Santo Tomé-kyrkan

Bokad mer än 100 gånger förra veckan

Santo Tomé-kyrkan
50 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Toppsevärdheter nära Santo Tomé-kyrkan

Santo Tomé-kyrkan: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Madrid: Hel dags utflykt till Toledo

Från Madrid: Hel dags utflykt till Toledo

Njut av en komplett rundtur i den magiska staden Toledo, känd för sina smala medeltida gator, vackra arkitektur och rika historia. Gå ombord bekvämt från centrala Madrid. Njut av en kort introduktion från din expertguide om vad du ska se och besöka i Toledo. Vid ankomsten till Toledo tar du en panoramautsikt över staden från en av de vackraste utsiktspunkterna och börjar den guidade rundturen i den historiska stadskärnan (turen varar cirka 45 minuter). Efteråt har du fri tid att utforska resten av staden på egen hand och besöka landmärken som kyrkan Santo Tomé eller katedralen. Alternativt, om du bara vill sitta och njuta av en öl eller lunch på en vacker terrass, har du också tid att göra det. I slutet av din Toledo-tur (den totala upplevelsen varar cirka 9 timmar), återvänd till Madrids centrum i en bekväm buss, där din guide kan rekommendera saker att göra på kvällen eller under resten av din vistelse.

Toledo halvdagstur från Madrid

Toledo halvdagstur från Madrid

Lämna Madrid till den medeltida staden Toledo, pittoreskt belägen vid floden Tejos strand. Halvdagsturen ger en fullständig introduktion till den historiska staden, vandrande slingrande gator till monument som avslöjar dess fascinerande förflutna. Börja med en panoramavandring i de gamla kvarteren och besök Plaza del Ayuntamiento för att se den magnifika fasaden på Primate Cathedral of Saint Mary, det gamla justitiepalatset och Toledo City Hall. Fortsätt genom de tidigare judiska kvarteren, vandra på de smala gatorna till kyrkan St. Tomé, platsen för El Grecos berömda målning, "Begravningen av greve Orgaz". Besök den gamla synagogan i Ste. Maria la Blanca, som finns kvar som en symbol för samexistensen av Toledos "3 kulturer." Avsluta med ett besök på en typisk Damasquino (Damascene) fabrik för att se de dyrbara smyckena som perfektionerades av araberna och fördes till Spanien av morerna.

Från Madrid: Toledo med 7 monument och valfri katedral

Från Madrid: Toledo med 7 monument och valfri katedral

Se Toledos monument på UNESCO:s världsarvslista på denna dagsutflykt med luftkonditionerad buss från Madrid. Promenera längs medeltida gator och lär dig historien om hur kristna, judiska och muslimska samhällen levde i harmoni i denna kejserliga stad. Driv ombord på en bekväm och rymlig buss från centrala Madrid och slappna av under färden till Toledo. Besök emblematiska platser som kyrkan Santo Tomé, det judiska distriktet och synagogan Santa María La Blanca. För att besöka stadens viktigaste historiska distrikt och monument med snabb inresa. Utforska 3 platser med din guide och 4 platser på egen hand. Beroende på vilket alternativ du väljer kan du få möjlighet att besöka katedralen i Toledo med vår guide. Har du fri tid att utforska resten av staden på egen hand. Återvänd till redan besökta platser eller gå fritt in på ytterligare platser med biljetter som din guide tillhandahåller, bland annat Frälsarkyrkan och Colegio de las Doncellas Nobles. Fritid för att köpa lunch eller en drink att njuta av på en vacker terrass. Få rekommendationer från din guide och vad du kan se och var du kan äta och dricka. I slutet av din Toledo-tur återvänder du till centrala Madrid med buss och får råd om vad du kan göra i Madrid.

