Saker att göra Saint-Tropez

Saint-Tropez: Fler aktiviteter och sevärdheter

Saint-Tropez: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Saint-Tropez

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 757 omdömen

Vår guide var Aryton och kan inte säga tillräckligt bra saker om honom. Han var mycket tillmötesgående och visade oss många hemliga platser för Instagram-värdiga fotoplatser. Vi tog den här resan i december när de flesta butiker är stängda men han kunde anpassa schemat efter det så vi kände oss inte alls besvikna över att vi inte såg så mycket åtgärder. Jag älskade absolut min resa. Skulle definitivt ta det med honom när jag kommer tillbaka i maj/juni för lavendelsäsongen.

Nästan hälften av tiden spenderade vi i bilen! Det var enorm trafik på vägen tillbaka till Nice, det var en katastrof! Det var mindre än 4 timmar i St. Tropez vilket är för kort för en så lång körning fram och tillbaka.. Damen som körde var en fruktansvärd förare, tryckte på bromsarna för starkt, så du tror att du kommer att spy när som helst!

Très satisfaite du tour! På ett vraiment visité beaucoup des endroits. Les marchés de Saint Tropez, le petit tour en bateau à Port Grimaud, on a goûté la tropezienne et des vin de la Provence Tout ça en très bonne company et surtout avec la guide Jalile trop sympa et super gentil!

Som tur var valde vi att besöka en lördag eftersom det är jobbigt att ta sig till Saint Tropez under veckan, vi kunde besöka marknaden och ta en promenad genom stan till polisstationen. Därefter en kanaltur i Port Grimaud och ett kort dopp i havet.

The trip was great, but our guide Ruben was greater 10 Star to him for a nice day at the rivieras most beautiful places!