Santa Maria de Montserrat

Santa Maria de Montserrat

Santa Maria de Montserrat: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Barcelona: Montserrat Tour med kugghjul & Svart Madonna

1. Barcelona: Montserrat Tour med kugghjul & Svart Madonna

Besök Montserrat-klostret på denna halvdagsutflykt från Barcelona. Ta dig upp på berget Montserrat med kugghjulståget eller linbanan "Aeri". Beundra den vackra arkitekturen i klostret och hör berättelser om den berömda Svarta Madonnan-statyn. Gå ombord på en buss från Barcelona och ge dig ut på en resa till det magiska berget Montserrat. Upptäck dess klippiga geografi, vackra landskap, lokala spritdrycker och kulturella rikedom med en guide. Följ med din lokala guide genom anläggningen och lär dig mer om klostrets historia och arkitektoniska stil. Förälska dig i de gotiska och renässansdetaljerna i basilikan och helgedomen. Lär dig sedan mer om legenden om den svarta madonnans och barnets mirakulösa uppenbarelse i grottan Santa Cova. Besök kyrkan och se den svarta madonnan. Efter den guidade turen har du tid att smaka på de finaste likörerna, handla lokalt producerade godsaker eller besöka den audiovisuella utställningen.

Från Barcelona: Guidad tur i Montserrat & busstransfer tur och retur

2. Från Barcelona: Guidad tur i Montserrat & busstransfer tur och retur

Gå ut ur Barcelonas liv och rörelse och in i de magnifika bergen i Monserrat på en busstur. Gå genom detta förtrollande landskap, lära dig om dess historia från din lokala guide och besök det lokala klostret. Anländer till en bar i centrum av Barcelona där du kommer att träffa din guide för dagen och gruppen som kommer att resa upp till bergen med dig. Efter en informativ kort bussresa ut ur staden anländer du till den spektakulära UNESCO: s världsarvslista Montserrat. Njut av en rundtur i det lokala klostret och hör om dess otroliga historia. Sedan kan du njuta av ledig tid att antingen vandra i de magiska kullarna, festa på en all-you-can-eat-lunch som ser ut över mystiska vyer, eller utforska museet och ytterligare upptäcka historien om detta berömda landmärke. Efter ett par timmar, gå tillbaka till bussen där du sedan går tillbaka ner i staden allt i tid för en kväll i Barcelona. Observera att entré till basilikan, tronrummet och kören inte ingår! Vi rekommenderar starkt att du köper dessa i förväg eftersom biljetterna snabbt blir slutsålda.

Barcelona - Utforska Montserrat Utforska Montserrat med vin- och lunchalternativ

3. Barcelona - Utforska Montserrat Utforska Montserrat med vin- och lunchalternativ

Följ med på en en-gång-i-livet-dagstur till Montserrat från Barcelona och utforska Kataloniens mest berömda bergskedja. Ta in panoramautsikten över bergslandskapet när du kör kugghjulet och upptäck historien om dess medeltida kloster. Efter en bekväm transfer från Barcelona åker du med kugghjulståget till klostret. När du åker uppför den pittoreska bergssidan kan du beundra utsikten över Montserrats fantastiska bergskedja med flera toppar som dyker upp ovanför dig. Vid ankomsten får du en guidad rundtur i klosterkomplexets historiska centrum. Hör om den rika historien bakom klostret Santa Maria de Montserrat, ett fungerande kloster från 1000-talet som byggdes på berget. Förundras över klostrets utsmyckade interiör med de inkluderade biljetterna. Sedan har du fri tid att utforska på egen hand. Boka tid för att besöka den berömda Svarta Madonnan och se målningar av Picasso, El Greco och Dali på Montserrat Museum. Du kan också åka linbana upp på bergssidan för att få en ännu bättre utsikt. Resenärer som bokat halvdagsturen kommer att återvända till Barcelona efter besöket på Montserrat. Om du väljer alternativet heldagstur fortsätter du mot en vacker boutique-vineri med utsikt över bergen. Njut av traditionella smaker med en lätt tapas eller flerrätterslunch på vingården (beroende på vilket alternativ du valt). Därefter kan du vandra runt i vingårdarna, lära dig mer om vinframställningsprocessen och njuta av en vinprovning innan du reser tillbaka till Barcelona.

