Saker att göra i
Santo Spirito

Våra mest rekommenderade saker att göra i Santo Spirito

Florens: Inträdesbiljett till Pitti-palatset

1. Florens: Inträdesbiljett till Pitti-palatset

Ta ett kliv in i Pitti-palatset i Florens och utforska Palatinska galleriet och Galleriet för modern konst med din prioriterade biljett. Se historiska samlingar, som storhertigarnas skattkammare och Medici-samlingen. Det ursprungliga palatset byggdes för Pitti-familjen 1457, ritat av Filippo Brunelleschi.Numera är det överdådiga renässanspalatset värd för en extraordinär konstsamling. Beundra några av de otroliga verk som Medicis samlade på sig under sitt styre. Se verk av Rafael, Caravaggio, Tizian, Pietro da Cortona och Rubens. Från fönstren har du utsikt över Brunelleschis basilika Santo Spirito och Boboliträdgårdarna.  Utforska några av de viktigaste museerna i Florens under ditt besök i Pitti-palatset. Besök Palatinska galleriet på första våningen och upptäck en stor samling målningar från 1500- och 1600-talet samt de kungliga lägenheterna, som innehåller inredning från en ombyggnad på 1800-talet. Gå sedan till andra våningen för att se utställningen av modern konst och beundra den fina samlingen av målningar och skulpturer, mestadels italienska, från slutet av 1700-talet fram till Första världskriget. De eleganta rummen, som beboddes av storhertigarna i Lorraine, är inredda med verk från den neoklassiska och romantiska perioden.

Florens: Hop-on Hop-off busstur: 24-, 48- eller 72-timmarsbiljett

2. Florens: Hop-on Hop-off busstur: 24-, 48- eller 72-timmarsbiljett

Upplev Florens från en öppen dubbeldäckare. Hoppa på och av där du vill eller slappna av ombord med insiktsfulla flerspråkiga ljudkommentarer. Du kan njuta av två linjer och välja mellan 24, 48 eller 72 timmars biljetter. Utforska denna renässansstad som är byggd vid floden Arnos stränder. Känn solskenet i ansiktet på den öppna bussen och beundra utsikten över Arno, Piazza Indipendenza, Porta Romana och mycket mer. Linje A: Denna linje går genom centrala Florens och hela rutten tar cirka en timme. Hållplats 8 Santa Maria Novella tågstation (framför bagageförvaringen) Hållplats 9 Libertà Hållplats 10 Donatello Hållplats 11 Beccaria Hållplats 12 Santa Croce Hållplats 13 Teatro Verdi Hållplats 1 Viale Michelangelo Hållplats 2 Piazzale Michelangelo Hållplats 3 Galileo Hållplats 4 Villa Cora Hållplats 5 Porta Romana Hållplats 6 Piazza Tasso Hållplats 7 Piazza Indipendenza Linje B: Linje B fokuserar på Florens och Fiesole. Denna bussrutt inkluderar stopp vid Fiesole, en berömd etruskisk bergsstad med hisnande utsikter över Florens. Hela rutten tar två timmar. Hållplats 1 Galileo Hållplats 2 Piazzale Michelangelo Hållplats 3 Lungarno Serristori Hållplats 4 Grazie Hållplats 5 Lungo l'Affrico Hållplats 6 Museo del Calcio Hållplats 7 Righi (ostello) Hållplats 8 San Domenico Hållplats 9 Fiesole Hållplats 10 San Domenico Hållplats 11 Via Bolognese Hållplats 12 Via Fabbroni Hållplats 13 Via Trento Hållplats 14 Via Pier Capponi Hållplats 15 Piazzale Donatello Hållplats 16 Piazza Beccaria Hållplats 17 Viale Michelangelo Hållplats 18 Piazzale Michelangelo