Toledo: Turistarmband med inträde till 7 attraktioner

Toledo: Turistarmband med inträde till 7 attraktioner

Besök några av de mest populära monumenten i Toledo för att få en fullständig uppskattning av stadens historia, kultur och värderingar. Ditt armband är din biljett för att upptäcka kyrkan i El Salvador, moskén Cristo de la Luz, synagogan i Santa Maria la Blanca och fler spanska skatter. Ge dig ut på en självguidad tur genom Toledo med inträde till 7 sevärdheter som spelar nyckelroller i lokal historia. Ta dig tid att utforska varje plats i din föredragna ordning och besök dina favoriter igen så länge du bär ditt armband. Lär dig om utbildningen av unga kvinnor genom århundradena på Royal College of Noble Maidens. Hitta det finaste verk av renässanskonstnären El Greco på Santo Tomé. Se klostret San Juan de los Reyes och lär dig om dess politiska betydelse. Förstå mångfalden i stadens religiösa förflutna med ett besök i kyrkan i El Salvador, kyrkan av jesuiterna, moskén Cristo de la Luz och synagogan Santa Maria la Blanca. Beundra den unika arkitekturen och dyrkansritualerna i var och en.

Toledo: Guidad monumentvandring med armbandspass

Toledo: Guidad monumentvandring med armbandspass

Det här besöket erbjuder en rundtur i den monumentala staden Toledo, som är ett världsarv sedan 1986. Genom de smala gatorna, monumenten och de historiska torgen, som ständigt påminner om de tre kulturernas Toledo, upptäcker man gradvis stadens hjärta. När vi besöker Santo Tomé-kyrkan kan vi se den berömda målaren El Greco genom hans mästerverk "El Entierro del Señor de Orgaz" ("Begravningen av Herren av Orgaz"), som anses vara en av de bästa målningarna i det spanska måleriet. Synagogan Santa María la Blanca, som byggdes på 1100-talet, anses vara den äldsta synagogan i Europa som fortfarande står kvar. Den omvandlades till en katolsk kyrka i början av 1400-talet och är numera bara en turistplats, inte ett tempel. Här möts skönhet och arkitektur och man kan andas den atmosfär av tolerans som rådde under den period då de tre kulturerna levde sida vid sida. Klostret San Juan de los Reyes, en unik byggnad i spansk-flamländsk gotisk arkitektur, överraskar oss med sin koppling till de katolska kungarnas, Isabels och Fernandos, liv och politik. Efter den guidade förklaringen av dessa monument kan var och en på egen hand fortsätta att njuta av tillgång till de andra monumenten som ingår i turistarmbandet: Moskén Cristo de la Luz, El Salvador-kyrkan, de ädla jungfrurna eller jesuitkyrkan, tack vare det giltiga turistarmbandet under hela vistelsen i Toledo.Få ett turistarmband som ger dig tillgång till 7 monument i staden, som är följande: klostret San Juan de los Reyes, synagogan Santa María la Blanca, kyrkan Santo Tomé, jesuitkyrkan, moskén Cristo de la Luz, kyrkan El Salvador och Real Colegio de Doncellas Nobles.

Madrid: Heldags guidad tur i Toledo med katedralbesök

Madrid: Heldags guidad tur i Toledo med katedralbesök

Upptäck Toledos skatter på en guidad dagsutflykt med buss från Madrid. Njut av utsikten över den medeltida staden från Mirador del Valle och bevittna El Grecos mästerverk i Santo Tomé-kyrkan. Avresa från Madrid och resa till Mirador del Valle. Här kan du beundra utsikten över Toledo från andra sidan floden Tejo. Därefter beger du dig till Toledos historiska centrum, som är erkänt som ett av UNESCO:s världsarv. Lär dig av din guide om samexistensen av judar, kristna och muslimer som format staden genom århundradena. Gå in i Santo Tomé-kyrkan och se El Grecos "Greve Orgaz' begravning". Fortsätt till synagogan Saint Mary och avsluta din rundtur i den imponerande Primada-katedralen.

