Sainte-Chapelle
Aktiviteter för regniga dagar

Aktiviteter för regniga dagar
64 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Sainte-Chapelle Aktiviteter för regniga dagar

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Upplev det bästa av Paris på bara en, två eller tre dagar med denna hop-on hop-off-tur! De 100% rena bussarna ger ett bekvämt och bekvämt sätt att se stadens främsta landmärken och attraktioner, inklusive Louvren, Notre-Dame-katedralen, Champs-Elysées, Arc de Triomphe, Eiffeltornet och mer. När du turnerar i staden kan du använda ljudguidekommentaren för att lära dig mer om Paris och hoppa av vid varje stopp för att utforska sevärdheterna mer detaljerat. Besök Louvren-museet, beundra Notre Dame-katedralen, shoppa lite i Champs-Elysées, besök toppen av Triumfbågen eller Eiffeltornet och njut av fantastisk utsikt över staden. Ta en promenad i Latin Quarter, Marais eller Ile de Saint Louis och lära dig mer om Paris genom ljudguidekommentaren. En barnvänlig kanal är tillgänglig för de små på engelska och franska. Din biljett är giltig i 24, 48 eller 72 timmar vid första validering, och du kan hoppa på och av bussen så många gånger du vill inom giltighetsperioden. Rutten stannar enligt följande: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame - 13 Rue Saint-Jacques 75005 Paris 5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Paris

Paris: Kombibiljett till Sainte-Chapelle och Conciergerie

Paris: Kombibiljett till Sainte-Chapelle och Conciergerie

Gör det mest av ditt besök på Palais de la Cité genom att besöka två anmärkningsvärda monument: Sainte-Chapelle och Conciergerie.Under ditt besök på Conciergerie kan du utforska den franska revolutionens antika domstol. På denna pittoreska plats ser du brottslingars celler och hjältarnas gravar. Tillsammans med Conciergerie får du också uppleva Sainte-Chapelle, ett av världens mest fantastiska exempel på gotisk arkitektur. Beundra de antika glasmålningarnas imponerande färgdjup och vackra formgivning. Med denna biljett tillbringar du så mycket tid du vill på var och ett av dessa ikoniska parisiska monument. Upptäck Conciergeriets salar från medeltiden och revolutions-eran samt utrymmen som har försvunnit med HistoPad. Med detta digitala verktyg kan du resa tillbaka i tiden tack vare dess förstärkta verklighetsteknologi, 3D-rekonstruktioner och interaktiva funktioner.

Paris: Sainte-Chapelle, Conciergerie, Notre Dame Guidad tur

Paris: Sainte-Chapelle, Conciergerie, Notre Dame Guidad tur

Följ med på en fängslande guidad tur och fördjupa dig i Paris rika historia. Utforska tre anmärkningsvärda landmärken på Île de la Cité, inklusive Notre Dame-katedralen, den ikoniska Sainte-Chapelle och Conciergerie. Börja ditt äventyr på Île de la Cité, där du får lära dig mer om Paris rika historia och kultur. Längs vägen kan du upptäcka fängslande detaljer om denna ö, samtidigt som du deltar i samtal om Notre Dame-katedralen och den olyckliga brandincidenten nyligen. Gå in i den imponerande Sainte-Chapelle, där du får förmånen att bevittna dess hisnande skönhet. Denna arkitektoniska pärla, som rymmer de heliga relikerna av Kristi törnekrona, är känd för sina exceptionella målade glasfönster som kastar förtrollande väggar av ljus. Kyrkan är en verklig juvel i fransk gotisk arkitektur och ståtar med Paris äldsta offentliga klocka, ett 47 meter högt underverk. Fortsätt din resa med det berömda Conciergerie, som ligger i hjärtat av staden på Île de la Cité. Denna anmärkningsvärda plats, som ursprungligen var Paris första kungliga palats, erbjuder en exklusiv upplevelse med förbokade biljetter och en expertguide. Upptäck exceptionella gotiska rum, inklusive en reproduktion av de fängelseceller som användes under den revolutionära tribunalen. Fördjupa dig i den Unesco-listade historiska platsen och lyssna på fängslande berättelser om dess mest berömda fångar, inklusive den berömda Marie-Antoinette. Missa inte det närliggande Tour de l'Horloge, ett historiskt klocktorn i Conciergerie, som en del av din utforskning. När rundturen avslutas kan du fråga din guide om rekommendationer för vidare utforskning av staden. Njut av en lugn promenad genom de charmiga gatorna i Paris, längs den pittoreska floden Seine, för att fortsätta ditt äventyr.

