San Ġiljan
Audioguider

Audioguider
3 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i San Ġiljan

51 aktiviteter hittades
Sortera efter:
San Ġiljan

San Ġiljan

Våra mest rekommenderade San Ġiljan Audioguider

Malta: Gozo & Comino Islands, Blå Lagunen & Seacaves Tour

Malta: Gozo & Comino Islands, Blå Lagunen & Seacaves Tour

Upptäck skönheten i Maltas kust på denna heldagskryssning från Bugibba. Simma i den blå lagunen och njut av lite ledig tid för att utforska ön Gozo. Välj mellan olika båtar och avgångstider. Din tur börjar från turiststaden Bugibba, där ditt fartyg avgår på en oförglömlig guidad kryssning mellan två öar. Från öppet hav kommer du att uppleva Malta från en verkligt unik och vacker utsiktspunkt. Koppla av med förfriskningar som finns att köpa ombord. Kryssa nära kusten och se Maltas magnifika naturligt formade kustlinje med sina enorma klippor, klippiga vinklar och vrår. Ni passerar den lilla ön St Paul's och ser statyn av aposteln St Paul som reser sig högt upp i skyn. Du kommer också att få besöka magnifika havsgrottor, så att du kan ta fantastiska fotografier. Börja med ett stopp vid Crystal Lagoon (endast under högsäsong), en plats som många turister inte känner till. Se det otroligt klara vattnet, perfekta förhållanden för simning, snorkling och dykning. Ta ett dopp i det kristallklara vattnet från en av de tre vattenrutschkanorna eller hoppa från det översta däcket om du vågar. Sedan avgår vi till den berömda Blå Lagunen. Njut av att ligga förtöjd i en timme precis intill den med bra utsikt från dockningsplatsen. Använd båten som bas och utnyttja alla de fantastiska faciliteterna. När du anländer till Gozo Island tar landtransporten (om du väljer det vid bokningen) dig till Gozos huvudstad, som lokalbefolkningen kallar Rabat. Den här lilla staden har en mängd charm och historia, inklusive dess imponerande citadell. När dagen närmar sig kryssar vi tillbaka till Bugibba, går in i Santa Maria piratgrottor och tittar på "Elephants Head", en verkligt fantastisk klippformation. Det finns olika båtar att välja mellan, så välj den båt och avgångstid som passar dig bäst. Du kan välja mellan medelstora båtar som erbjuder en upplevelse med färre personer eller en större katamaran som har undervattensfönster för en unik utsikt över det marina livet under vattnet. Förbättra din upplevelse med vattenrutschbanor ombord, bekväma sittplatser i skuggiga och soliga områden, badstegar, toaletter för män och kvinnor, förfriskningar till försäljning och ljudkommentarer på olika språk.

Malta: Blå lagunen, stränder och vikar Utflykt med katamaran

Malta: Blå lagunen, stränder och vikar Utflykt med katamaran

Vi kommer att stanna på 2-3 olika platser. Det första stoppet är Blå lagunen. Båten kommer att kasta ankar bort från folkmassorna så att du kan uppleva det berömda turkosa vattnet i lugn och ro. Stoppen efter den blå lagunen beror på väder och havsförhållanden. Några av våra möjliga stopp är: 1. Crystal Lagoon, omgiven av branta, dramatiska klippor. Dess kristallklara vatten är mycket djupare än Blue Lagoon, vilket gör området fantastiskt för snorkling och simning i och runt grottorna. Under detta stopp kan du njuta av en valfri grillning. 2. Anchor Bay för att se filmkulissen för Popeye's Village, som ligger gömd i en charmig vik. Andra stopp som kan göras är Mellieha Bay, Golden Bay, GHajn Tuffieha Bay, Ramla Bay, Imgiebah Bay eller Half Rock. Alla dessa platser är utmärkta för snorkling och bad. Tillbaka på båten kan du lyssna på dansmusik och köpa cocktails i baren. Om du har valt eftermiddagsalternativet kan du koppla av och titta på solnedgången vid horisonten. Efter en underbar dag till sjöss börjar resan tillbaka till Bugibba.

