Saker att göra i
Sant Josep de sa Talaia

Alla aktiviteter

Våra mest rekommenderade saker att göra i Sant Josep de sa Talaia

Ibiza: Es Vedrà morgon eller solnedgång båttur med simning

Ibiza: Es Vedrà morgon eller solnedgång båttur med simning

Besök en av de vackraste naturmiljöerna i Ibiza på en solnedgång eller morgon båttur. Blötlägg i havsluften och passera förbi eller stanna vid badplatser för att dyka in i det turkosa vattnet. Gå ut från San Antonio för att se ett antal orörda stränder längs kusten, inklusive Cala Bassa, Cala Conta och Cala Molí, bland andra. På vägen kan du upptäcka öarna Conejera, Isla del Bosque, Bledas, Espartá och Es Vedrà. Gå till båtens bar för att köpa valfri dryck. Besök det naturliga stenbrottet i Cala d'Hort, bättre känt som Atlantis, och simma i det kristallklara vattnet och upptäck dess havsbotten med vattenrutschbanor och leksaker. Smutta på din välkomstdrink eller aperitif, beroende på vilken tur du väljer, och känn dig som en med utomhus.

Ibiza: Snorkling och paddelboarding i havsgrottor

Ibiza: Snorkling och paddelboarding i havsgrottor

Segla längs Ibizas kust på denna kryssning från Sant Antoni de Portmany till Ibizas västkust. Dyk i kristallklart vatten och utforska världen under vågorna med det medföljande snorkelutrustningen. Blötlägg lite sol och smutta på öl, vin, sangria, läskedrycker och vatten från den öppna baren. Det sista alternativet för bokning har ett extra stopp för solnedgång som tittar från båten efter att standardresan slutar, vi kommer tillbaka 30 minuter efter solnedgången Njut av en läcker välkomstcocktail när du tar dig till en autentisk piratgrotta. Simma, snorkla eller paddla med SUP inuti havsgrottorna under rättvist väder och föreställ dig hur det var att använda detta utrymme för att lagra skatt. Gå till den lugna atmosfären i de två stoppen i olika Calas. Ha ledig tid att sola ombord eller snorkla genom skolor med färgglada fiskar i det turkosa vattnet. Smaka på frukt ombord och beundra kustens dynamiska landskap när du tar dig tillbaka till din avgångsplats i Sant Antoni de Portmany.

Från San Antoni: Båttur till Cala Bassa, Cala Comte och Caves

Från San Antoni: Båttur till Cala Bassa, Cala Comte och Caves

Få en tur runt Ibizas mest kristallklara vatten och ta dig till de spektakulära klipporna och grottorna på södra delen av ön. Besök Cala Conta och Cala Bassa, två stränder som inte behöver någon introduktion, bara för att upplevas. Möt din kapten och gå ombord på din båt för att bege dig mot södra Ibiza. Medan du åker, slappna av och njut av det sanna nöjet att segla på Medelhavet. Ankomst till din första destination, stranden Cala Conta, och välj mellan att promenera på stranden, snorkla i det klara vattnet eller paddla på en surfbräda. Åk sedan vidare till Cala Bassa för att göra om allting igen.

Ibiza: Havsgrottor med guidad kajakpaddling och snorkling

Ibiza: Havsgrottor med guidad kajakpaddling och snorkling

Börja ditt äventyr vid Cala Codolar, hoppa på dina kajaker och ge dig ut på en upptäcktsfärd längs den fantastiska Ibizakusten. Paddla fram, håll utkik efter färgglada fiskar som dyker upp under det kristallklara vattnet och njut av den hisnande utsikten. Stanna först vid den mystiska Codolar-grottan och paddla rakt in i grottans ingång och fånga den unika upplevelsen med GoPro-foton som du kan spara för alltid. Fortsätt paddla mot den avskilda Cala Comte-grottan. Byt kajakerna mot den mjuka sanden och ta en välförtjänt 30-minuters paus. Koppla av och njut av det idylliska landskapet medan du njuter av en uppfriskande dryck som ingår i aktiviteten (vatten, läsk, juice eller öl). Ta ett dopp i det kristallklara vattnet när du vill, eller utforska undervattensvärlden med lite rolig snorkling. Njut av lättillgängliga och lättframkomliga rutter längs vägen.

