Välj datum

Sagrada Família

Antoni Gaudís fantasifulla basilika bjuder på ett överflöd av symbolism och oväntade detaljer.

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Vattenaktiviteter
  • Heldagsturer
130 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 9

Sagrada Família: Fler aktiviteter och sevärdheter

Sagrada Família: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Sagrada Família

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 52 514 omdömen

Underbart att få gå före i kön genom att gå in vid gruppentren. Fick länken till audioguiden på mailen på morgonen innan vi skulle dit så trodde först vi missat att få mailet. Väldigt bra att kunna välja själv att lyssna om på ett avsnitt och ta dem i den ordning man ville själv. Ångrar verkligt inte att vi valde det istället för vanlig guide. 2-3 av avsnitten var innan man går in så titta efter skyltar med nummer för Audio redan utanför. Tips att sitta med egen skön musik i din telefon om du sätter dig på kyrkbänkarna en stund och bara tar in atmosfären. Det är ett dovt mummel annars pga så mycket folk är där. Går även att be i tysthet på avsatt plats om man går runt bakom altaret.

Utmärkt sätt att se det bästa av staden på den mest effektiva tiden. Två rutter ca 2 timmar vardera. Rött som täcker den södra delen av staden och blått i norr. Rekommenderas starkt. Alternativ 24 timmar/48 timmar . Vi valde 48 timmar och gjorde en rutt varje dag.

Our guide knew a lot and was eager to share both facts and his enthusiasm. My experience was much fuller than if I had been going by myself.

En fanatastik guide, Una, som gjorde båda besöken till en fantastisk upplevelse!

Fantastisk upplevelse som överträffade förväntningarna.