Lägg till datum

Saker att göra i
Sant Elm

Våra mest rekommenderade saker att göra i Sant Elm

Peguera: Fyrhjulingstur

1. Peguera: Fyrhjulingstur

Gör dig redo för en oförglömlig Quad Tour på sydvästra Mallorca. Efter en omfattande genomgång med vår erfarna reseledare börjar ditt äventyr. Här är vad du kan förvänta dig: Din resa tar dig genom pittoreska vägar, inklusive de charmiga byarna Es Capdella, Andratx, S´Arracó, Sant Elm, Port d´Andratx och Camp de Mar. Längs vägen njuter du av fantastiska vyer och har möjlighet att stanna till vid viktiga sevärdheter. Alla fyrhjulingar har automatisk växellåda för enkel användning, vilket garanterar en smidig körning. Vi prioriterar säkerhet och komfort, så du kommer att få hjälmar och kallt vatten för att hålla dig uppfriskad under hela turen. Observera att även om vi inte kräver någon deposition måste du visa upp ditt körkort i original på vårt kontor 30 minuter innan turen börjar. Detta är en förutsättning för deltagande. Tänk också på att fyrhjulingarna inte är lämpliga för terrängäventyr; vi utforskar den vackra öns vägar.

Port Andratx: Vandringstur i solnedgången till Sant Elm

2. Port Andratx: Vandringstur i solnedgången till Sant Elm

Vi erbjuder dig denna guidade vandring från den vackra hamnen i Port Andratx via Cap Vermell till Sant Elm. Du kan förvänta dig hisnande vyer över Port Andratx, Cala Egos, S'Arraco-dalen, den mystiska ön Dragonera och Sant Elm. Från en utsiktsplats njuter vi av den spektakulära solnedgången med typiska mallorkinska tapas och drycker. I skymningen går vi ner till den charmiga fiskebyn Sant Elm, där en taxi tar oss tillbaka. Du kan förvänta dig att lära dig mer om historia och kultur samt den fantastiska floran och faunan i denna region. Taxin tar oss tillbaka till utgångspunkten. En oförglömlig upplevelse!

Upptäck ön Dragonera med kajak och till fots

3. Upptäck ön Dragonera med kajak och till fots

Med utgångspunkt från Sant Elm, en charmig fiskeby vid foten av Tramuntanabergen, tar vi dig med på en kajaktur till den före detta piratön Dragonera. Vi kan "kasta ankar" i den lilla naturliga hamnen. Under en promenad till fyren Far Tramuntana med sin fantastiska utsikt och ett besök på Dragonera-museet får du höra fascinerande berättelser om ön, dess historia, flora och fauna. Efter denna intressanta promenad finns det tid för en simtur eller snorkling. Ren avkoppling. Efter vår paus tar vi er säkert tillbaka till Sant Elm. Det krävs inga kvalifikationer, vår guide kommer att vara vid din sida hela tiden och vi kommer att ge dig en säkerhetsgenomgång före resan. Obs: Rutten kan ändras på grund av väderförhållanden; alternativ kommer att sökas i samråd med kunden för att kunna genomföra turen.

Privat picknickupplevelse på Mallorca

4. Privat picknickupplevelse på Mallorca

Kombinera Mallorcas utsökta mat med dess fantastiska natur under en privat picknickupplevelse som är perfekt för par eller resenärer som firar ett speciellt tillfälle. Låt oss skapa ett minne för livet med en förhöjd matupplevelse utomhus, med catering och intimitet genom en PURA-picknick på Mallorca! Med sju års erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen kommer vi att tillgodose era behov för att göra detta så speciellt som möjligt. Vi ordnar allt - allt du behöver göra är att anlända, smaka och luta dig tillbaka för att koppla av.

Från Sant Elm: kajaktur i solnedgången - picknick ingår

5. Från Sant Elm: kajaktur i solnedgången - picknick ingår

Vår guidade tur startar sent på eftermiddagen från den charmiga fiskebyn Sant Elm, som ligger vid foten av Tramuntana-bergen. Vi glider fram i våra kajaker genom det kristallklara vattnet längs den fascinerande kustlinjen, med spektakulär utsikt över ön och naturreservatet - Dragonera. Vårt mål är den avskilda och vackra viken Cala en Basset. Här väntar en utsökt picknick och det turkosa och klara vattnet inbjuder till simning eller snorkling. Efter att ha fräschat upp kropp och själ kan vi njuta av en magnifik solnedgång som kommer att visa oss alla sina fasetter av skönhet på vår väg tillbaka till Sant Elm. Det krävs inga kvalifikationer, vår guide kommer att vara vid din sida hela tiden och vi kommer att ge dig en säkerhetsgenomgång före resan. En oförglömlig upplevelse väntar på dig! Obs: Rutten kan ändras på grund av väderförhållanden; alternativ kommer att sökas i samråd med kunden för att kunna genomföra turen.

