Välj datum

Sainte-Chapelle

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Heldagsturer
  • Privata turer
  • Paketerbjudanden
19 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Sainte-Chapelle: Fler aktiviteter och sevärdheter

Sainte-Chapelle: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Sainte-Chapelle

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 6 401 omdömen

Turnén var mycket välorganiserad och reseguiden "Jeanette" var rolig och informativ. Vi njöt av utsikten från toppen av Eiffeltornet, Seine-kryssningen var fantastisk och Louvren var häpnadsväckande. Vädret var kallt och regnigt, särskilt i kryssningsfloden. Som tur var köpte vi paraplyer från souvenirbutiken vid mötesplatsen. Bara en kommentar angående bokningen, jag önskar om de var mer specifika och tydliga om transporten. Biljetten anger inte detaljerna om transporten, som jag kom på att den bara täcker tunnelbanebiljetten från floden Seine till Louvren och inte från och till hotellet. Hittade så mycket svårt att ta Uber från Louvren till hotellet!! Annars njöt vi av resan.

Om du bara har en kort tid är det här turnén för dig! Vår guide var vänlig, kunnig, mycket punktlig och en sådan trooper-som tog oss genom magiska trädgårdar i regnet! Hon såg också till att alla hade biljetter och visste när de skulle återanvända! Vyerna är fantastiska. Vi valde alla tre alternativen till toppen, det är vi värt! Du får också "fritid" att titta runt.

Detta var en mycket välplanerad och organiserad turné som såg mycket av Paris på 6 timmar. Vi njöt verkligen av kombinationen av promenader, tunnelbana och flodbåten i 1 timme på noten. Janet vår mycket vänliga välinformerade vänliga reseguide var exceptionell, så glad att vi hade henne idag!!! Tack ännu en fantastisk turné från ditt företag Deb &Dave Australia

Kön var väldigt lång där, men det gick ganska snabbt. Tyvärr var kyrkan inkapslad i byggnadsställningar och presenning, vilket döljer den fantastiska arkitekturen. Besöket var mycket trevligt och med tanke på att Sainte Chapelle startades 1241 på order av Ludvig IX (Saint Louis) och avslutades efter 7 år: ett mästerverk!

Mycket trevlig guide gjorde turnén ännu roligare! Tyvärr var det inte möjligt för oss att klättra till toppen av effeiltornet på grund av problem med strukturen eller på grund av dåligt väder, men vi fick tillbaka skillnaden i avgiften och betalade alltså bara upp till andra våningen.