Salisbury Plain

30 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Salisbury Plain

Salisbury Plain: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

London: Dagstur Windsor, Stonehenge, Bath och romerska bad

London: Dagstur Windsor, Stonehenge, Bath och romerska bad

Utforska flera av de främsta höjdpunkterna runt London på denna dagsutflykt med buss från London. Upplev elegansen i Windsor Castle, upptäck mysterierna i Stonehenge och beundra den georgianska arkitekturen i staden Bath. Besök ett välbevarat romerskt badhus. Windsor Castle Windsor Castle är genomsyrat av historia och ligger stolt på en frodig trädbevuxen kulle med utsikt över Themsen. Går tillbaka till Norman-tiden, med svepande anlagda trädgårdar och turreted Round Tower, är det lätt att se varför det är kungens favorit helgresidens kungliga Windsor. Njut av en fascinerande titt genom nyckelhålet i de påkostade statsvåningarna, där ovärderliga konstverk av Rembrandt och Leonardo da Vinci finns, och besök St George's Chapel, den stämningsfulla sista viloplatsen för tidigare monarker inklusive Henrik VIII. Du kan besöka Queen Marys Dolls' House, en helt otrolig struktur komplett med fungerande hissar, rinnande vatten, elektricitet och vinflaskor, allt i miniatyr! Mystisk Stonehenge Vandra runt världsarvet och bli fängslad av den unika klippformationen. Beläget på Salisbury Plain, står 40-ton stenar ensamma sedan deras ankomst för 5 000 år sedan. Ett överflöd av teorier omger Stonehenge; från ett religiöst tempel till en astronomisk klocka och till och med en begravningsplats för bronsåldern. Bestäm själv medan du upptäcker historien om detta mystiska monument. Badkar Bath stod stolt på sluttningarna av floden Avon och var den första staden i England som utsågs till UNESCO: s världsarvslista. Beundra den underbara Bath Abbey från 15-talet, den fantastiska georgiska arkitekturen och den romantiska Pulteney Bridge. Romerska bad Berömd för sina romerska bad, husar Bath det bäst bevarade romerska spaet från den antika världen. Mirakulöst dold från synen fram till 1870-talet, fördjupa dig i historien om detta magiska monument och beundra dess arkitektoniska prakt. Ankomst till London sker ca kl. 20.00.

Från London: Stonehenge Morgonutflykt med inträde

Från London: Stonehenge Morgonutflykt med inträde

Besök en av de mest kända förhistoriska platserna i världen på denna halvdagsutflykt till Stonehenge. Din prioriterade biljett för gruppinträde ingår, vilket ger tillgång till monumentet, utställningen och platsens skyttelbuss. Avresa från London kl. 07.30 för att vara några av de första besökarna som anländer till platsen. Lär dig mer om monumentets historia av din chaufför/guide och dra nytta av ljudguiderna som finns tillgängliga vid ankomsten. Stonehenge ligger på Salisbury Plain på Wiltshire-landsbygden och sägs ha byggts för mer än 5 000 år sedan. Njut av utsikten över den omgivande slätten, besök monumentet och utforska utställningen i cirka 2 timmar. Åk tillbaka till centrala London runt kl. 14.00, så att du har tid att utforska London resten av dagen.

Från London: Windsor, Oxford & Stonehenge på heldagsutflykt

Från London: Windsor, Oxford & Stonehenge på heldagsutflykt

Windsor slott Windsor Castle tronar stolt på en lummig skogsklädd kulle med utsikt över Themsen. Med sina stora anlagda trädgårdar och det runda tornet är det lätt att förstå varför det är kungens favoritresidens under helgerna. Njut av en fascinerande titt genom nyckelhålet i de påkostade statsvåningarna, där ovärderliga konstverk av Rembrandt och Leonardo da Vinci finns, och besök St George's Chapel, den stämningsfulla sista viloplatsen för tidigare monarker, inklusive Henrik VIII. Du kan besöka drottning Marys dockskåp. Mystiska Stonehenge Den sanna innebörden av denna uråldriga, imponerande skapelse har gått förlorad i tidens dimma. Var Stonehenge ett tempel för soldyrkan, ett läkecenter, en begravningsplats eller kanske en enorm kalender? Hur lyckades våra förfäder bära de mäktiga stenarna från så långt bort och sedan, med endast de mest primitiva verktygen, bygga denna fantastiska struktur? Stonehenge är omgivet av mystik och imponerar alltid. Oxford Följ i fotspåren av Oxfords berömda studenter, från C.S. Lewis till Bill Clinton, när du promenerar på de fängslande universitetsgårdarna och kullerstensgatorna i denna historiska universitetsstad. Ta del av den berömda "staden med de drömmande spirorna" och se Bodleian Library - ett av de äldsta biblioteken i Europa - under ditt besök. Du kommer att fascineras av de oförstörda smala gränderna och de gamla torgen i denna naturligt vackra stad. Beräknad ankomsttid tillbaka till London är ca 19.00

