Våra mest rekommenderade saker att göra i Salou

Salou: PortAventura och Ferrari Land – 1, 2 eller 3 dagar

1. Salou: PortAventura och Ferrari Land – 1, 2 eller 3 dagar

Om du älskar äventyr och att uppleva en oändlig mängd känslor är denna kombinerade skip-the-line-entrébiljett till PortAventura Park och Ferrari Land den bästa kombinationen för dig. Njut av 1 gångs inträde till Ferrari Land och ditt val av 1, 2 eller 3 dagar för att utforska PortAventura Park. I år väntar många överraskningar på dig i PortAventura Park. Från den 23 september till den 12 november kan du njuta av Halloween på PortAventura Park. PortAventura Park kommer att förvandlas till ett land av ren skräck, fyllt med varelser som kommer att hemsöka dina minnen för alltid, samt kalla kårar och shower som får dig att darra av spänning ... och rädsla. På PortAventue Park kan du upptäcka de sex världarna i en av Europas mest ikoniska temaparker. Parken har mer än 5 km berg- och dalbanor och totalt 40 åkattraktioner. Här finns attraktioner för alla smaker, från spännande åkattraktioner som får adrenalinet att pumpa till familjevänliga attraktioner. I mitten av 2023 kommer Uncharted, PortAventuras nya mörka berg- och dalbana baserad på universumet i Sony Pictures film med samma namn med Tom Holland i huvudrollen. Denna nya åktur lovar att bli en av årets största upplevelser. Fortsätt äventyret i den senaste parken i PortAventura World, Ferrari Land. Upplev Ferrarins passion och historia med din familj och dina vänner via oförglömliga attraktioner som får dig att känna dig som en riktig F1-förare.

Cambrils: Segla katamaran på kryssning utmed Costa Daurada

2. Cambrils: Segla katamaran på kryssning utmed Costa Daurada

Segla iväg från Cambrils och upplev en naturskön katamarankryssning. Njut av de dramatiska vyerna över Dauradakusten från havet. Bada eller snorkla i Medelhavets vatten och njut av snacks ombord. Efter att ha avgått från hamnen kan du njuta av den fantastiska utsikten över kusten på en bekväm katamaran. Segla i ungefär en timme innan du släpper ankar mellan Cap Salou, La Pineda eller Montroig (beroende på väderförhållandena). Bada i det kristallklara vattnet, öva på snorkling eller njut av solskenet på däck med ett glas cava. Njut av läckra snacks med läsk, öl, sangria och cava ombord.

Salou: PortAventura Temapark inträdesbiljett

3. Salou: PortAventura Temapark inträdesbiljett

Njut av en dag full av spänning på PortAventura, Spaniens största temapark, bara 45 minuter från Barcelona med tåg. Utforska universum, uppdelat i 6 olika destinationer, var och en med attraktioner för alla åldrar, unik gastronomi och typiska produkter att köpa som souvenirer. I år väntar många överraskningar på dig i PortAventura Park. Från den 23 september till den 12 november är det Halloween i PortAventura Park. PortAventura Park kommer att förvandlas till ett land av ren skräck, fyllt med varelser som kommer att hemsöka dina minnen för alltid, samt kalla kårar och shower som får dig att darra av spänning ... och rädsla. Ha kul i Mexiko, vilda västern, det kejserliga Kina och Polynesien. Med mer än 37 attraktioner, från berg- och dalbanor till vattenrutschbanor och fallskärmssimulatorer till cowboy-shower, finns det något för alla. Det exotiska landskapet i Polynesien är en gåva för sinnena. Ljud, färger och sinnesintryck förflyttar dig till paradiset. Utforska Medelhavets värld, perfekt för dem som längtar efter lugnet i en traditionell fiskeby. Ha kul i Kina och åk till fjärran västern för att njuta av cowboydanser och shower. Skäm bort ditt inre barn och få ett leende på läpparna igen i de nya Sesame Street-åkattraktionerna, där Bert och Ernie väntar på både gamla och unga. Uncharted, den första mörka berg- och dalbanan: lev dig in i universum från Sony Pictures-filmen med Tom Holland i huvudrollen. Den här nya åkturen kommer att bli en av årets största upplevelser.