Florens: Reserverad inträdesbiljett till Medicikapellet

3. Florens: Reserverad inträdesbiljett till Medicikapellet

Res tillbaka till Medicifamiljens dagar på en självguidad tur i Medicikapellet i Basilica di San Lorenzo, Florens. Gå in i kapellen, som byggdes som ett mausoleum för familjen Medici, och upptäck skatter som det nya sakristian från 1500-talet ("Sagrestia Nuova"). Kapellen är en del av det stora Basilica di San Lorenzo-komplexet och var rikt dekorerade för att fungera som den sista viloplatsen för medlemmar av en av de viktigaste och mäktigaste familjerna under den florentinska renässansen, från mitten av 1400-talet och framåt. Beundra Michelangelos geniala hantverk i Nya sakristian. Den var avsedd för Lorenzo och Giuliano de' Medicis gravar och med dess blandning av arkitektur och skulptur anses den vara en av den italienska renässansens stora mästerverk.

Florens: Guidad stadsvandring

4. Florens: Guidad stadsvandring

Följ med på en guidad stadsvandring i Florens, en charmig stad som grundades av romarna år 59 f.Kr. På den här turen får du utforska staden med en professionell guide och följa med på en resa genom dess imponerande historia när du går i fotspåren av ikoniska konstnärer som Botticelli och Michelangelo. Se ikoniska landmärken som katedralen Santa Maria del Fiore, Piazza del Duomo, torget Signoria, Ponte Vecchio och mycket mer. Under hela turen kan du lyssna på din guides fascinerande kommentarer och upptäcka livet för Florens tidigare invånare, från Dante till familjen Medici. I slutet av turen kommer du att ha en bättre förståelse för stadens historia, arkitektur och landmärken, samt en uppskattning för vad som gör Florens till en av världens måste-besöka destinationer.

Florens: Santa Monaca kyrka Italiensk opera konsertbiljett

5. Florens: Santa Monaca kyrka Italiensk opera konsertbiljett

Vittna om den italienska operans magi på en livekonsert i Florens. Lyssna på Verdis, Rossinis, Puccinis, Bellinis och Mascagnis majestätiska verk, framförda av professionella sångare. Njut av den oöverträffade akustiken i Santa Monaca-kyrkan, som byggdes år 1400. Träd in i denna vackra gamla kyrka för en resa tillbaka i tiden. Fördjupa dig helt i den italienska kulturen och njut av den magiska liveoperan i en intim miljö. Ta in de vackra rösterna från professionella artister, ackompanjerade av en flygel. Läget i den historiska stadskärnan, att gå till kyrkan ger säkert en romantisk upplevelse i sig själv. Gör din kväll i Florens till en dejtkväll att minnas genom att ta del av en gammal italiensk tradition. Luta dig tillbaka under pausen och smutta på ett glas vin på egen bekostnad.

Florens: Biljetter till katedralen med Brunelleschis kupolpass

6. Florens: Biljetter till katedralen med Brunelleschis kupolpass

Utforska Florens katedral med ett inträdespass till detta ikoniska landmärke. Besök toppen av kupolen, dopkapellet, kryptan, Giottos klocktorn och museet Opera del Duomo. Njut av din självguidade rundtur i kupolen och katedralen Santa Maria del Fiore. När du har kommit upp till toppen känns det som om du tar en skywalk över staden. Förundras över den fantastiska utsikten över den toskanska landsbygden och Florens centrum, inklusive Fiesole, Chianti-området, den centrala marknaden, Santa Croce-kyrkan, synagogan, San Lorenzo-kyrkan, Palazzo Pitti, Ponte Vecchio med mera. Du kan också upptäcka de fascinerande interiörerna i katedralen, inklusive dopkapellet och kryptan. Lär dig mer om dessa värdefulla historiska detaljer i katedralen med din ljudguide. OBS. Den tidslucka som du väljer är endast för Cupola-klättringen, du kan börja besöka de andra museerna som ingår från och med morgonen på den dag som valts för klättringen. Observera att på söndagar är öppettiderna begränsade på grund av religiösa högtider. Om du har köpt alternativet med digital audioguide måste du byta ut din kupong på den lokala partnerns kontor (Slow Tour Tuscany) på Lungarno degli Acciaiuoli 10 black. Om du har köpt alternativet "Endast biljett" kommer du att få dina digitala inträdesbiljetter via whatsapp, textmeddelande eller / och e-post dagen innan och du kommer att kunna gå direkt till ingången till Cupola utan INGEN kupongbyte.

