov, med transport tillgängliga till hotell i historiska distriktet, City Market eller Savannahs besökscenter.

Savannah: "Savannah för idioter" - komisk vagnstur

9. Savannah: "Savannah för idioter" - komisk vagnstur

"Savannah for Morons" är en kombination av en rundtur och en komedishow på hjul som under 90 roliga minuter tar upp nästan 300 år av Savannah-litteratur. Denna finurliga, fräcka och excentriska historielektion, som är perfekt för idioter och deras (förmodat) smartare vänner, är en rundtur med skandalöst underhållande komedisåtar, musikaliska nummer, kostymbyten, några absurda framträdanden och massor av Savannah-historia. Under värdskapet av de ökända Moron-tvillingarna Dannie och Danny Moron får du under denna tur runt Savannah allt insiderskvaller om praktiskt taget varje viktigt ögonblick som har inträffat under Savannahs djupa, komplexa och berusande (och berusade) förflutna och nutid. Lär dig om grundandet av kolonin Georgia till inbördeskriget, hör lite kända Paula Deen-trivialiteter och förstå varför varje turist måste ta en selfie på Forrest Gump-bänken.

Savannah: Bonaventure-kyrkogården med Shannon Scott

10. Savannah: Bonaventure-kyrkogården med Shannon Scott

Njut av en två timmar lång kulturell och historisk rundtur i Bonaventure, ett mer än 200 hektar stort område som man kan vandra fritt på, men som är bättre att utforska med en exceptionell guide vid rodret. På denna rundtur med Shannon Scott eller en av hans otroliga guider kommer du att få se de viktiga aspekterna av kyrkogården och förstå Bonaventures många lager, från 1700-talets plantageperiod och den viktorianska kyrkogården till all konst och traditioner på platsen. Spromenera runt i live ek-alléerna från bomullsboomen förr i tiden och hör om människorna som gjorde alla dessa byggnader och torg i staden så ökända och färgstarka. En del av karaktärerna, som "Crooner of 1500 Songs" Johnny Mercer och författaren Conrad Aiken, är världsberömda, medan andra som du kommer att älska var kända endast i sin hemstad Savannah. Andra karaktärer består av fotografer, målare, vetenskapsmän, soldater, industrialister och duellanter. Bonaventure kännetecknas av storartad skulptur och här kan du se verk av några av de största konstnärerna från sin tid. Kyrkogården är en visuell lekplats av symboler som rör allt från frimurarlogen som nämns i Dan Browns Da Vinci-koden till Bibeln, det gamla Egypten och allt som symboliserar det religiösa, broderliga och eviga. Från änglar till keruber till verklighetstrogna figurer av de människor som ligger begravda där, du kommer att få se dem alla.

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Savannah

Alla aktiviteter

Våra mest rekommenderade saker att göra i Savannah

Savannah: Flodbåt med guidad sightseeing-kryssning i hamnen

Savannah: Flodbåt med guidad sightseeing-kryssning i hamnen

Under denna nya 1 ½ timme långa kryssning kan du uppleva floden som var - och fortfarande är - Savannahs livsnerv! Hör vår kaptens spännande berättelser och historiska fakta om den moderna hamnen och de fartyg som besöker den från hela världen. Ta dig sedan nedför floden till Old Fort Jackson, som är hemvist för en av de största och äldsta ursprungliga artilleripjäserna i landet! Utnyttja de fantastiska fotomöjligheterna av Savannahs historiska flodpromenad och skyline. Bar- och grillartiklar finns att köpa. *Denna kryssning inkluderar inte lunchbuffén*. Ombordstigning börjar 30 minuter före avgångstid.