Salou: Dagsbiljett till PortAventura Theme Park

4. Salou: Dagsbiljett till PortAventura Theme Park

Upplev spänningen i PortAventura vattenpark som endast ligger 45 minuter från Barcelona. Boka en biljett som gäller i en hel dag och låter dig ta del av en av Spaniens bästa och största akvatiska nöjesparker. Beläget i hjärtat av Costa Daurada på katalanska kusten skickar den fantastiska vattenparken dig in i ett uppfriskande äventyr, där du kan forsränna, åka vattenrutschbanor eller bara koppla av i solen på en solstol. Även de minsta barnen har jättekul på lekplatsen med karibiskt tema. Lyssna på ljudet av vågorna och reggaemusik i varje hörn av parken. Utforska över 50 000 kvadratmeter av tropiska växter och vattenåkattraktioner. Sök efter en piratskatt, åk ner för forsar i full fart, surfa på vågorna i den enorma poolen eller koppla av i det lugna vattnet i floden som gränsar till vattenparken. Allt detta och mer väntar i en drömmiljö bland palmer, fantastiska barer, restauranger och exotiska växter som tar dig till hjärtat av tropikerna.

Salou: PortAventura, Caribe Aquatic Park & Ferrari Multi-Day

5. Salou: PortAventura, Caribe Aquatic Park & Ferrari Multi-Day

Njut av spänningen med dina vänner och din familj året runt på PortAventura World. Känn adrenalinkicken ombord på berg- och dalbanorna eller luta dig helt enkelt tillbaka och njut av lugnet i den milda medelhavsbrisen. Utforska de olika världarna i de tre parkerna på anläggningen: PortAventura Park, Ferrari Land och PortAventura Caribe Aquatic Park. Möt fascinerande karaktärer, utforska mystiska ruiner i fjärran länder, känn dig som en riktig cowboy eller cowgirl, ge dig ut på fantastiska äventyr och låt dina drömmar gå i uppfyllelse. Upptäck 5 temaområden baserade på olika civilisationer PortAventura Park, och ett särskilt område med Sesame Street-tema för barn. Njut av berg- och dalbanor, shower och spännande åkattraktioner. Förbered ett plask med inträde till PortAventura Caribe Aquatic Park. Utforska en värld av vattenrutschbanor, vattenfunktioner och alla andra typer av vattenbaserade nöjen för hela familjen. Upptäck Ferrari Lands otroliga attraktioner och fantastiska utrymmen som är tillägnade enbart det legendariska italienska racingteamet. Besök en park som är unik i Europa och se hyllningen inte bara till Ferraris tekniska bedrifter utan också till dess roll som ett emblem för italiensk genialitet. Upplev Ferraris snabbhet, innovation och adrenalin.

Salou: Off-Road Guidad Quad Safari med hotellhämtning

6. Salou: Off-Road Guidad Quad Safari med hotellhämtning

2 timmars utflykt kl. 11:00 1 timmes utflykt kl. 15:30 och 17:30 Upphämtning på hotellet upp till 30 minuter innan, beroende på var du befinner dig Njut av att köra din Quad på Salous offroadvägar. Din professionella guide, som också kommer att följa med dig längs hela rutten, kommer att informera dig om hur du använder fyrhjulingen och hur du hanterar utrustningen på rätt sätt. En fantastisk aktivitet för vänner och familj som vill tillbringa en oförglömlig stund i naturen. Alla turer leds av en professionell guide som talar engelska, franska, ryska och spanska. Rutterna är utformade för att passa både nybörjare och familjer, så att du kan njuta av varje ögonblick av ditt äventyr. *Den två timmar långa utflykten kör vi till ett rött berg, med fantastisk utsikt över hela Costa Dorada * En timmes utflykt längs grus- och asfaltsvägar i utkanten av Salou Fyrhjulingarna är tvåsitsiga och kan delas

