Våra mest rekommenderade saker att göra i Santa Ponsa

Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

1. Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer till ditt hotell. Välj ett alternativ för enkel resa till norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli upphämtad på flygplatsen, luta dig sedan tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Santa Ponsa: 3 timmars kajaktur i marinreservatet

2. Santa Ponsa: 3 timmars kajaktur i marinreservatet

Upptäck Mallorcas sydvästra kust, ett perfekt område för kajakpaddling, fyllt av klippor och bergsformationer som ger ett fantastiskt landskap och många platser att utforska. Njut av en rolig tur som ger utmärkt motion och det perfekta tillfället att komma ut på vattnet. Kom först till mötesplatsen eller, om du bor på ett hotell som ligger inom de nämnda områdena, dra nytta av en hämtning på hotellet genom att välja relevant alternativ när du bokar. Därefter ska du få allt nödvändigt material och information från guiden. Lyssna när de i detalj förklarar några paddeltekniker, turens rutt på en karta och säkerhetsrutinerna. Hoppa in i din enkel- och dubbelkajak som är mycket stabila och lätta att manövrera. Sätena har ett ryggstöd för mer komfort under turen. Följ din guide under hela turen när de visar dig de bästa platserna och garanterar din säkerhet. När du är redo att ge dig av paddlar du längs kusten mot Malgrats Islands marina reservat. Under resan kan du besöka grottor, gå på en liten strand och utforska den naturliga poolen. Njut av möjligheten att bada här i det kristallklara vattnet och ta en paus innan du återvänder till startpunkten. Härifrån kan du, om du har valt alternativet med avlämning på hotellet, njuta av en bekväm returtransport tillbaka till ditt boende.

Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

3. Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer från ditt hotell till Palma de Mallorcas internationella flygplats (PMI). Välj ditt alternativ för enkeltransfer från norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli hämtad på ditt hotell och sedan luta dig tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Santa Ponsa: Prova på dykning i ett marinreservat

4. Santa Ponsa: Prova på dykning i ett marinreservat

PADI Discover Scuba Diving-programmet är en rolig och enkel introduktion till vad som krävs för att utforska undervattensvärlden. Den här 3 timmar långa upplevelsen omfattar en grundläggande lektion, några enkla övningar på grunt vatten och ett dyk till högst 6 meter med en PADI-instruktör. Aktiviteten äger rum i Malgrats marina reservat, en 10 minuters båtresa från dykcentret. Din instruktör kommer att lära dig grunderna för att säkerställa en trevlig dykupplevelse. Med personlig uppmärksamhet under hela aktiviteten kommer du att känna dig säker i vattnet hela tiden. Efter pappersarbetet kommer din instruktör att förklara grunderna för dykning och utrusta dig med utrustning. När du väl är på båten får du en djupgående handledning i andnings- och utjämningsteknik och hur du rör dig under vattnet. Övningarna på grunt vatten hjälper dig att känna dig bekväm och njuta av denna underbara upplevelse i det turkosa vattnet i det marina reservatet.

Santa Ponsa: Snorklingstur i ett marint reservat

5. Santa Ponsa: Snorklingstur i ett marint reservat

Njut av roliga saker för hela familjen på en snorkeltur till Las Malgrats marina reservat, bara 10 minuter med båt från Santa Ponsa. Tillbringa en timme med att utforska en undervattensvärld med hjälp av en tub, fenor samt mask och snorkel som tillhandahålls ombord. Möt gruppen i den privata marinan eller be om upphämtning från ditt boende. När du väl är ombord ger din kunniga guide en säkerhetsgenomgång och hjälper dig att fylla i de obligatoriska papperen. Därefter får du en neoprendräkt för att hålla dig varm och skyddad från solen. Därefter kan du luta dig tillbaka och slappna av medan din guide tar dig till de bästa snorklingsplatserna i reservatet. Utforska snorkelplatsen tillsammans med din guide och håll utkik efter bläckfiskar som gömmer sig i skrevorna och skorpionfiskar som är kamouflerade mot klipporna. Snorklingsplatserna väljs ut beroende på väder- och havsförhållanden för att garantera din säkerhet hela tiden. Efter turen återvänder du till dykcentret där du kan ta en varm dusch och byta om till torra kläder. Du kan också ta en förfriskning eller kaffe om du vill och njuta av utsikten från terrassen.