Florens: Uffizi, Pitti Palace & Boboli kombinerat 5-dagarspass

7. Florens: Uffizi, Pitti Palace & Boboli kombinerat 5-dagarspass

Utforska de främsta sevärdheterna i Florens med denna kombinerade entrébiljett. Denna kombinationsbiljett, förutom att spara pengar, låter dig besöka 4 av Florens största attraktioner under 5 dagar med början från ditt första besök i Uffizi Gallery. Detta första besök kommer att vara det enda med ett specifikt datum och tid för att byta ut din voucher, tack vare våra värdar. Du kan besöka de återstående museerna när det passar dig utan några tidsbegränsningar, med undantag för museernas öppettider. Upptäck Pitti Palace, se den ikoniska födelsen av Venus på Uffizi Gallery och lär dig Florens historia på National Archaeological Museum of Florence. . Börja din utforskning genom att träffa en värd framför Uffizi för att hämta din reserverade entrébiljett. När du har besökt Uffizi har du fem dagar på dig att se resten av sevärdheterna. Börja med ett besök på Uffizi-galleriet, hem för ikoniska målningar från medeltiden till renässansen. Se Botticellis "Venus födelse", Caravaggios "Medusa" och verk av Michelangelo. Förundras över den ovärderliga samlingen av antika romerska statyer som pryder korridorerna. Upptäck sedan Pitti Palace och dess Palatine Gallery. Beundra mästerverk av berömda målare som Caravaggio, Botticelli, Rubens och Tizian. Besök sedan de kungliga våningarna, där familjen Medici, storhertigarna av Toscana och den italienska kungafamiljen bodde. Ta in den avkopplande atmosfären och lyxen i Boboli Gardens och få en känsla av privilegiet och makten som familjen Medici åtnjöt innan du åker till Opificio Delle Pietre Dure Museum för att lära dig om Florens rika kulturhistoria. Avsluta med ett besök i det enorma nationella arkeologiska museet i Florens och se forntida egyptiska artefakter.

Florens: Sightseeingkryssning på floden Arno med kommentarer

8. Florens: Sightseeingkryssning på floden Arno med kommentarer

Din resa ombord på Arnoboat har Arno som huvudperson. Du kommer att utforska Florens på vatten med möjlighet att se och uppskatta denna magiska stad från en annorlunda och fascinerande synvinkel. Du kommer att få chansen att upptäcka nya och underbara outforskade hörn, många synliga endast från vattnet. Vår gröna båt respekterar miljön och är helt eldriven. Den lämnar kajen vid Via Lungarno Diaz och färdas på sträckan som går från nådebron och passerar under Ponte Vecchio, Ponte Santa Trinita och Ponte alla Carraia, varefter den återvänder till kajen. Resan genom stadens hjärta tar 1 timme inklusive ombordstigning och åtföljs av en registrerad kommentar som berättar om staden och dess unika historier. Upplev en resa fylld av känslor när du navigerar i Arnos lugna vatten samtidigt som du beundrar skönheten hos de broar och palats som ramar in flodbädden.