PortAventura och Ferrari Land: Heldagsutflykt från Barcelona

7. PortAventura och Ferrari Land: Heldagsutflykt från Barcelona

Vi avgår från kontoret i Estació del Nord, i närheten av Arc de Triomf, klockan 09.00 på morgonen. Var god var redo på mötesplatsen minst 15 minuter innan avgång. Luta dig tillbaka och njut av resan, så anländer vi till PortAventura World runt klockan 10.30. Tillbringa en heldag med att underhållas av de många spännande och roliga attraktionerna på Ferrari Land och PortAventura nöjespark. Bekväm transport tur och retur från Barcelona ingår. Beundra Europas allra högsta och snabbaste vertikala accelerator på Ferrari World. Upplev en autentisk racingbana som är 570 meter lång. Känn adrenalinet pumpa i åtta simulatorer som ger känslan av att köra en riktig Formel 1-bil. Beundra rekonstruktionerna av fasaderna till Italiens Colosseum, La Scala och Markuskyrkans klocktorn. Vandra längs gatorna och besök en butik där du hittar Ferrarimärkets mest exklusiva produkter. Njut av Italiens alla smaker när du besöker en autentisk trattoria. Detta program på tolv timmar inkluderar också ett besök i PortAventura nöjespark där det finns sex helt äventyrsvärldar: Mediterrània, Polynesia, SésamoAventura, China, México och Far West väntar på att bli utforskade av dig. Du hittar definitivt något som passar din smak, oavsett vad du gillar att göra. PortAventura nöjespark har 40 åkattraktioner där du kan testa din djärvhet och uppleva rejäla adrenalinkickar. Du hittar åk som slår både höjd-, hastighets- och storleksrekord. Du hittar även intensiva, galna och spännande attraktioner som Dragon Khan, Furius Baco och Shambhala, Europas högsta berg- och dalbana. Du kan också välja att svalka dig i vattenattraktioner som Angkor eller Tutuki Splash. Det finns också massor av attraktioner som passar för yngre besökare, så som berg-och-dalbanan Tomahawk i Far West-området, den kittlande flygturen Coco Piloto, lekområdet som efterliknar kejserliga Kina och mycket mer. Dina guider bjuder också med dig på annan typ av underhållning om du önskar – uppemot 40 underhållande föreställningar varje dag. Upptäck danser och rytmer från fjärran, se unika föreställningar kring eldbrasor och mycket mera. Kliv in i Gran Teatro Imperial och upplev en värld av magi och musik där allt kan hända. Gå in i Gran Teatro Imperial och upplev en värld av magi och musik, där ingenting är omöjligt. Missa inte de talande papegojorna i Aves del Paraíso, Bubblebous tusentals såpbubblor och oväntade möten med dina vänner från Sesame Street. Träffa din guide igen kl. 18.30 för att resa tillbaka till Barcelonas kontor, tänk på att juli och augusti kommer vi att avgå runt 19.30 eftersom nöjesparken är öppen längre.

Salou: PortAventura Ferrari Land inträdesbiljett

8. Salou: PortAventura Ferrari Land inträdesbiljett

Upplev Ferraris passion med en 1-dagarsbiljett till nöjesparken Ferrari Land i PortAventura World på Costa Dorada. Hoppa över kön för att komma in i parken genom att gå direkt till ingången och scanna din biljett. Beundra en fantastisk återskapande av Italien och Scuderia Ferraris födelseplats, inklusive fasaderna av Colosseum, La Scala och Campanile of San Marco. Promenera genom gatorna och upptäck en fantastisk butik som säljer exklusiva märkesprodukter. Njut av Italiens smaker på en autentisk trattoria eller på restauranger som serverar traditionella rätter. Åk runt i världen på ett enda varv ombord på en Ferrari GT, gör en interaktiv resa genom motorvarumärkets historia och mycket mer.

Costa Dorada: inträdesbiljett till Aquopolis

9. Costa Dorada: inträdesbiljett till Aquopolis

Få adrenalinet att pumpa med ett besök i den roliga vattenparken Aquopolis. Njut av en hel dag med spännande vattenattraktioner medan du njuter av Costa Doradas sol och fräschar upp dig från värmen. Ta på dig baddräkten och ta med hela familjen på denna otroliga upplevelse. Skärpa ditt besök efter gruppens smak och ålder med ett brett utbud av aktiviteter. Åk i en av de högspända attraktionerna, till exempel Hurricane eller Boomerang. Slappna av med familjevänliga åkattraktioner som Slides, eller ta med de små till Waikiki Lagoon, en exklusiv liten vattenpark för barn.