Cala Codolar: Guidad tur med havskajak och snorkling

Cala Codolar: Guidad tur med havskajak och snorkling

Utforska några av Ibizas mest imponerande naturskatter på denna guidade kajaktur från Cala Codolar. Välj att börja dagen med en lugnande morgontur eller avsluta dagen rätt med en solnedgångstur som inkluderar ett glas cava. Börja med en förklaring av hur man hanterar kajaken och några riktlinjer för utflykten. När alla är redo, gå in i det turkosa vattnet i Cala Codolar för att börja på en fantastisk rutt och göra lite övning för att få förtroende. . Besök otroliga klippor, fantastiska grottor och använd den medföljande utrustningen för att snorkla över spektakulära havsbäddar. Under turnén stannar du för att vila, simma, lyssna på nyfikenheter på ön och öva snorkling. Håll din energi uppe längs vägen med den medföljande frukten och nötterna. Välj solnedgångsalternativet och bli imponerad av utsikten över solnedgången på vattnet medan du smuttar på ett glas cava. Fånga ögonblicket med fotografier av turnén som tillhandahålls av din guide.

Ibiza: Ötur med hemliga platser med Land Rover Defender

Ibiza: Ötur med hemliga platser med Land Rover Defender

Njut av den vildaste och vackraste sidan av Ibiza på denna 4 timmars tur. Ta plats i vår Land Rover 4x4 Defender och låt dig transporteras bort för att utforska alla de bästa platserna på ön !!! På denna tur kommer vi att utforska alla de mest hemliga och mystiska platserna i sydvästra Ibiza. Vårt första stopp blir att upptäcka en grotta bort från turistmassorna runt Cala Comte, som är det område på Ibiza med det klaraste vattnet, där du kan njuta av en simtur med snorkelutrustning. Nästa stopp är det mystiska monumentet över tid och rum, eller vad vi kallar Ibizas stonehenge samt konstverket "Cala LLentias dörrar". Vi fortsätter med en rolig terrängkörning i skogen tills vi betraktar den magiska klippan Es Vedra från olika perspektiv, stannar först vid den typiska vykortspunkten och avslutar med en liten stenig vandring på 15 minuter till de vackraste och minst turistiska utsiktspunkterna som omger Es Vedra. Denna mystiska klippa är en av de mest magnetiska punkterna i världen, perfekt för att andas, känna energin och njuta av den absoluta skönheten på platsen, perfekt för fantastiska bilder och videor också!

Ibiza: Båttur i solnedgången med snorkling, kajakpaddling och drinkar

Ibiza: Båttur i solnedgången med snorkling, kajakpaddling och drinkar

Den här ultimata klassiska partybåten med trädäck har kapacitet för upp till 38 personer som vill njuta av 3 timmar till havs vid Ibizas oförstörda västkust. Båten avgår från den livliga hamnen i San Antonio. Från den här sidan av ön kan du upptäcka fantastiska vikar som Cala Gracioneta, Cala Comte, Cala Salada och Cala Bassa, med den berömda Cala Bassa Beach Club. Här finns solsängar med alternativ för sol, skugga eller blekt sol samt utrustning för snorkling och stand-up paddling. Båten är fullt utrustad för att njuta av tiden i en fantastisk naturmiljö med en iskall drink i handen. Den är också redo om du vill skruva upp action för fullskalig Ibiza-fest!

