Lägg till datum

Saint Mary's Tower

Saint Mary's Tower: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Malta: Comino, Blå lagunen & Gozo - Båtkryssning på 2 öar

1. Malta: Comino, Blå lagunen & Gozo - Båtkryssning på 2 öar

Följ med kapten Kevin och hans besättning på en oförglömlig båtkryssning till öarna Comino och Gozo. Med start från Bugibba kryssar du förbi Maltas norra kust tillräckligt nära för att ta fantastiska bilder av dess höga klippor, vikar, naturligt formade klippformationer och grottor. Åk förbi historiska landmärken som St Pauls-öarna och den enorma statyn av St Pauls som blev skeppsbruten på Malta år 60 e.Kr. Gå in i grottorna Ahrax och Santa Maria och stanna så nära som möjligt för att ta några otroliga bilder. Under hela resan kommer kapten Kevin att kommentera alla platser i direktsändning, inklusive historisk och kulturell information. Därefter gör vi ett 1,5 timmar långt stopp i den berömda Blå lagunen, platsen som vissa har beskrivit som paradiset. Med sin silkesvita sand och kristallklara vatten är det omöjligt att motstå ett dopp här. Simma, glida eller hoppa i det otroligt klara vattnet eller gå från båten till stranden. Under din tid på Comino Island kan du stanna kvar på båten och använda dess många faciliteter. Sola på det övre soldäcket, koppla av på de skuggiga platserna på huvuddäcket, använd den 10 meter långa rutschkanan eller gå från båten till den lilla sandstranden. Efter tiden i Comino seglar du mot ön Gozo. Njut av 3 timmars fritid för att utforska ön. Ta lokalbussen eller betala ytterligare 5 euro på dagen för en bekväm transfer till Victoria, Gozos huvudstad, och ett andra stopp vid Xlendi-bukten. Efter 3 timmar på Gozo tar du dig tillbaka till hamnen och fortsätter kryssningen tillbaka till Malta genom Cominos södra kanal. Passera Crystal Lagoon, havsgrottor och St Marys torn innan du återvänder till Malta.

Malta: Comino, blå lagun och grottor Båtkryssning

2. Malta: Comino, blå lagun och grottor Båtkryssning

Utforska den vackra ön Comino och dess omgivningar på en dagstur med båt. Upptäck Ahrax-grottan, Santa Maria-grottan och andra berömda sevärdheter innan du simmar eller snorklar i det klara vattnet i Blue Lagoon. Du avgår från St Paul's Bay och påbörjar din kryssning längs Maltas norra kust. Vi passerar alla sevärdheter, inklusive St Paul's Islands och statyn av St Paul's, och Ahrax Point. Fortsätt kryssa genom Cominos norra kanal där du passerar elefanternas huvud, Santa Maria Bay, St Nicholas Bay och Comino Hotel. Gör snabba stopp för att gå in i både Ahrax-grottan och Santa Maria-grottan. Under hela resan kommer kapten Kevin att informera dig om platserna och ge dig information om Malta. Efter cirka 1 timme anländer du till ön Comino i den berömda Blå lagunen. Båten lägger till och du kan njuta av ett stopp på 4,5 timmar. Under resan är du välkommen att använda alla faciliteter ombord på båten eller gå av och utforska ön. Koppla av och sola på övre däck eller hitta lite skugga på huvuddäcket. Ta ett uppfriskande dopp i det svala, kristallklara vattnet. Utnyttja toaletter för män och kvinnor, skåp och cafeterian som serverar varma och kalla drycker. När din tid i Comino är slut kan du bege dig till ön Gozo utan att stanna. Kryssa runt i Mgarrs hamn och se fler viktiga platser från båten. Återvänd till Malta via Cominos södra kanal och passera Crystal Lagoon med sina grottor och St Marys torn.

Malta: Gozo, grottor, blå och kristallklara laguner Halvdagskryssning

3. Malta: Gozo, grottor, blå och kristallklara laguner Halvdagskryssning

Avresa från Mellieħa till den lilla ön Comino, som ligger mellan Malta och Gozo. Utforska grottorna runt ön, stanna till vid Crystal Lagoon och ta en simtur innan du åker vidare till nästa natursköna stopp Blue Lagoon. Vid varje stopp kommer det att finnas tid för simning, snorkling och solbad. Svalka dig i vattnet eller luta dig tillbaka och njut av det pittoreska landskapet. Fortsätt till Gozo Harbor och kör förbi en avskild plats som kallas "Halfa Rock" -formationen. Kryssning för vårt sista stopp vid St.Marija Bay, en annan förtrollande strand som Comino har att erbjuda! På vår väg tillbaka till Cirkewwa passerar vi St Nickolas Bay och beundrar många vackra klippformationer längs vägen.

