Royal Opera House, Valletta

Royal Opera House, Valletta: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Valletta: självguidad audiotur, karta och vägbeskrivning

1. Valletta: självguidad audiotur, karta och vägbeskrivning

Utforska Maltas huvudstad i din egen takt med hjälp av en praktisk ljudguide som skickas direkt till dig så att du kan ladda ner den till din MP3-spelare eller mobila enhet och lyssna när som helst. Du kan nu fritt se de sevärdheter du vill se, ändra din tur när som helst och lära dig mer om de platser som intresserar dig mest. Guiderna levereras med utskrivbara kartor och vägbeskrivningar för att göra dem så användarvänliga som möjligt. Lyssna på 29 professionellt producerade ljudspår som utvecklats av erfarna berättare, författare och historiker. Stig in i den magnifika befästa staden och fördjupa dig i Johanniterriddarnas rika historia. Besök stormästarpalatset, St John's Co-Cathedral och många fler platser. Spårlista: - Introduktion till Valletta - Stadsporten - Frihetstorget - Republikens gata - Kungliga operan - Sankt Franciskus-kyrkan - Arkeologimuseum - St John's katedral - Torget för den stora belägringen - Nationalbiblioteket - Saint George's Square - Stormästarens palats - Huvudgardet - Nationella krigsmuseet - Fort Saint Elmo - Sacra Infermeria - Monumentet för belägringsklockan - Nedre Barracca-trädgårdarna - Bastionerna i Saint Barbara - Viktoriaporten - Merchants Street - Castellania - Palazzo Parisio - Auberge de Castille - Upper Barracca Gardens - Vår fru av segraren - Saint James' kavalleri - Museet för de sköna konsterna - Hastings trädgård

Valletta : Vandringstur till höjdpunkter och dolda pärlor

2. Valletta : Vandringstur till höjdpunkter och dolda pärlor

Börja vid den slående Valletta City Gate, porten till den UNESCO-listade huvudstaden, och bege dig sedan till Pjazza Teatru Rjal för att ta del av berättelser om Our Lady of Victories Church och Maltas heroiska förflutna. Beundra fasaden på Il-Berga ta' Kastilja och njut av panoramautsikten från de pittoreska Upper Barrakka Gardens. Dyk ner i historien på Auberge d'Italie, som nu rymmer Museum of Fine Arts, och förundras över överdådigheten i Palazzo Parisio. Upptäck de konstnärliga underverken i St John's Co-Cathedral innan du fördjupar dig i livligheten på St George Square och The Grand Master's Palace. Avsluta med att njuta av lugnet i Lower Barrakka Gardens och reflektera över Vallettas rika arv och kultur. Under hela tiden kommer din guides fängslande berättelser att fördjupa din uppskattning för denna UNESCO-pärla.

