Sacré-Cœur

Bokad mer än 300 gånger förra veckan

Sacré-Cœur
Paris kommer att vara värdstad för de olympiska och paralympiska spelen från 26 juli till 8 september. Av säkerhetsskäl kommer avgränsningar att finnas på plats runt attraktioner under denna period.

Sacré-Cœur: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: Big Bus Hop-On Hop-Off Tours med valfri kryssning

Paris: Big Bus Hop-On Hop-Off Tours med valfri kryssning

Fördjupa dig i ljusets stad med en hop-on hop-off-tur med dubbeldäckad buss i Paris. Med bekväma säten och underhållande ljudkommentarer kommer du att upptäcka den fascinerande historien och det dagliga livet på denna otroliga destination. Utforska i din egen takt, utan att behöva oroa dig för transport eller att navigera i den livliga staden nedanför. Våra öppna bussar tar dig till de mest ikoniska platserna i Paris, inklusive Triumfbågen, Grand Palais, Opera Garnier, Champs de Mars och Notre Dame. Med viktiga stopp vid måste-se-attraktioner kan du hoppa på och av så många gånger du vill och ta god tid på dig vid varje plats. Vi gör det enkelt att se de främsta attraktionerna på din Paris-bucketlist med ditt val av en en- eller tvådagarsbiljett. Ta in den fantastiska utsikten från toppen av Eiffeltornet, ta en bild på Trocadéro och promenera genom de vackra trädgårdarna vid Musée Rodin. Och om du behöver en paus från sightseeingen kan du bara luta dig tillbaka och koppla av på bussen och njuta av den vackra utsikten över Paris från ovan. Vår toppmoderna flerspråkiga ljudguide är den perfekta följeslagaren för din tur och ger dig information om den unika historien och kulturen för varje landmärke när du åker. Oavsett om du är intresserad av arkitekturen i Louvren eller glamouren på Champs-Élysées, har vår audioguide allt du behöver veta. Gör ditt Parisäventyr ännu mer oförglömligt med en flodkryssning längs Seine. Denna 1-timmes flodkryssning visar de bästa landmärkena vid floden i Paris. Du får se vackra monument och ikoniska broar, med live-guidade kommentarer som förklarar deras historiska och kulturella betydelse. Kryssningarna avgår vid Eiffeltornet. Oavsett om du är en förstagångsbesökare eller en erfaren resenär är vår Big Bus Hop-On Hop-Off Tour det perfekta sättet att uppleva det bästa av Paris.

Paris: Montmartre ost, vin och bakverk guidad vandringstur

Paris: Montmartre ost, vin och bakverk guidad vandringstur

Ge dig ut på en guidad konditorivandring runt Paris, besök åtta olika hållplatser och smaka på läckra franska rätter. Njut av panoramautsikt medan du provar färska ostar, charkuterier, bakverk och choklad tillsammans med franskt vin i Montmartre. Upptäck de majestätiska väderkvarnarna och de unika vingårdarna som gör Montmartre till mycket mer än en kliché från Paris. Vandra genom den drömlika atmosfären, där konstnärer från hela världen bor. Se varför Toulouse-Lautrec, Pablo Picasso, Edith Piaf och många andra har ägnat åratal åt stadsdelen i sånger och målningar. Följ med på denna läckra matrundtur och avslöja Montmartres mysterier, under sakkunnig guidning av en matintresserad guide från Paris, för att upptäcka de dolda pärlorna i denna fantastiska by. Utforska de kullerstensbelagda gatorna, kaféterrasserna och de privata herrgårdarna och bli förvånad över de lokala mathantverkarnas passion och kvaliteten på deras produkter. Från Le Moulin Rouge till Sacré Coeur, besök bara de bästa platserna och matställena som bidrar till Montmartres exceptionella rykte i hela världen. Besök Place du Tertre och se ett av de mest kända torgen i Paris, som är världsberömt för sina målare, kaféer och sin atmosfär. Sprid ordet och dela denna visuella och sensoriska upplevelse med din familj, dina vänner eller dina partners i en liten grupp för att få ut så mycket som möjligt av den.

