Santa Maria de Montserrat

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Santa Maria de Montserrat

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Santa Maria de Montserrat? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Santa Maria de Montserrat

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 4 239 omdömen

Mycket välorganiserad turné med tillräckligt med tid för dig själv att utforska den fantastiska utsikten och bergen i naturparken. Robusta skor är ett måste. Vår guide Francesco var alltid redo att ge oss ytterligare information och var alltid tillgänglig. Turen är mer än rekommenderad. Ankomst med organiserad buss - priset är all inclusive.

En varierad tur med vandring, linbana, klosterbesök och spännande information om Montserrats historia och geologi. Utsikten från berget är unik när vädret är bra och vår guide förmedlade intressanta fakta om platsen på ett tilltalande och kompetent sätt. En rekommenderad turné.

Tyvärr skedde inte åkningen på kuggbanan eftersom det var strejk. Så det gick upp med buss och det var definitivt värt det. Fantastiska vyer och intryck - bra pris -prestanda -förhållande - jag kan bara rekommendera det!

Jag kan starkt rekommendera vår guide Julia, hon talar flera språk och var mycket vänlig och visste mycket om området. Själva turen var den bästa på min resa, skulle starkt rekommendera det, särskilt naturvandringen.

Turnén var riktigt kul. Vi kunde se mycket och vi hade en reseledare som berättade allt väldigt fint!