Florens: Kryssning på floden Arno med livekonsert

9. Florens: Kryssning på floden Arno med livekonsert

Din resa ombord på Arnoboat har floden Arno som huvudperson. Du kommer att utforska Florens från vattnet med möjlighet att se och uppskatta denna magiska stad från en annan och fascinerande synvinkel. Du kommer att få chansen att upptäcka nya och underbara outforskade hörn, många synliga endast från vattnet. Vår gröna båt respekterar miljön och är helt eldriven. Den lämnar kajen vid Via Lungarno Diaz och färdas sträckan som går från The Bridge of Grace och passerar under Ponte Vecchio, Ponte Santa Trinita och Ponte alla Carraia, varefter den återvänder till kajen. kryssningen genom stadens hjärta varar 1 timme inklusive ombordstigning, den kommer att åtföljas av en riktig levande konsert violinmusik eller andra instrument eller den söta rösten från en levande sångare som lyser upp din resa med utsikten över det vackra Florens. Beundra reflektionerna av solen eller kvällsljuset på det lugna vattnet i Arno och de varma färgerna som broarna och byggnaderna tar på.

Florens: Flodkryssning på Arno med Aperitivo

10. Florens: Flodkryssning på Arno med Aperitivo

Din resa ombord på Arnoboat har floden Arno som huvudrollsinnehavare. Du kommer att utforska Florens på vatten med möjlighet att se och uppskatta denna magiska stad från en annan och fascinerande synvinkel. Du får chansen att upptäcka nya och underbara outforskade hörn, många synliga endast från vattnet, medan du njuter av en aperitivo och mjuk musik. Aperitivon består av toskanska produkter och vitt vin som levereras av La Prosciutteria på Arnboat. För barn under 18 år erbjuds istället en alkoholfri dryck. Vår gröna båt respekterar miljön och är helt elektrisk. Den lämnar kajen vid Via Lungarno Diaz och färdas längs sträckan som går från Nådens bro och passerar under Ponte Vecchio, Ponte Santa Trinita och Ponte alla Carraia, varefter den återvänder till kajen. Resan genom hjärtat av staden varar 1 timme inklusive ombordstigning. Upplev en resa fylld med känslan av att navigera i Arnos lugna vatten medan du beundrar skönheten i broarna och palatsen som ramar in flodbädden.

Alla aktiviteter

464 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade saker att göra i Santo Spirito

Florens: Inträdesbiljett till Pitti-palatset

Florens: Inträdesbiljett till Pitti-palatset

Ta ett kliv in i Pitti-palatset i Florens och utforska Palatinska galleriet och Galleriet för modern konst med din prioriterade biljett. Se historiska samlingar, som storhertigarnas skattkammare och Medici-samlingen. Det ursprungliga palatset byggdes för Pitti-familjen 1457, ritat av Filippo Brunelleschi.Numera är det överdådiga renässanspalatset värd för en extraordinär konstsamling. Beundra några av de otroliga verk som Medicis samlade på sig under sitt styre. Se verk av Rafael, Caravaggio, Tizian, Pietro da Cortona och Rubens. Från fönstren har du utsikt över Brunelleschis basilika Santo Spirito och Boboliträdgårdarna.  Utforska några av de viktigaste museerna i Florens under ditt besök i Pitti-palatset. Besök Palatinska galleriet på första våningen och upptäck en stor samling målningar från 1500- och 1600-talet samt de kungliga lägenheterna, som innehåller inredning från en ombyggnad på 1800-talet. Gå sedan till andra våningen för att se utställningen av modern konst och beundra den fina samlingen av målningar och skulpturer, mestadels italienska, från slutet av 1700-talet fram till Första världskriget. De eleganta rummen, som beboddes av storhertigarna i Lorraine, är inredda med verk från den neoklassiska och romantiska perioden.