Paris: Montmartre Highlights Walking Tour med en lokal guide

Paris: Montmartre Highlights Walking Tour med en lokal guide

Dyk ner i den historiska staden Paris och utforska Montmartre-området med din expertguide. Börja vid basilikan Sacré-Cœur och se berömda landmärken som Moulin de la Galette, Place du Tertre, Picassos studio och mycket mer. Lär dig hur området förvandlades till en stadsdel som var populär bland konstnärer. Möt din guide vid Sacré-Cœur på La Place Saint Pierre för att börja din rundtur. Lär dig sedan mer om denna fantastiska basilika och upptäck världens största mosaik, Jesu heliga hjärta, som vördas av Jungfru Maria, Jeanne d'Arc och ärkeängeln Saint-Michel, tillsammans med din guide. Efter besöket i basilikan kan du promenera längs de slingrande gatorna i konstnärsbyn. Här passerar ni viktiga landmärken som Place du Tertre, Moulin de la Galette, Picassos ateljé, Rosa huset, vingårdarna samt kabaréerna och gränderna som utgör den bohemiska byn Montmartre. Lär dig hur Parisdistriktet förvandlades från en jordbruksby känd för sina kvarnar till en populär stadsdel som besöktes av berömda konstnärer som Picasso, Van Gogh, Dalida, Aznavour och Salvador Dali, samt revolutionärer som spelade en viktig roll i stadens historia.

Paris Pass + Paris Museum Pass: Inträde till 90+ attraktioner

Paris Pass + Paris Museum Pass: Inträde till 90+ attraktioner

Välj mellan ett 2-, 3-, 4- eller 6-dagarspass och få två pass i ett - Go City's All-Inclusive Paris Pass® OCH Paris Museum Pass. Beundra sevärdheterna från floden på en Bateaux Parisiens River Cruise, klättra upp i Eiffeltornet på en guidad tur, prova ett fräckt glas franskt vin, hop-on hop-off med en Big Bus Paris Tour i staden och så mycket mer. Dessutom, med Paris Museum Pass, får du gratis inträde till över 50 toppmuseer och monument, inklusive Louvren, d'Orsay Museum och Versailles. Ditt pass är giltigt i 2 år från inköpsdatumet och aktiveras endast när du besöker din första attraktion - vilket ger dig mycket flexibilitet under din resa. Du har sedan 2, 3, 4 eller 6 dagar i följd på dig att besöka det bästa av Paris. Toppattraktioner inkluderar - (R) bokningar krävs: - Louvren Museum (R) - 1-dagars Big Bus Paris Hop-on Hop-off-buss - Bateaux Parisiens - kryssning på floden Seine - Guidad klättring i Eiffeltornet (R) - Croque Monsieur & Champagne Cocktail vid Seine - Upplevelse av Notre Dame och den arkeologiska kryptan (R) - Parisisk frukost på Café Louise - Rundvandring i Montparnasse - Fransk vinprovning på Les Caves du Louvre (R) - Triumfbågen - Slottet i Versailles (R) - d'Orsay-museet - Aquarium de Paris - Champagne Gourmand i Montmartre - Saint-Chapelle (R) - och mycket mer! Ladda ner Go City-appen eller använd den digitala guideboken för att bläddra bland de inkluderade aktiviteterna, gör reservationer där det behövs och på dagen för ditt besök visar du bara ditt digitala pass på din mobiltelefon för inträde. Så enkelt är det! *Besparingar baserade på resplaner på Go Citys webbplats.

Paris: Sacré-Cœur de Montmartre Digital ljudguide

Paris: Sacré-Cœur de Montmartre Digital ljudguide

Upptäck den magnifika basilikan Sacré-Cœur i Montmartre med en digital audioguide, utformad och berättad av en framstående parisisk historiker. Fördjupa dig i historien och hemligheterna kring detta ikoniska monument, som ligger på toppen av den pittoreska Montmartre-kullen. Med audioguiden reser du genom århundradena och avslöjar de mysterier och legender som omger denna heliga basilika. Utforska varje aspekt av dess yttre och inre arkitektur och upptäck de mest sublima detaljerna som bidrar till Sacré-Cœurs prakt. Lyssna på den engagerande ljudkommentaren som ger liv åt den episka berättelsen om basilikans konstruktion. Lyssna på fascinerande anekdoter som ger ditt besök en unik dimension, och låt dig uppslukas av monumentets historia och arkitektoniska skönhet.

