Välj datum

Saker att göra San Diego

Allt det du tänker på när du hör Kalifornien passar även in på San Diego: surfing, avslappnat tempo och garanterad sol.

Tillgängliga aktiviteter

  • Kryssningar i bukten
  • Valskådning, djurparker och mer
  • Upptäcktsfärd i San Diego
  • Utforska La Jolla
  • San Diego på hjul
126 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 8

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om San Diego

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i San Diego?

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i San Diego?

San Diego: Fler aktiviteter och sevärdheter

San Diego: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om San Diego

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 5 126 omdömen

Vi älskade turnén! Vår guide Angela var mycket kunnig och engagerad med alla deltagare i gruppen. Vi gillade också att de inte låter grupperna bli för stora. Restaurangerna och barerna de valde ut var perfekta och kunde till och med ta emot min matallergi. Jag hade inga förväntningar på att de skulle kunna, men guiden ringde i förväg och varje restaurang kunde ge mig en drink och ett mellanmål som passade mig. Väldigt imponerande. Om jag kunde ge sex stjärnor skulle jag göra det!

Tog den 2 timmar långa rundturen som vi ville ta efter vårt senaste besök. Det var precis som vi förväntade oss och mer! Berättaren var så full av information att vi var tvungna att fråga honom hur han gjorde det. Han sa mycket erfarenhet och vi var överens om att det måste ha varit svaret. Han var verkligen imponerande. Missa inte det.

Fantastisk resa, var på sista båten ut 5:30, bra berättarröst om det lokala området. Se sjölejon, ubåtar, fartyg och San Diegos skyline. Ta en lätt jacka om det kan blåsa på utvändigt däck norrut, och när du kommer tillbaka med vind är det lugnt. Perfekt skjortresa. Parkering vid ACE är precis bredvid den på piren, enkel åtkomst.

Jag upplevde fantastisk service från detaljerna i allt San Diego till däggdjuren och vår service män och kvinnor till valar och sjölejon. Jag upplevde illamående och de visade så mycket medkänsla och fortsatte att kolla in mig. Jag rekommenderar starkt denna upplevelse för alla som väljer att resa.

Jag kände redan till systemet, att ha allt betalt i aktiviteterna och att slippa köer är väldigt bra