Från Madrid: Gamla stan Toledo Tour med valfria aktiviteter

Från Madrid: Gamla stan Toledo Tour med valfria aktiviteter

Spromenera genom Toledos medeltida gator på en guidad rundvandring. Tillbringa lite fritid med att ströva omkring på gatorna. Lägg till ett armband för att hoppa över kön och få tillgång till upp till 7 av stadens ikoniska monument eller välj alternativet med ett ziplining-äventyr. Bord på turistbussen i Madrid vid middagstid och påbörja resan till den historiska staden Toledo. Ta del av panoramautsikten över stadens utkanter, som är upptagen på Unescos världsarvslista och har en historia som går tillbaka till 59 f.Kr. Vi välkomnas av din guide och ger oss sedan ut på en guidad promenad genom stadens pittoreska gamla stadskärna. Besök några av stadens huvudgator och torg medan du får lära dig om Toledos omfattande historia av din guide. Utforska staden i din egen takt efter rundvandringen och upptäck de platser och sevärdheter som tilltalar dig mest. Beundra den gotiska arkitekturen i Mariakatedralen, se synagogan Santa Maria l Blanca eller gå till den gamla moriska moskén Cristo de la Luz. Förbättra din resa med möjligheten till ett spännande zip-line-äventyr. Lägg lite spänning till dagen och sväva som en fågel på den längsta stadslinbanan i Europa, som ger en oöverträffad utsikt över staden. Välj alternativet med ett armband som går att hoppa över linjen för att få tillgång till upp till 7 av stadens ikoniska monument, inklusive de ovan nämnda religiösa platserna. Återvänd till din mötesplats i Madrid med buss i slutet av din rundtur.

Guidad tur i Madrid: Guidad rundtur i Toledo med katedralbesök

Guidad tur i Madrid: Guidad rundtur i Toledo med katedralbesök

Toledo ligger bara 70 km från Madrid och är känd som "de tre kulturernas stad" - kristna, muslimer och judar - eftersom de har levt tillsammans i denna kejserliga stad i generationer. Upplev hur religion och kultur smälter samman på nära håll och se byggnader från många olika tidsperioder, t.ex: Arabiska, gotiska, mudéjar, renässans och barockstil. Toledo halvdagsutflykt på morgonen resplan: - Avgång kl. 8:45 - Guidad stadsvandring i Toledo inklusive inträde till katedralen - Panorama sightseeing i Toledo - Fri tid att njuta av staden i egen takt Resplan för halvdagsutflykt i Toledo på eftermiddagen:

Från Madrid: Halvdagstur till Toledos katedral och judiska kvarter

Från Madrid: Halvdagstur till Toledos katedral och judiska kvarter

För att upptäcka en stad där kristna, judar och muslimer blandade sig för hundratals år sedan kan du åka från Madrid på denna halvdagsutflykt till Toledo. Besök den höggotiska katedralen, Plaza de Zocodover och kyrkan Santo Tomé. Gå på samma gator som beskrivs i Cervantes Don Quijote. Resan börjar med en bussresa från Madrid. Vid ankomsten till Toledo stannar du först vid Mirador del Valle. Ta en bild av den panoramiska utsikten. Toledos historiska centrum ligger på andra sidan floden Tejo. Se Alcazar och Toledos katedral med sina framträdande torn. I den gamla staden kan du stanna till på Plaza del Ayuntamiento. Lär dig mer om katedralen i Toledo innan du går in. Håll utkik efter inslag i mudejarstilen. De är ett exempel på det inflytande som den islamiska arkitekturen hade på kyrkans utformning. Missa inte den utsmyckade retabeln när du går genom katedralen. Från katedralen slingrar du dig längs gatorna in i de judiska kvarteren. Byggnaderna visar hur kulturerna blandades för hundratals år sedan, till exempel San Tome-kyrkan. Gå in i den för att se en stor målning av El Greco. Lägg märke till de långsträckta ansiktena och händerna. De är målarens kännetecken. Fortsätt vidare till synagogan Santa Maria La Blanca. Se dig omkring för att upptäcka de olika judiska, kristna och islamiska influenserna. Lär dig mer om Toledos historia och bidrag till den spanska kulturen innan du åker tillbaka till Madrid.