Paris: Montmartre Självguidad höjdpunkter Scavenger Hunt Tour

Paris: Montmartre Självguidad höjdpunkter Scavenger Hunt Tour

Lär känna Montmartre i din egen takt på denna interaktiva scavenger hunt vandringstur som spelas på din telefon. Lös gåtor, interagera med de viktigaste sevärdheterna i staden och ta del av intressanta fakta och legender. En perfekt utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en bra teambuilding-aktivitet. Efter att ha laddat ner scavenger hunt-turen på din mobila enhet (via en länk och inloggningsuppgifter som erhållits vid bokningen), använd mobilappen och integrerade kartor för att nå 10 av Montmartres viktigaste attraktioner till fots. Vid varje stopp får du lära dig mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp rätt kod och avslöja nästa destination i stadens sightseeing-spel. Vid varje stopp kan du lära dig mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp rätt kod och avslöja nästa destination för turnén. Starta aktiviteten när du vill och njut av flexibiliteten att pausa ditt spel när som helst för att ta en paus, knäppa de perfekta bilderna, stanna för lunch eller besöka ett museum. Välj att fortsätta turen senare eller spara resten till en annan dag. I den historiefyllda staden Montmartre besöker du först den vackra Wall of Love. Det berömda Café des Deux Moulins från Amelie-filmen kommer att väcka minnen till liv, därefter det unika Le Bateau-Lavoir och sedan det oersättliga Place du Tertre. Denna underbara rutt fortsätter till Dalí Paris. Som ett femte stopp hittar du Le Passe-Muraille. När du fortsätter din promenad genom staden hittar du den intressanta Buste de Dalida. Vigne du Clos Montmartre får naturligtvis inte saknas på denna rundtur. Dessutom kommer du också att beundra Musée de Montmartre. Den näst sista destinationen är den avundsvärda Basilikan för det heliga hjärtat i Paris. Pricken över i:et på denna unika rundtur kan inte vara något annat än torget Louise Michel. Ladda ner appen "World City Trail" från butiken. Starta sedan din tur och njut!

Paris: Montmartres dolda pärlor med lokal guide

Paris: Montmartres dolda pärlor med lokal guide

Möt din guide vid ett typiskt parisiskt landmärke: Moulin Rouge väderkvarn. När du klättrar uppför Montmartres kulle kan du få en glimt av kaféet där filmen Amélie spelades in och ett tidigare hem för Vincent Van Gogh. Gör ditt första stopp hos en av Paris bästa bagare och vinnare av många prestigefyllda priser där du får smaka på en nybakad smörcroissant. Efter att ha lärt dig att säga "Je t'aime" på 250 olika språk vid Kärleksmuren kan du se var Pablo Picasso en gång bodde. Hör om det dramatiska livet för Dalida, en av Frankrikes mest älskade sångerskor och en ikonisk figur i Montmartre. När du navigerar genom de pittoreska gränderna upptäcker du hemliga passager som erbjuder några av de bästa utsikterna över Paris. Förundras över de berömda vingårdarna i Montmartre samt ingången till den berömda kabarén Le Lapin Agile, där din guide berättar legenden om Lolo, den målande åsnan. Slutligen promenerar du till den ikoniska basilikan Sacré-Coeur och beundrar kyrkan från ett perspektiv som mycket få turister känner till, innan du njuter av ännu en fantastisk panoramautsikt över Paris.

Paris: Sacré-Coeur och Montmartre med expertguide

Paris: Sacré-Coeur och Montmartre med expertguide

Utforska utsidan av Sacré-Cœur (heliga hjärtats basilika) i Paris som byggdes mellan 1874 och 1914 och njut av den konstnärliga och charmiga huvudstaden. Din guidade tur börjar utanför det heliga hjärtats basilika. Lär dig om basilikans exteriör och interiör från din expertguide. Se världens största mosaik ”Kristus i Majestät” som avbildar Jesus heliga hjärta som dyrkas av Jungfru Maria, Jeanne d'Arc och ärkeängeln Mikael. Efter kyrkan tar din guide med dig till området Montmartre.  Detta grannskap har alltid stått på kant mot resten av Paris, inte bara som den stora kullen i stadens norra 18: e arrondissement, utan också som ett hem åt de artister, revolutionärer och utomstående som har spelat en viktig roll i Paris historia. Dessa gator sitter på vilda historier och ett unikt perspektiv runt varje hörn och Place du Tertre är en av de mest kända torgen i Paris. Det finns inget grannskap mer magiskt än Montmartre.

