Lägg till datum

Sankt Jacobs kyrka

Sankt Jacobs kyrka: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Stockholm: Självguidad skattjakt och stadsrunda

1. Stockholm: Självguidad skattjakt och stadsrunda

Lös gåtor och hitta ledtrådar på en självguidad skattjakt genom Stockholm. Ladda ner appen och utforska Stockholm på den här självguidade rundturen. Ha glädje av flexibiliteten att kunna utforska platser i din egen takt. Upptäck en annan sida av Stockholm på denna roliga rundtur. Vandra runt och utforska denna ikoniska stad. Skattjakter är toppen som en vardagsaktivitet, för svensexor eller möhippor, födelsedagsfester eller teambuilding-evenemang. Lär dig intressanta fakta om staden och sevärdheterna. Börja din rundtur vid det mycket fotograferade Stockholms stadshus. Besök den ovanliga platsen Normalhöjdpunkten, som har mycket historia eftersom den behövdes för att skapa kartor, medan Riddarholmens kyrka kommer att fängsla dig eftersom alla svenska kungar är begravda i den. Ta ett foto vid Nobel Prize Museum, som kommer att förvåna dig med sina banbrytande utställningar från alla epoker, och låt dig förundras av skönheten i Obelisken vid Slottsbacken, en kunglig gåva till Stockholms invånare. Besök det ojämförligt vackra kungliga palatset med sin blåblodiga aura. Du passerar också Gustav II Adolfs torg med den stora statyn av den store svenske kungen. Beundra den ikoniska St James Kyrka, en av stadens äldsta kyrkor. Nationalmuseet kommer att förtrolla dig och din kamera. Som pricken över i:et på denna unika upplevelse kommer Skeppsholmsbrons bro med sina karakteristiska kronor och sin unika utsikt att vara.

Stockholm: First Discovery Walk och Reading Walking Tour

2. Stockholm: First Discovery Walk och Reading Walking Tour

Gå genom en vacker rutt i staden, upptäck dolda pärlor och besök 10+ av de viktigaste attraktionerna och platserna. Lär dig lite inledande information om varje plats och intressanta berättelser om staden i allmänhet. Ladda ner appen 'World City Trail' från butiken och logga in. Läs instruktionerna och gå till startplatsen. Lås upp foton av exteriören och interiören på platsen. Läs lite information om attraktionen och fortsätt gå till nästa kontrollpunkt. Notera vad du gillade och inte gillade och skapa din bucket list för de kommande dagarna! Starta din promenad när som helst, utan schema. Pausa för lunch, ta en drink, besök en valfri attraktion och fortsätt senare eller till och med en annan dag. Med kartfunktionen kommer du aldrig att gå vilse. Börja din tur vid det mycket fotograferade Stockholms stadshus! Besök en ovanlig plats Normalhöjdpunkten, med mycket historia eftersom den behövdes för att skapa kartor, medan Riddarholmskyrkan kommer att fängsla dig eftersom alla de svenska kungarna är begravda i den. Ta en bild på Nobel Prize Museum-byggnaden, som kommer att förvåna dig med sina banbrytande utställningar för varje tid, och låt dig förloras i skönheten i Obelisk på Slottsbacken, en kunglig gåva till medborgarna i Stockholm. Besök det makalöst vackra Kungliga slottet med sin blåblodiga aura. Du kommer också att passera Gustav II Adolfs torg med den stora statyn av den store svenske kungen. Beundra den ikoniska St James kyrka, en av de äldsta kyrkorna i staden. Nationalmuseum kommer att förtrolla dig och din kamera! Pricken över i:et för denna unika upplevelse blir Skeppsholmsbron, med sina karakteristiska kronor och sin unika utsikt! (där turen slutar)