Savannah: Old Town Hop-On Hop-Off Trolley Tour

Savannah: Old Town Hop-On Hop-Off Trolley Tour

Utforska Savannah med en 1- eller 2-dagarsbiljett till hop-on hop-off gamla stadsvagnsturen. Se Reynolds Square, Juliette Gordon Low Historic District och Coastal Georgia Botanical Gardens medan du lyssnar på dirigenterna ger en fascinerande berättelse fylld med information om den historiska staden. Kör nerför avenyer kantade av magnoliaträd draperade i spansk mossa. Se fantastisk arkitektur, lär dig om staden från vänliga dirigentguider och njut av den varma sydländska gästfriheten som lockar miljontals besökare till Savannah varje år. Hoppa ombord på en av de charmiga vagnarna och upplev Transportainment, en härlig kombination av transport och underhållning. Informerade dirigenter berättar turnén med en rolig blandning av trivia, fakta och humoristiska berättelser. Hoppa av för att besöka bambusamlingen på Bamboo Farm and Coastal Gardens för att utforska de historiska hemmen i Juliette Gordon Low Historic District. Titta ut genom fönstret på mossdraperade ekar, magnoliaträd och ståtliga herrgårdar när du kör nerför kullerstensgator. Stanna vid platser som Reynolds Square där du kan se statyn av John Wesley. Njut av stopp med jämna mellanrum och ha friheten att stanna vid de sevärdheter som intresserar dig. Med sina pittoreska torg och historiska platser finns det mycket att se och göra i Georgiens första stad. Det finns 15 hållplatser bekvämt belägna nära många av sevärdheterna i Savannah, dessa är: 1)301 MLK Blvd: The Savannah Visitor Center 2)214 Västra gränsen: Old Town Trolley Welcome Center 3)200 West Bryan Street: Ellis Square 4) West Harris Street 6: Madison Square 5)622 Drayton Street: Forsyth Park 6) 207 East Gordon Street: Calhoun Square 7) Harris Street 222: Cathedral of St. John Baptist 8)234 MLK Blvd: Trolley Barn 9) 217 West Julian Street: City Market 10)32 Abercorn Street: Lucas Theatre 11) 301 East River Street: River Street 12) 531 River Street: The Waving Girl 13) 324 East State Street: Davenport House 14) 201 Abercorn Street: Colonial Park Cemetery 15) 10 East Oglethorpe Ave: Bull Street Corridor

Savannah: Riverboat Sunset Cruise

Savannah: Riverboat Sunset Cruise

Försvinn nerför Savannah River på en flodbåtskryssning. Njut av den uppfriskande kvällsbrisen och se den vackra solnedgången från den öppna terrassen på övre däck. Bege dig över utsikten över det historiska Savannah från vattnet och njut av de vackra omgivningarna. Luta dig tillbaka och slappna av, eller res dig upp och dansa till musik från underhållare på båten. Köp en drink eller något att äta i baren och grillen ombord och titta på Savannahs vattenland som flyter förbi.

Savannah: Spöken och gravstenar Tour med Low House Entry

Savannah: Spöken och gravstenar Tour med Low House Entry

Kliv ombord på "Trolley of the Doomed" i Savannah för en guidad sightseeingtur med trolleybuss runt Amerikas mest hemsökta stad. Håll utkik efter hemska varelser och våga dig in i både det hemsökta Andrew Low House och det hemsökta fraktlagret Perkins and Sons Ship Chandlery från 1800-talet. Old Town Trolley Tours bjuder in dig att utforska Savannahs mörkare sida blandat med en god dos humor. Hör på historier som inga andra turer vågar berätta för dig, medan skuggorna leker med dina sinnen och skapar illusioner som inte är där. Res tillbaka in i historien och hör på legender om mord och dramatiska intriger. Turen börjar vid Savannah Waterfront och går genom de många historiska torg som ligger i det hemsökta Savannah Historic District, till exempel Columbia Square, Wright Square, Telfair Square och Lafayette Square. Naturligtvis finns det också berättelser om Colonial Park Cemetery. En av höjdpunkterna på turen är att gå in i det hemsökta hemmet som tillhörde en av de mest prestigefyllda familjerna i Savannah – Andrew Low House. Här får du höra historier om de oroligheter som fortfarande finns kvar i hemmet och personliga erfarenheter från både personal och gäster. En annan höjdpunkt är ett besök i Perkins and Sons Ship Chandlery, ett hemsökt skeppslager från 1800-talet som är restaurerat från en svunnen tid. Här får du ta del av historier och legender om Savannah Waterfront och River Street genom århundradena. Andra platser som du kommer att passera och höra skrämmande historier om är Olde Harbour Inn, Pirate's House, 1790 Inn, Hamilton-Turner Inn och Telfair Academy of Arts & Sciences.

