Våra mest rekommenderade saker att göra i S'Arenal

Palma: Katamarankryssning med simning och snorkling

1. Palma: Katamarankryssning med simning och snorkling

Följ med på en båtutflykt på en modern segelkatamaran genom den vackra Palma-bukten. Tillbringa några timmar med att koppla av på båten och ta dig tid att simma och snorkla. Utflykten utgår från Arenal Nautical Club och går mot Cap Enderrocat och Cala Vella, som är skyddade miljöområden. Känn dig bekväm i den avslappnade atmosfären under hela utflykten. Ankra på en vacker plats och njut av 90 minuter för att simma eller sola. Du kan också snorkla med den utrustning som tillhandahålls.  Om du väljer att njuta av en nylagad grillmat med pastasallad och lokalt bröd ombord. Du får också en drink med vatten, öl eller sangria att dricka medan du njuter av maten.

Mallorca: Entrébiljett till Palma Aquarium med 3D-bio

2. Mallorca: Entrébiljett till Palma Aquarium med 3D-bio

Få snabbare tillgång till Palma Aquarium med denna biljett och besök en autentisk marinpark där du kommer att upptäcka skatterna i undervattensvärlden, både för familjer med barn och för vuxna. Under en mer än 1 km lång rundtur kan du utforska och lära dig mer om livet under ytan med våra havsexperter i 8 olika tematiska miljöer som Medelhavet, Tropikerna, Djungeln eller Medusarium. Nu kan du njuta av vår 3D Cinema Aquadome-upplevelse som ingår i din biljett.

El Arenal, Mallorca: Båttur i Palmabukten med snorkling

3. El Arenal, Mallorca: Båttur i Palmabukten med snorkling

Utforska den vackra Palmabukten på en båttur. Slappna av på ett modernt fartyg som är utrustat med simmatta, flytsaker, ett högkvalitativt ljudsystem och barservice. Ta härliga pauser för att bada i naturreservatets kristallklara vatten. Utforska undervattensvärlden med hjälp av den snorklingsutrustning som tillhandahålls. Beundra utsikten över Mallorcas södra kustlinje. Se Palmas stadsbild i fjärran och de många stränderna längs kusten, inklusive Cala Vella.

Palma Bay: Parasailing-upplevelse

4. Palma Bay: Parasailing-upplevelse

Flyg över Palmabukten under ett parasailingäventyr. Svinga dig upp till 50 meter upp i luften ovanför vattnet, dragen av en kraftfull motorbåt. Välj mellan flera starttider under dagen. Starta turen vid kajen. Gå ombord på en motorbåt och ge dig ut i bukten. När det är din tur utrustar du dig med en flytväst och all nödvändig säkerhetsutrustning och går ut på båtens sjösättningsplattform. Känn adrenalinet när du svävar högt upp i luften, upp till 50 meter över vattnet. Från toppen kan du beundra den spektakulära utsikten över kusten och över bukten. Upplev sevärdheterna från ett spännande fågelperspektiv. Efter en 10 minuter lång flygning återvänder du tillbaka till båten full av endorfiner och otroliga minnen. Du kan välja att ta turen på dagen eller vid solnedgången. Till sist återvänder du till kajen.

Mallorca: Palma Beach Jet Ski Utflykt

5. Mallorca: Palma Beach Jet Ski Utflykt

Bege dig ut på en härlig utflykt med jetski och upplev den här maskinens kraft. Känn spänningen och låt adrenalinet pumpa när du hoppar på de svallande vågorna. Ingen kan bli förvånad av att denna roliga vattensport har blivit så trendig. Det här blir tveklöst ett av dina bästa minnen från din resa. Vårt äventyr med jetski erbjuder dig en unik och underhållande upplevelse, som passar för folk i alla åldrar och med alla nivåer av vana. Vi har ett kul jetski-äventyr för dig, oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare. Turen passar för dina behov och du kommer att vilja testa på den igen.

Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

6. Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer till ditt hotell. Välj ett alternativ för enkel resa till norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli upphämtad på flygplatsen, luta dig sedan tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Palma Bay: 1 timmes äventyr med motorbåt

7. Palma Bay: 1 timmes äventyr med motorbåt

I full fart med oändliga svängar, hopp och raksträckor. Denna adrenalinfyllda vattenaktivitet är den perfekta kombinationen av båtliv och fart. Han deltar i denna expedition och upptäcker hemligheterna kring Mallorcas kuster. Gå ombord på vår Life & Sea Speed Boat och njut av upplevelsen att korsa Palmabukten och snorkla i vackra grottor. Den här aktiviteten är gjord för äventyrsälskare.