Paris: Musée de Montmartre och trädgårdar Inträdesbiljett

Paris: Musée de Montmartre och trädgårdar Inträdesbiljett

Fördjupa dig i Montmartres historia och dess rika kultur. Hoppa över biljettkön och gå direkt till museet som en gång var en mötesplats och bostad för många konstnärer. Upptäck den permanenta samlingen och upplev Montmartre-stämningen. Med din audioguide får du lära dig om Montmartres rika historia från 1800-talet och när det annekterades till Paris stad. Från och med detta ögonblick påtvingade sig staden Montmartres landsbygd. Konstnärer började flytta till Montmartre 1870 och caféerna och kabaréerna mångdubblades på 1880-talet. Montmartre blev snabbt en plats fylld av sprudlande bohemisk anda och kreativ energi. Den mest berömda kabarén, Chat Noir, tog emot flera föreställningar av Théâtre d'Ombres, skuggteatern, som skapades 1866 av Henri Rivière och Henry Somm. Teater, musik, cirkus och dans hade alla en roll i Montmartre. Hela Paris kom för att lyssna på Aristide Bruant eller Yvette Guilbert som reciterade sina texter eller för att se en föreställning med La Goulue, La Môme Fromage ou Grille d'Egouts, tre dansare på Moulin Rouge. Toulouse-Lautrec var en av de mest ihärdiga konstnärerna när det gällde att representera dessa föreställningar. Denna sprudlande bohemiska anda fanns också i konstnärernas ateljéer: 12 Cortot bevittnade flera av dem, av vilka de flesta kärleksfullt målade sin bostad. Museet erbjuder också tillfälliga utställningar. Ljudvisningen tar 90 minuter, men du är välkommen att stanna kvar och utforska museet i din egen takt.

Paris: Guidad tur av Eiffeltornet och kryssning på Seine

Paris: Guidad tur av Eiffeltornet och kryssning på Seine

Gå förbi kön till biljettkassan när du tar en tur i den ikoniska byggnaden och beundra staden från ett fågelperspektiv. Bege dig sedan mot Seine och en båtutflykt för att ta del av Paris sevärdheter från vattnet. Under en två timmar lång guidad tur i tornet får du höra allt om ursprunget och hemligheterna bakom byggandet av detta arkitektoniska mästerverk. Välj mellan en biljett som erbjuder inträde till andra våningen och toppen eller enbart andra våningen. Lyssna till din guide som berättar den fascinerande historien om detta världsberömda landmärke. Ta hissen och åk upp till utsiktsplattformen på andra våningen. Om du väljer en biljett till toppen kan du åka hela vägen upp. Därifrån kan du njuta av de fantastiska panoramautsikterna över den franska huvudstaden, inklusive Triumfbågen och Sacré Coeur. Din biljett inkluderar en timmes båttur på Seine. Båtturen är tillgänglig när som helst efter ditt besök i Eiffeltornet. Beundra de UNESCO-listade byggnaderna som kantar floden, inklusive Eiffeltornet, Les Invalides, Notre-Dame och Conciergerie. Passera förbi flytande husbåtar och restauranger längs vägen.