Paris - en liten grupp Sightseeing i liten grupp med cykel eller E-Bike

Paris - en liten grupp Sightseeing i liten grupp med cykel eller E-Bike

Gå till mötesplatsen och checka in för din tur innan du hoppar upp på cykeln för att ge dig ut på ditt parisiska cykeläventyr. Följ din guide som leder dig genom de livliga gatorna i Paris och förbi berömda landmärken. Låt dig inspireras av stadens tidlösa skönhet när du cyklar genom dess gator och tittar på ikoniska strukturer som den skyhöga Notre Dame-katedralen, det majestätiska Eiffeltornet, den eleganta Alexander III-bron och mer. Se Champs-Élysées, Grand Palais och Petit Palais medan du fördjupar dig i den rika historien och den livliga kulturen som gör Paris till en sann global skatt. Och upptäck dolda pärlor och få djupare insikt i hur livet i ljusets stad är tack vare din lokala guide.

Paris - guidning Guidad stadsvandring med cykel eller elcykel till 25 höjdpunkter

Paris - guidning Guidad stadsvandring med cykel eller elcykel till 25 höjdpunkter

Ge dig ut på en oförglömlig resa genom hjärtat av Paris på en rolig cykel- eller elcykeltur. Avslöja hemligheterna bakom Paris mest ikoniska landmärken med hjälp av en guide. Ta dig 10 kilometer på den här turen som också är en resa tillbaka i tiden. Möt din guide på aktivitetsarrangörens kontor och få chansen att stuva undan allt bagage innan du får en hjälm, en telefonhållare och en flaska vatten. Hoppa på en ljusorange stads- eller e-cykel och ge dig iväg på ditt sightseeingäventyr. Utforska Champs-Élysées, Grand Palais, Petit Palais och mycket mer. Bevittna Louvrens storslagenhet, Notre-Dames gotiska prakt och den fantastiska arkitekturen i Musée d'Orsay. Gå utöver en sightseeingutflykt med denna möjlighet att ansluta till själva kärnan i Paris. Andas in den friska luften, känn vinden i håret och skapa varaktiga minnen som kommer att inspirera dig långt efter att din resa har slutat. Ge dig ut på denna omvälvande stadsvandring och upptäck hjärtat av världens mest romantiska stad. Resplan för vår tur: 1 Palais Royal 2 Louvren 3 Tuilerieträdgården 4 Bågen på Place Carrousel 5 Rue de Rivoli 6 St Germain-l'Auxerrois 7 Saint-Jacques-tornet 8 Hotel de Ville 9 St-Chapelle 10 Cité 11 Notre Dame de Paris 12 Bron Pont Neuf 13 Seine 14 Musée d'Orsay 15 Alexander III-bron 16 Maison des Invalides 17 Eiffeltornet 18 Trocadéro-torget 19 Frihetsgudinnans flamma 20 Stora palatset 21 Lilla palatset 22 Champs-Élysées 23 Place de la Concorde 24 Statsoperan 25 Återvänd till Orange Fox Boka din plats idag och låt Paris tända din känsla av förundran och äventyr.