Madrid: Dagstur till Toledo med vingårdsbesök och vinprovning

Madrid: Dagstur till Toledo med vingårdsbesök och vinprovning

Vi träffas femton minuter före avresan på Julià Travels kontor, som ligger i centrala Madrid. Därifrån åker vi med guiden till de tre kulturernas stad, Toledo. Efter en bussresa på cirka en timme kommer vi fram till Toledo, där vi först gör en panoramatur. Du kommer att bli imponerad från första stund, när vi går upp till Mirador del Valle, ett upphöjt område där vi har den bästa utsikten över staden. Därefter har du en kort stund på dig att ta så många bilder du vill. Sedan går vi ner till gamla stan i Toledo, där vi börjar en vandring genom de viktigaste områdena i staden och passerar platser som katedralen, Plaza de Zocodover eller synagogan Santa María la Blanca, där vi kommer att ha möjlighet att komma åt och besöka den. Visste du att Toledo sedan 1986 betraktas som mänsklighetens världsarv? Utan tvekan är detta synonymt med att staden kommer att överraska dig. I slutet av den guidade rundturen i staden kommer vi att ha ledig tid att vila och äta lunch, eftersom vi fortfarande har tid att besöka en av de viktigaste vingårdarna i Castilla La Mancha. Efter lunchen sätter vi oss på bussen igen och åker till den äldsta vingården i regionen. Här får vi möjlighet att njuta av en komplett vinturismupplevelse och fördjupa oss i vinframställningens konst i en unik miljö, en tvåhundraårig vingård som omges av en omsorgsfullt skött vingård, där de mest prestigefyllda druvsorterna i landet finns. Naturligtvis kan vi inte åka härifrån utan att provsmaka några av de bästa vinerna, tillsammans med en aperitif. När vi har avslutat vårt besök på vingården återvänder vi till Madrid, där vi avslutar rundturen, mycket nära det kungliga palatset.

Santo Tomé-kyrkan: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Madrid: Hel dags utflykt till Toledo

Från Madrid: Hel dags utflykt till Toledo

Njut av en komplett rundtur i den magiska staden Toledo, känd för sina smala medeltida gator, vackra arkitektur och rika historia. Gå ombord bekvämt från centrala Madrid. Njut av en kort introduktion från din expertguide om vad du ska se och besöka i Toledo. Vid ankomsten till Toledo tar du en panoramautsikt över staden från en av de vackraste utsiktspunkterna och börjar den guidade rundturen i den historiska stadskärnan (turen varar cirka 45 minuter). Efteråt har du fri tid att utforska resten av staden på egen hand och besöka landmärken som kyrkan Santo Tomé eller katedralen. Alternativt, om du bara vill sitta och njuta av en öl eller lunch på en vacker terrass, har du också tid att göra det. I slutet av din Toledo-tur (den totala upplevelsen varar cirka 9 timmar), återvänd till Madrids centrum i en bekväm buss, där din guide kan rekommendera saker att göra på kvällen eller under resten av din vistelse.

Toledo halvdagstur från Madrid

Toledo halvdagstur från Madrid

Lämna Madrid till den medeltida staden Toledo, pittoreskt belägen vid floden Tejos strand. Halvdagsturen ger en fullständig introduktion till den historiska staden, vandrande slingrande gator till monument som avslöjar dess fascinerande förflutna. Börja med en panoramavandring i de gamla kvarteren och besök Plaza del Ayuntamiento för att se den magnifika fasaden på Primate Cathedral of Saint Mary, det gamla justitiepalatset och Toledo City Hall. Fortsätt genom de tidigare judiska kvarteren, vandra på de smala gatorna till kyrkan St. Tomé, platsen för El Grecos berömda målning, "Begravningen av greve Orgaz". Besök den gamla synagogan i Ste. Maria la Blanca, som finns kvar som en symbol för samexistensen av Toledos "3 kulturer." Avsluta med ett besök på en typisk Damasquino (Damascene) fabrik för att se de dyrbara smyckena som perfektionerades av araberna och fördes till Spanien av morerna.

