Lägg till datum

Saker att göra i
Sa Coma

Våra mest rekommenderade saker att göra i Sa Coma

Från Cala Millor: Båtresa med glasbottenbåt till östkusten

1. Från Cala Millor: Båtresa med glasbottenbåt till östkusten

Utforska Mallorcas fantastiska marina landskap på en tur med glasbottenbåt som avgår från Cala Millor. Upptäck de vackra stränderna, vikarna och grottorna på Mallorcas östra kustlinje med ett urval av 7 olika turer att välja mellan. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 1,5-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Porto Cristo. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma och Porto Cristo. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 2-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Ratjada. På vägen kan du njuta av utsikten över Cala Bona, Font de Sa Cala och Canyamel. Om du väljer avgången kl. 09.40 kommer det inte att finnas något badstopp. Turen med avgång kl. 14.00 inkluderar dock ett bad- och snorklingsstopp. Sea Adventure - Från Cala Millor: 2 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Piratgrottan. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma, Porto Cristo och Cala Romantica samt Piratgrottan, Cala Varques och dess fantastiska naturliga bro. Båten kommer att stanna i Cala Morlanda för bad och snorkling. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 2.5-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Ratjada. På vägen kommer du att se de vackra stränderna Font de Sa Cala och Canyamel där båten stannar för att snorkla och upptäcka havsbotten. Du kommer också att se hamnen i Cala Bona och Cala Ratjada. Sea Adventure - Från Cala Millor: 3 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Romantica. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma, Porto Cristo och Cala Romantica samt Piratgrottan, Cala Varques och dess fantastiska naturliga bro. Båten stannar i Cala Morlanda för att snorkla och titta på havsbotten. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 4-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Porto Cristo och hela vägen upp till Cala Ratjada. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma och Porto Cristo, hamnen i Cala Bona, Font de Sa Cala Beach och Canyamel där båten stannar för bad och snorkling. Sea Paradize - Från Cala Millor: 4 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Calas de Mallorca. På vägen ser du de vackra stränderna Sa Coma, Cala Morlanda, Porto Cristo, Cala Varques och Cala Romantica. Denna båttur inkluderar också 2 badstopp, ett i Cala Morlanda och det andra i Cala Varques. I Porto Cristo byter du båt.

Mallorca: Katamaran med glasbotten längs östkusten

2. Mallorca: Katamaran med glasbotten längs östkusten

Avgår från din valda plats, kommer denna lyxiga katamarantur att segla längs östkusten av ön Mallorca ombord på en modern glasbottenbåt, så att du kan upptäcka det fascinerande marina livet under vattnet längs vägen.Denna katamaranresa är det bästa sättet att upptäcka stränderna, grottorna och vikar på Mallorcas östkust. Det finns två olika rutter tillgängliga på detta tour:  Norra vägen Denna turné till Punta de n'Amer kommer du att få besöka Porto Cristo, Sa Coma, Cala Millor, Punta de n'Amer, Cala Petita och Cala Morlanda, där du kommer att få stanna i 20 minuter för att njuta av ett uppfriskande bad. Södra rutten: Den här rutten inkluderar ett besök på stränderna från Porto Cristo till Cales de Mallorca, upptäckande av en piratgrotta, Cala Mendia, Cala Anguila, Cala Romantica och grottan Cala Falcó och Cala Varques. Missa inte chansen att njuta av en vacker båttur och fånga oförglömliga ögonblick med din kamera.

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

3. Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

På detta natursköna äventyr tar du dig ner under marken för att utforska Drach-grottorna. Koppla av med bekvämligheten av en bussupphämtning i kombination med din inträdesbiljett. I grottorna kan du förundras över de naturliga stenstrukturerna och njuta av en kort konsert med levande musik. Din tur till Drach-grottorna börjar med en upphämtning med buss från närmaste mötesplats på Mallorca. Hur lång tid upphämtningen tar beror på var du befinner dig. Anländer till Porto Cristo och går nedför de 121 trappstegen för att komma in i Drach-grottorna. Fortsätt din rundtur i Drach-grottorna enligt en fastställd resplan. Turen är inte guidad, utan du upptäcker den själv med hjälp av en broschyr som du kan ta med dig med en QR-kod. När du anländer till auditoriet kommer du att kunna njuta av ett kort recital. Konserten varar i 10 minuter. När det sista ackordet har spelats ut över vattnet och kalkstenen kan du ta en kort båttur över sjön för att titta närmare på detaljerna i grottformationerna, eller gå till fots över bron. När du har utforskat rummen med stalaktiter och stalagmiter går du mot utgången. Innan du återvänder till din önskade avhämtningsplats kan du ta en promenad runt hamnen i Porto Cristo. Om du vill kan du titta in i butiken Pearls of Mallorca för att minnas din upplevelse med en pärla eller någon annan souvenir. Slutligen återvänder du med bussen till din ursprungliga mötesplats för att avsluta din rundtur.