Savannah: Lunchkryssning med sightseeing

Savannah: Lunchkryssning med sightseeing

Sitt tillbaka och njut av utsikten medan du åker nerför Savannah River. Lär dig mer om Savannahs komplexa, men intressanta historia, med fokus på Old Fort Jackson och andra landmärken. Kom redo att slappna av och festa på en utsökt buffé i sydstatsstil medan du kryssar längs Savannah River och lyssnar till kaptenens spännande berättelser och historiska fakta. Färdas längs Savannah River medan du förundras över den moderna hamnen i Savannah, den lokala floran och faunan och slutligen når du det mäktiga Old Fort Jackson. Se och hör kanonerna brusa från din plats ombord på flodbåten och lär dig fascinerande delar av stadens historia. Provbuffémenyn består av signaturen savannah shrimp and grits, den bästa sydstatsfritterade kycklingen, kockens specialstation, krämig makaroner och ost, sydstatsgrönsaker, squashgryta, sötpotatissufflé, färsk frukt, olika sallader, dessert och mycket mer.

Savannah: Kryssning med buffé och levande underhållning

Savannah: Kryssning med buffé och levande underhållning

Denna två timmar långa middagskryssning är ett underbart sätt att varva ner efter en lång arbetsvecka, ett fullspäckat reseschema, ett hektiskt konvent eller en hektisk dag med sightseeing i Savannah. Luta dig tillbaka och slappna av ombord i en av de vackert inredda balsalarna medan flodbåten sakta glider nerför Savannah River. Njut av en specialkomponerad middag i bufféstil gjord på de färskaste, lokala ingredienserna som har något som tillfredsställer allas smaklökar! Menyvalen inkluderar: Vår signatur Savannah Shrimp and Grits, en mager köttbiffcarvingstation, dagens färska fångst, citron- och kronärtskockskyckling med spenat, gratinerad potatis, squashgryta, säsongens färska grönsaker, färska gröna grönsaker med dressingar och toppings och mycket mer! Efter middagen kan du knäppa med fingrarna och klappa med fötterna eller resa dig upp och dansa till låtar från 50-talet till dagens hits framförda av en av våra egna underhållare på flodbåten. Våga dig upp på vårt övre däck och njut av de lugna Savannahkvällarna och de fantastiska sevärdheterna och ljuden från den historiska staden Savannah. Seglar året runt söndag-fredag, ring för schema. Ombordstigning kl. 18.00, avgång kl. 19.00, återkomst kl. 21.00.

Savannah: Historisk och sightseeing-trolleytur

Savannah: Historisk och sightseeing-trolleytur

Denna 90-minuters trolleybusstur är ett av de mest underhållande sätten att lära känna den vackra staden Savannah. Få en helt berättad sightseeingtur, av kostymklädda guider, i ett av de största nationella stadsdelarna i USA som är kulturminnesmärkta. Få en guidad tur genom mer än 270 år av amerikansk historia när du reser genom Savannahs historiska distrikt. Rid längs kullerstensgator, under mossbeklädda ekar, och upplev den gamla södern med sina ståtliga herrgårdar, vackra torg, romantiska flodstränder och ett överflöd av artefakter. Turen avgår dagligen, 7 dagar i veckan, var 15-20:e minut från 9:00 till 16:30, vilket ger dig många alternativ när du vill ta din tur.