Florens: Hop-on Hop-off busstur: 24-, 48- eller 72-timmarsbiljett

Florens: Hop-on Hop-off busstur: 24-, 48- eller 72-timmarsbiljett

Upplev Florens från en öppen dubbeldäckare. Hoppa på och av där du vill eller slappna av ombord med insiktsfulla flerspråkiga ljudkommentarer. Du kan njuta av två linjer och välja mellan 24, 48 eller 72 timmars biljetter. Utforska denna renässansstad som är byggd vid floden Arnos stränder. Känn solskenet i ansiktet på den öppna bussen och beundra utsikten över Arno, Piazza Indipendenza, Porta Romana och mycket mer. Linje A: Denna linje går genom centrala Florens och hela rutten tar cirka en timme. Hållplats 8 Santa Maria Novella tågstation (framför bagageförvaringen) Hållplats 9 Libertà Hållplats 10 Donatello Hållplats 11 Beccaria Hållplats 12 Santa Croce Hållplats 13 Teatro Verdi Hållplats 1 Viale Michelangelo Hållplats 2 Piazzale Michelangelo Hållplats 3 Galileo Hållplats 4 Villa Cora Hållplats 5 Porta Romana Hållplats 6 Piazza Tasso Hållplats 7 Piazza Indipendenza Linje B: Linje B fokuserar på Florens och Fiesole. Denna bussrutt inkluderar stopp vid Fiesole, en berömd etruskisk bergsstad med hisnande utsikter över Florens. Hela rutten tar två timmar. Hållplats 1 Galileo Hållplats 2 Piazzale Michelangelo Hållplats 3 Lungarno Serristori Hållplats 4 Grazie Hållplats 5 Lungo l'Affrico Hållplats 6 Museo del Calcio Hållplats 7 Righi (ostello) Hållplats 8 San Domenico Hållplats 9 Fiesole Hållplats 10 San Domenico Hållplats 11 Via Bolognese Hållplats 12 Via Fabbroni Hållplats 13 Via Trento Hållplats 14 Via Pier Capponi Hållplats 15 Piazzale Donatello Hållplats 16 Piazza Beccaria Hållplats 17 Viale Michelangelo Hållplats 18 Piazzale Michelangelo

Florens: Reserverad inträdesbiljett till Medicikapellet

Florens: Reserverad inträdesbiljett till Medicikapellet

Res tillbaka till Medicifamiljens dagar på en självguidad tur i Medicikapellet i Basilica di San Lorenzo, Florens. Gå in i kapellen, som byggdes som ett mausoleum för familjen Medici, och upptäck skatter som det nya sakristian från 1500-talet ("Sagrestia Nuova"). Kapellen är en del av det stora Basilica di San Lorenzo-komplexet och var rikt dekorerade för att fungera som den sista viloplatsen för medlemmar av en av de viktigaste och mäktigaste familjerna under den florentinska renässansen, från mitten av 1400-talet och framåt. Beundra Michelangelos geniala hantverk i Nya sakristian. Den var avsedd för Lorenzo och Giuliano de' Medicis gravar och med dess blandning av arkitektur och skulptur anses den vara en av den italienska renässansens stora mästerverk.

Florens: Guidad stadsvandring

Florens: Guidad stadsvandring

Följ med på en guidad stadsvandring i Florens, en charmig stad som grundades av romarna år 59 f.Kr. På den här turen får du utforska staden med en professionell guide och följa med på en resa genom dess imponerande historia när du går i fotspåren av ikoniska konstnärer som Botticelli och Michelangelo. Se ikoniska landmärken som katedralen Santa Maria del Fiore, Piazza del Duomo, torget Signoria, Ponte Vecchio och mycket mer. Under hela turen kan du lyssna på din guides fascinerande kommentarer och upptäcka livet för Florens tidigare invånare, från Dante till familjen Medici. I slutet av turen kommer du att ha en bättre förståelse för stadens historia, arkitektur och landmärken, samt en uppskattning för vad som gör Florens till en av världens måste-besöka destinationer.