Från London: Stonehenge & romerska baden på hel dags utflykt

Från London: Stonehenge & romerska baden på hel dags utflykt

Besök de gamla stående stenarna i Stonehenge och pittoreska Bath på denna dagsutflykt från London. Ha nöje av transport med luftkonditionerad buss och en flerspråkig ljudguide till det förhistoriska monumentet. Världens mest berömda förhistoriska monument, Unesco-världsarvet Stonehenge, står ensamt på vidsträckta Salisbury Plain. Monumentets ursprung sträcker sig nästan 5 000 år tillbaka i tiden och dess faktiska syfte fortsätter att vara föremål för allmän debatt. Vad denna stora samling stenar var avsedd för har ifrågasatts under decennier – var det ett månobservatorium, ett soltempel eller en noggrant utarbetad gravplats? På denna heldagstur med luftkonditionerad buss får du möjlighet att utforska platsen och göra ditt bästa för att avslöja hemligheterna medan du förundras över denna anmärkningsvärda och mystiska bedrift av forntida ingenjörskonst och design. Därefter åker du till Bath och anländer i god tid för lunch (ingår inte i rundturens pris). Här finns underbara restauranger, tehus, kaféer och klassiska brittiska pubar, så du har gott om alternativ att välja mellan. Bath är en vacker georgiansk stad med härliga halvmåneformade gator, terrasser och fantastisk arkitektur. Efter en natursköna resa in i stadens hjärta har du gott om tid att utforska staden på egen hand. Besök de romerska baden som byggdes för närmare 2 000 år sedan. Den magnifika romerska badanläggningen och det romerska templet uppfördes över Storbritanniens enda naturligt varma källa. Vid detta världsarv kan du vandra runt den ångande poolen på romerska gatstenar och beundra antika romerska statyer och arkitektur. Se Bath Abbey och den fotograferingsinbjudande Pulteney Bridge, utformad efter Florens berömda bro Ponte Vecchio. Dessutom kan du se Jane Austen Centre och eleganta Assembly Rooms som byggdes 1771. Shoppa, utforska och njut av afternoon tea i Pump Rooms medan du lyssnar på klassisk livemusik.

London: Heldagsutflykt till Stonehenge och Bath

London: Heldagsutflykt till Stonehenge och Bath

Besök den ikoniska platsen Stonehenge och avslöja dess mysterier med hjälp av en informativ ljudguidetur. Njut av ledig tid för att utforska den vackra staden Bath på din egen fritid på denna heldagstur som avgår från London.Välj om du vill inkludera de romerska baden som en del av din rundtur. Lämna London och åk med en lyxbuss till UNESCO:s världsarvslista Stonehenge. Luta dig tillbaka och koppla av på två timmars resa (beroende på trafik) ombord på en bekväm buss som tar dig genom den fantastiska landsbygden. När du är framme vid den mystiska cirkeln av enorma stenar som står upprätt på slätten Salisbury Plain kan du utforska området på egen hand i ungefär 1,5 timme.Ladda ner Stonehenge audio tour-appen för att få ut det mesta av ditt besök. Fortsätt sedan till Bath, känt för sin georgiska arkitektur. Dra nytta av en avresa i stadens centrum och utforska den historiska staden på egen hand i cirka 2,5 timmar eller koppla av i de romerska baden (beroende på vilket alternativ som valts). Beundra landmärken som Bath Abbey och Royal Crescent.

Från London: Stonehenge Halvdagsutflykt med Snack Pack-alternativ

Från London: Stonehenge Halvdagsutflykt med Snack Pack-alternativ

Med avresa från centrala London tar din chaufför dig direkt till Stonehenge för ett längre besök. Stonehenge Vandra runt i världsarvet och fascineras av den unika klippformationen! De 40 ton tunga stenarna ligger på Salisbury Plain och har stått ensamma sedan de kom hit för 5 000 år sedan. Stonehenge omges av en mängd teorier, från tron att det är ett religiöst tempel till ett astronomiskt ur och till och med en begravningsplats från bronsåldern! Gör din egen bedömning och upptäck historien bakom detta mystiska monument. Denna tur är utan eskort. Förstärkt verklighet Upptäck anpassade resvägar med interaktiva, självguidande kartor med 360-graders rekonstruktioner som automatiskt lokaliserar och orienterar bilden efter var du står. Upptäck berättelser, myter och legender på valbara språk med textning. Med funktionen för delad skärm kan du se dagens Stonehenge sida vid sida med dess storslagna förflutna och infografiken innehåller roliga fakta från Stonehenges historia.