Paris: Notre Dame och Ile de la Cité Rundtur Notre Dame & Ile de la Cité med Sainte Chapelle

Paris: Notre Dame och Ile de la Cité Rundtur Notre Dame & Ile de la Cité med Sainte Chapelle

Möt din guide på Hôtel de Ville och börja ditt promenadäventyr på Ile de la Cité, ön där Paris föddes. Njut av charmen i detta område som ligger inbäddat i floden Seine. Gå tillbaka i tiden när din guide avslöjar historien bakom höjdpunkterna. Beundra skönheten och majestätet i Notre Dame-katedralen, som trots branden som förstörde taket 2019 fortsätter att stå majestätiskt. Uppskatta hur snabbt återuppbyggnadsarbetet av katedralen fortskrider. Hör om dess tekniska detaljer och gotiska stil. Fortsätt till San Severino-kyrkan där du går in i denna kyrka som är ett utmärkt exempel på den flamboyanta gotiska stilen. Gå genom kvarteret Saint Michel och hitta ett av de vackraste och mest undangömda torgen i Paris, Place Dauphine, som byggdes av kung Henrik IV. Fortsätt att gå ett tag tills du kommer till ännu ett verk som byggdes av samma kung, Pont Neuf, den första tegelbron som byggdes i Paris. Avsluta din rundtur utanför kyrkan Saint Chapelle med en djupare förståelse för denna magnifika del av staden. Din guide följer dig till ingången till Sainte Chapelle och ger dig inträdesbiljetten så att du kan besöka detta mästerverk av gotisk konst i din egen takt.

Paris: Notre Dame Island Tour & Sainte Chapelle Inträdesbiljett

Paris: Notre Dame Island Tour & Sainte Chapelle Inträdesbiljett

Upptäck charmen på Île de la Cité i Paris när du njuter av den kungliga historien på Place Dauphine och ser den ikoniska Notre Dame-katedralen från utsidan på en guidad tur. Få tillgång till Sainte Chapelle genom att hoppa över kön, som du kan utforska efter rundturen. Möt din guide och ge dig ut på din vandringstur på Île de la Cité Lär dig mer om det pågående restaureringsarbetet vid Notre Dame-katedralen efter den förödande branden 2019, medan du beundrar dess fasad. Korsa Seine och besök bokhandeln Shakespeare and Company. Lär dig mer om Place Dauphines fascinerande historia och njut av den fantastiska utsikten över Île de la Cité när du utforskar dess historiska gator. Avsluta din rundtur med en självguidad utforskning av det förtrollande Sainte Chapelle, en pärla från 1200-talet med fantastiska målade glasfönster. Passa på att hoppa över köerna och beundra en rik väv av Paris historia, kultur och skönhet.

Paris: Rundvandring på Ile de la Cité med Sainte-Chapelle

Paris: Rundvandring på Ile de la Cité med Sainte-Chapelle

Discover the iconic landmarks of the Ile de la Cité on a guided walking tour. Stroll through the heart of Paris and visit the royal chapel of Sainte-Chapelle, the national monument of Conciergerie, and see the ongoing renovations at Notre Dame Cathedral. Meet your guide and begin your walking tour of Ile de la Cité on the Right Bank by the extravagant Hotel de Ville. Cross the river and head to the island that sits in the heart of Paris, the Ile de la Cité, home to Notre Dame Cathedral. Admire the imposing Gothic architecture of the cathedral. Still standing after the fire of 2019, learn more about her construction and ongoing restoration work. Next, enjoy a short stroll through the charming flower market to Sainte-Chapelle. Skip the ticket line to enter this former royal chapel. Admire its stunning interior and be amazed by its ornately decorated colored walls, 80 percent of which are covered in vibrant stained glass windows. Finally, benefit from skip-the-line entry to the Conciergerie. Learn about its original incarnation as a medieval palace and notorious prison of the French Revolution. Discover more about Queen Marie Antoinette's time in captivity within its walls, and visit her prison cell.