Florens: Santa Monaca kyrka Italiensk opera konsertbiljett

Florens: Santa Monaca kyrka Italiensk opera konsertbiljett

Vittna om den italienska operans magi på en livekonsert i Florens. Lyssna på Verdis, Rossinis, Puccinis, Bellinis och Mascagnis majestätiska verk, framförda av professionella sångare. Njut av den oöverträffade akustiken i Santa Monaca-kyrkan, som byggdes år 1400. Träd in i denna vackra gamla kyrka för en resa tillbaka i tiden. Fördjupa dig helt i den italienska kulturen och njut av den magiska liveoperan i en intim miljö. Ta in de vackra rösterna från professionella artister, ackompanjerade av en flygel. Läget i den historiska stadskärnan, att gå till kyrkan ger säkert en romantisk upplevelse i sig själv. Gör din kväll i Florens till en dejtkväll att minnas genom att ta del av en gammal italiensk tradition. Luta dig tillbaka under pausen och smutta på ett glas vin på egen bekostnad.

Florens: Biljetter till katedralen med Brunelleschis kupolpass

Florens: Biljetter till katedralen med Brunelleschis kupolpass

Utforska Florens katedral med ett inträdespass till detta ikoniska landmärke. Besök toppen av kupolen, dopkapellet, kryptan, Giottos klocktorn och museet Opera del Duomo. Njut av din självguidade rundtur i kupolen och katedralen Santa Maria del Fiore. När du har kommit upp till toppen känns det som om du tar en skywalk över staden. Förundras över den fantastiska utsikten över den toskanska landsbygden och Florens centrum, inklusive Fiesole, Chianti-området, den centrala marknaden, Santa Croce-kyrkan, synagogan, San Lorenzo-kyrkan, Palazzo Pitti, Ponte Vecchio med mera. Du kan också upptäcka de fascinerande interiörerna i katedralen, inklusive dopkapellet och kryptan. Lär dig mer om dessa värdefulla historiska detaljer i katedralen med din ljudguide. OBS. Den tidslucka som du väljer är endast för Cupola-klättringen, du kan börja besöka de andra museerna som ingår från och med morgonen på den dag som valts för klättringen. Observera att på söndagar är öppettiderna begränsade på grund av religiösa högtider. Om du har köpt alternativet med digital audioguide måste du byta ut din kupong på den lokala partnerns kontor (Slow Tour Tuscany) på Lungarno degli Acciaiuoli 10 black. Om du har köpt alternativet "Endast biljett" kommer du att få dina digitala inträdesbiljetter via whatsapp, textmeddelande eller / och e-post dagen innan och du kommer att kunna gå direkt till ingången till Cupola utan INGEN kupongbyte.

Florens: Uffizi, Pitti Palace & Boboli kombinerat 5-dagarspass

Florens: Uffizi, Pitti Palace & Boboli kombinerat 5-dagarspass

Utforska de främsta sevärdheterna i Florens med denna kombinerade entrébiljett. Denna kombinationsbiljett, förutom att spara pengar, låter dig besöka 4 av Florens största attraktioner under 5 dagar med början från ditt första besök i Uffizi Gallery. Detta första besök kommer att vara det enda med ett specifikt datum och tid för att byta ut din voucher, tack vare våra värdar. Du kan besöka de återstående museerna när det passar dig utan några tidsbegränsningar, med undantag för museernas öppettider. Upptäck Pitti Palace, se den ikoniska födelsen av Venus på Uffizi Gallery och lär dig Florens historia på National Archaeological Museum of Florence. . Börja din utforskning genom att träffa en värd framför Uffizi för att hämta din reserverade entrébiljett. När du har besökt Uffizi har du fem dagar på dig att se resten av sevärdheterna. Börja med ett besök på Uffizi-galleriet, hem för ikoniska målningar från medeltiden till renässansen. Se Botticellis "Venus födelse", Caravaggios "Medusa" och verk av Michelangelo. Förundras över den ovärderliga samlingen av antika romerska statyer som pryder korridorerna. Upptäck sedan Pitti Palace och dess Palatine Gallery. Beundra mästerverk av berömda målare som Caravaggio, Botticelli, Rubens och Tizian. Besök sedan de kungliga våningarna, där familjen Medici, storhertigarna av Toscana och den italienska kungafamiljen bodde. Ta in den avkopplande atmosfären och lyxen i Boboli Gardens och få en känsla av privilegiet och makten som familjen Medici åtnjöt innan du åker till Opificio Delle Pietre Dure Museum för att lära dig om Florens rika kulturhistoria. Avsluta med ett besök i det enorma nationella arkeologiska museet i Florens och se forntida egyptiska artefakter.

