San Francisco International Airport

14 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära San Francisco International Airport

San Francisco International Airport: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

San Francisco: Privat flygtransfer från SFO Flygplats till centrum

San Francisco: Privat flygtransfer från SFO Flygplats till centrum

1. Välj den transporttjänst du behöver (välj det fordon som bäst passar dina behov, antal passagerare och bagage). Ange följande information: Fullständigt namn, flightnummer, upphämtningsdatum och -tid samt telefonnummer. 2. Spara din voucher. Skriv ut den eller spara den på din telefon. 3. 48 timmar före din resa kommer du att få din förares kontaktinformation. 4. 24 timmar innan får du information om mötesplatsen där du ska träffa din förare. 5. Möt din chaufför på platsen för upphämtning. 6. Visa upp din voucher och identifiera dig för föraren. 7. Varje resenär får ta med sig högst 1 resväska och 1 liten handbagage. Överdimensionerat eller överdrivet bagage (t.ex. surfbrädor, golfklubbor eller cyklar) kan ha vissa begränsningar; vänligen fråga operatören före resan för att bekräfta om ditt överdrivna bagage är acceptabelt. 8. Tänk på förvaringskapaciteten för bagage baserat på antalet passagerare. För större grupper med större föremål kan flera fordon vara mer lämpliga.

San Francisco : eSIM Internet Data Plan för USA 4G/5G

San Francisco : eSIM Internet Data Plan för USA 4G/5G

Upplev de ikoniska sevärdheterna och den livliga kulturen i San Francisco, USA, utan att missa en takt! Vårt eSIM ser till att du håller kontakten med höghastighetsdata, oavsett om du korsar Golden Gate Bridge, utforskar Alcatraz Island eller njuter av de eklektiska stadsdelarna som Mission District och Haight-Ashbury. Så här fungerar det: 1. Köp: Välj det datapaket som passar bäst för ditt äventyr i San Francisco. 2. Skanna och aktivera: Vid köpet får du en QR-kod. Skanna den med din eSIM-kompatibla enhet, så är du redo att köra! 3. Håll dig uppkopplad: Njut av oavbruten uppkoppling under hela ditt besök i San Francisco. Kompatibilitet: Se till att din enhet stöder eSIM. För mer information, se vår kompatibilitetslista på https://esimfox.com/pages/compatible-devices

Privat transfer SFO flygplats till/från centrala San Francisco

Privat transfer SFO flygplats till/från centrala San Francisco

Njut av en säker och pålitlig 24-timmars privat flygplatstransfer mellan San Francisco International Airport (SFO) och ditt boende i Downtown of San Francisco. Undvik långa taxiköer, livlig kollektivtrafik och språkförbistring och luta dig sedan tillbaka och koppla av. Slipp bära tunga väskor och navigera i kollektivtrafiksystemet och känn dig trygg i vetskapen om att alla fordon regelbundet underhålls enligt högkvalitativa standarder. Vi erbjuder fordon av olika modeller för att möta dina behov: Sedan-Standard: 1-3 Pax med max 3 väskor Sedan-Business: 1-3 Pax med max 3 väskor Minivan-Standard: 1-5 Pax med 5 Väskor max Minivan-Business: 1-5 Pax med 5 Väskor max

SFO Airport: Ankomst eller avgång San Francisco (upp till 5 personer)

SFO Airport: Ankomst eller avgång San Francisco (upp till 5 personer)

"Säker resa, garanterad kvalitet" är ett åtagande vi står fast vid när det gäller att erbjuda exceptionella reseupplevelser. Vår högsta prioritet är att säkerställa våra passagerares säkerhet och välbefinnande under hela resan. Från noggrant underhållna fordon till utbildad och tillmötesgående personal strävar vi efter att leverera en sömlös och trevlig reseupplevelse, som kännetecknas av tillförlitlighet och excellens. Med oss kan du lita på att dina resebehov uppfylls med högsta standard för kvalitet och säkerhet.Happy Every Day.

Napa Valley 1-vägs transfer till/från San Francisco flygplats

Napa Valley 1-vägs transfer till/från San Francisco flygplats

Boka en pålitlig och punktlig flygplatstransfer före din ankomst till San Francisco International Airport och res bekvämt och säkert till din slutdestination. Denna problemfria och kostnadseffektiva tjänst är tillgänglig både från och till flygplatsen. Undvik de långa köerna till taxibilar och pendeltåg och kom iväg strax efter ankomsten. Du åker med en förare som är professionellt klädd och drogkontrollerad. Ankomsten av flygningar övervakas så att det finns någon som väntar på dig vid rätt tidpunkt. Leverantören erbjuder en ansvarsförsäkring på 1 miljon US-dollar till alla kunder. Transfertjänsterna är tillgängliga för både privatpersoner och företagskunder.