Från Barcelona: Halvdagsguidning i Montserrat

4. Från Barcelona: Halvdagsguidning i Montserrat

Utforska berget Montserrat på denna dagsutflykt från Barcelona. Res med buss till berget och ta kugghjulståget till en utsiktsplats på toppen av berget. Besök det benediktinska klostret och se den berömda helgedomen Virgin of Montserrat. Avresa från en bekvämt belägen mötesplats i Barcelona och koppla av på enheten till den fridfulla katalanska landsbygden. På enheten kan du lyssna på din guide dela berättelser och anekdoter om den fascinerande historien om Montserrat och de religiösa influenserna på platsen. Admire de läckra rullande landskapen från minibussen, innan du anländer till regionens mest berömda bergskedja, Montserrat. Se dess unika taggade kanter och imponerande struktur. Åk rackjärnvägen till toppen av Montserrat. Ta in fantastiska vyer över bergskedjan när du når toppen. Härifrån kan du besöka benediktinerklostret och Santa Maria de Montserrat, som rymmer Jungfru Montserrat-helgedomen. Lär dig om den rika historien om dessa vackra byggnader som skärs i berget. Besök det berömda Montserrat-klostret, där bilden av Mare de Déu de Montserrat vördas. Hon är allmänt och kärleksfullt känd som La Moreneta och har varit Kataloniens skyddshelgon sedan 1881. Njut av en av Europas äldsta och mest kända körer på Escolania de Montserrat. Att höra dem är ett privilegium och ett sant nöje för öronen.

Montserrat: Museet och klostret Experience Ticket

5. Montserrat: Museet och klostret Experience Ticket

Upptäck Montserratklostret och helgedomen i din egen takt med en audioguide, karta och informationsbroschyr. Se basilikan, och utnyttja tidsbestämd inträde för att se den berömda svarta madonnan. Få ut det mesta av ditt besök i Montserrat med en audioguidad rundtur. Upplev basilikan och lär dig om pelarna berg, kloster och helgedom i det nyrenoverade audiovisuella rummet. Besök museet och se mästerverk av konstnärer som Caravaggio, Picasso, Dali och andra. Beundra dess samling av arkeologi från den antika världen och bläddra bland andra permanenta och tillfälliga utställningar och samlingar. Möt den berömda svarta madonnan (La Moreneta). Dra nytta av en tidsbestämd entrébiljett och slå köerna för att se statyn.

Barcelona: Montserrat, Girona & Costa Brava Guidad dagsutflykt

6. Barcelona: Montserrat, Girona & Costa Brava Guidad dagsutflykt

Förbättra en exklusiv upplevelse på en heldagstur genom 3 ikoniska platser: Montserrat, Girona och Costa Brava, och upptäck Barcelonas emblematiska omgivningar. Upplevelsen börjar i den övre delen av Passeig de Gràcia, innan du reser för att uppleva den naturliga prakten av Montserrat, Kataloniens mest emblematiska berg, toppat av ett benediktinskt kloster. På vägen till klostret kan du beundra Montserratmassivet, en spektakulär bergskedja med flera toppar och unika nålformade formationer. Lär dig mer om hörnstenen i katalansk kultur, historia, natur och andlighet. Njut av en exklusiv guidad tur i basilikan - hem till den vördade "Black Madonna" -statyn - och atrium, kloster och huvudtorget. Fortsätt denna fantastiska upplevelse och åk till Girona. I den charmiga Gamla stan kan du upptäcka resterna av ett romerskt och medeltida förflutet som samexisterar med nutiden och erbjuder en bild full av kontraster. Din guide kommer att avslöja alla stadens hemligheter. Utforska det bäst bevarade judiska kvarteret i Europa. Beundra katedralen, som har världens bredaste gotiska långhus, och förundras över de färgglada husen längs floden Onyar, som delar staden i två delar. Gå över Pont de les Peixateries Velles och upp på toppen av Gironas medeltida murar för att njuta av den bästa panoramautsikten. Om du är intresserad av serien Game of Thrones kommer guiden att visa de platser där den 6:e säsongen spelades in. Då har du ledig tid att äta lunch och upptäcka staden själv. Avsluta denna exklusiva turné i den vackra byn Costa Brava. Känn brisen, koppla av, upptäck fantastiska vikar och beundra det kristallblå vattnet i Medelhavet.