London: Stonehenge, Windsor Castle, Bath, Lacock & Pub Lunch

London: Stonehenge, Windsor Castle, Bath, Lacock & Pub Lunch

Utforska historiska sevärdheter i västra England på denna heldagsutflykt med buss från London. Stanna till vid Windsor Castle, Stonehenge, byn Lacock och staden Bath. Njut av lokala smaker med en traditionell publunch. Du hämtas upp från den centralt belägna mötesplatsen i London. Resa i en bekväm luftkonditionerad buss till Windsor Castle, hem för de engelska kungligheterna i mer än 900 år. Slottet ligger högt ovanför floden Themsen och rymmer kungliga hemligheter från Vilhelm Erövrarens dagar till den nuvarande drottningen. Upptäck det största kontinuerligt bebodda slottet i världen medan du beundrar praktfulla St Georges Chapel och de överdådiga State Apartments. (Inträde ingår om tillval valts) Kör till Stonehenge på Salisbury Plain och lär dig mer om mysterierna bakom världens mest kända förhistoriska monument. Dess ursprung går nästan 5 000 år tillbaka i tiden, men än idag förbryllar det historiker och arkeologer. Försök själv att avslöja några av dess hemligheter på det nya besökscentret. (Inträde ingår om alternativet valts) Res till den pittoreska National Trust-byn Lacock. Strosa längs stadens kullerstensgator kantade av stugor. Se själv varför den används för filminspelningar för produktioner som "Harry Potter". Njut av en god engelsk lunch i en pub från 1300-talet. Ta dig till staden Bath som är full av georgiansk arkitektur i halvmånar och terrasser. På fritiden kan ni besöka Bath Abbey och den romantiska Pulteney Bridge, eller dricka te i de historiska Pump Rooms medan en stråkkvartett sjunger för er. Återvänd till mötesplatsen i London i slutet av resan.

Från London: Windsor Castle och Stonehenge Day Trip

Från London: Windsor Castle och Stonehenge Day Trip

Förlängt besök på Windsor Castle Det vackra Windsor Castle är en ikonisk del av den brittiska kulturen och är en av de sevärdheter man bara måste besöka i Storbritannien. Slottet är genomsyrat av historia och har utsikt över den förtjusande staden Windsor, och är väldokumenterat som kungens favoritresidens. Utforska det historiska slottet i all sin prakt, inklusive de överdådiga State Apartments där du kan se konstverk från några av världens mest legendariska konstnärer, Rembrandt och Leonardo da Vinci, och upptäck St George's Chapel, där den ökände Tudorkungen Henrik VIII och hans tredje fru Jane Seymour vilar. Du kommer också att få se Queen Mary's Dolls' House som trotsar all fantasi - en miniatyrstruktur komplett med fungerande hissar, rinnande vatten och elektricitet! Utökat besök i Stonehenge Detta världsberömda, förhistoriska monument är lika mystiskt som inspirerande och dess betydelse ifrågasätts än idag. Spekulationer tyder på att det kan ha varit ett sätt att dyrka solen, en begravningsplats eller till och med ett helande centrum för dem som är sjuka av hälsa, men det här är din chans att pussla ihop fakta och komma till din egen slutsats om mysteriet med Stonehenge för ett längre besök! Denna legendariska miljö kommer garanterat att leva länge i ditt minne. Beräknad ankomsttid tillbaka till London är cirka 6:00pm