195 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Sacré-Cœur

Sacré-Cœur: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: Big Bus Hop-On Hop-Off Tours med valfri kryssning

Paris: Big Bus Hop-On Hop-Off Tours med valfri kryssning

Fördjupa dig i ljusets stad med en hop-on hop-off-tur med dubbeldäckad buss i Paris. Med bekväma säten och underhållande ljudkommentarer kommer du att upptäcka den fascinerande historien och det dagliga livet på denna otroliga destination. Utforska i din egen takt, utan att behöva oroa dig för transport eller att navigera i den livliga staden nedanför. Våra öppna bussar tar dig till de mest ikoniska platserna i Paris, inklusive Triumfbågen, Grand Palais, Opera Garnier, Champs de Mars och Notre Dame. Med viktiga stopp vid måste-se-attraktioner kan du hoppa på och av så många gånger du vill och ta god tid på dig vid varje plats. Vi gör det enkelt att se de främsta attraktionerna på din Paris-bucketlist med ditt val av en en- eller tvådagarsbiljett. Ta in den fantastiska utsikten från toppen av Eiffeltornet, ta en bild på Trocadéro och promenera genom de vackra trädgårdarna vid Musée Rodin. Och om du behöver en paus från sightseeingen kan du bara luta dig tillbaka och koppla av på bussen och njuta av den vackra utsikten över Paris från ovan. Vår toppmoderna flerspråkiga ljudguide är den perfekta följeslagaren för din tur och ger dig information om den unika historien och kulturen för varje landmärke när du åker. Oavsett om du är intresserad av arkitekturen i Louvren eller glamouren på Champs-Élysées, har vår audioguide allt du behöver veta. Gör ditt Parisäventyr ännu mer oförglömligt med en flodkryssning längs Seine. Denna 1-timmes flodkryssning visar de bästa landmärkena vid floden i Paris. Du får se vackra monument och ikoniska broar, med live-guidade kommentarer som förklarar deras historiska och kulturella betydelse. Kryssningarna avgår vid Eiffeltornet. Oavsett om du är en förstagångsbesökare eller en erfaren resenär är vår Big Bus Hop-On Hop-Off Tour det perfekta sättet att uppleva det bästa av Paris.

Paris: Montmartre ost, vin och bakverk guidad vandringstur

Paris: Montmartre ost, vin och bakverk guidad vandringstur

Ge dig ut på en guidad konditorivandring runt Paris, besök åtta olika hållplatser och smaka på läckra franska rätter. Njut av panoramautsikt medan du provar färska ostar, charkuterier, bakverk och choklad tillsammans med franskt vin i Montmartre. Upptäck de majestätiska väderkvarnarna och de unika vingårdarna som gör Montmartre till mycket mer än en kliché från Paris. Vandra genom den drömlika atmosfären, där konstnärer från hela världen bor. Se varför Toulouse-Lautrec, Pablo Picasso, Edith Piaf och många andra har ägnat åratal åt stadsdelen i sånger och målningar. Följ med på denna läckra matrundtur och avslöja Montmartres mysterier, under sakkunnig guidning av en matintresserad guide från Paris, för att upptäcka de dolda pärlorna i denna fantastiska by. Utforska de kullerstensbelagda gatorna, kaféterrasserna och de privata herrgårdarna och bli förvånad över de lokala mathantverkarnas passion och kvaliteten på deras produkter. Från Le Moulin Rouge till Sacré Coeur, besök bara de bästa platserna och matställena som bidrar till Montmartres exceptionella rykte i hela världen. Besök Place du Tertre och se ett av de mest kända torgen i Paris, som är världsberömt för sina målare, kaféer och sin atmosfär. Sprid ordet och dela denna visuella och sensoriska upplevelse med din familj, dina vänner eller dina partners i en liten grupp för att få ut så mycket som möjligt av den.

Paris: Montmartre Highlights Walking Tour med en lokal guide

Paris: Montmartre Highlights Walking Tour med en lokal guide

Dyk ner i den historiska staden Paris och utforska Montmartre-området med din expertguide. Börja vid basilikan Sacré-Cœur och se berömda landmärken som Moulin de la Galette, Place du Tertre, Picassos studio och mycket mer. Lär dig hur området förvandlades till en stadsdel som var populär bland konstnärer. Möt din guide vid Sacré-Cœur på La Place Saint Pierre för att börja din rundtur. Lär dig sedan mer om denna fantastiska basilika och upptäck världens största mosaik, Jesu heliga hjärta, som vördas av Jungfru Maria, Jeanne d'Arc och ärkeängeln Saint-Michel, tillsammans med din guide. Efter besöket i basilikan kan du promenera längs de slingrande gatorna i konstnärsbyn. Här passerar ni viktiga landmärken som Place du Tertre, Moulin de la Galette, Picassos ateljé, Rosa huset, vingårdarna samt kabaréerna och gränderna som utgör den bohemiska byn Montmartre. Lär dig hur Parisdistriktet förvandlades från en jordbruksby känd för sina kvarnar till en populär stadsdel som besöktes av berömda konstnärer som Picasso, Van Gogh, Dalida, Aznavour och Salvador Dali, samt revolutionärer som spelade en viktig roll i stadens historia.