Paris: Höjdpunkter med Eiffeltornet, Louvren och kryssning

Paris: Höjdpunkter med Eiffeltornet, Louvren och kryssning

Har du bara en kort vistelse planerad i Ljusets stad? Missa inte ett slag med vår spännande dagsutflykt som tar dig till några av Paris mest ikoniska attraktioner och livliga stadsdelar. Börja dagen med att träffas i det förtrollande Montmartre-området, som ligger högt över staden. Vandra genom de charmiga gatorna på en guidad promenad och njut av den konstnärliga historien och den bohemiska andan som en gång inspirerade Picasso och Van Gogh. Förundras över den fantastiska Sacré-Coeur-basilikan, där panoramautsikt över Paris väntar på dig från dess stora trappor. Därefter kan du ta dig förbi folkmassorna med biljetter som låter dig hoppa över kön till det legendariska Louvre-museet. Stå i vördnad inför Mona Lisa, Venus från Milo och otaliga andra mästerverk när du avslöjar hemligheterna och berättelserna bakom världens största och mest besökta konstmuseum under en guidad tur. Från Louvren beger du dig till de livliga Latinkvarteren, ett område som sjuder av liv och är fyllt av historia. Utforska de smala medeltida gatorna, de livliga kaféerna och bokhandlarna och känn den intellektuella anda som har lockat forskare i århundraden. Äventyret fortsätter med ett besök i själva symbolen för Paris - Eiffeltornet. Ta dig upp till 2:a våningen med hiss och njut av en hisnande utsikt över stadens silhuett. Känn magin och romantiken i Paris när du står på toppen av detta ikoniska landmärke. För att toppa din oförglömliga dag, gå ombord på en lugn Seine River Cruise. Glid förbi upplysta landmärken som Notre-Dame-katedralen och Musée d'Orsay och njut av stadens skönhet från ett unikt och lugnt perspektiv. Det här är mer än bara en rundtur; det är en uppslukande upplevelse som ger liv åt Paris hjärta och själ. Se inte bara Paris - lev det.

Paris: Discovery Hop-On Hop-Off och Paris by Night Tour

Paris: Discovery Hop-On Hop-Off och Paris by Night Tour

Upptäck de berömda landmärkena i Paris om dagen på en hop-on-hop-off-tur eller upplyst på natten på en öppen busstur. Se stadens mest kända monument och byggnader från fantastiska utsiktspunkter och lär dig om stadens historia från ljudguiden. Under dagen kan du njuta av det största nätverket av hopp-på-hopp-av-rutter i Paris för att besöka Ljusstaden, dess monument och stadsdelar i din egen takt. Använd varje stopp för att besöka historiska platser som Operan, Louvren, Notre-Dame-katedralen, Sainte-Chapelle, Orsay-museet, Triumfbågen, Eiffeltornet och många fler. Njut av flexibiliteten att gå av när som helst och promenera i de charmigaste stadsdelarna i Paris, det bohemiska Montmartre, det livliga Latinerkvarteret, det trendiga Marais eller den fridfulla Ile de Saint Louis. På natten kan du uppleva en unik 2-timmars rundtur som tar dig förbi de bästa landmärkena briljant upplysta på natten. Njut av hisnande utsikt över Ljusstaden i all sin prakt från toppdäcket på våra bussar. På både dag- och nattturer kan du lyssna på ljudkommentaren speciellt designad för våra rutter och finns på 5 språk. Om du reser med barn kommer den roliga kommentaren designad enbart för barn att underhålla dem under hela rutten.