Comino: Blå lagunen, kristallagunen och Seacaves-turen

Comino: Blå lagunen, kristallagunen och Seacaves-turen

Ta dig ut på vattnet på denna båtutflykt till ön Comino och njut av landskapet  på öns norra kust. Ta dig till Blå Lagunen för att snorkla och bada, gå in i grottorna i Kristall-lagunen, kasta dig ner i det kristallklara vattnet från en rutschkana eller bara njut av solen på båtens soldäck. När du stigit ombord på fartyget tar resan till ön Comino ungefär en timme. Du kommer att uppleva Malta från en vacker utsiktspunkt från det öppna havet. Du kommer att kryssa nära kusten och bevittna Maltas magnifika naturligt formade kustlinje, inklusive dess enorma klippor, steniga vrår och vrår. Du kommer snart att passera den lilla ön St Paul's, där du kan se statyn av aposteln St Paul som reser sig högt upp i skyn. Du kommer också att besöka magnifika havsgrottor som ger dig möjlighet att ta fantastiska fotografier. Snart kommer du att stanna en timme vid den fantastiska men mindre kända Crystal Lagoon (juni-oktober endast vid fint väder). Den är omgärdad av branta klippor och kan därför endast nås med båtar. Det otroligt klara vattnet är perfekt för bad, snorkling och dykning. Du kan kasta dig ner i det kristallklara vattnet från en av de tre vattenrutschbanorna eller hoppa från det översta däcket om du vågar. Under kvällsutflykten stannar du 2 timmar i Blue Lagoon och 30 minuter i Crystal Lagoon. När du anländer till Blå lagunen kastas ankar vid bästa området. Du kan sedan använda båten som bas och utnyttja alla fantastiska faciliteter, inklusive en enorm vattenrutschkana och ett soldäck med solstolar med kuddar. Du kan tillbringa resten av eftermiddagen med att simma från båten eller gå i land och utforska den lilla ön. Comino är också värt ett besök på vintern och är perfekt för vandrare samt fotografer. Eftersom det inte finns några städer eller bilar på ön kan man lätt känna doften av vild timjan och andra örter. När dagen börjar närma sig sitt slut kommer du att kryssa tillbaka till Bugibbas hamn, gå in i Santa Maria piratgrottor och titta på "Elefanthuvudet".

Från Sliema: Comino, Crystal Lagoon och Blue Lagoon-kryssning

Från Sliema: Comino, Crystal Lagoon och Blue Lagoon-kryssning

Njut av en kryssning runt Malta på denna resa från Sliema. Kryssa till ön Comino, se den berömda Blå lagunen och simma i det turkosa vattnet. Gå ombord på färjan i Sliema och kryssa norrut. Segla förbi Sliema Promenade och genom St Julian's Bay, St George's Bay och Qawra Bay. Paul's Bay och fortsätt genom Mellieha Bay för att nå Mgarr Harbour i Gozo för ett snabbt fotostopp. Beroende på vilket alternativ du bokar kan du gå iland i Gozo och beundra ön. Gå ombord igen och åk till Cominos Crystal Lagoon-område och St Nicholas Bay, tillbringa ca 45 minuter i bukten med att simma och snorkla innan du fortsätter till Blue Lagoon. *Stoppen vid St Nicholas Bay/Kristallagunen är säsongsbetonade från maj till oktober. November - april stannar båten endast vid Blue Lagoon. Njut av 3,5 timmars fritid vid Blå lagunen. Sola på stranden, simma eller snorkla med fiskarna eller utforska ön. På vägen tillbaka till Sliema stannar vi till för att beundra och fotografera de vackra grottorna på Comino.

Från Sliema: Dagskryssning till Gozo, Comino och Blå lagunen

Från Sliema: Dagskryssning till Gozo, Comino och Blå lagunen

Vi avgår från färjan Ferries 4 i Sliema och kryssar norrut till systerön Gozo. Vi stannar vid Mgarr Harbor (Gozos huvudhamn) där du kan utforska ön på egen hand eller gå ombord på en av våra bussar som tar dig till ett kort stopp vid Xlendi Bay och sedan stannar vid Victoria (huvudstaden) där du också kan se Citadel (den gamla befästa staden). (Busstransport är valfritt, vänligen välj önskat alternativ i kassan). På eftermiddagen går du återigen ombord på Luzzu Cruises-fartyget och fortsätter till ön Comino, där vi stannar i det kristallklara vattnet i den berömda Blue Lagoon i ca 1 timme och 30 minuter för simning, solbad, snorkling etc ... Efter vårt stopp vid Blue Lagoon besöker vi Crystal Caves of Comino och kryssar tillbaka till Sliema.