Florens: Sightseeingkryssning på floden Arno med kommentarer

Florens: Sightseeingkryssning på floden Arno med kommentarer

Din resa ombord på Arnoboat har Arno som huvudperson. Du kommer att utforska Florens på vatten med möjlighet att se och uppskatta denna magiska stad från en annorlunda och fascinerande synvinkel. Du kommer att få chansen att upptäcka nya och underbara outforskade hörn, många synliga endast från vattnet. Vår gröna båt respekterar miljön och är helt eldriven. Den lämnar kajen vid Via Lungarno Diaz och färdas på sträckan som går från nådebron och passerar under Ponte Vecchio, Ponte Santa Trinita och Ponte alla Carraia, varefter den återvänder till kajen. Resan genom stadens hjärta tar 1 timme inklusive ombordstigning och åtföljs av en registrerad kommentar som berättar om staden och dess unika historier. Upplev en resa fylld av känslor när du navigerar i Arnos lugna vatten samtidigt som du beundrar skönheten hos de broar och palats som ramar in flodbädden.

Florens: Kryssning på floden Arno med livekonsert

Florens: Kryssning på floden Arno med livekonsert

Din resa ombord på Arnoboat har floden Arno som huvudperson. Du kommer att utforska Florens från vattnet med möjlighet att se och uppskatta denna magiska stad från en annan och fascinerande synvinkel. Du kommer att få chansen att upptäcka nya och underbara outforskade hörn, många synliga endast från vattnet. Vår gröna båt respekterar miljön och är helt eldriven. Den lämnar kajen vid Via Lungarno Diaz och färdas sträckan som går från The Bridge of Grace och passerar under Ponte Vecchio, Ponte Santa Trinita och Ponte alla Carraia, varefter den återvänder till kajen. kryssningen genom stadens hjärta varar 1 timme inklusive ombordstigning, den kommer att åtföljas av en riktig levande konsert violinmusik eller andra instrument eller den söta rösten från en levande sångare som lyser upp din resa med utsikten över det vackra Florens. Beundra reflektionerna av solen eller kvällsljuset på det lugna vattnet i Arno och de varma färgerna som broarna och byggnaderna tar på.

Florens: Flodkryssning på Arno med Aperitivo

Florens: Flodkryssning på Arno med Aperitivo

Din resa ombord på Arnoboat har floden Arno som huvudrollsinnehavare. Du kommer att utforska Florens på vatten med möjlighet att se och uppskatta denna magiska stad från en annan och fascinerande synvinkel. Du får chansen att upptäcka nya och underbara outforskade hörn, många synliga endast från vattnet, medan du njuter av en aperitivo och mjuk musik. Aperitivon består av toskanska produkter och vitt vin som levereras av La Prosciutteria på Arnboat. För barn under 18 år erbjuds istället en alkoholfri dryck. Vår gröna båt respekterar miljön och är helt elektrisk. Den lämnar kajen vid Via Lungarno Diaz och färdas längs sträckan som går från Nådens bro och passerar under Ponte Vecchio, Ponte Santa Trinita och Ponte alla Carraia, varefter den återvänder till kajen. Resan genom hjärtat av staden varar 1 timme inklusive ombordstigning. Upplev en resa fylld med känslan av att navigera i Arnos lugna vatten medan du beundrar skönheten i broarna och palatsen som ramar in flodbädden.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Santo Spirito

Att göra i Santo Spirito

Städer i Italien

Santo Spirito: Fler aktiviteter och sevärdheter

Santo Spirito: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.