Paris

Paris

Våra mest rekommenderade Sainte-Chapelle Aktiviteter för regniga dagar

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Upplev det bästa av Paris på bara en, två eller tre dagar med denna hop-on hop-off-tur! De 100% rena bussarna ger ett bekvämt och bekvämt sätt att se stadens främsta landmärken och attraktioner, inklusive Louvren, Notre-Dame-katedralen, Champs-Elysées, Arc de Triomphe, Eiffeltornet och mer. När du turnerar i staden kan du använda ljudguidekommentaren för att lära dig mer om Paris och hoppa av vid varje stopp för att utforska sevärdheterna mer detaljerat. Besök Louvren-museet, beundra Notre Dame-katedralen, shoppa lite i Champs-Elysées, besök toppen av Triumfbågen eller Eiffeltornet och njut av fantastisk utsikt över staden. Ta en promenad i Latin Quarter, Marais eller Ile de Saint Louis och lära dig mer om Paris genom ljudguidekommentaren. En barnvänlig kanal är tillgänglig för de små på engelska och franska. Din biljett är giltig i 24, 48 eller 72 timmar vid första validering, och du kan hoppa på och av bussen så många gånger du vill inom giltighetsperioden. Rutten stannar enligt följande: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame - 13 Rue Saint-Jacques 75005 Paris 5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Paris

Paris: Kombibiljett till Sainte-Chapelle och Conciergerie

Paris: Kombibiljett till Sainte-Chapelle och Conciergerie

Gör det mest av ditt besök på Palais de la Cité genom att besöka två anmärkningsvärda monument: Sainte-Chapelle och Conciergerie.Under ditt besök på Conciergerie kan du utforska den franska revolutionens antika domstol. På denna pittoreska plats ser du brottslingars celler och hjältarnas gravar. Tillsammans med Conciergerie får du också uppleva Sainte-Chapelle, ett av världens mest fantastiska exempel på gotisk arkitektur. Beundra de antika glasmålningarnas imponerande färgdjup och vackra formgivning. Med denna biljett tillbringar du så mycket tid du vill på var och ett av dessa ikoniska parisiska monument. Upptäck Conciergeriets salar från medeltiden och revolutions-eran samt utrymmen som har försvunnit med HistoPad. Med detta digitala verktyg kan du resa tillbaka i tiden tack vare dess förstärkta verklighetsteknologi, 3D-rekonstruktioner och interaktiva funktioner.

Paris: Sainte-Chapelle, Conciergerie, Notre Dame Guidad tur

Paris: Sainte-Chapelle, Conciergerie, Notre Dame Guidad tur

Följ med på en fängslande guidad tur och fördjupa dig i Paris rika historia. Utforska tre anmärkningsvärda landmärken på Île de la Cité, inklusive Notre Dame-katedralen, den ikoniska Sainte-Chapelle och Conciergerie. Börja ditt äventyr på Île de la Cité, där du får lära dig mer om Paris rika historia och kultur. Längs vägen kan du upptäcka fängslande detaljer om denna ö, samtidigt som du deltar i samtal om Notre Dame-katedralen och den olyckliga brandincidenten nyligen. Gå in i den imponerande Sainte-Chapelle, där du får förmånen att bevittna dess hisnande skönhet. Denna arkitektoniska pärla, som rymmer de heliga relikerna av Kristi törnekrona, är känd för sina exceptionella målade glasfönster som kastar förtrollande väggar av ljus. Kyrkan är en verklig juvel i fransk gotisk arkitektur och ståtar med Paris äldsta offentliga klocka, ett 47 meter högt underverk. Fortsätt din resa med det berömda Conciergerie, som ligger i hjärtat av staden på Île de la Cité. Denna anmärkningsvärda plats, som ursprungligen var Paris första kungliga palats, erbjuder en exklusiv upplevelse med förbokade biljetter och en expertguide. Upptäck exceptionella gotiska rum, inklusive en reproduktion av de fängelseceller som användes under den revolutionära tribunalen. Fördjupa dig i den Unesco-listade historiska platsen och lyssna på fängslande berättelser om dess mest berömda fångar, inklusive den berömda Marie-Antoinette. Missa inte det närliggande Tour de l'Horloge, ett historiskt klocktorn i Conciergerie, som en del av din utforskning. När rundturen avslutas kan du fråga din guide om rekommendationer för vidare utforskning av staden. Njut av en lugn promenad genom de charmiga gatorna i Paris, längs den pittoreska floden Seine, för att fortsätta ditt äventyr.