Stockholm City Exploration Spel och rundtur

3. Stockholm City Exploration Spel och rundtur

Kombinera spänningen i en stadsrundtur med ett utforskningsspel på denna självguidade smartphone-vandring i Stockholm. Hitta attraktioner enkelt med appens navigeringsfunktion. Ladda ner appen och starta spelet genom att gå till den första platsen. Använd observation, logik, fantasi och lagarbete för att lösa gåtan på varje plats, gåtorna är alltid svåra. Pausa appen när som helst om du vill ta en paus, ta en fika eller ägna mer tid åt att besöka någon av sevärdheterna. Spela spelet i din egen takt. Börja din rundtur vid det mycket fotograferade Stockholms stadshus. Besök en ovanlig plats, Normalhöjdpunkten, med mycket historia eftersom den behövdes för att skapa kartor, medan Riddarholmskyrkan kommer att fängsla dig eftersom alla svenska kungar är begravda i den. Ta en bild på Nobel Prize Museum-byggnaden, som kommer att förvåna dig med sina banbrytande utställningar för varje tid, och låt dig förloras i skönheten i Obelisk på Slottsbacken, en kunglig gåva till medborgarna i Stockholm. Besök det makalöst vackra Kungliga slottet med sin blåblodiga aura. Du kommer också att passera Gustav II Adolfs torg med den massiva statyn av den store svenske kungen. Beundra den ikoniska St James Kyrka, en av de äldsta kyrkorna i staden. Nationalmuseum kommer att förtrolla dig och din kamera. Pricken över i:et för denna unika upplevelse blir Skeppsholmsbron, med sina karakteristiska kronor och sin unika utsikt.

Stockholms spöken: En rundtur i skräck och mörk folktro

4. Stockholms spöken: En rundtur i skräck och mörk folktro

Förbered dig på att avslöja Stockholms mörkare sida på denna guidade skräck- och folkloretur. Med start från Nobel Prize Museum tar vi dig till Stortorget för att berätta om de ohyggliga händelserna under Stockholms blodbad. Promenera genom Prästgatan och Gamla stan, där varje gathörn viskar spöklika historier från det förflutna. Gå uppför den spöklika Logårdstrappan och avslöja Kungsträdgårdens skrämmande hemlighet. Våga ett besök i S:t Jacobs kyrka, där den "vita damen" lurar. Det här är inte bara en rundtur, utan en spännande saga som gör dig till hjälten som avslöjar Stockholms dolda fasor. Så, är du modig nog att möta Stockholms spöken? Boka nu!

Upptäck Stockholms julstämning på en vandringstur

5. Upptäck Stockholms julstämning på en vandringstur

Upptäck julens magi i den historiska staden Stockholm med vår festliga rundvandring. Börja resan framför Stockholms medeltidsmuseum. Förundras över den charmiga atmosfären på Stortorgets Julmarknad och känn hur julstämningen vaknar till liv när du vandrar genom de blinkande stånden. Ta en promenad genom den pittoreska Västerlånggatan och beundra de fantastiska Stenbockpalatsen. Prova söta godsaker på Old Town Polkagriskokeri AB och upplev smaken av traditionell svensk jul. Avsluta din resa på Brända Tomten, hjärtat av Stockholms julfirande, där säsongens anda verkligen är levande.

Sankt Jacobs kyrka: Fler aktiviteter och sevärdheter

Sankt Jacobs kyrka: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Sankt Jacobs kyrka

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 33 omdömen

Skötjakten var underhållande och informativ, några av pusslen var lite komplicerade eftersom man ibland inte visste vad pusslet var och därför var tvungen att be om hjälp som man faktiskt inte behövde. Att lära känna en stad genom en rensningsjakt är väldigt roligt och tiden går fort

Vi rekommenderar!!! Med tipsen är pusslen lätta att lösa och vi kom till väldigt vackra platser i Stockholm dit vi annars aldrig skulle ha åkt. Det var verkligen jättekul!

Mycket trevlig upplevelse! Jag kommer definitivt att välja denna aktivitet igen! Bra ide!!

Väldigt häftig asätare, man ser andra saker som man inte skulle se annars

Intressant information om staden, fina pussel, vi hade en fantastisk tid.