Sacré-Cœur

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Planera ditt besök

 • Boka biljett

  Inträdet till Sacré-Cœur är gratis! En guidad tur kan hjälpa dig att få ut mer av besöket, men eftersom Sacré-Cœur är en plats för bön och andlig reflektion är guidegrupper inte tillåtna inne i kapellet.

 • Öppettider

  Sacré-Cœur är öppet för besökare maj till september kl. 08.00-20.00, och april till oktober kl. 09.00-17.00.
  Mässa hålls måndag till fredag kl. 07.00, 11.15, 15.00 (endast fredagar), 18.30 samt 22.00. På helgen hålls mässan kl. 07.00, 11.00, 18.00 (endast söndagar) samt 22.00.

 • Ta sig dit

  Det lättaste sättet att ta sig till Sacré-Cœur är att ta tunnelbanelinje 2 till Anvers. Därifrån är det bara en kort promenad till linbanan, om den natursköna promenaden genom de kulliga trädgårdarna verkar avskräckande. Kullen trafikeras även av busslinje 30, 31, 80 och 85.

Praktisk information

 • När skall man åka?
  Öppet varje dag, på sommaren kl. 08.00-20.00, och på vintern kl. 09.00-17.00.
 • Vad kostar det?
  Sacré-Cœur är gratis att besöka!
 • Behöver jag en guide?
  Definitivt, även om guidegrupper inte är tillåtna inne i kapellet. Det kan vara värt att kolla upp vår lista över de bästa turerna!
 • Hur tar jag mig dit?
  Ta tunnelbanelinje 2 till Anvers och åk linbana upp, alternativt åk med busslinje 30, 31, 80 eller 85.
 • Ytterligare tips

  • Håll koll på dina tillhörigheter i trängseln.

  • Om du har möjlighet så spara besöket till en molnfri dag – då är utsikten över staden helt otrolig!

Alla saker att se i Sacré-Cœur

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Sacré-Cœur? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Sacré-Cœur

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 5 732 omdömen

Att se Paris från toppen av en buss, med hörlurar av god kvalitet och engelsk dialog var exceptionellt. Vi älskar bussen, även i vårt eget land, eftersom den ger dig en rundtur som du aldrig skulle kunna göra till fots, om du inte hade en vecka eller två på dig. Vi kunde hoppa på och av som vi ville, såg byggnader från en högre utsiktspunkt och kunde ta några härliga bilder. Förarna var artiga, i tid och körde mycket bra.

Jag och min pojkvän hade väldigt roligt i det här spelet eftersom det gav oss möjligheten att se de vackraste platserna och monumenten genom att berätta deras historier för oss, leta efter ledtrådar för att kunna följa hela vägen. Det var riktigt spännande och en unik upplevelse att upprepa!

Eny var vår fotograf och hon var så trevlig att arbeta med. Hon tog många bilder på ett antal olika platser nära Eiffeltornet. Vi hade en fantastisk tid och bilderna var fantastiska och så mycket variation! Helt ovärderligt sätt att minnas vår resa till Paris !!! Rekommenderas starkt!

För ett så ynka pris är det verkligen värt det ❤️ jag och min flickvän hade väldigt roligt. Förutom att det är bra gjort är det också väldigt stimulerande. På ett par timmar såg vi hela Montmartre följa antydningar från älskare. Verkligen väldigt mycket trevlig idé.

Jätte bra buss, mycket information om varje ställe, trevligt sätt och enkelt att ta sig runt stan. Helt klart värt pengarna