Santa Maria de Montserrat

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Santa Maria de Montserrat

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 3 893 omdömen

Trevlig kombination och lagom lång tur. Också trevligt att vara i en liten grupp. I Montserrat har man mycket egen tid men behövs för att kunna ta bergbanan och/eller följa några vandringsleder. Mycket vacker omgivning. Guidningen på vingården var informativ och fint inramad. Guiden för hela turen var välkomnande, gav precis lagom mycket information och skapade en mycket god stämning.

Mycket trevlig utflykt med både kultur och gott vin

Överraskande bra utflykt , spm hade lite av allt. Marc vår guide var helt otroligt bra. Han berättade om Barcelonas historia och alla platser mm som vi passerade vilket var mycket inspirerande. Montserrat var en total överraskning, häftig utsikt och en otrolig historia bakom. Rekommenderar verkligen denna utflykt.

En fantastisk tur, och inblick i vinets värld.

Guiden från getypurguide var en pigg och glad tjej som tid väl hand om samtliga på turen. Kunnig och lagom info under resan. Alla guidade resmålen var intressanta. Likörprovningen i klostret gick väl snabbt och hade mer att önska.

Fantastiskt trevlig upplevelse, dock lite ont om egen tid vid klostret, finns mycket att se där men man kan ju ta en dag och åka till klostret bara en dag. Man kan även bo på hotell där som vi fick tips om.

En fantastisk dag, trevlig guide som pratade bra engelska, tog oss lugnt och stilla upp och ner för Montserrat och sen till vingården som var ett jättebra avslut på en fin dag. Kan starkt rekommenderas.