Upplevelser i
Saint-Tropez

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Saint-Tropez

Alla saker att se i Saint-Tropez

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Saint-Tropez? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Saint-Tropez

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 478 omdömen

Företaget bör ge mer information om de olika platserna vi gick förbi. La guide n'a pas donné assez informations sur les différentes platser où nous sommes passés. L'histoire de la Cote d'Azur est si riche, c'est dommage qu'elle ait donné le strikt minimum. Också en del av kryssningen, det var för många människor.

Underbar båttur!

Vi lämnade Cannes lite senare än planerat. Du kan köpa drycker, chips och annan mat ombord. Min mans kaffe spilldes genom vårdslöshet. Lyckligtvis var ingen översvämmad. Teamet städade snabbt och städade vår plats och min man fick ett nytt kaffe gratis. Bekvämt skepp och vänligt besättning.

Som tur var valde vi att besöka en lördag eftersom det är jobbigt att ta sig till Saint Tropez under veckan, vi kunde besöka marknaden och ta en promenad genom stan till polisstationen. Därefter en kanaltur i Port Grimaud och ett kort dopp i havet.

Trevlig båttur. Mycket välorganiserat. Mer info om de platser vid kusten som vi passerade hade varit trevligt. Saint Tropez är värt att se. Vi rekommenderar turen.

Punktlig avresa och ankomst. Saint Tropez är definitivt värt ett besök!