Santa Maria de Montserrat

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Santa Maria de Montserrat

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Santa Maria de Montserrat? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Santa Maria de Montserrat

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 4 163 omdömen

Jag hade det jättetrevligt! Pol är en utmärkt reseledare. Han talade mycket detaljerat om Montserrat och dess historiska betydelse för hela den katalanska regionen. Tour genom den lokala vingården var också riktigt trevlig. Vinprovning åtföljdes av ganska intressant information om vinframställning. Skulle definitivt rekommendera denna turné till någon!

Denna turné var fantastisk Tour guider vad på perfekt engelska, vänliga, skämtsamma och hjälpsamma i alla frågor inte bara om turnén även om personligt boende i Barcelona. Jag kan säga en stor välfärd till Pol & Victor och tack för den speciella dagen du gjorde oss du är en mycket professionell med den bästa transporten och guiden Tack igen

En varierad tur med vandring, linbana, klosterbesök och spännande information om Montserrats historia och geologi. Utsikten från berget är unik när vädret är bra och vår guide förmedlade intressanta fakta om platsen på ett tilltalande och kompetent sätt. En rekommenderad turné.

Välordnad tur med kunnig, vältalig guide med glimten i ögat. Behärskde engelska bra likväl som den Catalanska historien. Som extra även informerad om vin och dess framställning och kvalite’er. Att vädret denna första dag i november var sommarlikt gjorde inramningen perfekt.

Perfect trip. Our guides Pol and Marta was giving so much storys and facts In a good mix. I can recomend. The visiit to the wineyard was a place to go back to. Both my kids 18 and 14 loved the whole day.