Från Barcelona: Halvdagstur till Montserrat med vin och tapas

7. Från Barcelona: Halvdagstur till Montserrat med vin och tapas

Fly till det naturliga landskapet i Montserratbergen på en halvdags sightseeing- och vinprovningsrundtur med buss från Barcelona. Njut av hisnande utsikter över bergskedjan, prova katalanska viner på en vingård i området och strosa längs historiska stigar och lär dig mer om regionen av din guide från trakten. De underligt formade bergen i Montserrat är hem åt ett benediktinerkloster, som har varit en plats för pilgrimsfärder under århundraden tack vare sin historia om de mirakel som utförts av Jungfru Maria och den mytomspunna bilden från 1100-talet. Efter ett kort besök på denna historiska plats beger du dig till en boutique-vingård, som ligger några minuter bort och är en av regionens främsta vingårdar. Vingården ligger i ett imponerande slott som är över 1 000 år gammalt och har mer än 400 hektar av vackra marker. På rundturen deltar högst 20 resenärer för en mer personlig upplevelse och inkluderar en rundtur på vingårdarna och dess odlingar där lokala viner blir äldre och klokare. Tack vare din guide känner du historia, jord, sol och regn som påverkar de tre viner som du får provsmaka. Lär dig om vinernas underhåll, druvskörden, hur de franska ekfaten påverkar smaken och mer. För att hålla dig på benen är provningsbordet fyllt med spanska tapas.

Montserrat: Linbanabiljett

8. Montserrat: Linbanabiljett

Njut av direkt tillgång till Montserrats linbana och upptäck Montserrat från himlen med en unik utsikt över berget. Hitta biljetter som passar dina planer med alternativ att avgå åt båda hållen, eller ta linbanan åt båda hållen. Förundras över panoramautsikten över den karga katalanska landsbygden. Res till benediktinerklostret Santa María de Montserrat och dess berömda staty av Jungfrun av Montserrat utan att behöva klättra. Kabel uppför berget i säkerhet, eftersom Aeri de Montserrat har gjort tekniska förbättringar för att säkerställa att det är en säker anläggning.

Från Barcelona: Montserrat-klostret och en naturskön vandring i bergen

9. Från Barcelona: Montserrat-klostret och en naturskön vandring i bergen

Få en dagstur till Monserrat från Barcelona och njut av områdets naturliga skönhet. Besök klostret innan du går ombord på en linbana för att nå en vidsträckt utsikt över Katalonien från bergets topp. Möt din guide på den lokala partnerns kontor i Barcelona och sätt dig till rätta inför den timslånga färden till Montserrat. Ditt första stopp är benediktinerklostret. Utforska denna religiösa helgedom från 1000-talet som är hemvist för Kataloniens skyddshelgon: Den svarta madonnan. Därefter går du ombord på bergbanan och tar dig upp till bergets topp. Njut av en fantastisk utsikt över dalar, berg och havet. Vandra på samma stigar som pilgrimerna använde för hundratals år sedan medan du beundrar Montserrats fascinerande flora och fauna. Vandra förbi klippiga pelare och raviner medan du andas in bergsluften. Ha lite fritid tillbaka i klosterområdet efter din vandring. Bläddra på den lokala marknaden innan du tar en tur tillbaka till Barcelona.

