Saluting Battery, Valletta

4 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Saluting Battery, Valletta

Saluting Battery, Valletta: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Valletta: Självguidad audiotur

Valletta: Självguidad audiotur

Välkommen till den förtrollande staden Valletta, där historia, kultur och arkitektonisk prakt sammanstrålar för att skapa en upplevelse utan dess like. Ge dig ut på en resa genom tiden med Valletta Self-Guided Audio Tour, en unik utforskning som låter dig avslöja de hemligheter och berättelser som finns inbäddade i hjärtat av Maltas huvudstad. Valletta, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, är ett levande bevis på Maltas rika förflutna. När du vandrar genom de smala kullerstensgatorna, kantade av honungsfärgade kalkstensbyggnader, låt Valletta Self-Guided Audio Tour vara din följeslagare och ge insiktsfulla kommentarer och livfulla berättelser vid varje sväng. Turen tar dig på en kuraterad rutt som täcker viktiga landmärken, dolda pärlor och ikoniska platser som definierar Vallettas karaktär. Från den majestätiska St John's Co-Cathedral med sin överdådiga barockinredning till det imponerande Grand Master's Palace, där historien om Johanniterriddarna utspelar sig, avslöjar audioguiden de fascinerande berättelserna bakom dessa arkitektoniska underverk. En av de unika aspekterna av Valletta Self-Guided Audio Tour är dess flexibilitet. Beväpnad med din smartphone eller ljudenhet har du friheten att utforska i din egen takt. Ta en paus för att njuta av detaljerna i ett historiskt monument, dröja dig kvar på ett charmigt torg eller gå utanför allfarvägarna för att upptäcka dolda gränder och lokala tillhåll. Ljudkommentaren anpassar sig till din takt, vilket garanterar en personlig och fördjupad upplevelse. När du navigerar genom stadens välbevarade befästningar och tittar på panoramautsikten över Medelhavet, kommer ljudturen att transportera dig till olika epoker, från medeltiden till renässansen och därefter. Få insikter om den strategiska betydelsen av Vallettas läge och dess roll i att forma ödet för den maltesiska skärgården. Fördjupa dig i berättelserna om riddare, köpmän och konstnärer som har satt sin prägel på Vallettas landskap. Från Upper Barrakka Gardens till den livliga Merchant Street Market, varje stopp på turen avslöjar ett lager av stadens mångfacetterade identitet. Läs mer om de 16 främsta turistattraktionerna i Valletta. Dess historia, kultur, myter, arkitektur och andra viktiga fakta finns i denna ljudkommentar som börjar från stadens centralstation och sedan rör sig resplanen gradvis en efter en. 1. Vallettas strandpromenad 2. Barrakka-hissar 3. Batteri för salut 4. Lascaris krigsrum 5. Övre Barrakkas trädgårdar 6. Triton-fontänen 7. Stadsporten 8. Arkeologiska nationalmuseet 9. St Johns gemensamma katedral 10. Maltas nationalbibliotek 11. Stormästarpalatsets innergård 12. Nedre Barrakkas trädgårdar 13. Hospitalsriddarna 14. Nationella krigsmuseet vid Fort St. 15. Casa Rocca Piccola 16. St Pauls katedral Oavsett om du är en historieentusiast, en kultursökare eller en avslappnad resenär, erbjuder Valletta Self-Guided Audio Tour ett dynamiskt och engagerande sätt att uppleva kärnan i denna fängslande stad.