Mallorca: Äventyrssafari med fyrhjuling och bad i en Cala

8. Mallorca: Äventyrssafari med fyrhjuling och bad i en Cala

Utforska Mallorcas skönhet på en guidad fyrhjulingstur. Gå förbi skogarna, jordbruksmarkerna, stränderna och förundras över det tilltalande landskapet i området. Möt din guide i Arenal där turnén avgår. Efter en säkerhetsinformation och instruktioner om hur du använder fyrhjulingarna, börja ditt äventyr. Känn kraften i 300cc-motorn när du kryssar längs landsbygdsvägar och bergig terräng. Kör off-road genom det vilda området. Admire de typiska fincas (små hus) på ön, jordbruksmark och naturlandskap. Det kommer att finnas en möjlighet att ta hisnande fotografier för att fånga dina upplevelser. Simma i en Cala med kristallklart vatten.

Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

9. Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer från ditt hotell till Palma de Mallorcas internationella flygplats (PMI). Välj ditt alternativ för enkeltransfer från norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli hämtad på ditt hotell och sedan luta dig tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Från Can Picafort: Ballermann Night Tour med buss

10. Från Can Picafort: Ballermann Night Tour med buss

Ballermann Bus nattutflykt börjar med en upphämtning från ditt hotell eller en närliggande upphämtningsplats. Resan går till Playa de Palma, guiden ombord på bussen ger dig information om vad du kan göra på Ballermann. Vi kommer att nå Ballermann runt 21.00 och du har fri tid fram till 02.30. Partybussen från Playa de Palma släpper av dig nära Megapark, som är den största ölträdgården på Ballermann i Arenal. Megapark-komplexet har ett friluftsområde med 3500m, 6 barer, showscen, 3 storbildsskärmar och en stor pool. Välkända DJ:s och stora hits från schlagerbranschen som Jürgen Drews, Paul Janke, Micaela Schäfer, Buddy, Norman Langen och många fler uppträder i Megapark. Även de andra diskoteken längs festmilen lovar massor av skoj, musik och underhållning under hela kvällen. Välkända festplatser på Ballermann på Mallorca är Bierkönig, RIU Palace, Ballermann 6, Oberbayern och Paradies Beach. Hamngatan och strandpromenaden längs Arenalstranden inbjuder till flanering.

Lägg till datum

Saker att göra i
S'Arenal

13 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Utforska i närheten av S'Arenal

Utforska alla

S'Arenal: Fler aktiviteter och sevärdheter

S'Arenal: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om S'Arenal

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 677 omdömen

Mycket fint akvarium, både barn och vuxna kan bara imponeras. Ett foto är taget vid entrén som såldes till dig för 10€. Vid utgången avsedd att finansiera en djursak, om du vet hur man säger nej, har du inget emot det. Hajakvariet är imponerande. Å andra sidan är 3D-biografen verkligen inte hemsk, för att inte säga värre... mycket kort, inte riktigt intressant eller fängslande... Onödigt enligt mig. Verkligt värde för pengarna.

Fantastisk upplevelse, vi förväntade oss inte ett så långt besök, akvariet är väldigt stort och det finns till och med en stor park med andra djur som sköldpaddor. Vi fotograferas vid starten framför en havsbotten, samt med en papegoja under besöket. 10 euro per bild som går direkt till djurskyddsstiftelsen. Riktigt trevlig upplevelse att göra!

Besöket i akvariet var underbart, både den marina delen och den yttre delen av Medelhavsträdgården är riktigt välstrukturerade. Tankarna med de verkligt magnifika hajarna och delen med den verkligt välskötta och vackert färgade tropiska faunan och floran. Jag rekommenderar absolut besöket till alla från den minsta till den största.

Enkelt att boka, men senaste tiden innan bokning är satt på 1,5h. Råkar man vara i närheten så måste man vänta länge på att få gå in. I så fall är bättre att köpa biljetten på plats. har man tur så är det inte fullbokat. Men har man en bra plan så funkar det kanon!

Fungerade bra. Smidigt att boka, betalning via Klarna, ingen kö och ett häftigt ställe. Bara bra.