Ibiza: Buggy Sightseeing utflykt

Ibiza: Buggy Sightseeing utflykt

Börja ditt äventyr, där din kunniga och vänliga guide lär dig hur du kör buggy på ett säkert sätt. Följ sedan din guide över gamla stigar för att upptäcka traditionella byar, vackra stränder och Ibizas bäst bevarade hemligheter. Passera fantastiska klippor och vackra landsbygdslandskap och njut av en detaljerad kommentar från din guide. Under din guidade utflykt gör du några stopp i särskilt utvalda områden på ön för att uppleva Medelhavets livsstil och beundra panoramautsikten över kusten. Se till att ta med kamera och baddräkt eftersom det kommer att finnas gott om foto- och badmöjligheter. Trots att våra utflykter är utmanande lägger vi största vikt vid att värna om miljön. Vi har åtagit oss att ta små men meningsfulla steg för att minska föroreningarna och minimera vår ekologiska påverkan. Genom initiativ som att optimera resursanvändningen, implementera miljövänliga metoder och minska avfallet strävar vi efter att göra en positiv skillnad. Från och med i år tar vi ett viktigt steg genom att minska vår användning av plast, och vi börjar med plastflaskor. Du kan ta med din egen återanvändbara flaska och fylla på den i vår vattenautomat eller så har vi nöjet att erbjuda dig en 400 ml återanvändbar vattenflaska för 3 euro. Tack för att du är med oss i våra ansträngningar att skydda och bevara miljön.

Ibiza: Båtutflykt med West Coat med drinkar

Ibiza: Båtutflykt med West Coat med drinkar

Den ultimata klassiska partybåten med trädäck har kapacitet för upp till 38 personer som vill njuta av 3 timmar till havs utanför Ibizas oförstörda västkust. Båten avgår från den livliga hamnen i San Antonio. Från den här sidan av ön kan du upptäcka fantastiska vikar som Cala Gracioneta, Cala Comte, Cala Salada och Cala Bassa, med den berömda Cala Bassa Beach Club. Här finns solsängar med alternativ för sol, skugga eller blekt sol samt utrustning för snorkling och stand-up paddling. Båten är fullt utrustad för att njuta av tiden i en fantastisk naturmiljö med en iskall drink i handen. Den är också redo om du vill skruva upp action för fullskalig Ibiza-fest!

Ibiza: Båttur i solnedgången med musik, tapas och öppen bar

Ibiza: Båttur i solnedgången med musik, tapas och öppen bar

Upplev en oförglömlig solnedgång på Ibiza med denna båttur. Avresa från San Antonio hamn för ett 3-timmars äventyr, segling genom vackra vikar och havsgrottor som Cala Bassa och Cala Conta. Upplev spännande aktiviteter som snorkling, paddelsurfing och cykling på en vattencykel, samtidigt som du njuter av en utvald spansk tapasbuffé och premiumdrycker. Den verkliga magin börjar när du stannar framför Café del Mar och Café Mambo för att bevittna Ibizas ikoniska solnedgång från havet. Höj ett glas champagne när solen sjunker under horisonten och skapar ett ögonblick att komma ihåg. Denna unika utflykt erbjuder allt du behöver för en oförglömlig upplevelse, med all utrustning och förfriskningar ingår. Perfekt för kompisgäng, par och äventyrliga själar, men denna resa rekommenderas inte för familjer med små barn. Boka nu för ett äventyr som bara händer en gång i livet och upplev något verkligt extraordinärt. Njut av skönheten i Ibizas kustlinje och lugnet i en solnedgång till sjöss.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Sant Josep de sa Talaia

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Sant Josep de sa Talaia?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Sant Josep de sa Talaia:

Sevärdheterna i Sant Josep de sa Talaia du inte bör missa

Vilka är de bästa dagsturerna från Sant Josep de sa Talaia?

De bästa dagsturerna från Sant Josep de sa Talaia:

Se alla dagsturer från Sant Josep de sa Talaia på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Sant Josep de sa Talaia

Att göra i Sant Josep de sa Talaia

Städer i Spanien

Sant Josep de sa Talaia: Fler aktiviteter och sevärdheter

Sant Josep de sa Talaia: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Sant Josep de sa Talaia

Samlat omdöme

4.7
(83 recensioner)