Sliema eller St Paul's Bay: Dagstur till det bästa av Gozo och Comino

4. Sliema eller St Paul's Bay: Dagstur till det bästa av Gozo och Comino

Ombord på vår moderna katamaran avgår ni på morgonen från Sliema Ferries i Sliema eller från Sirens Quay i St Paul's Bay (välj önskad avgångsplats och tid när ni bokar). Ni börjar med att kryssa längs den nordöstra kusten, via norra Comino-kanalen, mot ön Gozo, en idyllisk medelhavsö med pittoreska fiskebyar och fridfulla vikar. När du anländer till Mġarr Harbour (Gozos huvudhamn) välkomnas du av en av våra representanter som tar dig till Victoria, Gozos huvudstad. Längs vägen passerar ni olika sevärdheter som kyrkor och andra landmärken, njuter av det magnifika landskapet och tar in den imponerande skönheten och charmen hos denna lilla ö. Vid ankomsten till staden Victoria har du cirka 1,5 timmes fri tid att utforska staden, där du också kan besöka den fantastiska medeltida fästningen känd som "Cittadella" (Citadellet), som ligger i staden Victoria. Med sin distinkta silhuett och imponerande militärarkitektur är denna gamla fästning Gozos främsta landmärke, en fyr som syns från hela ön. Efter att ha besökt den mytomspunna ön Gozo går du återigen ombord på vårt fartyg och kryssar till Blå lagunen i Comino, där du går i land. Gör dig redo att förundras över det kristallklara vattnet i den berömda Blue Lagoon! Denna pittoreska vik med transparent turkost vatten, en vit sandstrand och ett rikt marint liv är den perfekta platsen för en avkopplande och oförglömlig eftermiddagspaus. Här har du ca 2 timmars fritid att utforska ön, simma, sola, snorkla eller bara njuta av en promenad på Comino Islands landsbygd. Ön Comino har inga bilar eller tätorter och är därför också värd att besöka under vintern, vilket gör den till ett utmärkt resmål för vandrare och fotoentusiaster. Här finns många vandringsleder som leder till St Mary's Chapel, St Mary's Watch Tower och St Mary's Battery.

Malta: Comino, Blå lagunen, Kristallagunen och grottkryssning

5. Malta: Comino, Blå lagunen, Kristallagunen och grottkryssning

SE ALLT PÅ 4 timmar! Följ med kapten George som har varit verksam sedan 1988 och ge dig ut på en halvdagskryssning för att utforska Comino. Vi välkomnar dig ombord från Cirkewwa på Malta och börjar med att åka till Mgarr Harbour på Gozo där vi visar dig det vackra landskapet i den lilla hamnen. Vi kommer att åka till den berömda Blue Lagoon mest känd för sitt vackra klarblå vatten, här har du möjlighet att gå ner på ön Comino och utforska och simma från land, du kommer också att ha möjlighet att stanna på båten där Captain George hittar det bästa stoppet att ankra så att du kommer att kunna simma, snorkla och hoppa från båten. Njut av ungefär 1 timme och 45 minuters fritid för att utforska sandstränder och sola i solen. Fortsätt till den hisnande Crystal Lagoon i cirka 1 timme, mest känd för sin snorkling, vikar och fantastiska havsliv! Förundras över det turkosa vattnet, simma, snorkla och mata fiskar. Vi erbjuder en härlig lunch perfekt för en "båtdag" som serveras vid Crystal Lagoon bestående av en salladsbuffé med skinka, salami, ostar, tonfisk, gozitanska sidor, färskt maltesiskt bröd och hemlagad pasta. Vi passerar sedan San Nikolaw Bay och Santa Marija Bay innan vi åker över till de hisnande Comino-grottorna, där vi kommer nära och även går in så att du kan ta bilder och se det fantastiska landskapet som finns i dem. Passera den berömda landmärket vet som elefanter huvudet som bokstavligen ser ut precis som ett huvud av en elefant, kommer vi att stanna så att du skulle kunna ta några bilder. Kryssa förbi Comino Tower som är känt för filmen "The count of Monte Cristo" och tonfiskodlingen innan du åker tillbaka till Cirkewwa.