Från Cala Ratjada: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

4. Från Cala Ratjada: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

Utforska Mallorcas östkust på en kryssning från Cala Ratjada. Se Mallorcas undervattensvärld genom båtens glasgolv och upptäck öns stränder, vikar och grottor medan du seglar. Välj mellan olika turnélängder, destinationer och tider som passar dina semesterönskningar och behov. Gå på den 2-timmars Sea Odyssey-turen för en resa genom Font de sa Cala och ett bad- och snorklingsstopp vid Canyamel. Fortsätt segla till Cala Millor och byt till Sea Adventure-båten innan du återvänder till Cala Ratjada. För en längre Sea Odyssey-kryssning, välj 2,5-timmarsturen. Segla genom Font de sa Cala, Cala Bona och Cala Millor. Stanna för att simma, snorkla och utforska havsbotten i Canyamel innan du återvänder till Cala Ratjada. Välj den 3-timmars Sea Odyssey-kryssningen för att inkludera Sa Coma. Kryssning till Font de sa Cala och fortsätt till Canyamel, där du kan snorkla och se havsbotten. Därefter seglar du till Sa Coma, Cala Millor, Cala Bona och Font de Sa Cala innan du går tillbaka till Cala Ratjada. Njut av den 5-timmars Sea Adventure-kryssningen. Segla förbi Font de sa Cala, Cala Bona, Cala Millor och Sa Coma. Stanna för en snorkelpaus i Cala Morlanda innan du fortsätter till Porto Cristo. Besök Piratgrottan och se Cala Romantica. I Cala Millor byter du till båten Sea Odyssey och återvänder. Välj ett av de 2 alternativen för pendelbåt för att njuta av lite ledig tid på stranden. Shuttle Boat till Porto Cristo Kryssning till Porto Cristo och se Font de Sa Cala, Canyamel, havsgrottorna, Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma och Cala Morlanda. Stanna för att simma längs vägen. När du anländer kan du njuta av 3,5 timmar att koppla av på stranden, shoppa, besöka Drach-grottorna och på torsdagar och söndagar besöka den lokala marknaden. Shuttle Boat till Cala Millor Kryssning till Cala Millor och se Font de Sa Cala, Canyamel, havsgrottorna och Cala Bona-hamnen. I Cala Millor tillbringar du 3 timmar med att njuta av dess strand, restauranger och lokala butiker. På måndagar kan du utforska den lokala marknaden.

Från Porto Cristo: Ostkustens resa med glasbottnad båt

5. Från Porto Cristo: Ostkustens resa med glasbottnad båt

Utforska de fantastiska platserna på Mallorca på en båttur med glasbotten. Avresa från Porto Cristo och upptäck många vackra stränder, vikar och grottor på Mallorcas östra kust. Välj den resa som passar dig bäst baserat på de olika alternativ vi erbjuder: - Nya havets paradis: Från Porto Cristo 1,5 timmars båttur: Det inkluderar 1 timme och 30 minuters båttur från Porto Cristo till Cala de Mallorca. På vägen kommer du att se: Cala Romantica, Calas de Mallorca, Piratgrottan och andra havsgrottor samt jungfruliga stränder. Ni kommer tillbaka till Porto Cristo kl. 11.00. - Nya havets paradis: Från Porto Cristo 2-timmars båttur /Nordlig rutt Avgång kl 11:00. Det inkluderar 2 timmars båttur från Porto Cristo till Cala Bona. Du kommer att se från katamaranen: Sa Coma och Cala Millor. Du har också möjlighet att ta en simtur i Cala Morlanda och se havsbotten. Du kommer tillbaka till Porto Cristo kl. 13.00. - Nytt havsparadis: Från Porto Cristo 2 timmars båttur / Södra rutten Avgång kl. 12.45 eller kl. 15.30. Här ingår en båttur från Porto Cristo till Calas de Mallorca. Du kommer att se från katamaranen: Cala Romantica, Calas de Mallorca, Piratgrottan, andra havsgrottor och vita sandstränder som Cala Varques. Du kommer att njuta av ett badstopp för att snorkla och se havsbotten, med turen som börjar kl 13:00 kommer du att vara tillbaka till Porto Cristo kl 15:30 och med den kl 15:30 kommer du att anlända kl 17:30. - Båtpendel från Porto Cristo till Calas de Mallorca I priset ingår en båttur från Porto Cristo till Calas de Mallorca. Från båten kan du njuta av landskapet i Cala Mandia, Cala Anguila, Piratgrottan, Cala Romantica, Cala Varques, Cala Magraner, Cala Virgili, Cala Bota tills du når Calas de Mallorca kl. 10.00. På återresan ingår ett badstopp i Cala Varques. I Calas de Mallorca har du fri tid att njuta av stranden, restaurangerna och de lokala butikerna. Ni återvänder till Porto Cristo kl. 14.00.

Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

6. Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer till ditt hotell. Välj ett alternativ för enkel resa till norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli upphämtad på flygplatsen, luta dig sedan tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Mallorca: Strand- och bergstur med 4X4

7. Mallorca: Strand- och bergstur med 4X4

Upptäck ön och dess kultur med 4x4! Våra 4-personersfordon ger dig möjlighet att köra och njuta av landskapet, medan din guide ser till att du får den verkliga smaken av vår ö. I små grupper korsar vi bergen, stränderna, byarna och offroad-vägarna på Mallorca, som inte finns med på turistkartorna. Du kommer också att ha lite fritid på en härlig strand med kristallklart vatten. Vårt sista stopp blir i ett välbevarat slott, beläget 475 meter över havet. Den perfekta platsen för att få den bästa panoramautsikten över den sydöstra kusten. Under din upplevelse kommer du att passera Cala Mandia- Son Macia - Felanitx - Mirador de San Salvador (30 min fritid) - Cala Murada (30 min badstopp) och Mandia. Missa inte denna unika upplevelse på Mallorca!

Cala Millor/Sa Coma: Halvdagstur med buggy på Mallorca

8. Cala Millor/Sa Coma: Halvdagstur med buggy på Mallorca

Välj mellan 2 olika turer. Upptäck Mallorca på en halvdagstur med 2-personers buggy. Mellan de spännande turerna kan du ta avkopplande pauser, bada, ta minnesvärda bilder, äta en bit mat eller bara beundra utsikten. Om någon i din grupp bara vill åka och inte köra kan du välja att lägga till medåkare när du bokar. Starta din tur i Cala Millor. Kör till brandtornet i Porto Cristo och beundra den vackra utsikten över klipporna. Fortsätt mot Felanitx till den högsta punkten på Mallorcas östkust, Sant Salvador på 506 meter över havet. Vi tar den vackraste vägen till Bonany-klostret med en hisnande utsikt över östkusten. Den slingrande färden är ett nöje för både förare och passagerare. Njut av den spektakulära utsikten över hela Mallorca. Därefter kör vi till nästa höjdpunkt, Porto Cristos klippor med den vackraste grottan på Mallorca. Vi stannar till vid en vacker vik där vi har tid att simma i Mallorcas vackra hav. Vi njuter av de fantastiska kustvyerna innan vi tar den angränsande vägen tillbaka till Cala Millor. Allt detta ingår i 2 olika turer.

Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

9. Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer från ditt hotell till Palma de Mallorcas internationella flygplats (PMI). Välj ditt alternativ för enkeltransfer från norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli hämtad på ditt hotell och sedan luta dig tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Mallorca: 4-timmars katamarankryssning på östkusten

10. Mallorca: 4-timmars katamarankryssning på östkusten

Avresa från din valda plats på Mallorcas östkust. Segla längs kusten och upptäck den vackra undervattensvärlden på en katamaran med glasbotten. Se stränderna, grottorna och vikar på östkusten under kryssningen. Segla i området mellan Calas de Mallorca och Cala Millor, förbi vackra platser som Piratgrottan, Cala Mendía, Cala Romántica, Cala Falcós grotta, Cala Varques, Punta de n'Amer, bland andra stränder. Vid Cala Morlanda, stanna för ett kort dopp i det klara vattnet.

Alla aktiviteter

24 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Sa Coma

Sa Coma: Fler aktiviteter och sevärdheter

Sa Coma: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Sa Coma

Samlat omdöme

4.1
(821 recensioner)

Vi startade från Cales de Mallorca till Porto Cristo och tillbaka. En kust värd att se med fantastiska vikar. På vägen dit stannade vi en gång för att bada från båten, antingen från stegen eller rutschkanan i havet. Höjdpunkten på vägen tillbaka var att locka fisk med mat under andra simningen. Toaletter och en bar med drinkar och snacks finns också ombord. Förresten...om du tror att du knappt kan känna någon svullnad på en katamaran så har du tänkt fel ;)

Vi deltog i en tre timmar lång kusttur. Vi var mycket nöjda. Du kan köpa dryck och glass ombord och det finns plats för alla. Fartyget fungerade också som färja och lade till vid olika platser och lät andra människor gå ombord eller landstigning. Du kan inte förvänta dig personligt stöd eller detaljerat resestöd för 30 EUR. Då måste du boka en personlig båttur med en liten turgrupp till ett högre pris. Pris/prestanda förhållande topp!

Vi hade riktigt bra väder, att se vikarna från havet var verkligen unikt. När båten stannade för badtid slet de flesta av passagerarna av sig kläderna och gick ut i öppet hav för att svalka sig, iförda baddräkter såklart. Det fanns bilder till höger och vänster det var fantastiskt. Tack till teamet

Kan bara rekommendera det. Fantastiskt äventyr, superskönt att hoppa direkt från båten ut i havet och se fisken. Besättningen är totalt uppmärksam och tar verkligen hand om allt. Jag skulle göra det om och om igen. Förtjänar 5 stjärnor!

Mycket trevlig aktivitet som gör att man kan upptäcka ön på ett annat sätt.