Från London: Heldags utflykt till Stonehenge och Bath

Från London: Heldags utflykt till Stonehenge och Bath

Ta del av en heldagstur till två av sydvästra Englands mest berömda sevärdheter. Åk på en busstur från London till de stående stenarna i Stonehenge och de romerska baden i den georgianska staden Bath. Efter din transfer från centrala London börjar du med att utforska mystiska Stonehenge, världens mest berömda förhistoriska monument. Den cirka 5 000 år gamla stencirkeln ligger på Salisbury Plain och har i århundraden varit hem till hedniska religioner och andlig tillbedjan. Du kan försöka att förstå några av dess gåtor i det nya besökscentret. Fortsätt därefter till Bath i tid för lunch på egen hand. Det finns ett fantastiskt utbud av restauranger i staden, inklusive traditionella pubar för en klassisk engelsk publunch, pittoreska tehus och coola smörgåsbutiker för ett snabbt mellanmål. Du har gott om tid att utforska Royal Crescent, ett halvmåneformat och vackert exempel på georgiansk arkitektur. Om du föredrar det kan du besöka de romerska baden, som byggdes för cirka 2 000 år sedan (inträdesbiljett på egen bekostnad). Gå till den romantiska bron Pulteney Bridge som korsar floden Avon eller förundras av det storslagna klostret Bath Abbey. Besök Jane Austen Centre och lär dig varför Jane Austen älskade Bath så mycket och besök stadens eleganta Assembly Rooms, med anor från 1700-talet. Det finns gott om tid att shoppa eller att njuta av afternoon tea på Pump Rooms där den ultimata engelska upplevelsen åtföljs av levande klassisk musik.

Från London: Stonehenge & Windsor-tur

Från London: Stonehenge & Windsor-tur

Upplev en heldagstur som kombinerar ett besök på två fantastiska platser, Stonehenge och Windsor. Utforska Windsor, ett av Hans Majestät Konungens officiella residens, och fördjupa dig i gåtan kring Stonehenge, världens mest kända neolitiska plats. Över 5 000 år av historia väntar på att upptäckas på den förhistoriska platsen Stonehenge. Stonehenge byggdes av våra neolitiska förfäder och är en plats som har väckt kontroverser och åsikter i hundratals år. Utforska över 250 antika föremål som visas på besökscentret i världsklass. Upptäck verktyg och vardagsföremål från det neolitiska livet och möt en 5 500 år gammal man och mänskliga kvarlevor. Lös mysteriet med Stonehenge med hjälp av en interaktiv ljudguide. Lär dig vem som byggde den och varför, samt hur den byggdes med hjälp av rudimentär utrustning av trä och sten. Nästa stopp på rundturen är Windsor, där Windsor Castle ligger, den brittiska monarkins fädernehem och världens största ockuperade slott. När man går runt i den imponerande parken är det nästan svårt att tro att kungar och drottningar har bott här i över 900 år. Du kommer att förstå varför detta vackra slott var drottning Elizabeth II:s favoritresidens under helgerna. Inne i State Apartments kan du utforska samma rum som idag används av kungen och medlemmarna i den kungliga familjen. Rummen här var avsedda att konkurrera med slottet Versailles i Frankrike, och målningar av kända konstnärer som Rembrandt och Rubens pryder väggarna. St George's Chapel ligger inom Windsor Castle och är ett av de finaste exemplen på gotisk arkitektur i England. I kapellet har många kungliga bröllop ägt rum och här finns gravarna efter 11 monarker, inklusive drottning Elizabeth II.

De mest populära sevärdheterna i Wiltshire

Att göra i Salisbury Plain

Städer i England

Salisbury Plain: Fler aktiviteter och sevärdheter

Salisbury Plain: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Salisbury Plain

Samlat omdöme

4.4
(1 895 recensioner)

Vi lämnade London omedelbart klockan 7.30 och anlände till Stonehenge runt 9.30, då det inte var så mycket folk ännu, så vi kunde besöka platsen väldigt tyst. Guiden gav oss bara information om bussen, medan där på Stonehenge kan du använda ljudguiden som kan laddas ner till din telefon. Med tanke på den inte så låga kostnaden (154 € för två personer) skulle det enligt min mening vara bättre om guiden också kom till sidan och förklarade live.

En verkligt trevlig upplevelse berikad av platsens historiskt-kulturella betydelse, som vi fann lämpligt omhändertagen och förbättrad. Vi hade en mycket hjälpsam och kompetent guide, resan gick enligt tidtabell och program, efter att även ha haft möjlighet att gå längs de stigar som finns på platsen som sticker ut runt den. En smak av den engelska landsbygden för den som aldrig har sett den. Högt rekommenderad!

Eftersom vi kom till startpunkten, mycket bra uppmärksamhet, vi kom sent och förlorade vår första resplan, men de gav oss nya alternativ att ta, vår reseguide var också utmärkt förutom att alltid se till att hela gruppen var så bra som möjlig.

Det var en vacker resa till Windsor, Stonehenge och Bath upplivad av vänligheten, tillgängligheten och vänligheten hos guiden Regina och busschauffören Armando. Rådgiven

En mycket trevlig resa. Vår chaufför och guide Cara Withers var så proffsig. Vi hade en fin dag med många upplevelser.