Från Madrid: Toledo med 7 monument och valfri katedral

Från Madrid: Toledo med 7 monument och valfri katedral

Se Toledos monument på UNESCO:s världsarvslista på denna dagsutflykt med luftkonditionerad buss från Madrid. Promenera längs medeltida gator och lär dig historien om hur kristna, judiska och muslimska samhällen levde i harmoni i denna kejserliga stad. Driv ombord på en bekväm och rymlig buss från centrala Madrid och slappna av under färden till Toledo. Besök emblematiska platser som kyrkan Santo Tomé, det judiska distriktet och synagogan Santa María La Blanca. För att besöka stadens viktigaste historiska distrikt och monument med snabb inresa. Utforska 3 platser med din guide och 4 platser på egen hand. Beroende på vilket alternativ du väljer kan du få möjlighet att besöka katedralen i Toledo med vår guide. Har du fri tid att utforska resten av staden på egen hand. Återvänd till redan besökta platser eller gå fritt in på ytterligare platser med biljetter som din guide tillhandahåller, bland annat Frälsarkyrkan och Colegio de las Doncellas Nobles. Fritid för att köpa lunch eller en drink att njuta av på en vacker terrass. Få rekommendationer från din guide och vad du kan se och var du kan äta och dricka. I slutet av din Toledo-tur återvänder du till centrala Madrid med buss och får råd om vad du kan göra i Madrid.

Toledo: Turistarmband med inträde till 7 attraktioner

Toledo: Turistarmband med inträde till 7 attraktioner

Besök några av de mest populära monumenten i Toledo för att få en fullständig uppskattning av stadens historia, kultur och värderingar. Ditt armband är din biljett för att upptäcka kyrkan i El Salvador, moskén Cristo de la Luz, synagogan i Santa Maria la Blanca och fler spanska skatter. Ge dig ut på en självguidad tur genom Toledo med inträde till 7 sevärdheter som spelar nyckelroller i lokal historia. Ta dig tid att utforska varje plats i din föredragna ordning och besök dina favoriter igen så länge du bär ditt armband. Lär dig om utbildningen av unga kvinnor genom århundradena på Royal College of Noble Maidens. Hitta det finaste verk av renässanskonstnären El Greco på Santo Tomé. Se klostret San Juan de los Reyes och lär dig om dess politiska betydelse. Förstå mångfalden i stadens religiösa förflutna med ett besök i kyrkan i El Salvador, kyrkan av jesuiterna, moskén Cristo de la Luz och synagogan Santa Maria la Blanca. Beundra den unika arkitekturen och dyrkansritualerna i var och en.

Toledo: Guidad monumentvandring med armbandspass

Toledo: Guidad monumentvandring med armbandspass

Det här besöket erbjuder en rundtur i den monumentala staden Toledo, som är ett världsarv sedan 1986. Genom de smala gatorna, monumenten och de historiska torgen, som ständigt påminner om de tre kulturernas Toledo, upptäcker man gradvis stadens hjärta. När vi besöker Santo Tomé-kyrkan kan vi se den berömda målaren El Greco genom hans mästerverk "El Entierro del Señor de Orgaz" ("Begravningen av Herren av Orgaz"), som anses vara en av de bästa målningarna i det spanska måleriet. Synagogan Santa María la Blanca, som byggdes på 1100-talet, anses vara den äldsta synagogan i Europa som fortfarande står kvar. Den omvandlades till en katolsk kyrka i början av 1400-talet och är numera bara en turistplats, inte ett tempel. Här möts skönhet och arkitektur och man kan andas den atmosfär av tolerans som rådde under den period då de tre kulturerna levde sida vid sida. Klostret San Juan de los Reyes, en unik byggnad i spansk-flamländsk gotisk arkitektur, överraskar oss med sin koppling till de katolska kungarnas, Isabels och Fernandos, liv och politik. Efter den guidade förklaringen av dessa monument kan var och en på egen hand fortsätta att njuta av tillgång till de andra monumenten som ingår i turistarmbandet: Moskén Cristo de la Luz, El Salvador-kyrkan, de ädla jungfrurna eller jesuitkyrkan, tack vare det giltiga turistarmbandet under hela vistelsen i Toledo.Få ett turistarmband som ger dig tillgång till 7 monument i staden, som är följande: klostret San Juan de los Reyes, synagogan Santa María la Blanca, kyrkan Santo Tomé, jesuitkyrkan, moskén Cristo de la Luz, kyrkan El Salvador och Real Colegio de Doncellas Nobles.