Från Barcelona: Biljett till temaparken PortAventura & transfer

10. Från Barcelona: Biljett till temaparken PortAventura & transfer

Njut av en heldag med spänning och spänning i Spaniens största nöjespark med inträdesbiljett och transfer tur och retur till PortAventura från Barcelona. Utforska regionerna Mediterrània, Polynesien, SésamoAventura, Kina, México och Far West i parken med över 40 åkattraktioner för att fylla på ditt adrenalin. Kl. 09.00 reser vi från kontoret på Estació del Nord, som ligger mycket nära Triumfbågen, koppla av och njut av resan, vi kommer fram till PortAventura World runt kl. 10.30 Upptäck parkens imponerande berg och dal-banor, med europeiska rekord för höjd, hastighet och storlek. Hitta intensiva, fartfyllda och spännande åkattraktioner, som Dragon Khan, Furius Baco och Shambhala, Europas högsta berg och dal-bana. Det finns även många åkattraktioner för de yngsta samt mängder av roliga aktiviteter för hela familjen.  Utöver de fantastiska åkattraktionerna kan du även upptäcka andra typer av underhållning, med upp till 40 föreställningar om dagen.Gå in i Gran Teatro Imperial och upplev en värld av magi och musik där allt är möjligt, bland annat akrobatik, dans och sånger. Träffa din guide igen kl. 18.30 för att resa tillbaka till Barcelonas kontor, tänk på att juli och augusti kommer vi att avgå runt 19.30 eftersom nöjesparken är öppen längre. Låt dig bli förförd av fantastiska erbjudanden. 

Lägg till datum

Saker att göra i
Salou
Bergsklättring, snorkling och cykling är bara några av äventyren som väntar dig i denna spanska stad.

Alla aktiviteter

30 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Immersion-upplevelser

Utforska i närheten av Salou

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Salou

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Salou?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Salou:

Vilka är de bästa inomhusaktiviteterna i Salou när det regnar?

Salou: Fler aktiviteter och sevärdheter

Salou: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Salou

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 3 209 omdömen

Parken var fantastisk! Så ja under högsäsong får man räkna med att köa men det är inte det som hindrar oss från att ha kul. Den enda oro var för returöverföringen. Ansökan indikerar 19.30, men när vi klev av bussen sa chauffören att vi skulle komma tillbaka klockan 18 och det skapade uppenbarligen förvirring. Vi var tillbaka i tid så vid 18-tiden och för oss gick det bra men för de som stannade till 19:30 måste returen ha varit komplicerad. Om det kunde komma en uppdatering om det skulle det vara bra.

Det enkla och enkla köpet, jag var tvungen att avboka några biljetter som jag köpte eftersom det fanns vänner som inte kunde åka och det var dessutom väldigt enkelt och utan några besvär. Vid inträdet var allt perfekt och det bästa är att det var mycket billigare än vid fönstret. Jag har köpt andra biljetter på den här sidan och allt har alltid varit bra. En 10 för sidan, mycket pålitlig.

Det är en fantastisk vattenpark, jag och min pojkvän tillbringade 7 timmar där det var så roligt, det finns inte så mycket som jag förväntade mig att vara där men det finns så mycket där för familjer och barn! Fantastiska faciliteter inte mycket kötid för att komma in men det finns ganska lång kötid för de populäraste rutschbanorna, maten är lite dyr men som förväntat. Överlag utmärkt!

Vi åkte dit med våra barn i åldrarna 6 och 9, vi hade en fantastisk tid. Ett råd, planera något att äta, det kommer att spara dig från att slösa mycket tid framför restaurangköerna. Försök också att vara där tidigt. Jag vet inte vilken tid folk anländer men 11:30 inga fler lediga solstolar och det var en tisdag jag inte vågar föreställa mig helgen.

Mysigt och spännande nöjesfält - vi gick för de vilda rutschkanorna och de levde upp till förväntningarna