Montserrat: Halvdagsutflykt på morgonen eller eftermiddagen med upphämtning

10. Montserrat: Halvdagsutflykt på morgonen eller eftermiddagen med upphämtning

Ta en halvdagstur från Barcelona till Monserrat. Se utsikten från berget, besök ett berömt kloster och ta en vandringstur. Börja dagen med upphämtning och gör dig redo att njuta av den mest exklusiva utsikten över denna spektakulära naturmiljö, det heliga berget. Detta steniga monument är känt för de nyckfulla formerna på sina toppar som svävar genom himlen. Se ett berg på en höjd av 2 380 meter över havet. Besök benediktinklostret Santa Maria och basilikan, där du kan se Jungfrun av Montserrat, känd som den svarta madonnan. Efter besöket i klostret tar din guide med dig på en vandringstur för att njuta av den fantastiska utsikten från platsen som förklarades som nationalpark 1987. Därefter besöker ni den heliga grottan, där jungfrun enligt legenden uppenbarade sig. Det är nu ett centrum för pilgrimsfärder och böner. Du återvänder till Barcelona med guiden omkring kl. 14.30 om du tar morgonturen, eller kl. 20.30 om du tar eftermiddagsturen.

83 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Santa Maria de Montserrat: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Barcelona: Montserrat Tour med kugghjul & Svart Madonna

Barcelona: Montserrat Tour med kugghjul & Svart Madonna

Besök Montserrat-klostret på denna halvdagsutflykt från Barcelona. Ta dig upp på berget Montserrat med kugghjulståget eller linbanan "Aeri". Beundra den vackra arkitekturen i klostret och hör berättelser om den berömda Svarta Madonnan-statyn. Gå ombord på en buss från Barcelona och ge dig ut på en resa till det magiska berget Montserrat. Upptäck dess klippiga geografi, vackra landskap, lokala spritdrycker och kulturella rikedom med en guide. Följ med din lokala guide genom anläggningen och lär dig mer om klostrets historia och arkitektoniska stil. Förälska dig i de gotiska och renässansdetaljerna i basilikan och helgedomen. Lär dig sedan mer om legenden om den svarta madonnans och barnets mirakulösa uppenbarelse i grottan Santa Cova. Besök kyrkan och se den svarta madonnan. Efter den guidade turen har du tid att smaka på de finaste likörerna, handla lokalt producerade godsaker eller besöka den audiovisuella utställningen.

Från Barcelona: Guidad tur i Montserrat & busstransfer tur och retur

Från Barcelona: Guidad tur i Montserrat & busstransfer tur och retur

Gå ut ur Barcelonas liv och rörelse och in i de magnifika bergen i Monserrat på en busstur. Gå genom detta förtrollande landskap, lära dig om dess historia från din lokala guide och besök det lokala klostret. Anländer till en bar i centrum av Barcelona där du kommer att träffa din guide för dagen och gruppen som kommer att resa upp till bergen med dig. Efter en informativ kort bussresa ut ur staden anländer du till den spektakulära UNESCO: s världsarvslista Montserrat. Njut av en rundtur i det lokala klostret och hör om dess otroliga historia. Sedan kan du njuta av ledig tid att antingen vandra i de magiska kullarna, festa på en all-you-can-eat-lunch som ser ut över mystiska vyer, eller utforska museet och ytterligare upptäcka historien om detta berömda landmärke. Efter ett par timmar, gå tillbaka till bussen där du sedan går tillbaka ner i staden allt i tid för en kväll i Barcelona. Observera att entré till basilikan, tronrummet och kören inte ingår! Vi rekommenderar starkt att du köper dessa i förväg eftersom biljetterna snabbt blir slutsålda.