Mallorca: Utflykt i en cabrio sportbil (2,5h)

6. Mallorca: Utflykt i en cabrio sportbil (2,5h)

Upptäck några av de vackraste platserna Mallorca har att erbjuda på en Cabrio-sportbil. Lämna Santa Ponsa, kör en elegant tvåsitsig Cabrio och ta dig till Son Ferrer, och stanna till på en fantastisk punkt som heter Islas de Malgrats med en fantastisk utsiktspunkt mot Mediterreas hav. Fortsätt mot en av öns berömda hamnar, Puerto Portals, med det första stoppet här. Efter en kort paus fortsätt med turen för att besöka en av de vackraste och antika byarna på Mallorca, belägen vid foten av Sierra Tramuntana-Calvia Kör mot Es Capdellá, en pittoresk bergsstad som utmärker sig för sina böljande vägar och otroliga bergs- och skogslandskap. Nästa stopp är Puerto D'Andratx, denna moderna hamnstad har gått från att vara en gammal fiskartillflykt till att vara en av de viktigaste och mest besökta turistcentrumen på Mallorca tack vare sin nautiska aktivitet och sina vackra vikar med genomskinligt vatten. Tillbaka till Santa Ponsa kommer vi att passera genom Camp de Mar, vi kommer in genom Cala Fornells där vi kommer att njuta av fantastisk panoramautsikt som inkluderar stränderna Paguera och Santa Ponsa. Slutet av turnén kommer att vara på Santa Ponsas kontor där alla kommer att skåla med ett glas Cava för att avsluta upplevelsen med stil. Under denna turné programmeras tre eller fyra stopp.

Mallorca: Dagsutflykt till Hams grottor och Dinosaurieland (tillval)

7. Mallorca: Dagsutflykt till Hams grottor och Dinosaurieland (tillval)

Kliv ombord på vår bekväma och luftkonditionerade buss och ge dig ut på en hisnande resa till de berömda grottorna i Hams. Luta dig tillbaka, koppla av och låt din kunniga guide underhålla dig med fascinerande insikter om historien, geologin och legenderna kring detta naturliga underverk. När vi åker genom pittoreska landskap får du en glimt av Mallorcas fantastiska landsbygd, vilket sätter tonen för det kommande äventyret. När du anländer till Hams grottor möts du av ingången till ett underjordiskt rike som har fängslat upptäcktsresande i generationer. Följ vägen genom vindlande gångar och rymliga kammare prydda med fantastiska stalaktiter och stalagmiter som tycks trotsa gravitationen. Förundras över de skimrande reflektionerna i den kristallklara underjordiska sjön, som skapar en magisk atmosfär som inte liknar något du har upplevt tidigare. Turen leder dig djupare in i grottornas hjärta och avslöjar dolda skatter och geologiska formationer som har tagit miljontals år att utvecklas. Boka din plats nu för en oförglömlig resa in i hjärtat av Mallorcas naturliga skönhet i Hams grottor. Om du väljer heldagsalternativet med grottorna i Hams och Dinosaurland kan du också utforska dinosauriernas fängslande värld i Dinosaurland, som ligger bara en kort bit från grottorna. Vandra runt bland över 100 varelser i naturlig storlek som representerar 40 olika dinosaurievarianter. Förundras över en reproduktion av den kolossala Titanosaurus, som mäter häpnadsväckande 50 meter i längd.