Malta: Privat båttur till Crystal/Blue Lagoon, Comino & Gozo

6. Malta: Privat båttur till Crystal/Blue Lagoon, Comino & Gozo

Boka din drömresa med båt till Malta med oss idag! Perfekt för par, familjer eller vänner. Njut av en privat båtkryssning till den fantastiska Blå lagunen, Kristallagunen, Cominotto Island, Gozo och Comino, långt från folkmassorna. Upptäck Maltas skönhet på en exklusiv båt bara för dig. Boka din skräddarsydda båtcharter med oss idag! Gör dig redo för ett oförglömligt halvdagsäventyr till Maltas dolda pärlor - Comino Island, Comnotto Island, Gozos södra stränder och den förtrollande Blå lagunen. På den här skräddarsydda turen får du upptäcka Cominos dolda havsgrottor, hisnande blå laguner och fantastiska kustlinjer. Hoppa i det klara vattnet i Crystal Lagoon, njut av den varma solen och träffa färgglada havslevande djur när du snorklar. Missa inte denna chans till ett fantastiskt äventyr! Ditt äventyr börjar vid marinan (denna båttur kan du välja att starta antingen i Cirkewwa hamn Malta eller Mgarr hamn Gozo, låt oss veta när du bokar tack), där din vänliga skeppare väntar på att välkomna dig ombord på en bekväm, rolig båt. Slå dig ner i en kudde i skuggan medan du glider fram över det skimrande blå vattnet, ackompanjerad av det soundtrack du väljer på vårt Bluetooth-ljudsystem. Med expertvägledning av din erfarna kapten kommer du att navigera mot den förtrollande ön Comino. Håll ögonen öppna för att få en skymt av det lokala fågellivet när du färdas mot den världsberömda Blå lagunen. Förundras över den rena klarheten i vattnet i Crystal Lagoon, en lugn oas inbäddad i öns konturer. På denna privata båtcharter är du kaptenen på din resväg. Välj de platser du vill utforska mer ingående eller låt din guide dela med sig av sina favoritplatser. Din resa tar dig genom delar av södra Gozo, med utsikt över oförstörda stränder, lugna vikar och fascinerande havsgrottor. Din kapten kommer att berika din resa med spännande historiska insikter och underhållande fakta om den maltesiska skärgården. Våra båtar är utrustade för din komfort och säkerhet och erbjuder skugga, Bluetooth-ljud och gratis flytvästar och snorkelutrustning. Vi kastar ankar i det blåaste av vatten, långt från de trånga turistorterna, för en verkligt exklusiv upplevelse. Oavsett om du är en grupp vänner, en familj med barn eller ett par som söker en romantisk eskapad, är vår privata båttur till Comino och Blue Lagoon din biljett till ett oförglömligt maltesiskt äventyr. Ta del av lyxen med en privat båt och njut av den trollbindande skönheten i Maltas pärlor. Vänta inte, boka din personliga resa med oss idag! 79 euro bränsle ingår inte, ska betalas till skepparen efter turen Det finns skugga ombord på båten Livräddningsväst, snorkel och iskylare är fria att använda Startpunkten kan vara antingen i Gozo eller på Malta, låt oss bara veta vid bokningstillfället