Paris Pass + Paris Museum Pass: Inträde till 90+ attraktioner

Paris Pass + Paris Museum Pass: Inträde till 90+ attraktioner

Välj mellan ett 2-, 3-, 4- eller 6-dagarspass och få två pass i ett - Go City's All-Inclusive Paris Pass® OCH Paris Museum Pass. Beundra sevärdheterna från floden på en Bateaux Parisiens River Cruise, klättra upp i Eiffeltornet på en guidad tur, prova ett fräckt glas franskt vin, hop-on hop-off med en Big Bus Paris Tour i staden och så mycket mer. Dessutom, med Paris Museum Pass, får du gratis inträde till över 50 toppmuseer och monument, inklusive Louvren, d'Orsay Museum och Versailles. Ditt pass är giltigt i 2 år från inköpsdatumet och aktiveras endast när du besöker din första attraktion - vilket ger dig mycket flexibilitet under din resa. Du har sedan 2, 3, 4 eller 6 dagar i följd på dig att besöka det bästa av Paris. Toppattraktioner inkluderar - (R) bokningar krävs: - Louvren Museum (R) - 1-dagars Big Bus Paris Hop-on Hop-off-buss - Bateaux Parisiens - kryssning på floden Seine - Guidad klättring i Eiffeltornet (R) - Croque Monsieur & Champagne Cocktail vid Seine - Upplevelse av Notre Dame och den arkeologiska kryptan (R) - Parisisk frukost på Café Louise - Rundvandring i Montparnasse - Fransk vinprovning på Les Caves du Louvre (R) - Triumfbågen - Slottet i Versailles (R) - d'Orsay-museet - Aquarium de Paris - Champagne Gourmand i Montmartre - Saint-Chapelle (R) - och mycket mer! Ladda ner Go City-appen eller använd den digitala guideboken för att bläddra bland de inkluderade aktiviteterna, gör reservationer där det behövs och på dagen för ditt besök visar du bara ditt digitala pass på din mobiltelefon för inträde. Så enkelt är det! *Besparingar baserade på resplaner på Go Citys webbplats.

Paris: Sacré-Cœur de Montmartre Digital ljudguide

Paris: Sacré-Cœur de Montmartre Digital ljudguide

Upptäck den magnifika basilikan Sacré-Cœur i Montmartre med en digital audioguide, utformad och berättad av en framstående parisisk historiker. Fördjupa dig i historien och hemligheterna kring detta ikoniska monument, som ligger på toppen av den pittoreska Montmartre-kullen. Med audioguiden reser du genom århundradena och avslöjar de mysterier och legender som omger denna heliga basilika. Utforska varje aspekt av dess yttre och inre arkitektur och upptäck de mest sublima detaljerna som bidrar till Sacré-Cœurs prakt. Lyssna på den engagerande ljudkommentaren som ger liv åt den episka berättelsen om basilikans konstruktion. Lyssna på fascinerande anekdoter som ger ditt besök en unik dimension, och låt dig uppslukas av monumentets historia och arkitektoniska skönhet.

