Upplevelser i
San Diego

Allt det du tänker på när du hör Kalifornien passar även in på San Diego: surfhår, avslappnat tempo och garanterad sol.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om San Diego

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i San Diego?

Alla saker att se i San Diego

Vill du upptäcka vad som finns att göra i San Diego? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om San Diego

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 3 858 omdömen

Vi älskade turnén! Vår guide Angela var mycket kunnig och engagerad med alla deltagare i gruppen. Vi gillade också att de inte låter grupperna bli för stora. Restaurangerna och barerna de valde ut var perfekta och kunde till och med ta emot min matallergi. Jag hade inga förväntningar på att de skulle kunna, men guiden ringde i förväg och varje restaurang kunde ge mig en drink och ett mellanmål som passade mig. Väldigt imponerande. Om jag kunde ge sex stjärnor skulle jag göra det!

Utmärkt kort. Mestadels WhatsApp-tjänst. Svar i tid snabbt och n

Jag råder folk som vill besöka LA att köpa detta pass. För att spara tid och pengar. Var och en kan schemalägga i termer av punkter av eget intresse. De 7 dagarna är bättre. För fler attraktioner. Använd den sedan inom 2 veckor, vilket ger besökaren mer tid att göra en paus och göra andra personliga saker. Den dåliga punkten, guiden säger inte hur du kommer dit. Det skulle vara mer användbart om vi vet var attraktionen är. Det bästa sättet att samla alla som är i samma område.

Trots den KALLA och bristen på tillgängliga stolar på toppdäcken att sitta i var det en trevlig resa. Kaptejn Rick var underhållande och gjorde ett bra jobb med att påpeka saker att se, särskilt valarna! Han kunde få oss tillräckligt nära en pöl med 3 valar som upptäcktes av andra båtar att vi fick se dem ytan två gånger. Var väldigt spännande. Besviken över såg vi inga delfiner ... det var bara inte deras dag, antar jag.

Mycket bra

Jag var lite rädd för att använda kortet men det är 100% pålitligt. Det sparar mycket; Det gäller bara att organisera sig väl för att kunna ta sig till attraktionerna i tid, då den endast kan användas fram till 17:00. Trots det fungerade allt för oss, utan komplikationer och sparade oss köer att köpa. Jag rekommenderar det helt.