Santa Maria Novella

Santa Maria Novella
49 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Santa Maria Novella

Santa Maria Novella: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Livorno: Florens och Pisa tur och retur transfer

Från Livorno: Florens och Pisa tur och retur transfer

Under din tid i Livorno kan du passa på att utforska två av de mest kända städerna i Toscana. Res på en bekväm turnébuss med wi-fi och tips från din turnévärd. Njut av ledig tid i Florens och Pisa och upptäck båda dessa ikoniska städer på samma dag. Först, gå till Florens, som ibland kallas "renässansens vagga". Besök San Lorenzo-marknaden, Piazza del Duomo, Piazza della Signoria, Piazza della Repubblica och den gamla bron. Vandra genom gränder som ligger mellan historiska byggnader och smaka på några typiska lokala rätter. Efter 3 och en halv timmes ledig tid i Florens, fortsätt mot Pisa och ta 1 timme och 30 minuter för att se staden. Beundra de berömda monumenten vid "äng av mirakel" inklusive det lutande tornet. Posera bredvid det berömda monumentet och ta ett foto för att minnas ditt besök. Återkomst i tid garanteras.

Från La Spezia: Florens & Pisa kryssning landutflykt

Från La Spezia: Florens & Pisa kryssning landutflykt

Upptäck Florens och Pisa med en transfer tur och retur från La Spezia. Utforska Florens, känd som renässansens vagga, i din egen takt eller se staden på en valfri vandringstur. Gå vidare till Pisa och beundra de berömda monumenten innan du återvänder till La Spezia. Efter att ha kommit lätt till mötesplatsen enligt instruktionerna kommer du att välkomnas av en lätt identifierbar personal som kommer att förse dig med kartan över staden, koden för att använda Wi-Fi och prioriterad tillgång till bussen som tar dig till Santa Maria Novella-området i Florens. När du anländer till mötesplatsen kommer du att välkomnas av en lätt identifierbar personalmedlem som kommer att förse dig med kartan över staden, koden för att använda Wi-Fi och prioriterad tillgång till bussen som tar dig till Santa Maria Novella-området i Florens. . När du anländer börjar du utforska staden, renässansens vagga, betraktad som ett friluftsmuseum och dess många mästerverk. Med 3,5 timmars fritid kan du besöka San Lorenzo-marknaden, Piazza del Duomo, Piazza della Signoria, Piazza della Republica och den gamla bron. . Välj att utforska de små gränderna som ligger mellan medeltida och renässanspalats eller vandra genom shoppinggatorna samt smaka på några typiska lokala rätter. Få ut det mesta av din tid genom att välja alternativet för vandringstur. Denna vandringstur täcker de viktigaste monumenten. Fortsätt till det andra stoppet i Pisa för 1,5 timmars ledig tid där du kan se sevärdheter underverk på Meadow of Miracles. Välj den bästa posen för att odödliggöra din tid vid det lutande tornet i Pisa. Återgå i tid garanterad.

Florens: Santa Maria Novella med köföreträde och audioguide

Florens: Santa Maria Novella med köföreträde och audioguide

Komplexet Santa Maria Novella byggdes under början av 1200-talet, efter att de första dominikanermunkarna hade bosatt sig i Florens. Under de följande århundradena växte sig komplexet gradvis sig större och mer maktfullt. Utforska basilikan och klostret Santa Maria Novella i en timme med hjälp av en multimediaguide bestående av en sju tum stor surfplatta med fascinerande videor med bilder av hög kvalitet och fantastiska 3D-animationer. Lär dig om ett viktigt kapitel ur Florens historia och upptäck några av medeltidens och renässansens främsta konstnärer och deras verk. Se konst av Giotto, Masaccio, Filippo Brunelleschi, Paolo Uccello, Domenico Ghirlandaio och Filippino Lippi.

Landutflykt till Florens från Livorno

Landutflykt till Florens från Livorno

Optimera din tid i Livorno och utforska en av världens mest berömda städer genom att resa ombord på en bekväm buss. Ladda ner en gratis flerspråkig app som gör att du kan ha detaljerad information framför varje monument. Att känna till Florens historia har aldrig varit så enkelt och roligt. När du anländer till mötesplatsen efter instruktionerna kommer du att hälsas av en tydligt identifierbar personal som kommer att ge dig kartan över städerna, koden för att använda wi-fi och prioriterad åtkomst för att gå på bussen som tar dig till Florens. I Santa Maria Novella-området, där du kan börja utforska staden, renässansens vagga, betraktas som ett friluftsmuseum och dess många mästerverk. Under de fem tillgängliga timmarna kan du besöka San Lorenzo-marknaden, Piazza del Duomo, Piazza della Signoria, Piazza della Republica, den gamla bron, de små gränderna som ligger mellan medeltida och renässanspalats eller vandra genom shoppinggatorna samt smaka på typiska lokala rätter. Förbättra ditt besök i Florens genom att välja alternativet för vandringstur, du kommer att vara säker på att du har sett alla huvudmonument från den bästa synvinkeln. Återgå i tid garanterad.

