Lägg till datum

Saker att göra i
Santanyí

Våra mest rekommenderade saker att göra i Santanyí

Från Cala Figuera: Båttur till Cala Marmols och Caló de Moro

1. Från Cala Figuera: Båttur till Cala Marmols och Caló de Moro

Vi utforskar Santanyis kust där vi seglar längs dolda vikar, en vild kustlinje och orörda stränder med kristallklart vatten. Vi utgår från den pittoreska piren i Cala Figuera med kryssningsfart mot Cala Santanyí och Es Pontàs, en märklig klippformation som utgör den gamla ingången till en grotta. Vi fortsätter mot Cala Llombards och sa Cova des Fum och passerar es Caló des Macs. Härifrån fortsätter vi till Es Caló des Moro och S'Almunia, och vi får möjlighet att upptäcka några av de små grottor som smugglarna använde som gömställen. Vi lyfter fram skönheten i Caló des Moro med sitt alltid rena turkosblå vatten och lockelsen i S'Almunia med sina typiska hyddor och fiskarbaracker. Våra besökare kommer att ha möjlighet att simma från båten i Caló d'es Moro eller i S'almunia, (40 min) beroende på vindriktningen. Om du väljer alternativet "Calo de Moro y Cala Marmols" förlänger du din resa och fortsätter mot den jungfruliga stranden Es Màrmols , som endast kan nås med båt eller på en vandringsled. Längs vägen kommer du att kunna observera den intakta skönheten i denna del av ön och de intressanta marina stenbrotten i Es Bauç, där de skär block av sandsten för att transporteras till sjöss. Väl framme i Es Màrmols har du ca 45 minuter på dig att ta ett bad från båten och njuta av denna privilegierade plats på ön.

Mallorca: Caló des Moro Jetski och grottor

2. Mallorca: Caló des Moro Jetski och grottor

Ge dig ut på en vattenskotertur med en guide på Mallorca och ta ditt livs åktur. Känn adrenalinet rusa genom din kropp när du susar längs havet, passerar Caló des Moro, Caló des Borgit, Cala Mondragó och S'Amarador. Njut av snorkling mellan turerna och förundras över de färgglada fiskarna. Möt din guide i hamnen i Cala D'or för att börja ditt äventyr. Ge dig ut på det turkosa vattnet med jetski och tillfredsställ dina adrenalinbegär. Beundra de vita sandstränderna, bergen och små vikar. Rid vid den vackra stranden; Caló des Moro, samt Caló des Borgit och Cala Mondragó. Sugen på ett dopp? Inga bekymmer hoppa i havet och snorkla för att upptäcka den livliga korallen och de iögonfallande fiskarna. Ta med din undervattenskamera om du har en, eftersom du inte vill missa fototillfällen. Ha en fantastisk dag ute på havet, utforska och åka jetski med dina vänner och familj. Njut av ditt livs åktur som du inte kommer att glömma.

Mallorca: Cala Mondragó naturpark Jetski Tour

3. Mallorca: Cala Mondragó naturpark Jetski Tour

För att se Cala Mondragó från ett unikt perspektiv, nämligen från vattnet, kan du ge dig ut på ett spännande äventyr med jetski. Glid snabbt över det lugna turkosa vattnet och förundras över den naturliga skönhet som omger dig när du susar längs kusten. Följ din guide till några av de mest fantastiska platserna. När du åker jetski beundrar du orörda stränder som Caló des Borgit, Sa Barca Trencada och Caló des Llamp. När du är på plats kan du svalka dig genom att hoppa i det klara vattnet och simma eller snorkla medan din monitor tar minnesvärda bilder av dig att ta med hem. Hoppa tillbaka på din jetski och kryssa tillbaka till din utgångspunkt.

Cala D'Or: Sunset Jet Ski Tour

4. Cala D'Or: Sunset Jet Ski Tour

Ta in den bästa utsikten över Cala d'Or från vattnet och titta på solnedgången över horisonten på denna jetski-tur. Snabba genom Cala Mondragó naturreservat och stanna framför fästningen Es Forti. Lämna hamnen i Cala D'Or när solen börjar gå ner och ta in de mest otroliga vyerna av den föränderliga himlen när du tar dig mot Cala Mondragó naturreservat.