Barcelona - Utforska Montserrat Utforska Montserrat med vin- och lunchalternativ

Barcelona - Utforska Montserrat Utforska Montserrat med vin- och lunchalternativ

Följ med på en en-gång-i-livet-dagstur till Montserrat från Barcelona och utforska Kataloniens mest berömda bergskedja. Ta in panoramautsikten över bergslandskapet när du kör kugghjulet och upptäck historien om dess medeltida kloster. Efter en bekväm transfer från Barcelona åker du med kugghjulståget till klostret. När du åker uppför den pittoreska bergssidan kan du beundra utsikten över Montserrats fantastiska bergskedja med flera toppar som dyker upp ovanför dig. Vid ankomsten får du en guidad rundtur i klosterkomplexets historiska centrum. Hör om den rika historien bakom klostret Santa Maria de Montserrat, ett fungerande kloster från 1000-talet som byggdes på berget. Förundras över klostrets utsmyckade interiör med de inkluderade biljetterna. Sedan har du fri tid att utforska på egen hand. Boka tid för att besöka den berömda Svarta Madonnan och se målningar av Picasso, El Greco och Dali på Montserrat Museum. Du kan också åka linbana upp på bergssidan för att få en ännu bättre utsikt. Resenärer som bokat halvdagsturen kommer att återvända till Barcelona efter besöket på Montserrat. Om du väljer alternativet heldagstur fortsätter du mot en vacker boutique-vineri med utsikt över bergen. Njut av traditionella smaker med en lätt tapas eller flerrätterslunch på vingården (beroende på vilket alternativ du valt). Därefter kan du vandra runt i vingårdarna, lära dig mer om vinframställningsprocessen och njuta av en vinprovning innan du reser tillbaka till Barcelona.

Från Barcelona: Halvdagsguidning i Montserrat

Från Barcelona: Halvdagsguidning i Montserrat

Utforska berget Montserrat på denna dagsutflykt från Barcelona. Res med buss till berget och ta kugghjulståget till en utsiktsplats på toppen av berget. Besök det benediktinska klostret och se den berömda helgedomen Virgin of Montserrat. Avresa från en bekvämt belägen mötesplats i Barcelona och koppla av på enheten till den fridfulla katalanska landsbygden. På enheten kan du lyssna på din guide dela berättelser och anekdoter om den fascinerande historien om Montserrat och de religiösa influenserna på platsen. Admire de läckra rullande landskapen från minibussen, innan du anländer till regionens mest berömda bergskedja, Montserrat. Se dess unika taggade kanter och imponerande struktur. Åk rackjärnvägen till toppen av Montserrat. Ta in fantastiska vyer över bergskedjan när du når toppen. Härifrån kan du besöka benediktinerklostret och Santa Maria de Montserrat, som rymmer Jungfru Montserrat-helgedomen. Lär dig om den rika historien om dessa vackra byggnader som skärs i berget. Besök det berömda Montserrat-klostret, där bilden av Mare de Déu de Montserrat vördas. Hon är allmänt och kärleksfullt känd som La Moreneta och har varit Kataloniens skyddshelgon sedan 1881. Njut av en av Europas äldsta och mest kända körer på Escolania de Montserrat. Att höra dem är ett privilegium och ett sant nöje för öronen.

Montserrat: Museet och klostret Experience Ticket

Montserrat: Museet och klostret Experience Ticket

Upptäck Montserratklostret och helgedomen i din egen takt med en audioguide, karta och informationsbroschyr. Se basilikan, och utnyttja tidsbestämd inträde för att se den berömda svarta madonnan. Få ut det mesta av ditt besök i Montserrat med en audioguidad rundtur. Upplev basilikan och lär dig om pelarna berg, kloster och helgedom i det nyrenoverade audiovisuella rummet. Besök museet och se mästerverk av konstnärer som Caravaggio, Picasso, Dali och andra. Beundra dess samling av arkeologi från den antika världen och bläddra bland andra permanenta och tillfälliga utställningar och samlingar. Möt den berömda svarta madonnan (La Moreneta). Dra nytta av en tidsbestämd entrébiljett och slå köerna för att se statyn.

