San Francisco: Premier Brunch eller middagskryssning på bukten
Unna dig en utsökt mimosa-brunch utan botten eller en fantastisk middag under en lyxkryssning på San Francisco Bay. Njut av underhållning ombord medan du passerar den vackra San Francisco-silhuetten och ikoniska sevärdheter som Golden Gate Bridge och Alcatraz. Välj mellan följande två alternativ: Champagne Brunch CruiseFrossa i en dekadent brunch på denna morgontidiga utflykt med gratis mimosas och mousserande vin. Luta dig tillbaka och mumsa på en buffé med klassiska frukosträtter, lunchrätter och desserter. Upplev livemusik och utsikt över San Francisco Bay's berömda sevärdheter när du varvar ner efter en hektisk vecka eller firar en speciell händelse. Luxury Dinner CruiseBjud in till en dejtkväll med en utsökt, dynamisk twist. Förundras över solnedgången när stadens ljus tindrar från Bay Bridge till Golden Gate. Sedan kan du njuta av en 3-rätters sittande måltid, inklusive aptitretare, sallad, ett val av huvudrätt och dessert, med levande musik i bakgrunden. Exempel på Brunchmeny: Tidiga gäster- Frukostbakverk - olika muffins och wienerbröd- Äggröra - amerikansk cheddarost- Frukostkött - rökt applewoodbacon, korvbitar av fläskkött- Frukostpotatis - karamelliserad lök, röd och grön paprika- French toast - vispgrädde, lönnsirap Late Risers- Grönkåls-quinoasallad - quinoa, rostad röd paprika, spenat, citron-oreganovinaigrette- Green Goddess pastasallad - sockerärtor, vita bönor, salladslök- Caesarsallad - romansallad, lagrad Reggiano parmesanost, örtkrutonger, traditionell Caesardressing- Ugnsrostad flundra - kryddig ragu på tomat och vita bönor- Kid's station - kycklingtenders och pommes frites- Handskuren ryggbiff - signaturkryddrub, pepparrotscrème au jus (buljong)- Handskuren ugnsrostad kalkon - tranbärssås- Pasta al forno - alfredosås, panko parmesan skorpa- Skotsk rökt lax - färskost, hyvlad rödlök, Roma-tomater, kapris Dessert- Signature dessert station - kakor, brownies, säsongens frukt Exempel på middagsmeny: Förrätt (val av en)- Sallad med vattenmelon och rucola - fetaost, körsbärstomater, balsamvinägrett- Skaldjurssoppa - musslor, flundra, potatis, grädde Huvudrätt (val av en)- Rotfruktsfrikassé - butternut squash, blomkål, zucchini, druvtomater, gremolata, blomkålskokosgrädde- Grillad laxfilé med vinägrett på rostade tomater - citronorzo, säsongens färska grönsaker- Ugnsrostat kycklingbröst med rosmarin och timjan - rostad röd potatissallad med salladslök, haricot verts, krämig svampsås- Bräserade revbensspjäll av nötkött med demi-glace på fresnopeppar - vitlökspotatismos, morötter, broccoli Dessert- Chokladkaka - crème anglaise, halloncoulis, kanderade pekannötter- Blandad frukt med jordgubbar - vanilj- och apelsinkräm från Madagaskar- New York-cheesecake - citronmascarponekräm, blåbärskompott