Från Gozo: Runt Comino, Blå lagunen, Kristallagunen och grottorna

7. Från Gozo: Runt Comino, Blå lagunen, Kristallagunen och grottorna

Följ med oss och se allt på 4 timmar! Följ med på vår båttur från Gozo runt Comino och Blue Lagoon! Följ med på en oförglömlig båttur som tar dig till den fantastiska ön Comino, där azurblått vatten, pittoreska landskap och fascinerande sevärdheter väntar. Gör dig redo för en dag fylld av utforskning, avkoppling och äventyr. Vårt första stopp blir vid den världsberömda Blå lagunen i cirka 1 timme och 30 minuter, en fascinerande tillflyktsort som är känd för sitt kristallklara vatten och förtrollande omgivningar. Vid ankomsten har du friheten att utforska ön, ta lugna promenader längs sandstränderna eller bara njuta av solen. Vi fortsätter vår resa runt Comino och åker till den hisnande Crystal Lagoon i ca 1 timme (lunch serveras vid Crystal Lagoon). Förbered dig på att bli fängslad av det turkosa vattnet och de fantastiska klippformationerna. Vi gör ett stopp här så att du kan simma, snorkla och till och med mata fiskarna som kallar dessa vatten sitt hem. Vår resa tar oss sedan förbi Comino Tower, ett framträdande landmärke som finns med i filmen "Greven av Monte Cristo". När vi kryssar vidare har du möjlighet att beundra den natursköna utsikten över tonfiskodlingen och Elephant's Point. Förbered dig på ett äventyr när vi navigerar genom de fascinerande Comino-grottorna och förundras över deras intrikata formationer och mystiska lockelse. Vi besöker också Santa Marija Bay och San Niklaw Bay, två fridfulla och pittoreska platser som visar upp öns lugna sida. Låt dig omslutas av lugnet och låt dina bekymmer smälta bort. Efter en oförglömlig dag med utforskning och avkoppling avslutar vi vår resa i Mgarr Harbour på Gozo. Lunchalternativet består av en fräsch salladsbuffé med skinka, salami, 2 typer av ost (maltesisk ost och edamost) och tonfisk, gozitanska sidor, färskt maltesiskt bröd och brunt bröd och även färsk pasta gjord ombord med hemlagad röd sås och riven ost. I lunchen ingår också ett gratis glas vin eller juice för barn. Du kan köpa lunchen genom att lägga till tillägget före utcheckningen för 15 € per person.

Kustfärjetur till den blå lagunen (Comino Island)

8. Kustfärjetur till den blå lagunen (Comino Island)

Ombord på vår moderna katamaran avgår du på morgonen från Sliema Ferries i Sliema eller från Sirens Quay i St Paul's Bay (välj önskad avgångsplats och tid när du bokar). Upplev det hisnande kustlandskapet medan du reser bekvämt. Färden går över de maltesiska öarna och du passerar imponerande klippor, avskilda vikar och skyddade sund. Allt du behöver göra är att koppla av och njuta av den underbara utsikten! Gå ombord på en modern, toppmodern katamaran och kryssa längs Maltas vackra norra kustlinje och njut av den hisnande utsikten över de olika attraktionerna som finns längs kusten tills vi kommer till badorten St Paul's Bay, där vi stannar en kort stund för att hämta upp passagerare som går ombord från denna region. Efter ett kort stopp i Mġarr Harbour i Gozo för att släppa av gäster som ska gå i land i Gozo fortsätter vi direkt mot ön Comino via North Comino Channel, där du går i land för att tillbringa dagen med att utforska och uppskatta denna charmiga lilla ö. Förbered dig på att bli bländad av det turkosa, kristallklara vattnet i den berömda Blå lagunen! Denna förtrollande vik med genomskinligt cyanblått vatten, en vit sandstrand och ett rikt marint liv är den perfekta platsen för en avkopplande och oförglömlig dag. Sola, bada, snorkla eller promenera genom landskapet på ön Comino. Under din tid på Comino Island har du också möjlighet att ta en valfri motorbåtstur till Comino Caves och Crystal Lagoon (motorbåtsturen är valfri; avgiften ska betalas på plats och den är alltid beroende av gynnsamma väder- och sjöförhållanden). Ön Comino har inga bilar eller tätorter och är därför också värd att besöka under vintern, vilket gör den till ett utmärkt resmål för vandrare och fotoentusiaster. Här finns många vandringsleder som leder till St Mary's Chapel, St Mary's Watch Tower och St Mary's Battery.

