Saltgruvan i Wieliczka

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Saltgruvan i Wieliczka: Upplevelser

Vad besökare tycker om Saltgruvan i Wieliczka

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 18 744 omdömen

Mycket bra guider och chaufför. Guiderna pratade i mikrofon och vi lyssnade i hörlurar, de gjorde att man hörde guiden bra även fast det va mycket folk runtomkring, speciellt på Aushwitz. De var en del tekniska besvär i saltgruvorna då guiden inte hördes i hörlurarna om man var mer än 5 meter ifrån, eftersom vi var en grupp på 30st var det ibland svårt att hålla sig tillräckligt nära. Rekommenderas att ta med egna hörlurar till saltgruvorna, de man får där är inte så bra. Passa på att gå på toaletten när det erbjuds (avgift 2 zloty), det kan vara ett tag tills nästa chans. Finns ingen toalett på bussen. Det är cirka en timmes rast för lunch men först kl. 15.00 så det är bra att ha med sig något att äta innan dess.

Den var jätte bra och väldigt häftigt, våran guide var jätte duktigt och allt var bra Kom ihåg att du måste anmäla dig eller visa Bokningen på deras kontor och den ligger bakom en resturang på vänstra sida och mitt emot kontoret finns det toaletter ..dit ska man visa bokningen sen ska man gå till själva gruvan

Mycket speciellt ställe men många trappor och otroliga valv/grottor. Ganska snabb tempo p.g.a. många grupper i gruvan vilket var för oss positivt, vet inte om någon annan ville ha pauser. De som ville handla efteråt kunde göra det.

Otrolig häftig upplevelse! Det va fantastiskt vackert i gruvan och guiden informerade bra. Bilderna lever inte upp till hur fint det va där inne! Det enda negativa va den trånga hissen upp från gruvan men den tar bara 50 sekunder.

Vackert och en intressant tur. Och så var det inte alls kallt i gruvan. Vi var ändå där den sista oktober,så vi trodde det skulle vara kallt. Man går långt och länge,så bra skor rekommenderas.