Lägg till datum

Santuari de Sant Salvador

Santuari de Sant Salvador: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Cala Millor: Halvdagstur med buggy på Mallorca

1. Från Cala Millor: Halvdagstur med buggy på Mallorca

Välj mellan 2 olika turer. Upptäck Mallorca på en halvdagstur med 2-personers buggy. Mellan de spännande turerna kan du ta avkopplande pauser, bada, ta minnesvärda bilder, äta en bit mat eller bara beundra utsikten. Om någon i din grupp bara vill åka och inte köra kan du välja att lägga till medåkare när du bokar. Starta din tur i Cala Millor. Kör till brandtornet i Porto Cristo och beundra den vackra utsikten över klipporna. Fortsätt mot Felanitx till den högsta punkten på Mallorcas östkust, Sant Salvador på 506 meter över havet. Vi tar den vackraste vägen till Bonany-klostret med en hisnande utsikt över östkusten. Den slingrande färden är ett nöje för både förare och passagerare. Njut av den spektakulära utsikten över hela Mallorca. Därefter kör vi till nästa höjdpunkt, Porto Cristos klippor med den vackraste grottan på Mallorca. Vi stannar till vid en vacker vik där vi har tid att simma i Mallorcas vackra hav. Vi njuter av de fantastiska kustvyerna innan vi tar den angränsande vägen tillbaka till Cala Millor. Allt detta ingår i 2 olika turer.

Mallorca: Halvdagstur med Mini Jeep i Cala Millor

2. Mallorca: Halvdagstur med Mini Jeep i Cala Millor

Denna guidade rundtur i en mini-jeep börjar i Cala Millor och tar dig till bergen eller till stranden. Upplev kurviga vägar med mycket rolig körning, spektakulära utsikter och insikter om Mallorcas naturliga värld. Välj mellan en 3-timmars (med ett badstopp) rundtur och 4-timmars (sightseeing) rundtur. Kör din mini-jeep på säkra sidogator för en underhållande dag. Utforska Mallorcas olika världar och gör uppehåll för fotografering längs rutten. De jeep-buggies som används för rundturerna är riktiga blickfång. Kör runt på ön med ett leende på läpparna. Körkort för bil krävs, dock inte hjälm, så du kan njuta av färden och känna vinden i håret.

Trike Panorama Highlight Tour (2 Küsten & 2 Berge-1-3 Pers.)

3. Trike Panorama Highlight Tour (2 Küsten & 2 Berge-1-3 Pers.)

Börja din trike-tur med en genomgång och kör sedan via Son Servera mot Capdepera. Efter genomgången kan du hoppa på din egen trike. Varje Trike är för 1 förare och 1-2 passagerare för totalt 1-3 personer (passagerare kan läggas till under utcheckningen). På vägen kan ni se det imponerande slottet Sant Salvador. Ditt första stopp är vid en hisnande utsiktsplats vid Cala Torta med utsikt mot Menorca. Ta foton med en fantastisk bakgrund av havet i bakgrunden. Därefter tar du serpentinvägen till Bonany-klostret. Efter att ha njutit av utsikten över östkusten fortsätter du till Santuari Salvador, ett vackert kloster som är resans höjdpunkt. Härifrån kan du njuta av den fantastiska utsikten över hela ön. Därefter kör ni via Porto Cristo tillbaka till utgångspunkten i Cala Millor, där turen avslutas.

Santuari de Sant Salvador: Fler aktiviteter och sevärdheter

Santuari de Sant Salvador: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Santuari de Sant Salvador

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 190 omdömen

Detta var ett bra sätt att se några delar av Mallorca som låg utanför allfartsvägarna. Vi såg några helt fantastiska vyer över kusten samt några små byar och kullarna på landsbygden. Vi tog jeepen så att vi fyra kunde åka tillsammans men barnvagnarna såg riktigt roliga ut också!