Cala d'Or: Guidad utflykt med jetski

5. Cala d'Or: Guidad utflykt med jetski

Upptäck skönheten i Cala d'Or på Mallorcas östkust med en guidad jetskiutflykt. Vid ankomsten kommer erfarna guider att välkomna dig och ge omfattande säkerhetsinstruktioner, vilket garanterar en säker och trevlig upplevelse. Detta äventyr inbjuder dig att rida på vågorna och utforska det fantastiska kustlandskapet som Cala d'Or har att erbjuda. Från det ögonblick du startar din jetski-tur kommer du att vara nedsänkt i de hisnande landskapen på Mallorcas kustlinje. Glid över det turkosa vattnet och navigera genom en värld av karga klippor, dolda vikar och solkyssta stränder som många resenärer drömmer om att utforska. Oavsett om du är en erfaren jetski-entusiast eller en nybörjare som längtar efter äventyr, är denna guidade tur utformad för att tillgodose alla färdighetsnivåer. Välj mellan tre olika turalternativ, vart och ett erbjuder ett unikt sätt att uppleva Cala d'Ors naturliga underverk: - 30 minuters upplevelse: Perfekt för dem som söker en snabb adrenalinkick, detta alternativ tar dig på en höghastighetsresa nära Cala d'Ors stränder. - 1 timmes upplevelse: Förläng ditt äventyr till Es Pontas med detta alternativ, inklusive ett lugnt badstopp för att fördjupa dig helt i Medelhavets kristallklara vatten. - 1,5 timmes upplevelse: För den ultimata utforskningen når denna tur upp till Calo des Moro, där du har möjlighet att ta en uppfriskande simtur på en av Mallorcas mest pittoreska platser.

Mallorca: Des Moro, Salmunia och Llombards dagsutflykt

6. Mallorca: Des Moro, Salmunia och Llombards dagsutflykt

Att navigera på Mallorca utan bil är en utmaning med tanke på den glesa kollektivtrafiken till de bästa stränderna. Denna utflykt gör det lättare för dig att utforska Mallorcas orörda vikar och stränder under ledning av en expert, vilket utlovar en oförglömlig resa bortom det vanliga hotellstrandlandskapet. Efter avresan från hotellet besöker ni Calo des Moro, som är känd som en av Mallorcas "bästa vikar". Din guide utrustar dig med all nödvändig utrustning (snorkelkit, GoPro, matta, madrass) och avslöjar lokala hemligheter om fantastiska utsiktspunkter, grottor och dolda skatter. Resan till detta första underverk tar 60 minuter. Därefter tar expeditionen dig till Cala Salmunia, en vista med fantastisk skönhet som kompletteras av pittoreska fiskarbostäder. För spänningssökare väntar ett våghalsigt hopp på 3 meter ner i en grotta. Resan fortsätter till Cala Llombards, ett spektakel av slående marina vyer. Här finns paddleboarding som en valfri aktivitet som berikar din upplevelse. Med bekväm transport kommer Cala Llombards hisnande skönhet garanterat att fängsla dig.

Cala d'or Jetski-turer 30 min

7. Cala d'or Jetski-turer 30 min

Inget behov av båtkörkort! Cala D'or : La Marina, en av de viktigaste småbåtshamnarna på ön och en av de vackraste i Medelhavet Ta en jetski på Mallorca för att upptäcka det turkosa vattnet och de fantastiska landskapen! Under denna unika upplevelse kan du ta dig tid att njuta av landskapet och de känslor som vattenskotern ger dig. Du kommer att övervakas av ett team av licensierade proffs som kommer att följa med dig under din aktivitet! Havets oändlighet och de säkerhetsåtgärder som vidtagits gör att du kan känna dig fri! Ride Experiences flotta består uteslutande av vattenskotrar av märket Seadoo.

Rundresa på Mallorca: Playa Mondrago, S'amarador & Barca Trencada

8. Rundresa på Mallorca: Playa Mondrago, S'amarador & Barca Trencada

Upptäck 3 av Mallorcas finaste stränder - Cala Mondrago, Playa S'amarador och Playa Barca Trencada - på en heldagstur från Palma med omnejd. Tillbringa dagen på dessa mindre kända pärlor och njut av strandlekar, vattensporter och mycket mer. Efter upphämtning från en rad olika platser hoppar du in i aktivitetsleverantörens skåpbil och förbereder dig för att utforska Mallorcas mest pittoreska områden. Besök de bästa stränderna och vikarna med hjälp av din lokala guides kunskaper, istället för att nöja dig med stranden framför ditt hotell. Njut av att komma bort från folkmassorna på Cala Mondrago, Playa S'amarador och Playa Barca Trencadea. Delta i olika aktiviteter under dagen, inklusive klipphoppning, snorkling, simning, paddleboarding och grottutforskning. Innan du ger dig ut på din tur bör du köpa en picknick med den mat och dryck du vill ha för hela dagen och sedan använda den medföljande kylboxen och isen för att hålla dina saker fräscha under resan. I slutet av dagen släpps du av vid din valda upphämtningsplats.

Santanyí: Fler aktiviteter och sevärdheter

Santanyí: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.