Florens: Gamla stan golfbil utflykt

Florens: Gamla stan golfbil utflykt

Utforska Florens historiska centrum med en eldriven golfbil och lämna ditt samvete rent när du får se fler sevärdheter än vad som skulle vara möjligt på en rundvandring. Klättra ombord på den miljövänliga golfbilen på Piazza S. Firenze och åk genom renässansstadens gator, förbi Piazza Signoria och Porcellino-marknaden. Fortsätt till Duomo och marmorfasaden av Santa Maria Novella-basilikan. Res längs med Arno-floden till Piazza Ognissanti. Med en MP3-spelare får du lära dig om stadens historia och dess platser medan du lutar dig avkopplat tillbaka medan din eskort kör dig över bron Santa Trinita. Förundras över renässanspalatset Palazzo Pitti och Ponte Vecchio-bron. Fortsätt till Ponte alle Grazie som har återuppbyggts sedan det blev förstört under Andra världskriget. Bege dig till Biblioteca Nazionale Centrale (nationella centralbiblioteket) på PIazza Santa Croce för att se Italiens största bibliotek.

Från La Spezia: Busstransfer tur och retur till Florens

Från La Spezia: Busstransfer tur och retur till Florens

Optimera tiden ditt kryssningsfartyg kommer att vara i La Spezia hamn för att utforska Florens. Dra nytta av bekväm transport till den historiska staden, med en valfri guidad tur också tillgänglig. Anländer till mötesplatsen där personalen kommer att ge dig en karta över staden, koden för att använda WiFi och prioriterad åtkomst för att komma på bussen som tar dig till Florens. Hoppa av i Santa Maria Novella-området, där du kan börja utforska staden. Under fem timmars fritid kan du välja att besöka San Lorenzo-marknaden, Piazza del Duomo, Piazza della Signoria, Piazza della Republica eller den berömda Ponte Vecchio-bron som korsar floden Arno. . Vandra genom de små gränderna som ligger mellan medeltida och renässanspalats eller promenera genom shoppinggatorna samt smaka på typiska lokala rätter. Optimera din tid, välj alternativet för vandringstur för att vara säker på att se alla huvudmonument. Återkomst i tid garanteras.

Florens: Guidad stadsrundtur med Rickshaw

Florens: Guidad stadsrundtur med Rickshaw

Besök Florens på det mest avkopplande sättet, ombord på en bekväm rickshaw som transporterar dig genom den historiska stadskärnan. Föraren är en licensierad lokal reseguide som kommer att förklara all stadens historia för dig. Du kommer att kunna fotografera Florens från de bästa vinklarna och från de bästa utsikterna som du kommer att ha under turnén. Vi kan hämta dig på vilken plats som helst i det historiska centrumet som du föredrar för att starta turnén. Du kommer att se alla de största turistattraktionerna i Florens: *Duomo Square, med den underbara katedralen Santa Maria del Fiore, Baptisteriet, Giottos klocktorn och Brunelleschi-kupolen * San Firenze Square, med Bargello Museum, Gondi's Palace och Complex of San Filippo Neri * Borgo dei Greci, ett av de viktigaste läderområdena i staden * Santa Croce, den fantastiska kyrkan i södra delen av Florens * Medeltida område, det äldsta området som fortfarande bevaras * Signoria Square, med Palazzo Vecchio, regeringspalatset och Uffizi Gallery, det viktigaste museet i staden * Arno-floden, med den fantastiska Ponte Vecchio *Tornabuoni Street, det viktigaste fashionabla området för shopping *Republiktorget, Florens centrum

