Santa Maria Novella tågstation

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Santa Maria Novella tågstation

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Santa Maria Novella tågstation? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Santa Maria Novella tågstation

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 2 375 omdömen

Jag deltog på rundresan med buss till Florens och Pisa, på egen hand med en karta. Vi åkte med kryssning och Shuttle tog oss till centrum där flickorna från turerna som identifierades med gröna skjortor och företagets namn anlände. Du måste närma dig för att fråga för att veta vilken lista du är på. Bussen mycket bra, bekväm och med luftkonditionering. Guiden gav oss goda rekommendationer om hur vi besöker efter kartan. Han berättade för oss hur vi kommer från bussen till huvudplatsen, även om det var väldigt svårt för oss att komma till Duomo i Florens men en gång där följer du redan kartan och allt är bra. Vi anlände precis i tid för kryssningen, eftersom föraren tog oss av rädsla för att vi skulle missa skytteln. Förseningen orsakades av två personer som väntade och misslyckades med att nå Bussen eftersom de hade svårt att gå och beslutade att ta en annan buss som passerar var 20: e minut för att gå till Tower of Pisa och när de återvände tog de inte den i tid. Rekommendation är att

Det var en mycket välorganiserad utflykt, massor av information, tillräckligt med fritid och en mycket kompetent reseguide. Reseguiden pratade bara engelska, vilket jag inte kunde välja för den här resan, men var lätt att förstå. På vägen tillbaka till startpunkten kom vi in i en trafikstockning som antagligen inte skulle ha blivit som den sista skytteln till fartyget. Föraren tog oss sedan direkt till fartyget.

Såg ett Florens som jag aldrig hade vetat fanns ... en härlig stad!

Den enda besvikelsen var att våra originalbiljetter var för dagen då en studentklimaprotest förlamade Florens. Vi kunde inte ta oss till bussen och när vi äntligen hann använda biljetterna hade de gått ut. Var tvungen att köpa nya biljetter. Vi njöt av resan men pengarna som vi förlorade på grund av biljetter som vi inte kunde använda på grund av oroliga oroligheter i landet har lämnat en dålig smak.

Ett måste!!!

Besöker du denna fina stad så tycker vi att en 24-tim biljett är ett måste eller längre om du vill det. Vi gick även runt en del själva, men det är ändå saker man missar, som tex Fiesole. En liten by uppe på en höjd, vacker väg dit. Sen hoppade vi av lite här och var och tog lite kort o käkade och tog nästa, tror dem gick 2ggr/tim.

Vi togs över hela staden, in i de toskanska kullarna och tillbaka igen under en eftermiddag. Det var roligt att kunna se alla de berömda sevärdheterna på så kort tid, perfekt för den mycket snabba resa jag tog. Det var också perfekt för när vi ville utforska, eftersom vi hade transport resten av dagen.