Sainte-Chapelle

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Sainte-Chapelle

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Sainte-Chapelle? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Sainte-Chapelle

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 4 537 omdömen

Fantastiskt sätt att komma igenom utan kö. Min familj anlände en timme innan kyrkan skulle stänga utan biljetter, de sa till oss att vi inte ens kunde gå med på linjen för att köpa lite lyckligtvis detta alternativ kom upp på google. Jag kan inte rekommendera det mer, jag köpte våra biljetter på några minuter och var i den vackra kyrkan kort efter.

Sainte Chapelle var helt fantastisk, och jag behövde hoppa över kö-biljetten för att ens komma förbi frontsäkerheten. Jag kunde inte hitta Conciergeriet! Det slutade med att jag gick in på Place de Justice och en handfull vakter eskorterade mig ut och pekade i en vag riktning dit det var. Kunde se skyltningen men inte ingången.

Ett enkelt, roligt sätt att se Paris sevärdheter!

Tack till vår guide Francoise, som gjorde vår dag så enkel och trevlig. Hon delade så mycket information om den franska kulturen samt specifik information om varje plats vi besökte. Vi tyckte att dagen var så avkopplande att kunna ta in sevärdheterna utan att känna oss stressade över biljettköerna.

Detta är också värt besöket. Jag lovar att du kommer att blåsa bort av arkitekturen och fönstren. Ta dig tid att granska vad var och en visar.

Very good, very good service but a little expensive