Savannah: Kombibiljett till båttur och stadsrundtur

Savannah: Kombibiljett till båttur och stadsrundtur

Se Savannah till lands och till sjöss på en guidad stadsvagnstur följt av en sightseeingkryssning på floden. Beundra stadens höjdpunkter, inklusive Old Fort Jackson, och ta del av insiktsfulla kommentarer från din guide och kapten. Efter att ha träffat din guide på Savannahs besökscenter hoppar du in i vagnen för att börja din tur genom staden. Beundra det frodiga lövverket och viktorianska herrgårdar när du kryssar runt genom staden med vinden i ditt hår. Tillsammans med en kunnig guide som tar dig igenom den kulturella betydelsen av varje sevärdhet, får du en ovärderlig inblick i stadens historia som sträcker sig tillbaka till 1700-talet. Efter din vagnstur i det historiska Savannah åker du på en sightseeingkryssning på Savannah River. Under kryssningen får du uppleve floden som var och är Savannahs livsnerv. Lyssna på kaptenens spännande berättelser och historiska fakta om Savannahs moderna hamn och om fartygen som kommer på besök från hela världen. Sedan bär det av nedströms till Old Fort Jackson, hem till en av de största och äldsta ursprungliga artilleripjäserna i landet. Utnyttja detta perfekta fototillfälle när du blickar ut över Savannahs historiska flod och skyline. Tilltugg och dryck finns att köpa ombord i flodbåtens butik. Efter rundturen kryssar du tillbaka till kajen, berikad av de många vackra och historiska sevärdheter som Savannah har att erbjuda. Turen har dessutom alternativ för avlämningstjänst som passar efter dina behov, med transport tillgängliga till hotell i historiska distriktet, City Market eller Savannahs besökscenter.

Savannah: "Savannah för idioter" - komisk vagnstur

Savannah: "Savannah för idioter" - komisk vagnstur

"Savannah for Morons" är en kombination av en rundtur och en komedishow på hjul som under 90 roliga minuter tar upp nästan 300 år av Savannah-litteratur. Denna finurliga, fräcka och excentriska historielektion, som är perfekt för idioter och deras (förmodat) smartare vänner, är en rundtur med skandalöst underhållande komedisåtar, musikaliska nummer, kostymbyten, några absurda framträdanden och massor av Savannah-historia. Under värdskapet av de ökända Moron-tvillingarna Dannie och Danny Moron får du under denna tur runt Savannah allt insiderskvaller om praktiskt taget varje viktigt ögonblick som har inträffat under Savannahs djupa, komplexa och berusande (och berusade) förflutna och nutid. Lär dig om grundandet av kolonin Georgia till inbördeskriget, hör lite kända Paula Deen-trivialiteter och förstå varför varje turist måste ta en selfie på Forrest Gump-bänken.

Savannah: Bonaventure-kyrkogården med Shannon Scott

Savannah: Bonaventure-kyrkogården med Shannon Scott

Njut av en två timmar lång kulturell och historisk rundtur i Bonaventure, ett mer än 200 hektar stort område som man kan vandra fritt på, men som är bättre att utforska med en exceptionell guide vid rodret. På denna rundtur med Shannon Scott eller en av hans otroliga guider kommer du att få se de viktiga aspekterna av kyrkogården och förstå Bonaventures många lager, från 1700-talets plantageperiod och den viktorianska kyrkogården till all konst och traditioner på platsen. Spromenera runt i live ek-alléerna från bomullsboomen förr i tiden och hör om människorna som gjorde alla dessa byggnader och torg i staden så ökända och färgstarka. En del av karaktärerna, som "Crooner of 1500 Songs" Johnny Mercer och författaren Conrad Aiken, är världsberömda, medan andra som du kommer att älska var kända endast i sin hemstad Savannah. Andra karaktärer består av fotografer, målare, vetenskapsmän, soldater, industrialister och duellanter. Bonaventure kännetecknas av storartad skulptur och här kan du se verk av några av de största konstnärerna från sin tid. Kyrkogården är en visuell lekplats av symboler som rör allt från frimurarlogen som nämns i Dan Browns Da Vinci-koden till Bibeln, det gamla Egypten och allt som symboliserar det religiösa, broderliga och eviga. Från änglar till keruber till verklighetstrogna figurer av de människor som ligger begravda där, du kommer att få se dem alla.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Savannah

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Savannah?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Savannah:

Sevärdheterna i Savannah du inte bör missa

De mest populära sevärdheterna i Savannah

Att göra i Savannah

Städer i USA

Utforska Savannah

Läs vår kompletta guide till Savannah eller upptäck stadens bästa upplevelser .

Vad besökare tycker om Savannah

Samlat omdöme

4.6
(5 454 recensioner)