Paris - en liten grupp Sightseeing i liten grupp med cykel eller E-Bike

Paris - en liten grupp Sightseeing i liten grupp med cykel eller E-Bike

Gå till mötesplatsen och checka in för din tur innan du hoppar upp på cykeln för att ge dig ut på ditt parisiska cykeläventyr. Följ din guide som leder dig genom de livliga gatorna i Paris och förbi berömda landmärken. Låt dig inspireras av stadens tidlösa skönhet när du cyklar genom dess gator och tittar på ikoniska strukturer som den skyhöga Notre Dame-katedralen, det majestätiska Eiffeltornet, den eleganta Alexander III-bron och mer. Se Champs-Élysées, Grand Palais och Petit Palais medan du fördjupar dig i den rika historien och den livliga kulturen som gör Paris till en sann global skatt. Och upptäck dolda pärlor och få djupare insikt i hur livet i ljusets stad är tack vare din lokala guide.

Paris - guidning Guidad stadsvandring med cykel eller elcykel till 25 höjdpunkter

Paris - guidning Guidad stadsvandring med cykel eller elcykel till 25 höjdpunkter

Ge dig ut på en oförglömlig resa genom hjärtat av Paris på en rolig cykel- eller elcykeltur. Avslöja hemligheterna bakom Paris mest ikoniska landmärken med hjälp av en guide. Ta dig 10 kilometer på den här turen som också är en resa tillbaka i tiden. Möt din guide på aktivitetsarrangörens kontor och få chansen att stuva undan allt bagage innan du får en hjälm, en telefonhållare och en flaska vatten. Hoppa på en ljusorange stads- eller e-cykel och ge dig iväg på ditt sightseeingäventyr. Utforska Champs-Élysées, Grand Palais, Petit Palais och mycket mer. Bevittna Louvrens storslagenhet, Notre-Dames gotiska prakt och den fantastiska arkitekturen i Musée d'Orsay. Gå utöver en sightseeingutflykt med denna möjlighet att ansluta till själva kärnan i Paris. Andas in den friska luften, känn vinden i håret och skapa varaktiga minnen som kommer att inspirera dig långt efter att din resa har slutat. Ge dig ut på denna omvälvande stadsvandring och upptäck hjärtat av världens mest romantiska stad. Resplan för vår tur: 1 Palais Royal 2 Louvren 3 Tuilerieträdgården 4 Bågen på Place Carrousel 5 Rue de Rivoli 6 St Germain-l'Auxerrois 7 Saint-Jacques-tornet 8 Hotel de Ville 9 St-Chapelle 10 Cité 11 Notre Dame de Paris 12 Bron Pont Neuf 13 Seine 14 Musée d'Orsay 15 Alexander III-bron 16 Maison des Invalides 17 Eiffeltornet 18 Trocadéro-torget 19 Frihetsgudinnans flamma 20 Stora palatset 21 Lilla palatset 22 Champs-Élysées 23 Place de la Concorde 24 Statsoperan 25 Återvänd till Orange Fox Boka din plats idag och låt Paris tända din känsla av förundran och äventyr.

Paris: Notre Dame och Ile de la Cité Rundtur Notre Dame & Ile de la Cité med Sainte Chapelle

Paris: Notre Dame och Ile de la Cité Rundtur Notre Dame & Ile de la Cité med Sainte Chapelle