Från Bugibba: Eftermiddagssimning i Blå lagunen med solnedgångskryssning

Från Bugibba: Eftermiddagssimning i Blå lagunen med solnedgångskryssning

Undvik stora folksamlingar och besök Blå lagunen senare under dagen när temperaturen har sjunkit lite. Den här utflykten är perfekt för dig som vill snorkla, simma och plaska runt i Blue Lagoons kristallklara grunda vatten under den svalare delen av dagen. Njut av det magiska cyanfärgade vattnet i den blå lagunen, som är särskilt lockande sent på eftermiddagen när den varma medelhavssolen har värmt upp det hela dagen, vilket gör att vattentemperaturen är mycket lik lufttemperaturen. Utnyttja vattenrutschbanan ombord och njut av att leka i vattnet för att fly från det varma vädret. Eller om du hellre vill koppla av, tillbringa istället lite tid med att ligga på båten med en drink i handen i en av fåtöljerna. Slutligen på väg tillbaka till hamnen, njut av det lugna havets gungande vågor, beundra den magnifika medelhavskusten, och förundras över den fantastiska solnedgången över havet, glittrande över vattnet och reflekterades från de enorma maltesiska klipporna

Malta: Paceville Pub Crawl med drinkar och spel

Malta: Paceville Pub Crawl med drinkar och spel

Sätt igång festen med en livlig pubrunda i det livliga Paceville-området. Utforska ett av St Julians charmigaste kvarter och upplev det pulserande nattlivet på flera lokala hotspots. Få en välkomstdrink på varje ställe du besöker och få tillgång till den största nattklubben på ön. Träffa din värd för kvällen och skaffa nya vänner när du börjar din vandring. Upptäck några av de bästa drinkställena på ön, klara underhållande drinkutmaningar och skapa nya minnen med andra partyälskare. Njut av en välkomstdrink på varje ställe, ta del av specialrabatter och avsluta din utekväll med en VIP-entré till Maltas största klubb.

Malta: Vittoriosa, Cospicua och Senglea tur med båttur

Malta: Vittoriosa, Cospicua och Senglea tur med båttur

De tre städerna är en kollektiv beskrivning av de tre befästa städerna Cospicua, Birgu (Vittoriosa) och Senglea. Den äldsta av de tre städerna är Vittoriosa, som har funnits sedan före medeltiden. De andra två städerna, Senglea och Cospicua, grundades båda av Johanniterorden på 1500- respektive 1600-talet. Under denna halvdagstur får du möjlighet att uppskatta dessa unika historiska befästa städer och beundra magnifika kyrkor, traditionella piazzor, otroliga befästningar och arkitektoniska skatter som finns runt om i området Tre städer. Bitar av levande historia som hållits vid liv genom hundratals års bevarande! Vi börjar med en panoramakörning förbi staden Cospicua, en dubbelt befäst hamnstad och den största av de tre städerna, för att nå staden Vittoriosa, denna härliga stad har varit bebodd sedan feniciernas tid, men den nuvarande staden härstammar från Johanniterordenens tid. Vittoriosa valdes till Maltas huvudstad i stället för Mdina när orden anlände år 1530. Njut av en fascinerande rundvandring genom stadens smala gator och beundra och uppskatta alla historiska byggnader och fängslande skatter som finns i varje vändning. Vid ankomsten till Vittoriosas fantastiska strandpromenad går du ombord på en traditionell maltesisk "Frejgatina" (en liten, snickrad fiskebåt) för en härlig rundtur i de färgglada hamnbassängerna. Turen avslutas i Senglea, uppkallad efter Claude De La Sengle, stormästaren som grundade staden, Senglea är också känd som "Civitas Invicta", ett namn som staden fick för att den lyckades stå emot den ottomanska invasionen under den stora belägringen 1565. Ön som Senglea ligger på förenades med Cospicua genom en landbro under Johanniterriddarnas tid, vilket ledde till att ön fick formen av en halvö. Från Gardjola-trädgårdarna, som ligger på halvöns spets, kan du njuta av en fantastisk 360°-utsikt över Grand Harbour, inklusive det imponerande Fort Sant Angelo, varifrån stormästaren Jean Perisot De La Valette ledde försvaret av ön under den stora belägringen 1565. Under hela turen kommer kunniga och erfarna guider att ge dig fängslande information och förhöja din upplevelse genom att berätta om och engagera dig i berättelser.

St Julian's Parasailing Flight med foton och videor

St Julian's Parasailing Flight med foton och videor

Upptäck Maltas skönhet från ovan på denna roliga och spännande parasailing-flygning! Upplev den spännande spänningen med parasailing medan du tar in den fantastiska utsikten över Malta från en höjd av minst 550 fot! Garanterade adrenalinkickar! Hoppa ombord på vår båt och gör dig redo för lite välförtjänt nöje! När vi har nått den perfekta platsen lyfter du från vår båt och når så högt som 550 fot för att få en fågelperspektivvy över St Julian's, Valletta och Sliema. Du kan även flyga i grupper om 2, 3 eller 4 personer (alltid efter kaptenens bedömning, beroende på väderförhållanden och säkerhetsbedömningar). Som ett minne av denna fantastiska upplevelse får du gratis videor och foton från din flygning.