Florens: Utflykt med vintagecykel och provsmakning av gelato

Florens: Utflykt med vintagecykel och provsmakning av gelato

Ta dig dit bussarna inte når på en guidad cykeltur i Florens. Se fler sevärdheter på kortare tid med en cykel. Ta dig förbi toppsevärdheter som Piazza Duomo, Palazzo Pitti, Uffizi-torget och Ponte Vecchio-bron. Skäm bort din sötsugna tand med en gratis gelato. Möt din guide och få din väl underhållna vintagecykel och en hjälm. Glid nerför gågator och smala sidogator bort från de vanliga turistvägarna. Ge dig iväg på din tur genom renässansgatorna i stadens centrum. Besök basilikan Santa Maria Novella från 1200-talet. Ta in utsikten över det stora Pitti-palatset och beundra de färgglada butikerna på den berömda bron Ponte Vecchio. Titta på arkitekturen på Uffizi-torget och se Santa Croce-kyrkan. Cykla genom Piazza della Signoria och det medeltida distriktet. Stanna till för att beundra Duomo och de klassiska fontänerna på Piazza della Repubblica. Avsluta turen med en god gelato medan du njuter av liv och rörelse i Oltrarno-distriktet. Återvänd till din mötesplats i slutet av ditt cykeläventyr.

Florens: Självguidad tur med smartphone

Florens: Självguidad tur med smartphone

Florens har berättat precis som du alltid har önskat: denna tydliga resplan följer stadens geometriska själ med kupolen, baptisteriet och belfyren av Giotto fram till Nuovo Teatro dell'Opera delle Cascine - ett tecken på öppenhet mot världen och modernitet - i en av de viktigaste konststäderna du någonsin har besökt. Florens i din ficka och i ditt liv: att besökas och upptäckas i vårt sällskap - rätt sällskap för din resa. Njut av alla renässansens mästerverk och leta efter Michelangelo, Donatello, Benedetto da Majano, Brunelleschi, Benvenuto Cellini, medan du tar dig tid att smaka på en god italiensk glass eller en Cappuccino. Vår audioguide består av mer än 35 ljudbeskrivningar som inte tar mer än 2 minuter. Målet är att snabbt ge den mest användbara informationen för de olika sevärdheterna, och tänka på en komplett rundtur på kort tid. Mer än hälften av ljudbeskrivningarna handlar om katedralen S. Maria del Fiore.

Florens: Guidad cykeltur

Florens: Guidad cykeltur

Upptäck Florens med en guide en cykeltur i stadens höjdpunkter. Se sevärdheter som Brunelleschis berömda kupol, Oltrarno-distriktet och Republikens torg. Håll dig säker med den medföljande hjälmen och hör din guide tydligt med hörlurar. Träffa din guide och sätt på din hjälm och cykel. Åk i lugn takt till kupolen Brunelleschi, byggd mellan 1100- och 1300-talet. Beundra detta arkitektoniska under som är den näst största kupolen i världen. Gå till Uffizi Gallery-byggnaden, som är det primära museet i Florens. Se utsidan av detta museum som är hem för några av världens mest imponerande konstverk av konstnärer som Michelangelo och Leonardo da Vinci. Stanna till vid Republikens torg som skapades under Risanamento-perioden på 1800-talet. Kryssning till basilikan Santa Croce som är den största franciskanska kyrkan i världen och begravningsplatsen för kända italienare som Michelangelo, Galileo och Machiavell. Få en unik översikt över staden eftersom din guide kommer att dela detaljer om Florens mångsidiga och underhållande historia. Besök distriktet Oltrarno för en vidsträckt utsikt över Florens. Ha chansen att stanna och köpa en Gelato eller varm dryck under din turné.

De mest populära sevärdheterna i Florens

Att göra i Santa Maria Novella

Städer i Italien

Santa Maria Novella: Fler aktiviteter och sevärdheter

Santa Maria Novella: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Santa Maria Novella

Samlat omdöme

4.5
(1 293 recensioner)

Vi kom av NCL-kryssningen och använde pendelbussen 7 euro tillbaka till det centrala torgets mötesplats. Resebuss i tid och mycket effektiv eftersom personalen var mest informativ om tider, platser, information etc. Guidad vandring i Florens sedan samma sak för Pisa gick smidigt och allt som allt en fantastisk dag ute. Kostnaden var halva kostnaden av vad kryssningsrederiet tar betalt för samma typ av utflykt. Skulle deff rekommendera.

Ett bra sätt att utforska flera platser! Vi hade möjligheten till en guidad vandringstur i Florens men bestämde oss för att se oss omkring på egen hand. Mycket flexibel om du vill utforska i din egen takt. Vi tillbringade bara en timme i Pisa men det räckte för att se och göra vad vi ville. Transporten var bekväm och punktlig, vi fördes tillbaka direkt till vår kryssningshamn i tid för avgång.

Det var fantastiskt, värt varenda cent! Vår guide Fabio var både underhållande och kunnig. Rekommenderar varmt!

Perfekt eftersom vi hade svårt att gå, då var detta ett ypperligt sätt att ändå få uppleva Florens.