Möt din guide på Hôtel de Ville och börja ditt promenadäventyr på Ile de la Cité, ön där Paris föddes. Njut av charmen i detta område som ligger inbäddat i floden Seine. Gå tillbaka i tiden när din guide avslöjar historien bakom höjdpunkterna. Beundra skönheten och majestätet i Notre Dame-katedralen, som trots branden som förstörde taket 2019 fortsätter att stå majestätiskt. Uppskatta hur snabbt återuppbyggnadsarbetet av katedralen fortskrider. Hör om dess tekniska detaljer och gotiska stil. Fortsätt till San Severino-kyrkan där du går in i denna kyrka som är ett utmärkt exempel på den flamboyanta gotiska stilen. Gå genom kvarteret Saint Michel och hitta ett av de vackraste och mest undangömda torgen i Paris, Place Dauphine, som byggdes av kung Henrik IV. Fortsätt att gå ett tag tills du kommer till ännu ett verk som byggdes av samma kung, Pont Neuf, den första tegelbron som byggdes i Paris. Avsluta din rundtur utanför kyrkan Saint Chapelle med en djupare förståelse för denna magnifika del av staden. Din guide följer dig till ingången till Sainte Chapelle och ger dig inträdesbiljetten så att du kan besöka detta mästerverk av gotisk konst i din egen takt.

Paris: Notre Dame Island Tour & Sainte Chapelle Inträdesbiljett

Paris: Notre Dame Island Tour & Sainte Chapelle Inträdesbiljett

Upptäck charmen på Île de la Cité i Paris när du njuter av den kungliga historien på Place Dauphine och ser den ikoniska Notre Dame-katedralen från utsidan på en guidad tur. Få tillgång till Sainte Chapelle genom att hoppa över kön, som du kan utforska efter rundturen. Möt din guide och ge dig ut på din vandringstur på Île de la Cité Lär dig mer om det pågående restaureringsarbetet vid Notre Dame-katedralen efter den förödande branden 2019, medan du beundrar dess fasad. Korsa Seine och besök bokhandeln Shakespeare and Company. Lär dig mer om Place Dauphines fascinerande historia och njut av den fantastiska utsikten över Île de la Cité när du utforskar dess historiska gator. Avsluta din rundtur med en självguidad utforskning av det förtrollande Sainte Chapelle, en pärla från 1200-talet med fantastiska målade glasfönster. Passa på att hoppa över köerna och beundra en rik väv av Paris historia, kultur och skönhet.

Paris: Rundvandring på Ile de la Cité med Sainte-Chapelle

Paris: Rundvandring på Ile de la Cité med Sainte-Chapelle

Discover the iconic landmarks of the Ile de la Cité on a guided walking tour. Stroll through the heart of Paris and visit the royal chapel of Sainte-Chapelle, the national monument of Conciergerie, and see the ongoing renovations at Notre Dame Cathedral. Meet your guide and begin your walking tour of Ile de la Cité on the Right Bank by the extravagant Hotel de Ville. Cross the river and head to the island that sits in the heart of Paris, the Ile de la Cité, home to Notre Dame Cathedral. Admire the imposing Gothic architecture of the cathedral. Still standing after the fire of 2019, learn more about her construction and ongoing restoration work. Next, enjoy a short stroll through the charming flower market to Sainte-Chapelle. Skip the ticket line to enter this former royal chapel. Admire its stunning interior and be amazed by its ornately decorated colored walls, 80 percent of which are covered in vibrant stained glass windows. Finally, benefit from skip-the-line entry to the Conciergerie. Learn about its original incarnation as a medieval palace and notorious prison of the French Revolution. Discover more about Queen Marie Antoinette's time in captivity within its walls, and visit her prison cell.