Mallorca: Guidad vandring från Sant Elm till klostret La Trapa

6. Mallorca: Guidad vandring från Sant Elm till klostret La Trapa

Njut av en lugn kustvandring på Mallorca från den pittoreska byn Sant Elm till den fridfulla tillflyktsorten La Trapa-klostret. Denna resa tar dig genom den robusta skönheten i öns landskap. Börja din resa i den charmiga kustbyn Sant Elm, som ligger på Mallorcas sydvästra kust. Byn har en fantastisk utsikt över havet och den närliggande ön Dragonera. Ta dig tid att utforska Sant Elms smala gator och kanske ta en kaffe eller ett mellanmål för att få energi inför den kommande vandringen. Leden till klostret La Trapa börjar i Sant Elm, vanligtvis nära strandpromenaden eller i utkanten av byn. Leta efter skyltar eller fråga lokalbefolkningen om vägen till startpunkten. Leden slingrar sig till en början genom Sant Elms utkanter och bjuder på glimtar av Medelhavet längs vägen. När du lämnar Sant Elm bakom dig börjar leden stiga mot de kullar som kännetecknar en stor del av Mallorcas inland. Terrängen kan variera från steniga stigar till mer skogsklädda avsnitt, vilket ger en omväxlande och engagerande vandringsupplevelse. Var beredd på en del uppförsbackar, men de vyer du möter gör det värt besväret. Under hela vandringen får du se fantastiska vyer över kusten och det glittrande Medelhavet som breder ut sig framför dig. Ta många pauser för att njuta av landskapet och ta några bilder för att minnas upplevelsen. Efter några timmars vandring kommer du äntligen fram till La Trapa-klostret, en avlägsen och fridfull fristad som ligger inbäddad i kullarna. Klostret grundades på 1800-talet och ger en fascinerande inblick i Mallorcas religiösa historia. Ta dig tid att utforska klosterområdet, inklusive kapellet och de omgivande trädgårdarna. Många vandrare väljer att vila och njuta av en picknicklunch på La Trapa innan de börjar sin vandring tillbaka till Sant Elm. Du kan njuta av lugnet i klostrets omgivningar samtidigt som du tankar inför resan tillbaka. Vandringen tillbaka till Sant Elm följer samma stig som du tog för att nå La Trapa, men med den extra bonusen av olika perspektiv på landskapet. Ta god tid på dig på nedstigningen, eftersom vissa avsnitt kan vara branta eller steniga. När du återvänder till Sant Elm kan du ta en stund att reflektera över skönheten och lugnet på Mallorcas landsbygd. Du har genomfört en utmanande men mycket givande vandring, och nu är det dags att koppla av och varva ner i byn, kanske unna dig en välförtjänt måltid på en av Sant Elms restauranger.

Mallorca: Uthyrning av jetski. Njut av upplevelsen på vår ö.

7. Mallorca: Uthyrning av jetski. Njut av upplevelsen på vår ö.

Först träffas vi på mötesplatsen, vi ger dig en kort introduktion till jetski, vi kontrollerar att allt är i utmärkt skick och du får nycklar, västar, förankringsbarn och om det behövs ett barn för att förvara sin mobiltelefon och personliga föremål. Även neopren om det behövs och önskas. Med det sagt och gjort kan du segla och njuta av adrenalinet av att åka i full fart och utforska havet och vikarna runt dig på våra vattenskotrar, med hänsyn till badplatser och andra båtar. Tiden börjar räknas från det ögonblick han lämnar med vattenskotern tills han återvänder. När tiden är slut. Vi träffas igen på mötesplatsen, där vi kommer att kontrollera att vattenskotern är i samma skick som den levererades och att bensintanken är full, som vi levererade den till oss. (VIKTIGT) Det bör noteras att du måste lämna en deposition på € 250 (kontant eller Paypal); Denna deposition kommer att returneras i sin helhet när vi verifierar att vattenskotern är i perfekt skick, som den levererades.

14 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Sant Elm: Fler aktiviteter och sevärdheter

Sant Elm: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.