Liten grupp: Valletta och centrala höjdpunkter

3. Liten grupp: Valletta och centrala höjdpunkter

Rundturen börjar nära Tritons-fontänen, där lokalbefolkningen träffar sina vänner innan de går in i staden. Turen fokuserar på Johanniterorden, även känd som Malteserriddarna, som var de som planerade de flesta av stadens byggnader och befästningar. Rundvandringen börjar på Parliament Square, där du får se den moderna parlamentsbyggnaden och det gamla kungliga operahuset, som förstördes under andra världskriget. Turen fortsätter till Castille Place och Upper Barraka Gardens, som erbjuder en fantastisk utsikt över Grand Harbour. Turen fortsätter sedan med ett besök i St John's Co. Cathedral, det viktigaste historiska monumentet på Malta, med verk av den italienska konstnären Caravaggio, inklusive hans största verk, "The Beheading of John the Baptist". Efter lunch har du fri tid att utforska Republic Square, även känt som Victoria Square, där det finns flera kaféer, inklusive Cafe Cordina. Nästa del av resan tar dig till centrala Malta, där du besöker viktiga landmärken och städer, lär dig om det lokala livet och historiska fakta som har påverkat det maltesiska folket. Mosta Basilica, en av de mest ikoniska byggnaderna på Malta, är känd som mirakelkyrkan på grund av sin mirakulösa kupol. Under en flygräd under andra världskriget gick en bomb igenom kupolen och föll in i kyrkan under en gudstjänst, men den exploderade inte, vilket ledde till legenden om bomben. Rabat, den gamla staden, är kopplad till romarnas tid (218 f.Kr. till 879 f.Kr.) och Sankt Paulus, som stannade en kort tid efter att ha lidit skeppsbrott. Lokalbefolkningen hävdar att den maltesiska kristendomens ursprung började här när helgonet predikade för dem. Turen inkluderar ett kort stopp vid "Is-Sirkien", den berömda pastizzerian på ön, där du kan smaka på de läckra "pastizzi", diamantformade filodegskakor fyllda med mosade ärtor eller ricottaost. Mdina, Maltas medeltida stad, är öns stolthet och glädjeämne. Mdina ligger på en platå mitt på ön och har varit känd som Melite (romersk ockupation), Medina (arabisk ockupation), Citta Notabile (efter att Valletta byggdes) och Citta Vecchia (efter att Valletta byggdes). Det enda sättet att verkligen uppleva Mdina är till fots och utforska de pittoreska gränderna, de smala gatorna, de antika byggnaderna och den hisnande utsikten från de höga bastionsmurarna.

Privat guidad tur i Valletta på engelska, franska eller italienska

4. Privat guidad tur i Valletta på engelska, franska eller italienska

Välkommen till Maltas fantastiska huvudstad Valletta! Med nästan fem århundraden av historia är Valletta i sin helhet upptagen på UNESCO:s världsarvslista och anses allmänt vara ett friluftsmuseum. Med sina imponerande befästningar och bastioner, fantastiska barockpalats, fantastiska kyrkor, underbara trädgårdar och vackra arkitektur från barock från mitten av 1500-talet till modernism, är det utan tvekan en av de mest hisnande städer du någonsin kommer att besöka! Under denna stadsvandring får du lära dig hur allt började, hur det utvecklades under århundradena och om de händelser som formade Valletta till den stad den är idag. Denna promenad tar dig förbi stadens viktigaste höjdpunkter och utanför allfarvägarna. På ca 3-3,5 timmar får du se och lära dig mer om Vallettas mest kända landmärken och upptäcka dess många dolda charm. Ni promenerar genom de livliga gatorna och beundrar de fantastiska byggnaderna och den utmärkande arkitekturen. Ett besök i Upper Barrakka Gardens är ett måste; här kan du också njuta av en hisnande utsikt över den imponerande Grand Harbour och de tre städerna. Några av de viktigaste höjdpunkterna som du kommer att kunna beundra och uppskatta under denna tur inkluderar Triton Fountain, den nyligen ombyggda stadsporten och parlamentet på Malta (designad av den världsberömda arkitekten Renzo Piano), Royal Theatre, Castille Square, Auberge de Castille, Upper Barrakka Gardens, Merchants Street, Palace Square (även känd som St George's Square), Republic Square, Vallettas unika och charmiga sidogator samt andra historiska byggnader, landmärken och attraktioner. Under hela turen kommer vår kunniga och erfarna guide att ge dig fängslande information och förbättra din upplevelse genom berättande och engagerande berättande. Du kommer också att ha möjlighet att besöka St John's Co-Cathedral (entrébiljett ingår inte), där vår guide ger dig en guidad rundtur i katedralen. Denna fantastiska 1500-talskatedral var ursprungligen klosterkyrka för Johanniterriddarorden. Den byggdes på bara fem år och förskönades under mer än tvåhundra år och förvandlades gradvis till ett spektakulärt konstverk. John's Co-Cathedral är en kyrka som ingen annan - en kyrka med enastående skönhet i kombination med en intressant och unik historia. Med sina många skatter och utsmyckade interiörer är den utan tvekan en av de mest magnifika katedralerna i världen.

4 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Royal Opera House, Valletta

Royal Opera House, Valletta: Fler aktiviteter och sevärdheter

Royal Opera House, Valletta: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.