Madrid: Heldags guidad tur i Toledo med katedralbesök

Madrid: Heldags guidad tur i Toledo med katedralbesök

Upptäck Toledos skatter på en guidad dagsutflykt med buss från Madrid. Njut av utsikten över den medeltida staden från Mirador del Valle och bevittna El Grecos mästerverk i Santo Tomé-kyrkan. Avresa från Madrid och resa till Mirador del Valle. Här kan du beundra utsikten över Toledo från andra sidan floden Tejo. Därefter beger du dig till Toledos historiska centrum, som är erkänt som ett av UNESCO:s världsarv. Lär dig av din guide om samexistensen av judar, kristna och muslimer som format staden genom århundradena. Gå in i Santo Tomé-kyrkan och se El Grecos "Greve Orgaz' begravning". Fortsätt till synagogan Saint Mary och avsluta din rundtur i den imponerande Primada-katedralen.

Från Madrid: Gamla stan Toledo Tour med valfria aktiviteter

Från Madrid: Gamla stan Toledo Tour med valfria aktiviteter

Spromenera genom Toledos medeltida gator på en guidad rundvandring. Tillbringa lite fritid med att ströva omkring på gatorna. Lägg till ett armband för att hoppa över kön och få tillgång till upp till 7 av stadens ikoniska monument eller välj alternativet med ett ziplining-äventyr. Bord på turistbussen i Madrid vid middagstid och påbörja resan till den historiska staden Toledo. Ta del av panoramautsikten över stadens utkanter, som är upptagen på Unescos världsarvslista och har en historia som går tillbaka till 59 f.Kr. Vi välkomnas av din guide och ger oss sedan ut på en guidad promenad genom stadens pittoreska gamla stadskärna. Besök några av stadens huvudgator och torg medan du får lära dig om Toledos omfattande historia av din guide. Utforska staden i din egen takt efter rundvandringen och upptäck de platser och sevärdheter som tilltalar dig mest. Beundra den gotiska arkitekturen i Mariakatedralen, se synagogan Santa Maria l Blanca eller gå till den gamla moriska moskén Cristo de la Luz. Förbättra din resa med möjligheten till ett spännande zip-line-äventyr. Lägg lite spänning till dagen och sväva som en fågel på den längsta stadslinbanan i Europa, som ger en oöverträffad utsikt över staden. Välj alternativet med ett armband som går att hoppa över linjen för att få tillgång till upp till 7 av stadens ikoniska monument, inklusive de ovan nämnda religiösa platserna. Återvänd till din mötesplats i Madrid med buss i slutet av din rundtur.

Guidad tur i Madrid: Guidad rundtur i Toledo med katedralbesök

Guidad tur i Madrid: Guidad rundtur i Toledo med katedralbesök

Toledo ligger bara 70 km från Madrid och är känd som "de tre kulturernas stad" - kristna, muslimer och judar - eftersom de har levt tillsammans i denna kejserliga stad i generationer. Upplev hur religion och kultur smälter samman på nära håll och se byggnader från många olika tidsperioder, t.ex: Arabiska, gotiska, mudéjar, renässans och barockstil. Toledo halvdagsutflykt på morgonen resplan: - Avgång kl. 8:45 - Guidad stadsvandring i Toledo inklusive inträde till katedralen - Panorama sightseeing i Toledo - Fri tid att njuta av staden i egen takt Resplan för halvdagsutflykt i Toledo på eftermiddagen:

Från Madrid: Halvdagstur till Toledos katedral och judiska kvarter

Från Madrid: Halvdagstur till Toledos katedral och judiska kvarter

För att upptäcka en stad där kristna, judar och muslimer blandade sig för hundratals år sedan kan du åka från Madrid på denna halvdagsutflykt till Toledo. Besök den höggotiska katedralen, Plaza de Zocodover och kyrkan Santo Tomé. Gå på samma gator som beskrivs i Cervantes Don Quijote. Resan börjar med en bussresa från Madrid. Vid ankomsten till Toledo stannar du först vid Mirador del Valle. Ta en bild av den panoramiska utsikten. Toledos historiska centrum ligger på andra sidan floden Tejo. Se Alcazar och Toledos katedral med sina framträdande torn. I den gamla staden kan du stanna till på Plaza del Ayuntamiento. Lär dig mer om katedralen i Toledo innan du går in. Håll utkik efter inslag i mudejarstilen. De är ett exempel på det inflytande som den islamiska arkitekturen hade på kyrkans utformning. Missa inte den utsmyckade retabeln när du går genom katedralen. Från katedralen slingrar du dig längs gatorna in i de judiska kvarteren. Byggnaderna visar hur kulturerna blandades för hundratals år sedan, till exempel San Tome-kyrkan. Gå in i den för att se en stor målning av El Greco. Lägg märke till de långsträckta ansiktena och händerna. De är målarens kännetecken. Fortsätt vidare till synagogan Santa Maria La Blanca. Se dig omkring för att upptäcka de olika judiska, kristna och islamiska influenserna. Lär dig mer om Toledos historia och bidrag till den spanska kulturen innan du åker tillbaka till Madrid.