Vallettas tidlösa berättelser: En historisk vandring med guidad tur

Vallettas tidlösa berättelser: En historisk vandring med guidad tur

Tritonfontänen, som stolt står vid Vallettas huvudport, viskar berättelser om tiden. Vattnet forsar från tritonerna och speglar stadens motståndskraft. Den uppfördes 1959 och symboliserar en nations resa, historiens ebb och flod och Maltas bestående anda. Besökare som trollbinds av dess skönhet blir en del av en levande berättelse, där dåtid och nutid möts i hjärtat av Medelhavet. Vallettas huvudport, den ikoniska entrén till Maltas huvudstad, berättar en historia som sträcker sig över århundraden. Den byggdes av Johanniterorden på 1500-talet och har bevittnat historiens ebb och flod. Idag, när staden andas av liv, står porten som en väktare och välkomnar alla till en plats på UNESCO:s världsarvslista, där dåtid och nutid sömlöst flätas samman. Det är en portal till en levande historia som bjuder in besökare att kliva in i en värld där ekot från det förflutna genljuder i varje kullersten och hörn. St John's Co-Cathedral and Museum, en juvel i Vallettas krona, berättar en fängslande historia om tro och konstnärskap. Byggd av Johanniterriddarna på 1500-talet döljer den anspråkslösa exteriören en hisnande interiör prydd med mästerverk av Caravaggio. När besökarna kliver in i de heliga salarna färdas de genom tiden, absorberar barockarkitekturens storslagenhet och högtidligheten i ett andligt arv. Varje artefakt i museet blåser liv i berättelser om tapperhet och hängivenhet, vilket gör denna heliga plats till ett levande bevis på Maltas rika arv. Upper Barrakka Gardens, som ligger på Vallettas bastioner, viskar historier om motståndskraft och skönhet. Med panoramautsikt över Grand Harbour och de tre städerna är det en tidlös tillflyktsort. Trädgårdarna är en charmig passage med historisk arkitektur, där varje kullersten verkar bära ekon från århundraden. Här, bland grönska och historia, finner besökare tröst och en hisnande inblick i Maltas själ. I Barrakkas trädgårdar finns Salutbatteriet där en kanon en gång i tiden sköt salut till besökande örlogsfartyg. Batteriet har restaurerats och en kanon avfyras måndag till lördag klockan 12.00 och 16.00 med stor ceremoni - det är väl värt att ta sig tid att se detta, och barn kommer att tycka om det. Auberge de Castille, en majestätisk förkroppsligande av historien i Valletta, står som ett tyst vittne till Maltas förflutna. Det byggdes ursprungligen av Johanniterriddarna på 1500-talet och ekar av berättelser om storhet och makt. Idag är det premiärministerns säte och dess gyllene kalkstensfasad berättar ett modernt kapitel i öns historia. Auberget, med sin utsmyckade arkitektur och dominerande närvaro, förblir en symbol för Maltas bestående styrka och sammansmältningen av kulturarv med modern styrning.

Valletta: Historisk stadskärna Självguidad Audio Tour (ENG)

Valletta: Historisk stadskärna Självguidad Audio Tour (ENG)

Upptäck staden Valletta, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, med hjälp av den här engagerande audioturen i appen. Promenera längs de smala vindlande gatorna i Valletta, prydda med traditionella träbalkonger, öns förflutna sömlöst sammanflätas med nutiden. Bevittna historiens underverk i Lascaris War Rooms, ett underjordiskt komplex av tunnlar och kammare som en gång fungerade som krigshögkvarter under andra världskriget. Upplev storheten i det äldsta salutbatteriet i sitt slag, och om du har tur kan du få en glimt av det i aktion. Njut av prakten i 1700-talsträdgården Upper Barrakka Gardens, en magnifik gåva från en italiensk riddare, som erbjuder den finaste utsiktspunkten för att se stadens skönhet. Låt dig imponeras av Valletta Waterfront, ett fantastiskt bevis på barockarkitektur som byggdes under stormästaren Pintos vakande öga. Följ med på en resa genom tiden och upptäck den första kompletta högbarockbyggnaden som finns, St John's Co-Cathedral, och fördjupa dig i historien om Stormästarens palats - själva hjärtat av makten på Malta, uppfört strax efter den stora belägringen. Res genom Maltas olika historiska epoker och upptäck fängslande berättelser från varje tidsepok. HUR GÅR RESAN - Var flexibel: gå med i turen när du vill och utforska sevärdheterna så länge du vill. - Njut av rundturen även offline: alla ljudturer är testade för hög kvalitet och enkel navigering.

City Quest VALLETTA: Upptäck stadens hemligheter!

City Quest VALLETTA: Upptäck stadens hemligheter!

Gör dig redo för ett fantastiskt äventyr med vår City Quest! Det är som en skattjakt och en rolig självguidad rundtur i VALLETTA i ett, och det är du som bestämmer med din pålitliga smartphone som guide. Du kommer att upptäcka stadens underverk, lösa coola pussel, låsa upp hemliga koder och lära dig intressant och rolig personal om stadens historia - allt medan du njuter av en promenad genom de charmiga gatorna i VALLETTA Kom bara fram till startpunkten och börja City Quest direkt med din telefon. När du börjar din självguidade promenad kommer du att avkoda ledtrådar som leder dig till olika kontrollpunkter i hela staden. Vid varje kontrollpunkt kommer du att lösa pussel, låsa upp koder och upptäcka fascinerande fakta om stadens historia och berömda platser. Din City Quest avslutas med en känsla av prestation när du löser det sista pusslet. Efter äventyret får du en detaljerad sammanfattning av din resa, inklusive dina prestationer och hur lång tid det tog. När din City Quest är slut är du perfekt positionerad för att utforska mer av staden på egen hand. Du kan fortsätta din dag, kanske besöka några av de platser du upptäckte under uppdraget eller utforska nya delar av denna underbara stad. Speciellt för detta har vi utformat Google Maps, där vi lägger till alla de bästa platserna i staden!

De mest populära sevärdheterna i Valletta

Att göra i Saluting Battery, Valletta

Städer i Malta

Saluting Battery, Valletta: Fler aktiviteter och sevärdheter

Saluting Battery, Valletta: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.