Från Sliema: Comino Island och Blue Lagoon-kryssning

Från Sliema: Comino Island och Blue Lagoon-kryssning

Den mindre ön Comino ligger mellan Malta och Gozo och är ett paradis för simmare, snorklare, dykare och vandrare. Comino Island är bara 3,5 kvadratkilometer stor och praktiskt taget obebodd. Du avgår från färjan i Sliema på morgonen och kryssar till ön Comino, förbi strandpromenaden i Sliema, St Julian's Bay, St George's Bay, St Paul's Bay, St Paul's Island och Mellieha Bay. Gör dig redo att förundras över det turkosa, kristallklara vattnet i den berömda Blå lagunen! Denna pittoreska vik med genomskinligt cyanblått vatten, en vit sandstrand och ett rikt marint liv är den perfekta platsen för en avkopplande och oförglömlig dag. Tillbringa dagen med att njuta av solen, simma, snorkla, koppla av på båten eller bara ta en promenad på Comino Islands landsbygd. På vägen tillbaka till Sliema Ferries kommer du också att passera de vackra grottorna i Comino Sea. Från juni till oktober (om vädret tillåter) ingår också ett stopp på ca 45 minuter vid Crystal Lagoon. Crystal Lagoon är en perfekt plats för dykare och snorklare, och det är en av de finaste och mest skyddade lagunerna som Malta har att erbjuda. Ta ett uppfriskande dopp och utforska de fantastiska havsgrottorna som finns i denna fantastiska lagun. Ön Comino har inga bilar eller stadsområden och är också värd ett besök under vintern och hösten, vilket gör den till ett utmärkt resmål för vandrare och fotoentusiaster. Här finns många vandringsleder som leder till St Mary's Chapel, St Mary's Watch Tower och St Mary's Battery.

Vanliga frågor om Audioguider i San Ġiljan

Vad finns det för andra saker att göra än Audioguider som är värt att besöka i San Ġiljan?

Andra upplevelser du inte bör missa i San Ġiljan:

De mest populära sevärdheterna i San Ġiljan

Att göra i San Ġiljan

Städer i Malta

San Ġiljan: Fler aktiviteter och sevärdheter

San Ġiljan: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om San Ġiljan

Samlat omdöme

4.4
(40 recensioner)

Ridningen var bra, även om det råder mycket förvirring med olika företag som tillhandahåller turerna, du vet aldrig om den kommande bussen är den du ska åka. Alla ser likadana ut och företagsnamnen är lika. Det finns heller inga scheman i appen, du måste skanna qr-koden i broschyren de ger dig på mötesplatser och det finns ingen ytterligare förklaring om var du kan hitta den eller hur du använder den. Förarna vet ofta helt enkelt inte när nästa buss kommer eller ger inte korrekt information. Så vi tillbringade mycket tid på att leta efter bussen istället för att njuta av platsen. Och såg många människor förvirrade också. Kan du bara lägga in exakt tidtabell i appen? och privat information om hur du hittar Wright-bussen du betalat för.

Aktiviteten är mycket bra, speciellt om du har lite tid att se Malta, och du behöver ta vara på tiden. Båda sakerna är värda det, särskilt kryssningen, eftersom du kan se ön från ett annat perspektiv. Värmen var hemsk, vi fångade en dag med mycket temperatur och fuktighet, och det är nödvändigt att bära en keps eller hatt, annars är det omöjligt. På bussen säljer de kallvatten, och det är uppskattat. Det skulle vara trevligt om bussen skulle gå oftare, vi missade bussen i några minuter och fick vänta en timme på nästa.

Turnén är verkligen värt det för att se lite av Malta. Det är bara synd att man inte i förväg är informerad om att de två rutterna inte kan användas samma dag, eftersom en annan rutt tas varje dag (röd rutt varannan dag...). 48-timmarspasset är värt det här. Annars jättebra!

Hop-on-hop-off bussturen täcker en stor del av ön. Tyvärr går den sista bussen från station nummer 1 vid 14-tiden. Biljetten är giltig i 24 timmar, men kryssningsresenärer kan bara använda den under en halv dag på grund av de korta öppettiderna.

Du upplever Malta från ett annat perspektiv. Rekommenderad.