Madrid: Dagstur till Toledo med vingårdsbesök och vinprovning

Madrid: Dagstur till Toledo med vingårdsbesök och vinprovning

Vi träffas femton minuter före avresan på Julià Travels kontor, som ligger i centrala Madrid. Därifrån åker vi med guiden till de tre kulturernas stad, Toledo. Efter en bussresa på cirka en timme kommer vi fram till Toledo, där vi först gör en panoramatur. Du kommer att bli imponerad från första stund, när vi går upp till Mirador del Valle, ett upphöjt område där vi har den bästa utsikten över staden. Därefter har du en kort stund på dig att ta så många bilder du vill. Sedan går vi ner till gamla stan i Toledo, där vi börjar en vandring genom de viktigaste områdena i staden och passerar platser som katedralen, Plaza de Zocodover eller synagogan Santa María la Blanca, där vi kommer att ha möjlighet att komma åt och besöka den. Visste du att Toledo sedan 1986 betraktas som mänsklighetens världsarv? Utan tvekan är detta synonymt med att staden kommer att överraska dig. I slutet av den guidade rundturen i staden kommer vi att ha ledig tid att vila och äta lunch, eftersom vi fortfarande har tid att besöka en av de viktigaste vingårdarna i Castilla La Mancha. Efter lunchen sätter vi oss på bussen igen och åker till den äldsta vingården i regionen. Här får vi möjlighet att njuta av en komplett vinturismupplevelse och fördjupa oss i vinframställningens konst i en unik miljö, en tvåhundraårig vingård som omges av en omsorgsfullt skött vingård, där de mest prestigefyllda druvsorterna i landet finns. Naturligtvis kan vi inte åka härifrån utan att provsmaka några av de bästa vinerna, tillsammans med en aperitif. När vi har avslutat vårt besök på vingården återvänder vi till Madrid, där vi avslutar rundturen, mycket nära det kungliga palatset.

Populäraste attraktionerna i Toledo

Saker att göra i Santo Tomé-kyrkan

Städer i Spanien

Santo Tomé-kyrkan: Fler aktiviteter och sevärdheter

Santo Tomé-kyrkan: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Santo Tomé-kyrkan

Samlat omdöme

4.5
(1 638 recensioner)

Först Beny var vår guide mycket professionell och informativ. Vi köpte den 9 timmar långa turnén för att utforska på egen hand (efter att Benny tog med hela gruppen till de viktigaste platserna) besökte vi flera områden och butiker, åt på en fantastisk restaurang och hade fantastisk tid. Som andra recensioner säger, måste Toledo besökas på egen hand och inte kombinera det med en annan resa som Toledo och Segovia. Det finns för mycket att se i Toledo som en "del 2"-turné. Även Segovia som vi gjorde nästa dag som en del av Segovia och Avila-turnén bör erbjudas som en enkel turné. Rekommenderar starkt denna turné.

Dagsturen till Toledo var en magisk upplevelse som kombinerade historien med stadens vackra arkitektur. Organisationen var oklanderlig, de guidade turerna med Pilar och Eva fantastiska och de lokala smakerna verkligen oförglömliga, vilket gör denna utflykt till en helt oförglömlig upplevelse.

vår guide brinner för att introducera denna fantastiska plats för oss. och vi har tillräckligt med tid att utforska platsen i vår egen takt. rekommendera

Tillräckligt ledig tid för att se Toledo. Instruktionen om transporten var dock mycket förvirrande. Guiden var okej, inte engagerande eller vänlig.

Utmärkt vi fick se allt vi ville ha bussen, guiden och hela organisationen var fantastisk!