Barcelona: Montserrat, Girona & Costa Brava Guidad dagsutflykt

Barcelona: Montserrat, Girona & Costa Brava Guidad dagsutflykt

Förbättra en exklusiv upplevelse på en heldagstur genom 3 ikoniska platser: Montserrat, Girona och Costa Brava, och upptäck Barcelonas emblematiska omgivningar. Upplevelsen börjar i den övre delen av Passeig de Gràcia, innan du reser för att uppleva den naturliga prakten av Montserrat, Kataloniens mest emblematiska berg, toppat av ett benediktinskt kloster. På vägen till klostret kan du beundra Montserratmassivet, en spektakulär bergskedja med flera toppar och unika nålformade formationer. Lär dig mer om hörnstenen i katalansk kultur, historia, natur och andlighet. Njut av en exklusiv guidad tur i basilikan - hem till den vördade "Black Madonna" -statyn - och atrium, kloster och huvudtorget. Fortsätt denna fantastiska upplevelse och åk till Girona. I den charmiga Gamla stan kan du upptäcka resterna av ett romerskt och medeltida förflutet som samexisterar med nutiden och erbjuder en bild full av kontraster. Din guide kommer att avslöja alla stadens hemligheter. Utforska det bäst bevarade judiska kvarteret i Europa. Beundra katedralen, som har världens bredaste gotiska långhus, och förundras över de färgglada husen längs floden Onyar, som delar staden i två delar. Gå över Pont de les Peixateries Velles och upp på toppen av Gironas medeltida murar för att njuta av den bästa panoramautsikten. Om du är intresserad av serien Game of Thrones kommer guiden att visa de platser där den 6:e säsongen spelades in. Då har du ledig tid att äta lunch och upptäcka staden själv. Avsluta denna exklusiva turné i den vackra byn Costa Brava. Känn brisen, koppla av, upptäck fantastiska vikar och beundra det kristallblå vattnet i Medelhavet.

Från Barcelona: Halvdagstur till Montserrat med vin och tapas

Från Barcelona: Halvdagstur till Montserrat med vin och tapas

Fly till det naturliga landskapet i Montserratbergen på en halvdags sightseeing- och vinprovningsrundtur med buss från Barcelona. Njut av hisnande utsikter över bergskedjan, prova katalanska viner på en vingård i området och strosa längs historiska stigar och lär dig mer om regionen av din guide från trakten. De underligt formade bergen i Montserrat är hem åt ett benediktinerkloster, som har varit en plats för pilgrimsfärder under århundraden tack vare sin historia om de mirakel som utförts av Jungfru Maria och den mytomspunna bilden från 1100-talet. Efter ett kort besök på denna historiska plats beger du dig till en boutique-vingård, som ligger några minuter bort och är en av regionens främsta vingårdar. Vingården ligger i ett imponerande slott som är över 1 000 år gammalt och har mer än 400 hektar av vackra marker. På rundturen deltar högst 20 resenärer för en mer personlig upplevelse och inkluderar en rundtur på vingårdarna och dess odlingar där lokala viner blir äldre och klokare. Tack vare din guide känner du historia, jord, sol och regn som påverkar de tre viner som du får provsmaka. Lär dig om vinernas underhåll, druvskörden, hur de franska ekfaten påverkar smaken och mer. För att hålla dig på benen är provningsbordet fyllt med spanska tapas.

Montserrat: Linbanabiljett

Montserrat: Linbanabiljett

Njut av direkt tillgång till Montserrats linbana och upptäck Montserrat från himlen med en unik utsikt över berget. Hitta biljetter som passar dina planer med alternativ att avgå åt båda hållen, eller ta linbanan åt båda hållen. Förundras över panoramautsikten över den karga katalanska landsbygden. Res till benediktinerklostret Santa María de Montserrat och dess berömda staty av Jungfrun av Montserrat utan att behöva klättra. Kabel uppför berget i säkerhet, eftersom Aeri de Montserrat har gjort tekniska förbättringar för att säkerställa att det är en säker anläggning.