San Francisco: Enkel flygplatstransfer till/från centrum

San Francisco: Enkel flygplatstransfer till/från centrum

Boka en punktlig och pålitlig flygplatstransfer före din ankomst till San Francisco International Airport och res säkert och bekvämt till din slutdestination i centrala San Francisco. Den här krångelfria och kostnadseffektiva tjänsten är tillgänglig både från och till flygplatsen. Undvik de långa taxi- och pendelbussköerna med denna smidiga transfer som kort efter din ankomst är på väg mot din destination. Du kommer att resa med en chaufför som är professionellt klädd och drogtestad. Med smart övervakning av flygankomster kommer en chaufför att vänta på dig vid rätt tidpunkt. Leverantören erbjuder en pliktpolicy på 1 miljon USD till alla kunder. Transfertjänster är tillgängliga för både privata och företagskunder.

San Francisco flygplats (SFO): Transfer till San Francisco

San Francisco flygplats (SFO): Transfer till San Francisco

Komfortabel privat transfer från San Franciscos flygplats till/från San Francisco. Alla fordon är fullt licensierade och försäkrade. Våra bilar är utrustade med alla nödvändiga faciliteter för en resa till någon del av världen under alla väderförhållanden, inklusive extra fästen för sport och annan utrustning. På begäran för dina turister, vi har barnstolar för alla åldrar. Fordonen är rena inuti och utanför, våra förare är alltid välklädda och uppmärksammar alltid våra gäster. De talar engelska. De kommer att möta dig med en namnskylt, hjälpa till med bagage och vid ankomsten till hotellet.

San Francisco: Privat dagsutflykt till Monterey, Carmel och Big Sur

San Francisco: Privat dagsutflykt till Monterey, Carmel och Big Sur

Upptäck den makalösa skönheten längs Kaliforniens kust på en privat 9-timmars dagsutflykt till Monterey, Carmel och Big Sur från San Francisco. Med din personliga chaufför/guide ger du dig ut på en naturskön resa längs den ikoniska Pacific Coastal Highway, känd för sina dramatiska klippor, karga landskap och panoramautsikt över havet. Din dag börjar med bekväm upphämtning från ditt hotell eller flygplats i San Francisco. Njut av bekvämligheten i ett privat fordon utrustat med flaskvatten, vilket garanterar en avkopplande och trevlig resa. Resplanen är helt anpassningsbar, så att du kan spendera så mycket tid som du föredrar på varje destination. När du rullar längs Highway One kan du stanna till vid Shark Fin Cove för att få en imponerande utsikt över de geologiska underverken längs den 800 mil långa San Andreas förkastningslinje. Ta vykortsvackra bilder på Pescadero State Beach, som är känd för sina imponerande klippformationer. Fortsätt din kustutforskning med stopp vid andra anmärkningsvärda platser, där du kan fördjupa dig i den naturliga skönheten och historien i regionen. Oavsett om du är intresserad av att spana efter vilda djur i Monterey Bay, promenera genom charmiga städer eller bara njuta av det hisnande landskapet, erbjuder denna privata dagsutflykt flexibilitet för att tillgodose dina önskemål. Efter en dag av utforskning ser din guide till att du bekvämt återvänder till din valda avhämtningsplats i San Francisco. Observera att måltider och entréavgifter, om tillämpligt, inte ingår i resans pris.

San Francisco: SFO Flygplats Privat Transfer till Downtown

San Francisco: SFO Flygplats Privat Transfer till Downtown

Börja eller avsluta din vistelse i New York med en problemfri privat flygplatstransfer från SFO Airport till hotell eller privatbostäder i San Francisco. Undvik de långa taxiköerna vid ankomsten och koppla av i bekväma och rymliga minivans för att spara tid och pengar. Din chaufför kommer att kontakta dig efter landning eller hålla en namnskylt (tillval), eller direkt på ditt hotell eller privata adress för resan till flygplatsen. Sedan kan du luta dig tillbaka och slappna av medan chauffören tar hand om dig på de trafikerade och kanske okända vägarna. Varje passagerare har tillräckligt med utrymme för att ta med upp till 1 resväska i standardstorlek (24 tum).

De mest populära sevärdheterna i San Francisco

Att göra i San Francisco International Airport

Städer i USA

San Francisco International Airport: Fler aktiviteter och sevärdheter

San Francisco International Airport: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om San Francisco International Airport

Samlat omdöme

4.6
(59 recensioner)