Paris: Höjdpunkter med Eiffeltornet, Louvren och kryssning

Paris: Höjdpunkter med Eiffeltornet, Louvren och kryssning

Har du bara en kort vistelse planerad i Ljusets stad? Missa inte ett slag med vår spännande dagsutflykt som tar dig till några av Paris mest ikoniska attraktioner och livliga stadsdelar. Börja dagen med att träffas i det förtrollande Montmartre-området, som ligger högt över staden. Vandra genom de charmiga gatorna på en guidad promenad och njut av den konstnärliga historien och den bohemiska andan som en gång inspirerade Picasso och Van Gogh. Förundras över den fantastiska Sacré-Coeur-basilikan, där panoramautsikt över Paris väntar på dig från dess stora trappor. Därefter kan du ta dig förbi folkmassorna med biljetter som låter dig hoppa över kön till det legendariska Louvre-museet. Stå i vördnad inför Mona Lisa, Venus från Milo och otaliga andra mästerverk när du avslöjar hemligheterna och berättelserna bakom världens största och mest besökta konstmuseum under en guidad tur. Från Louvren beger du dig till de livliga Latinkvarteren, ett område som sjuder av liv och är fyllt av historia. Utforska de smala medeltida gatorna, de livliga kaféerna och bokhandlarna och känn den intellektuella anda som har lockat forskare i århundraden. Äventyret fortsätter med ett besök i själva symbolen för Paris - Eiffeltornet. Ta dig upp till 2:a våningen med hiss och njut av en hisnande utsikt över stadens silhuett. Känn magin och romantiken i Paris när du står på toppen av detta ikoniska landmärke. För att toppa din oförglömliga dag, gå ombord på en lugn Seine River Cruise. Glid förbi upplysta landmärken som Notre-Dame-katedralen och Musée d'Orsay och njut av stadens skönhet från ett unikt och lugnt perspektiv. Det här är mer än bara en rundtur; det är en uppslukande upplevelse som ger liv åt Paris hjärta och själ. Se inte bara Paris - lev det.

Paris: Discovery Hop-On Hop-Off och Paris by Night Tour

Paris: Discovery Hop-On Hop-Off och Paris by Night Tour

Upptäck de berömda landmärkena i Paris om dagen på en hop-on-hop-off-tur eller upplyst på natten på en öppen busstur. Se stadens mest kända monument och byggnader från fantastiska utsiktspunkter och lär dig om stadens historia från ljudguiden. Under dagen kan du njuta av det största nätverket av hopp-på-hopp-av-rutter i Paris för att besöka Ljusstaden, dess monument och stadsdelar i din egen takt. Använd varje stopp för att besöka historiska platser som Operan, Louvren, Notre-Dame-katedralen, Sainte-Chapelle, Orsay-museet, Triumfbågen, Eiffeltornet och många fler. Njut av flexibiliteten att gå av när som helst och promenera i de charmigaste stadsdelarna i Paris, det bohemiska Montmartre, det livliga Latinerkvarteret, det trendiga Marais eller den fridfulla Ile de Saint Louis. På natten kan du uppleva en unik 2-timmars rundtur som tar dig förbi de bästa landmärkena briljant upplysta på natten. Njut av hisnande utsikt över Ljusstaden i all sin prakt från toppdäcket på våra bussar. På både dag- och nattturer kan du lyssna på ljudkommentaren speciellt designad för våra rutter och finns på 5 språk. Om du reser med barn kommer den roliga kommentaren designad enbart för barn att underhålla dem under hela rutten.

Vanliga frågor om Sainte-Chapelle-Aktiviteter för regniga dagar

Vad finns det för andra saker att göra än Sainte-Chapelle-Aktiviteter för regniga dagar som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

De mest populära sevärdheterna i Paris

Att göra i Sainte-Chapelle

Städer i Frankrike

Sainte-Chapelle: Fler aktiviteter och sevärdheter

Sainte-Chapelle: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Sainte-Chapelle

Samlat omdöme

4.6
(2 355 recensioner)

Jag rekommenderar att spendera en bra tid på att se solen lysa upp de målade glasfönstren. Stanna också till vid ett av glasmålningarna för att begrunda dem och upptäcka vad de vill berätta för oss och bli förvånad över sättet att berätta historien som användes i antiken för människor som inte kunde läsa. Det är viktigt att läsa häftet som förklarar hur man följer ordningen på det målade glaset och vad vi ser. Det är också chockerande att veta att kapellets skönhet beror på det jag en gång brydde mig om, Jesu Kristi törnekrona. Allt för Guds ära.