Paris: Montmartre Självguidad höjdpunkter Scavenger Hunt Tour

Paris: Montmartre Självguidad höjdpunkter Scavenger Hunt Tour

Lär känna Montmartre i din egen takt på denna interaktiva scavenger hunt vandringstur som spelas på din telefon. Lös gåtor, interagera med de viktigaste sevärdheterna i staden och ta del av intressanta fakta och legender. En perfekt utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en bra teambuilding-aktivitet. Efter att ha laddat ner scavenger hunt-turen på din mobila enhet (via en länk och inloggningsuppgifter som erhållits vid bokningen), använd mobilappen och integrerade kartor för att nå 10 av Montmartres viktigaste attraktioner till fots. Vid varje stopp får du lära dig mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp rätt kod och avslöja nästa destination i stadens sightseeing-spel. Vid varje stopp kan du lära dig mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp rätt kod och avslöja nästa destination för turnén. Starta aktiviteten när du vill och njut av flexibiliteten att pausa ditt spel när som helst för att ta en paus, knäppa de perfekta bilderna, stanna för lunch eller besöka ett museum. Välj att fortsätta turen senare eller spara resten till en annan dag. I den historiefyllda staden Montmartre besöker du först den vackra Wall of Love. Det berömda Café des Deux Moulins från Amelie-filmen kommer att väcka minnen till liv, därefter det unika Le Bateau-Lavoir och sedan det oersättliga Place du Tertre. Denna underbara rutt fortsätter till Dalí Paris. Som ett femte stopp hittar du Le Passe-Muraille. När du fortsätter din promenad genom staden hittar du den intressanta Buste de Dalida. Vigne du Clos Montmartre får naturligtvis inte saknas på denna rundtur. Dessutom kommer du också att beundra Musée de Montmartre. Den näst sista destinationen är den avundsvärda Basilikan för det heliga hjärtat i Paris. Pricken över i:et på denna unika rundtur kan inte vara något annat än torget Louise Michel. Ladda ner appen "World City Trail" från butiken. Starta sedan din tur och njut!

Paris: Montmartres dolda pärlor med lokal guide

Paris: Montmartres dolda pärlor med lokal guide

Möt din guide vid ett typiskt parisiskt landmärke: Moulin Rouge väderkvarn. När du klättrar uppför Montmartres kulle kan du få en glimt av kaféet där filmen Amélie spelades in och ett tidigare hem för Vincent Van Gogh. Gör ditt första stopp hos en av Paris bästa bagare och vinnare av många prestigefyllda priser där du får smaka på en nybakad smörcroissant. Efter att ha lärt dig att säga "Je t'aime" på 250 olika språk vid Kärleksmuren kan du se var Pablo Picasso en gång bodde. Hör om det dramatiska livet för Dalida, en av Frankrikes mest älskade sångerskor och en ikonisk figur i Montmartre. När du navigerar genom de pittoreska gränderna upptäcker du hemliga passager som erbjuder några av de bästa utsikterna över Paris. Förundras över de berömda vingårdarna i Montmartre samt ingången till den berömda kabarén Le Lapin Agile, där din guide berättar legenden om Lolo, den målande åsnan. Slutligen promenerar du till den ikoniska basilikan Sacré-Coeur och beundrar kyrkan från ett perspektiv som mycket få turister känner till, innan du njuter av ännu en fantastisk panoramautsikt över Paris.

Paris: Sacré-Coeur och Montmartre med expertguide

Paris: Sacré-Coeur och Montmartre med expertguide

Utforska utsidan av Sacré-Cœur (heliga hjärtats basilika) i Paris som byggdes mellan 1874 och 1914 och njut av den konstnärliga och charmiga huvudstaden. Din guidade tur börjar utanför det heliga hjärtats basilika. Lär dig om basilikans exteriör och interiör från din expertguide. Se världens största mosaik ”Kristus i Majestät” som avbildar Jesus heliga hjärta som dyrkas av Jungfru Maria, Jeanne d'Arc och ärkeängeln Mikael. Efter kyrkan tar din guide med dig till området Montmartre.  Detta grannskap har alltid stått på kant mot resten av Paris, inte bara som den stora kullen i stadens norra 18: e arrondissement, utan också som ett hem åt de artister, revolutionärer och utomstående som har spelat en viktig roll i Paris historia. Dessa gator sitter på vilda historier och ett unikt perspektiv runt varje hörn och Place du Tertre är en av de mest kända torgen i Paris. Det finns inget grannskap mer magiskt än Montmartre.