Comino: Privata båtturer, badstopp och grottutflykter

9. Comino: Privata båtturer, badstopp och grottutflykter

Lucky Lady-båtens maximala kapacitet är 25 passagerare. Lucky Lady-båten har skydd för skugga bak, öppet däck fram, tillgång till takdäck, badplattform och klätterstege bak, toalettanläggning, utomhusdusch med färskvatten, sittplatser runt hela båten, innerhytt med soffa, stereo med högtalare som man fritt kan använda för att spela musik, helt enkelt genom att ansluta via Bluetooth. Våra privata charterturer erbjuder helt enkelt en fantastisk tid ute till havs. Vi utforskar alla dolda pärlor på ön Comino som Crystal Lagoon, Blue Lagoon, San Niklaw och Santa Marija Bay, liksom Halfa Rock och Qala Valley vid Gozos sydkust eller mer avlägsna Ramla Bay, Ghajn Barrani, Dahlet Qorrot och San Blas Bay. Båten stannar vid olika platser och det finns gott om tid för att simma, snorkla och sola. Du kan också använda stereon och högtalarna ombord för att spela din favoritmusik, helt enkelt genom att ansluta via Bluetooth och njuta av atmosfären. Vi erbjuder hyra av den exklusiva privata båten, med en lokal erfaren skeppare och bränsle för hela resan. Snorkelmasker tillhandahålls också och kan användas fritt under hela resan. För att göra det ännu roligare finns även Standup paddle boards (tillval) som måste bokas före resan. Även om det inte är obligatoriskt är alla våra båtar utrustade med flytvästar, både för vuxna och barn, om det behövs. Utomhusdusch med färskvatten ingår också ombord för att skölja bort saltvatten. Mat och dryck ingår inte, men du kan ta med dig mat och dryck som är färdig att äta ombord. Du kan använda den medföljande kylboxen och kompletterande kylande is för att kyla dina drycker. Annars kan våra skeppare rekommendera ett stopp för lunch, till exempel i Gozo, Mgarr hamn där du kan hitta ett brett utbud av matställen att njuta av. Om du har några andra önskemål kan du meddela oss så gör vi vårt bästa för att få allt att hända. Definitivt ett spännande äventyr fullt av avkoppling och kul för alla!

Comino: Privata båtturer, badstopp och grottutflykter

10. Comino: Privata båtturer, badstopp och grottutflykter

Upplev de bästa båtturerna för simning, snorkling, solbad och sightseeingäventyr. Njut av gruppfunktioner, arrangera oförglömliga fester eller ta en privat båttransfer till de mest konkurrenskraftiga priserna. Våra vanligaste resor går huvudsakligen till Comino och Gozos sydkust, med olika simstopp vid Comino, till exempel Crystal Lagoon, Blue Lagoon, Santa Marija Bay, Saint Nicholas Bay, eller Gozos sydkust, till exempel bakom Halfa Rock eller Qala Valley. Om våra gäster så önskar kan vi också åka till andra mer avlägsna stränder vid Gozo som Ramla Bay, San Blass, Dahlet Qorrot, Ghajn Barrani eller Mgarr ix-Xini och vid Maltas nordkust som Gnejna, Golden Bay eller Popeye's Bay. I de senare fallen tillkommer extra avgifter på grund av den längre sträckan. Vi guidar också runt de viktigaste grottorna vid Comino, såsom Lovers Cave, Popeye's Cave och Santa Marija Caves. Gästerna kan också välja att gå på Comino Land för lite fritid, köpa den berömda Comino Cocktail eller helt enkelt ta en kort promenad runt ön medan båten väntar där för din återkomst. Njut av bekväma upphämtningar från Mgarr Harbour på Gozo och Cirkewwa Jetty på Malta. Våra engagerade lokala skeppare strävar efter att tillgodose våra gästers individuella behov och preferenser, vilket garanterar deras fulla tillfredsställelse och komfort.

12 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Saint Mary's Tower

Saint Mary's Tower: Fler aktiviteter och sevärdheter

Saint Mary's Tower: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Saint Mary's Tower

Samlat omdöme

4.6
(1 962 recensioner)

Resan var jättebra! Skepparen Kevin och hans team gjorde ett bra jobb! Båtturen, spellistan, drinkarna och motorbåtsturen var fantastiska. Alla transfers med buss till Gozo fungerade också riktigt bra. Sammantaget, bara en avkopplande och fantastisk resa som du borde ha om du är på Malta

Allt var fantastiskt, men det fanns inte tillräckligt med tid i Gozo för att utforska på egen hand. Man fick vara försiktig med tiden. Förutom det så gick hela resan perfekt utan problem ;)

Stor attraktion, välorganiserad, vackra vyer. Jag rekommenderar det, det är värt det!

Fantastisk upplevelse... för organisation och vacker natur.

Vacker upplevelse! Jag rekommenderar henne varmt 😊