Från Barcelona: Montserrat-klostret och en naturskön vandring i bergen

Från Barcelona: Montserrat-klostret och en naturskön vandring i bergen

Få en dagstur till Monserrat från Barcelona och njut av områdets naturliga skönhet. Besök klostret innan du går ombord på en linbana för att nå en vidsträckt utsikt över Katalonien från bergets topp. Möt din guide på den lokala partnerns kontor i Barcelona och sätt dig till rätta inför den timslånga färden till Montserrat. Ditt första stopp är benediktinerklostret. Utforska denna religiösa helgedom från 1000-talet som är hemvist för Kataloniens skyddshelgon: Den svarta madonnan. Därefter går du ombord på bergbanan och tar dig upp till bergets topp. Njut av en fantastisk utsikt över dalar, berg och havet. Vandra på samma stigar som pilgrimerna använde för hundratals år sedan medan du beundrar Montserrats fascinerande flora och fauna. Vandra förbi klippiga pelare och raviner medan du andas in bergsluften. Ha lite fritid tillbaka i klosterområdet efter din vandring. Bläddra på den lokala marknaden innan du tar en tur tillbaka till Barcelona.

Montserrat: Halvdagsutflykt på morgonen eller eftermiddagen med upphämtning

Montserrat: Halvdagsutflykt på morgonen eller eftermiddagen med upphämtning

Ta en halvdagstur från Barcelona till Monserrat. Se utsikten från berget, besök ett berömt kloster och ta en vandringstur. Börja dagen med upphämtning och gör dig redo att njuta av den mest exklusiva utsikten över denna spektakulära naturmiljö, det heliga berget. Detta steniga monument är känt för de nyckfulla formerna på sina toppar som svävar genom himlen. Se ett berg på en höjd av 2 380 meter över havet. Besök benediktinklostret Santa Maria och basilikan, där du kan se Jungfrun av Montserrat, känd som den svarta madonnan. Efter besöket i klostret tar din guide med dig på en vandringstur för att njuta av den fantastiska utsikten från platsen som förklarades som nationalpark 1987. Därefter besöker ni den heliga grottan, där jungfrun enligt legenden uppenbarade sig. Det är nu ett centrum för pilgrimsfärder och böner. Du återvänder till Barcelona med guiden omkring kl. 14.30 om du tar morgonturen, eller kl. 20.30 om du tar eftermiddagsturen.

De mest populära sevärdheterna i Monistrol de Montserrat

Att göra i Santa Maria de Montserrat

Städer i Spanien

Santa Maria de Montserrat: Fler aktiviteter och sevärdheter

Santa Maria de Montserrat: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Santa Maria de Montserrat

Samlat omdöme

4.7
(7 059 recensioner)

Det var verkligen underbart. Guiden förklarade i detalj om alla tillgängliga alternativ. Men eftersom det inte fanns tillräckligt med tid för att se allt var det nödvändigt att i förväg bestämma vad man skulle se. Om du vill se Svarta Maria måste du se den före gosskören. Om du vill se den efteråt måste du stå i kö i cirka 30 minuter på grund av folksamlingen, vilket skulle vara slöseri med tid

Allt var jättebra. Njöt av den smidiga bussresan, kugghjulståget och bergbanan. Önskar att bussen hade USB-portar. Vi placerades i grupp 2 som var tvåspråkig (engelska och spanska) trots att vi bara pratar engelska. Det var lite frustrerande att slösa tid på att vänta på att allt skulle sägas två gånger. Sammantaget var vi mycket nöjda med vår turné

Turnén var fantastisk, Carlos var en exceptionell guide. Han var engagerad från början till slut. Montserrat var en fenomenal plats och vi kan inte rekommendera det nog!

Vi njöt verkligen av halvdagens Montserrat-turné med Javi. Han var så kunnig och informativ vilket verkligen förbättrade resan. Javi var ett nöje att vara med.

Det var en fantastisk turné! Välorganiserat och Lucas var den bästa reseguiden!