Paris: Musée de Montmartre och trädgårdar Inträdesbiljett

Paris: Musée de Montmartre och trädgårdar Inträdesbiljett

Fördjupa dig i Montmartres historia och dess rika kultur. Hoppa över biljettkön och gå direkt till museet som en gång var en mötesplats och bostad för många konstnärer. Upptäck den permanenta samlingen och upplev Montmartre-stämningen. Med din audioguide får du lära dig om Montmartres rika historia från 1800-talet och när det annekterades till Paris stad. Från och med detta ögonblick påtvingade sig staden Montmartres landsbygd. Konstnärer började flytta till Montmartre 1870 och caféerna och kabaréerna mångdubblades på 1880-talet. Montmartre blev snabbt en plats fylld av sprudlande bohemisk anda och kreativ energi. Den mest berömda kabarén, Chat Noir, tog emot flera föreställningar av Théâtre d'Ombres, skuggteatern, som skapades 1866 av Henri Rivière och Henry Somm. Teater, musik, cirkus och dans hade alla en roll i Montmartre. Hela Paris kom för att lyssna på Aristide Bruant eller Yvette Guilbert som reciterade sina texter eller för att se en föreställning med La Goulue, La Môme Fromage ou Grille d'Egouts, tre dansare på Moulin Rouge. Toulouse-Lautrec var en av de mest ihärdiga konstnärerna när det gällde att representera dessa föreställningar. Denna sprudlande bohemiska anda fanns också i konstnärernas ateljéer: 12 Cortot bevittnade flera av dem, av vilka de flesta kärleksfullt målade sin bostad. Museet erbjuder också tillfälliga utställningar. Ljudvisningen tar 90 minuter, men du är välkommen att stanna kvar och utforska museet i din egen takt.

Paris: Guidad tur av Eiffeltornet och kryssning på Seine

Paris: Guidad tur av Eiffeltornet och kryssning på Seine

Gå förbi kön till biljettkassan när du tar en tur i den ikoniska byggnaden och beundra staden från ett fågelperspektiv. Bege dig sedan mot Seine och en båtutflykt för att ta del av Paris sevärdheter från vattnet. Under en två timmar lång guidad tur i tornet får du höra allt om ursprunget och hemligheterna bakom byggandet av detta arkitektoniska mästerverk. Välj mellan en biljett som erbjuder inträde till andra våningen och toppen eller enbart andra våningen. Lyssna till din guide som berättar den fascinerande historien om detta världsberömda landmärke. Ta hissen och åk upp till utsiktsplattformen på andra våningen. Om du väljer en biljett till toppen kan du åka hela vägen upp. Därifrån kan du njuta av de fantastiska panoramautsikterna över den franska huvudstaden, inklusive Triumfbågen och Sacré Coeur. Din biljett inkluderar en timmes båttur på Seine. Båtturen är tillgänglig när som helst efter ditt besök i Eiffeltornet. Beundra de UNESCO-listade byggnaderna som kantar floden, inklusive Eiffeltornet, Les Invalides, Notre-Dame och Conciergerie. Passera förbi flytande husbåtar och restauranger längs vägen.

De mest populära sevärdheterna i Paris

Att göra i Sacré-Cœur

Städer i Frankrike

Sacré-Cœur: Fler aktiviteter och sevärdheter

Sacré-Cœur: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Sacré-Cœur

Samlat omdöme

4.4
(7 063 recensioner)

Turnén var fantastisk, allt var alltid ok. Bara en liten rekommendation, jag skulle föreslå att de sätter några skyltar på platsen där du måste ta båten eftersom det inte finns något på platsen och vi var tvungna att fråga en person från ett annat företag som vänligt berättade var den var ifrån. Men det skulle vara bra för dem att sätta upp skyltar på sajten eftersom det kan vara förvirrande för människor som inte talar andra språk. Annars var allt väldigt bra. Jag skulle göra det igen utan tvekan!

Verkligen mycket praktiskt för att se de vackraste monumenten i Paris utan att besöka dem. Det bästa är att göra ett första varv och sedan göra ett andra och gå ner vart du vill! Det går en buss var 10:e minut! Webbplatsen är verkligen väldigt praktisk med en rekommenderad resplan...Jag rekommenderar!!!

mycket bra! De visade mig alla ironiska platser och jag kunde bestämma vilka jag skulle besöka

Hade vet tid för se alla på grund av trafikens köer stängda vägar, tung trafik.

Ljud och schema perfekt - bra sätt att se staden bekvämt.