Mallorca: Cabrio sportbilstur (4,5h)

8. Mallorca: Cabrio sportbilstur (4,5h)

Upptäck några av de vackraste platserna Mallorca har att erbjuda på en cabriolet sportbilstur. Lämna Santa Ponsa, kör en elegant tvåsitsig Cabrio och ta dig genom Son Ferrer, Magaluf och Palmanova, och besök Calvias kust. Njut av ditt första stopp vid Port Portals, en av öns lyxhamnar. Med vacker utsikt över sydvästra kusten, kör till huvudstaden Palma. Kör längs Paseo Maritimo, besök katedralen och ta en kort paus. Fortsätt mot Esporles och Estellenchs, kör Serra de Tramuntanas blåsiga vägar. I Estellencs, stanna för en drink och gå upp till Ricardo Roca Viewpoint, en av de mest populära platserna på utflykten. Ta dig över bergen genom Port de Andratx och Camp de Mar. Kör genom Cala Fornells, som erbjuder vacker natur med utsikt över Medelhavet. Passera genom Paguera och avsluta turen i Santa Ponsa.

Mallorca: Privat båtuthyrning utan licens krävs

9. Mallorca: Privat båtuthyrning utan licens krävs

Stark båt med högkvalitativa ytbehandlingar. Ny båt Fullt utrustad: centralkonsol, Suzuki 15 hk motor, löstagbart soldäck i fören, underlägg, sidobord, liggande aktersäte ryggstöd, rostfritt stål bimini markis, akterplattform, ljudsystem via bluetooth, badstege, luckor för att lagra saker . Säkerhetsutrustning (flytvästar...), ansvarsförsäkring och passagerare. Redo att gå segling!

Mallorca: Adrenalin trädtoppsäventyr inträdesbiljett

10. Mallorca: Adrenalin trädtoppsäventyr inträdesbiljett

Upptäck den största trädäventyrsparken på Balearerna! Den ligger i skuggan av en 9 hektar stor tallskog i Santa Ponsa (Calviá). 500 meter från stranden, kom och njut av olika kretsar med totalt 134 plattformar. Sport och äventyr garanteras med kretsar som gör att du kan tillbringa ungefär 1 timme utan att röra marken! Du måste förflytta dig från träd till träd, på olika höjder från marken, med hjälp av broar, rep, rankor och många långa linbanor! Till skillnad från alla andra parker på Mallorca erbjuder Jungle Parc Mallorca de längsta banorna som kan uppnås i ett och samma set! Ett utmanande och roligt trädtoppsäventyr som kommer att tänja på dina gränser och skapa oförglömliga semesterminnen ... Jungle Parc mallorca: Adrenalin och roliga skapare!

Lägg till datum

Saker att göra i
Santa Ponsa

13 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Utforska i närheten av Santa Ponsa

Utforska alla

Santa Ponsa: Fler aktiviteter och sevärdheter

Santa Ponsa: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Santa Ponsa

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 2 467 omdömen

Vi hämtades i tid från vår utsedda hämtningsplats och togs till Porto-Cristo och Pearl-butiken som var underbar. Det hade ett kafé och vi hade tid för en snabb fika med utsikt över den vackra marinan. Vi gick sedan till Cauves Drach som var hisnande. Naturen när den är som bäst. Finalen med att sitta vid den underjordiska sjön med subtil belysning och se båten segla förbi med orkestern ombord och spela klassisk musik som varade i cirka 15 minuter var bara fantastisk. Att åka över sjön ca 2 minuter i båten till utgången gjorde bara hela upplevelsen oförglömlig.

Allt var väldigt välorganiserat. Mötesplats nära hotellet. Punktlig avgång. Mycket trevlig reseguide som talade många språk. Bussresan genom bergen var hisnande vacker. När vi kom till bryggan i viken blev vi återigen väldigt imponerade, speciellt vägen till stranden genom klipporna. Man tittar på enorma stenar och det luktar hav. Frakt bra. Bra organisation med spårvagnen och träjärnvägen. Vagnar reserverades för lämplig resegrupp. I slutet av turen var bussen redo att föras tillbaka till hotellet. Denna turné är värd dina pengar.

En underbar tur! Egentligen hade vi bara föreställt oss en strandsemester i år, men turen tillät oss att se så mycket av ön och dess vackra olika platser. Transporten fungerade också utmärkt! Det var verkligen värt priset!

Mycket bra utflykt ,men det blev lite för ont om tid kände sig stressad. Skulle vilja ha tid för att äta eller shoppa något

En fantastisk resa, kan verkligen rekommenderas! Bättre reseledare kan man inte ha! TORO, du är toppen!